חילוקי דעות בנוגע לעתידו של סופו: בלאט לא רוצה, ההנהלה כן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חילוקי דעות בנוגע לעתידו של סופו: בלאט לא רוצה, ההנהלה כ

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 01 מרץ 2012, 20:05

Allan Turing כתב:לוותר על סופו, טעות גדולה. דווקא זה שהיה לו עונה בינונית יכול לעזור להחתים אותו על חוזה סביר לשנתיים.
ואם מדברים על סנטרים, מישהו ראה את הסנטר של ריטאס? (וולצניונוס או משהו כזה). יש סיכוי שהוא מתפתח לשחקן טוב.

זה שלסופו הייתה עונה בינונית לא תעזור למכבי כי בחוזה שלו רשום שאם מנצלים את האופציה בחוזה שלו אז השכר שלו יהיה מליון דולר נטו..
הוא כראה יהיה בעונה הבאה ב-NBA(נבחר סיבוב ראשון בחירה 5)..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 01 מרץ 2012, 20:09

שחף כתב:סבן פוטר זה 2.13 מ' ומעלה. וויוקאס 2.11 מ' :)
את המספרים שלו הוא עושה ליד דיאמנטידיס, אחד המוסרים הכי טובים באירופה ושחקן הפיק אנד רול הכי טוב מביניהם. איך הוא יראה ליד רכז פחות טוב?

ביורובאסקט הוא רשום כ7-0, אבל לא באמת משנה- הוא חתיכת ג'מוס.
המספרים שלו חביבים אבל זה לא האישיו פה- מדובר בשחקן שמביא הגנה פשוט פנטסטית (חוסם ופיזי מאוד), יודע פיקנרול ופוסט-אפ ויש לו טאץ' בידיים.
מבחינת החבילה המלאה הוא טוב מסופו. לא שאמרתי שסופו לא הייתה החתמה מצויינת, אבל בוא נגיד שגם בלאט לא פגע רחוק בהעדפה האישית שלו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 01 מרץ 2012, 20:21

וויקאס שחקן נפלא. לא רואה את פאו מוותרים עליו
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 01 מרץ 2012, 20:22

הוא לא חתום שם לעונה הבאה אגב. 500 אלף יורו חוזה שזה לא מטורף.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 01 מרץ 2012, 20:23

שחף כתב:הוא לא חתום שם לעונה הבאה אגב. 500 אלף יורו חוזה שזה לא מטורף.

מה יש לו לחפש במכבי אם הוא משחק בפאו?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2012, 08:20

yzafrir כתב:
מכביסט כתב:כל סנטר שמכבי יביאו במקום סופו אם חלילה הוא יעזוב יהיה לפחות 2 רמות מתחתיו.
אפילו משחקנים כמו שרמדיני ומאריץ' שהוזכרו כאן שהם פחות טובים מסופו אפשר לשכוח כי הם יקרים,
אם לסופו הם מוכנים לשלם רק 750 אלף דולר אז אין שום סיכוי שבעולם שהחבר'ה האלה יגיעו לכאן כי הם יעלו קרוב למיליון דולר ואת זה מכבי לא ישלמו
ולכן אין מה לפתח ציפיות לגביהם כי בפועל מה שנקבל זה איזה פורוורד-סנטר נגר ודקיק מהדי-ליג ואז הקו הקדמי שלנו יהיה מורכב מהנדריקס,בלו,אליהו ועוד נגר ויהפוך מאחד הטובים באירופה לאחד החלשים באירופה ואז יהיה באמת אפשר לסגור את הבאסטה.

שחקנים כמו שארמנדיני ומאריץ' לא פחות טובים מסופו , הם פשוט שונים מסופו . הם מביאים דברים אחרים שסופו לא מביא כמו הגנה וריבאונד וגם קליע מחצי מרחק בעוד שמשחק הפוסט שלהם קצת פחות טוב מסופו מן הסתם...
אבל כמו שאמרת , השחקן שמכבי יביאו במקום סופו יהיה הרבה פחות טוב ממנו כי שחקנים כמו שרמאנדיני לא ברמת המחירים של מכבי כמו שזה נראה כרגע....

