המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לא צריך לדחות את המשחקים. הסיבה היחידה לעומס הזה, היא הפגרה ביורוליג.
yellowaura כתב:ראיתי את 2 המשחקים האחרונים שלהם...
אני כבר מספר שנים טוחן בפורום על כמה שדיאמנטידיס שחקן מושלם לדעתי.
ראיית המשחק שלו פנומנאלית. הוא צ'אבי של הכדורסל עם מסירות אלכסוניות ארוכות תוך כדי חדירה.. מסירות יפות שחוץ ממנו אין כמעט אף שחקן שמבצע אותם באירופה. הוא מגוון מאוד בהתקפה עם שלשות בכל שלב (כולל מאני טיים), יכולת מעולה למצוא שחקנים בכל מקום על המגרש גם תוך כדי תנועה, פיק אנד רולר ברמה גבוהה מאוד, סוחט עבירות מעולה.
בהגנה היכולת שלו לראות את כל התמונה ולעזור בכל עמדה על המגרש בעזרת הגוף הדי גדול שלו ואתלטיות שמפתיעה רבים היא פשוט סוחבת את פאו.
אין ספק שהשנה במיוחד הוא הראש בדאגות של מכבי.
מתחת לסל יש לפאו סוללת גבוהים מטרידה ולוחמת שנראים "אפורים" לאנשים מסיימים. מבחינתי שחקנים טובים מאוד.
באטיסט הוא האיום הגדול של מכבי מתחת לסל מהסיבה שהוא מסוגל לקחת גם זריקות מחצי מרחק שמכריחות שחקנים גבוהים כמו סופו לצאת מהעמדה הנוחה להם. צאארצריס הוא איום השני לטעמי עם יכולת לסחוט עבירות ולסיים מתחת לסל.
וכמובן יש את קאלאתס המהיר שהוא היום השני בקו האחורי ויכול לעשות הרבה נזק בחדירות המסחררות שלו.
סאטו ושאראס גם מסוכנים. במיוחד שאראס שמגיע ממשחק אחרון טוב
שחף כתב:צודק. איזה חרא מאמן הבלאט הזה. בוא נביא את אריק אלפסי.
felix_r כתב:לא היתי קורה למפגש הזה קלאסיקו. הקלאסיקו האמיתי זה גרשון נגד אוברדוביץ', פעם האחד מנצח, פעם השני. אוברדוביץ' נגד בלאט זה לא קלאסיקו, כי בלאט תמיד מפסיד לו.
jol9 כתב:felix_r כתב:לא היתי קורה למפגש הזה קלאסיקו. הקלאסיקו האמיתי זה גרשון נגד אוברדוביץ', פעם האחד מנצח, פעם השני. אוברדוביץ' נגד בלאט זה לא קלאסיקו, כי בלאט תמיד מפסיד לו.
אני לא חושב שיש היום מפגש אחד שאפשר לכנותו קלאסיקו...
פליקס, אני רוצה להוציא ממך התחייבות שאתה תפרגן ותהלל את בלאט אם מכבי עוברת את זליקו. מה אתה אומר?
refael כתב:שאראס: הייתי מעדיף לא לפגוש את מכבי. יהיה לי קשה רגשית
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 16832.html
wulv כתב:במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?
LIAV10 כתב:wulv כתב:במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?
אני כמעט בטוח (90%) שסיינה (או אולימפיאקוס חח בטח)..
מה שבטוח זה שזה כבר ידוע מעכשיו, פשוט לא זוכר איפה ראיתי את זה לפני שבועיים בערך)
כמעט בטוח שזאת המנצחת בסדרה של סיינה-אולימפיאקוס..
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:לא היתי קורה למפגש הזה קלאסיקו. הקלאסיקו האמיתי זה גרשון נגד אוברדוביץ', פעם האחד מנצח, פעם השני. אוברדוביץ' נגד בלאט זה לא קלאסיקו, כי בלאט תמיד מפסיד לו.
אני לא חושב שיש היום מפגש אחד שאפשר לכנותו קלאסיקו...
פליקס, אני רוצה להוציא ממך התחייבות שאתה תפרגן ותהלל את בלאט אם מכבי עוברת את זליקו. מה אתה אומר?
כמובן שאני אפרגן אם זה יקרה. ואני מתחייב לזה לא בגלל שאני בספק גדול שזה יקרה במציאות. אם בלאט יצליח לארגן את השורות ולהפוך את הקבוצה המפורקת של היום ליחידה מלוכדת ולוחמת, שתצליח לתת פייט לפאו, אני אפרגן לבלאט גם אם נפסיד את הסידרה בסופו של דבר.
לא צריך לקחת את הביקורת שלי על בלאט יותר רחוק ממה שאני מתכוון (כמו ששחר עושה בתגובה מעלי).
אני לא שונא את בלאט. אני מעריך אותו. אני גם מבין את הקושי הגדול לשחק ב 3 מסגרות.
למרות כל זה גם בלאט עושה טעויות (כמו כל מאמן בעולם), ולדעתי הדרך שהוא בחר ללכת בה העונה היא מוטעת.
הביקורת שאני מעביר נובעת מכך שאני דווקא כן מאמין שבלאט מסוגל להוציא הרבה יותר מהסגל הזה.
נ.ב. גם את פיני גרשון ביקרתי כשהוא לא היה טוב. עדיין אני חושב שהוא (בשיאו) היה המאמן הישראלי הכי גדול בכל הזמנים.
drorshra כתב:LIAV10 כתב:wulv כתב:במידה ומכבי עולה לפיינל4, האם כבר ידוע עכשיו מול איזו קבוצה אפשרית מסדרת הצלבה אחרת מכבי צפוייה לפגוש בחצי גמר?
או שזאת הגרלה?
אני כמעט בטוח (90%) שסיינה (או אולימפיאקוס חח בטח)..
מה שבטוח זה שזה כבר ידוע מעכשיו, פשוט לא זוכר איפה ראיתי את זה לפני שבועיים בערך)
כמעט בטוח שזאת המנצחת בסדרה של סיינה-אולימפיאקוס..
המנצחת בסידרה: מכבי - פאו , נפגשת עם המנצחת בסדרה: מוסקבה מול בילבאו
http://www.euroleague.net/competition/format.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־4 אורחים