מאריץ' הוא חידה. השחקן שהיה בפרטיזן, היה באמת נפלא ולא פחות טוב מסופו. מנגד, השחקן של השנתיים האחרונות, הוא שחקן ברמת מספרים יניב גרינית, וזה מסוכן
מאוד להביא שחקן כזה במקום סופו.
שרמדיני חייב לעבור עוד דרך ארוכה, על מנת שיהיה אפשר להשוות אותו לסופו. כרגע מבחינתי הוא בר השוואה לפישר, לא יותר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 מרץ 2012, 09:17

שרמאדיני שחקן מצויין רק בצד אחד- לא מבין את כל המשתפכים עליו. שומר גרוע מאוד וכנראה שאפילו פחות טוב מסופו.
מאריץ' היה החבילה השלמה אבל היום הוא בצד הדועך של הקריירה- לא כמו סופו באולימפיאקוס אלא הרבה יותר כמו יניב גרין במכבי.

בסוף היום הכל עניין כלכלי. האם במחיר של סופו (מיליון דולר?) ניתן להביא סנטר שלם וטוב יותר- או לא.
האפשרות האחרונה שקיימת היא שהסנטר ה"שלם וטוב יותר" הוא ריצ'רד הנדריקס, ואז באמת אפשר לאמר שלום ליווני וכנראה שגם למצ'באן.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2012, 09:24

החציל האצטקי כתב:שרמאדיני שחקן מצויין רק בצד אחד- לא מבין את כל המשתפכים עליו. שומר גרוע מאוד וכנראה שאפילו פחות טוב מסופו.
מאריץ' היה החבילה השלמה אבל היום הוא בצד הדועך של הקריירה- לא כמו סופו באולימפיאקוס אלא הרבה יותר כמו יניב גרין במכבי.

בסוף היום הכל עניין כלכלי. האם במחיר של סופו (מיליון דולר?) ניתן להביא סנטר שלם וטוב יותר- או לא.
האפשרות האחרונה שקיימת היא שהסנטר ה"שלם וטוב יותר" הוא ריצ'רד הנדריקס, ואז באמת אפשר לאמר שלום ליווני וכנראה שגם למצ'באן.

החשש שלי הוא שאותו הסנטר יהיה איזו איטרייה בלי משחק פנים, כמו פישר או איזה נגר חסר כשרון.

לא סתם מכבי הצליחה ביורוליג, אך ורק כשהיה לה סנטר דומיננטי עם משחק פוסט מעולה כמו נייט, ניקו וסופו (ובעונת צביקה היו לה אפילו כמה כאלה).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 מרץ 2012, 09:29

jol9 כתב:לא סתם מכבי הצליחה ביורוליג, אך ורק כשהיה לה סנטר דומיננטי עם משחק פוסט מעולה כמו נייט, ניקו וסופו (ובעונת צביקה היו לה אפילו כמה כאלה).

אני מסכים איתך. העניין הוא שלפי כל אתרי החדשות, בלאט מאוהב בהנדריקס ומאמין שהוא הסנטר הדומיננטי עם משחק הפוסט המעולה.
אין ספק שיש לריץ' כשרון התקפי הן בפוסט, הן בפיקנרול וכו'- אבל אין מה להשוות. החסרון הבולט של הנדריקס, בכל אופן, הוא הסייז- לא זוכר מתי בנינו כ"כ על סנטר 2.02.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 02 מרץ 2012, 09:32

אני מתחילה לחשוב שאולי רק הצעת ענק להנדריקס מאחת העשירות "תציל" אותנו במידה מסוימת.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 12:11

חנו'ש כתב:אני מתחילה לחשוב שאולי רק הצעת ענק להנדריקס מאחת העשירות "תציל" אותנו במידה מסוימת.

בלי ספק
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 02 מרץ 2012, 12:48

תראו אני גם חושב שנכון שסופו בעונה פחות טובה משנה שעברה, אבל צריך גם לזכור את תחיל העונה שהוא היה טוב מאוד ובמיוחד במשחק השיא שלו נגד מילאנו.
וזה היה בעיקר מעזרה ומסירות שהיה עם פארמר, הקבוצה זרמה והשיטה עבדה טוב, סופו צריך שיזינו אותו.
זה נכון שסופו לפעמים לא יציב אבל כל הקבוצה הזאת השנה לא ממש יציבה, יכול להיות שסופו מושך הכי הרבה ביקורת כמו גם אליהו, אבל לדעתי כל הקבוצה לא יציבה.
העונה הזאת יש עומס גדול מאוד על סופו.
צריך לדעת שמכבי צריכה לשחק עם 4 טוב וסופו , למשל אולי ציוות של הנדריקס וסופו או מאצבן וסופו, צריך רק לקוות להחתים עוד גבוה שיהיה לא רע ושיוכל לעשות נקודות.
ציוות של סופו עם עוד גבוה לידו יהפוך את סופו ליותר טוב , לפעמים שומרים אותו שניים ואז הוא יכול להכניס מסירות לגבוה השני ובכלל גם לקלעים, דיוויד צריך יותר לעבוד על זה.
אנחנו זוכרים את העונה של סופו בעונה הקודמת , אבל פארגו פרקינס ואידסון עזרו הרבה.

אומרים שסופו לא יציב? אני אומר שכל הקבוצה הזאת לא יציבה.
הסיכוי שמכבי ימצאו מישהו דומיננטי לקבוצה כמו סופו הוא מאוד קטן, כי זה עולה המון כסף.
הנדריקס ואני מאוהב בו והלוואי שישאר אבל יהיה אפשר להחזיר את מאצבן ולקבל צוות לא רע.

תמיד אנחנו אומרים שלפחות יש הכנסות לסופו ויש שיטה, בלאט צריך גם לחשוב על מה בנמצא, כל סנטר טוב היום או אפילו בינוני עולה אפילו יותר ממה שסופו דורש.
נהפוך הוא אם הוא בתקופה לא טובה אז אולי אפשר כן להתחים אותו לשנתיים או משהו, סופו צעיר מאוד ויכול להיות שיתבגר מאוד אחרי הנישואים והולדת הבן, חברים וחברות יש לנו פה שחקן טוב שרוצה להשאר. אני מאוד מקווה שסופו ישאר.

מי יודע? אולי דווקא נגד פאו הוא יפתיע למרות כל מה שאנחנו חושבים ואולי זה יסדר לו את החוזה במכבי.

למרות כל מה שאומרים בתקשורת אני לא בטוח שבלאט לא אוהב את סופו, אני כבר לא יודע אבל הכל מסוחרר בשמועות, כמו שאמרתם במידה ודובי צודק והנדריקס ילך לריאל , מכבי תתנהג אחרת וכן תשאיר את סופו. ואגב לגבי מאצבן עד שיש לנו יהלום ביד אנחנו צריכים לשמור אותו.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי itay92 » 02 מרץ 2012, 13:55

where is the love? כתב:תראו אני גם חושב שנכון שסופו בעונה פחות טובה משנה שעברה, אבל צריך גם לזכור את תחיל העונה שהוא היה טוב מאוד ובמיוחד במשחק השיא שלו נגד מילאנו.
וזה היה בעיקר מעזרה ומסירות שהיה עם פארמר, הקבוצה זרמה והשיטה עבדה טוב, סופו צריך שיזינו אותו.
זה נכון שסופו לפעמים לא יציב אבל כל הקבוצה הזאת השנה לא ממש יציבה, יכול להיות שסופו מושך הכי הרבה ביקורת כמו גם אליהו, אבל לדעתי כל הקבוצה לא יציבה.
העונה הזאת יש עומס גדול מאוד על סופו.
צריך לדעת שמכבי צריכה לשחק עם 4 טוב וסופו , למשל אולי ציוות של הנדריקס וסופו או מאצבן וסופו, צריך רק לקוות להחתים עוד גבוה שיהיה לא רע ושיוכל לעשות נקודות.
ציוות של סופו עם עוד גבוה לידו יהפוך את סופו ליותר טוב , לפעמים שומרים אותו שניים ואז הוא יכול להכניס מסירות לגבוה השני ובכלל גם לקלעים, דיוויד צריך יותר לעבוד על זה.
אנחנו זוכרים את העונה של סופו בעונה הקודמת , אבל פארגו פרקינס ואידסון עזרו הרבה.

אומרים שסופו לא יציב? אני אומר שכל הקבוצה הזאת לא יציבה.
הסיכוי שמכבי ימצאו מישהו דומיננטי לקבוצה כמו סופו הוא מאוד קטן, כי זה עולה המון כסף.
הנדריקס ואני מאוהב בו והלוואי שישאר אבל יהיה אפשר להחזיר את מאצבן ולקבל צוות לא רע.

תמיד אנחנו אומרים שלפחות יש הכנסות לסופו ויש שיטה, בלאט צריך גם לחשוב על מה בנמצא, כל סנטר טוב היום או אפילו בינוני עולה אפילו יותר ממה שסופו דורש.
נהפוך הוא אם הוא בתקופה לא טובה אז אולי אפשר כן להתחים אותו לשנתיים או משהו, סופו צעיר מאוד ויכול להיות שיתבגר מאוד אחרי הנישואים והולדת הבן, חברים וחברות יש לנו פה שחקן טוב שרוצה להשאר. אני מאוד מקווה שסופו ישאר.

מי יודע? אולי דווקא נגד פאו הוא יפתיע למרות כל מה שאנחנו חושבים ואולי זה יסדר לו את החוזה במכבי.

למרות כל מה שאומרים בתקשורת אני לא בטוח שבלאט לא אוהב את סופו, אני כבר לא יודע אבל הכל מסוחרר בשמועות, כמו שאמרתם במידה ודובי צודק והנדריקס ילך לריאל , מכבי תתנהג אחרת וכן תשאיר את סופו. ואגב לגבי מאצבן עד שיש לנו יהלום ביד אנחנו צריכים לשמור אותו.

אל תשכח שאם סופו נותן הצגה מול פאו,אולי הוא יקבל הצעות הרבה יותר טובות גם מהטופ האירופי ואז נבכה למה לא החתמנו אותו לפני הסדרה.
itay92

הודעהעל ידי rc4991 » 02 מרץ 2012, 14:02

מה דעתכם על בורוסיס במידה וסופו לא ישאר?
אומנם הוא בטח יהיה מעט יותר יקר מסופו אבל הוא שווה את זה כי הוא6 בהחלט הסנטר המושלם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 02 מרץ 2012, 14:35

בורוסיס חתום בעונה הבאה במילאנו (חתם בקיץ על חוזה לשנתיים).
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2012, 15:03

חנו'ש כתב:אני מתחילה לחשוב שאולי רק הצעת ענק להנדריקס מאחת העשירות "תציל" אותנו במידה מסוימת.

אני חושב שזה משפט קצת בעייתי.
נוצר כאן הרושם, שאנחנו האוהדים, יודעים יותר טוב מכולם ובעיקר מהמאמן, איך הקבוצה צריכה להיראות.

אני אומר שאם דייויד רוצה את הנדריקס, אז אני הולך איתו ב100%. אם דייויד ייכשל אז הוא זה שייתן דין וחשבון, אבל היא יעשה את זה עם השחקנים שהוא בחר.

עכשיו, אני אגיד לך את התסריט שיקרה לדעתי, אם אחת הגדולות תחטוף את הנדריקס.
לדעתי, בין אם הנדריקס יישאר או לא, זה לא ישפיע על אם לאנג ו/או סופו יישארו. בסוף מה שיקרה זה שנשאר עם שחקנים שהם אופציה ב' או ג' בכל העמדות החשובות,
ואז באמת נצטרך לסמוך בעיקר על מזל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 15:27

jol9 כתב:

נוצר כאן הרושם, שאנחנו האוהדים, יודעים יותר טוב מכולם ובעיקר מהמאמן, איך הקבוצה צריכה להיראות.

אני אומר שאם דייויד רוצה את הנדריקס, אז אני הולך איתו ב100%. אם דייויד ייכשל אז הוא זה שייתן דין וחשבון, אבל היא יעשה את זה עם השחקנים שהוא בחר.

לדעתי, בין אם הנדריקס יישאר או לא, זה לא ישפיע על אם לאנג ו/או סופו יישארו. בסוף מה שיקרה זה שנשאר עם שחקנים שהם אופציה ב' או ג' בכל העמדות החשובות,

נכון שבלאט הוא המאמן, אבל גם בלאט טועה, ואי אפשר לעצום עניים וללכת אחריו. זה בדיוק מה שקרה עם סמית' בקיץ. בלאט רוצה את הנדריקס? בסדר, זכותו. זכותנו לרצות את סופו
אני ממש לא מסכים שהנדריקס לא קשור לסופו/לאגנפורד. אם הנדריקס ישאר, בסכומים שמדברים עליהם, זה בהחלט יכול לתרפד את החתמת סופו, ולדעתי זה מה שיקרה.
לטעמי מכבי צריכה בפגרה הזאת עד המשחקים מול פאו, לעשות את כל המאמצים להשאיר את סופו ולאנגפורד לעוד כמה שנים. זה הכי חשוב. נעשה את זה, ונבוא לסדרה מול פאו בראש שקט. את השאר נשאיר לקיץ.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 02 מרץ 2012, 17:39

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

נכון שבלאט הוא המאמן, אבל גם בלאט טועה, ואי אפשר לעצום עניים וללכת אחריו. זה בדיוק מה שקרה עם סמית' בקיץ. בלאט רוצה את הנדריקס? בסדר, זכותו. זכותנו לרצות את סופו
אני ממש לא מסכים שהנדריקס לא קשור לסופו/לאגנפורד. אם הנדריקס ישאר, בסכומים שמדברים עליהם, זה בהחלט יכול לתרפד את החתמת סופו, ולדעתי זה מה שיקרה.
לטעמי מכבי צריכה בפגרה הזאת עד המשחקים מול פאו, לעשות את כל המאמצים להשאיר את סופו ולאנגפורד לעוד כמה שנים. זה הכי חשוב. נעשה את זה, ונבוא לסדרה מול פאו בראש שקט. את השאר נשאיר לקיץ.

יכול להיות שאתה צודק.
אמרתי כבר את דעתי בנושא - אני הייתי מאוד רוצה לראות סגל שכולל את פניני, ליאור, מצ'באן, לאנג, סופו, אוחיון, הלפרין, טל, הנדריקס עוד רכז זר בכיר וסמול צעיר.
לדעתי זה סגל מצויין שיכול להצליח.

כנראה אבל שהוא לא מאוד ריאלי (וד"א אתה הראשון ששכנעת אותי בזה... :bigsmile2 )
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 02 מרץ 2012, 18:05

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

יכול להיות שאתה צודק.
אמרתי כבר את דעתי בנושא - אני הייתי מאוד רוצה לראות סגל שכולל את פניני, ליאור, מצ'באן, לאנג, סופו, אוחיון, הלפרין, טל, הנדריקס עוד רכז זר בכיר וסמול צעיר.
לדעתי זה סגל מצויין שיכול להצליח.

כנראה אבל שהוא לא מאוד ריאלי (וד"א אתה הראשון ששכנעת אותי בזה... :bigsmile2 )

מה אני יגיד לך, הלוואי ובדרך נס נמצא דרך כן להחזיק בסגל כזה, אם כי אני באמת די סקפטי. הדרך היחידה שאולי הסגל יענה על ההגדרות שלך, זה שהסמול הצעיר יהיה דיווין סמית', והרכז זר הבכיר יהיה דרווין קיצ'ן... ;)
קשה, קשה לראות את מכבי מחיזקה סגל כזה, אלא אם סופו-לאנגפורד-הנדריקס ממש ציונים ויוותרו על סכומים גדולים בשביל להישאר.
כמו שאמרתי, אם הסגל הזה לא ריאלי, וצריך לוותר על מישהו, לטעמי זה צריך להיות הנדריקס
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 03 מרץ 2012, 10:28

מה נדבקת לקיטצ'ן?? :-)

סתם דוגמא - אותו מרקושווילי, או סימון או מיצוב כסמול, ואיזשהו קוק (אני לא מאמין שאני אומר את זה) כרכז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־33 אורחים