מכבי- צ'דבידיטה זאגרב(שבת, 19:00)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי- צ'דבידיטה זאגרב(שבת, 19:00)

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 מרץ 2012, 17:47

החציל האצטקי כתב:גם גיא ובלו בכושר נוראי. יחד עם סופו סוגרים שלישייה שלא נוכל בלעדיה מול פנאתינייקוס. לטיפול הקואץ' בלאט.

אותי דווקא מעצבנים גם מאלט וגם פאפס שרואים את סופו תופס עמדה בפנים (אחרי שהוא עובד על זה קשה קשה ) ומתעלמים , ברור שהוא יהיה מתוסכל אחרי זה.

בנוסף כשבא עליו הדאבל טים הוא מוסר לקרש סל כמו שבלאט בטח אמר לו לעשות וגם מזה יוצאות החטאות מביכות .
יוסי22

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 מרץ 2012, 17:49

קודי כתב:סופו ופניני איומים ונוראים. הפלוס-מינוס של כל אחד מהם הוא מינוס 20 בעשר דקות משחק! יותר ויותר נראה לי שסופו סובל מהרבה יותר מפציעה ושיש כאן גם דכאונות ובעיות נפשיות. בלעדיו באמת שאין מה לחפש נגד פאו, אבל בכושר הנוכחי שלו אין סיבה שהוא בכלל ידרוך על הפרקט באתונה.

בלי סופו אפשר לוותר על ההצלבה , זה נראה לי מיותר לגמרי .

יש למכבי 3 שבועות להכניס אותו לעניינים , אבל בשביל זה הקבוצה צריכה לשחק בשבילו גם אם זה פוגע בקבוצה ברגע נתון.
יוסי22

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2012, 17:50

asafb96 כתב:סופו מרגיז אותי בזמן האחרון, בגלל שהוא הפסיק להשתמש ביתרון הפיזיות שלו לחלוטין בזמן האחרון. התחיל לנסות כל מיני הוק שוטים כאילו הוא איזה קרים עבדול ג'אבר. התקופה הכי טובה של סופו, זה שהוא חפר וחפר וחפר והגיע לקרש סל קל. וזה מה שהוא צריך לעשות. לא לזרוק הוק שוטים מ3-4 מטר מול שחקנים גבוהים ממנו, אלא לחפור עד הטבעת לקרש סל קליל, ולהוציא עבירות על הדרך. אם מביאים דאבל טים, הוא צריך להרים את הראש ולמסור, וזה דבר שהוא כן עושה בזמן האחרון. גם היום הוא סידר כדור מתחת לסל לבלו שהיה חופשי לגמרי אבל החטיא מחצי מטר. מול בארסה הוא מסר הרבה להנדריקס שהביאו דאבל טים.

וזה מוכיח שהפציעה מציקה לו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 03 מרץ 2012, 17:51

יוסי22 כתב:
החציל האצטקי כתב:גם גיא ובלו בכושר נוראי. יחד עם סופו סוגרים שלישייה שלא נוכל בלעדיה מול פנאתינייקוס. לטיפול הקואץ' בלאט.

אותי דווקא מעצבנים גם מאלט וגם פאפס שרואים את סופו תופס עמדה בפנים (אחרי שהוא עובד על זה קשה קשה ) ומתעלמים , ברור שהוא יהיה מתוסכל אחרי זה.

בנוסף כשבא עליו הדאבל טים הוא מוסר לקרש סל כמו שבלאט בטח אמר לו לעשות וגם מזה יוצאות החטאות מביכות .

לא נכון. היום דחפו לו הרבה כדורים פנימה. רואים שהוא לא פוגע, מה לעשות, אז הולכים לדברים אחרים. אי אפשר ללכת ראש בקיר ולתת לו להחטיא שוב ושוב. הוא צריך לחזור לעצמו לאט לאט. זה לא שהוא יחזור מהכושר הרע שלו ופתאום יתפוצץ עם תצוגות של 20 נקודות.
מה שכן, הוא בהחלט מוסר יפה שבא דאבל טים. גם היום, וגם מול בארסה. כמו שאמרתי, מה שמפריע לי זה שהוא לא חופר מספיק ומגיע עמוק, עד הסל, ומנסה כל מיני הוק שוטים שנכנסות לו באחוזים נמוכים, והוא גם נמוך מהשחקנים ששומרים אותו, כך שהזריקות האלה קשות עוד יותר
asafb96

הודעהעל ידי orelzor » 03 מרץ 2012, 17:52

סופו ממש ממש ממש ממש גרוע, כשהוא נכנס כל המשחק של מכבי מתחרב.
מסכן פאפאס, דפקו אותו בחמישייה שלא משנה איזה כדורים הוא יתן כולם יחרבו את זה(פעם אחת בורשטיין לבד בשלוש עושה שטויות, פעם אחת פניני מתחת לסל וכו...).
קיצר אם סופו לא חוזר לעצמו המצב מאוד רע.
orelzor

הודעהעל ידי asafb96 » 03 מרץ 2012, 17:52

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:סופו מרגיז אותי בזמן האחרון, בגלל שהוא הפסיק להשתמש ביתרון הפיזיות שלו לחלוטין בזמן האחרון. התחיל לנסות כל מיני הוק שוטים כאילו הוא איזה קרים עבדול ג'אבר. התקופה הכי טובה של סופו, זה שהוא חפר וחפר וחפר והגיע לקרש סל קל. וזה מה שהוא צריך לעשות. לא לזרוק הוק שוטים מ3-4 מטר מול שחקנים גבוהים ממנו, אלא לחפור עד הטבעת לקרש סל קליל, ולהוציא עבירות על הדרך. אם מביאים דאבל טים, הוא צריך להרים את הראש ולמסור, וזה דבר שהוא כן עושה בזמן האחרון. גם היום הוא סידר כדור מתחת לסל לבלו שהיה חופשי לגמרי אבל החטיא מחצי מטר. מול בארסה הוא מסר הרבה להנדריקס שהביאו דאבל טים.

זה לא משהו שאפשר להפיל על הפציעה. אפשר לומר הרבה דברים, אבל הפציעה ממש לא גורמת לו לחוסר יכולת לחפור. זה לא שהוא איזה נכה הוא משהו. כמו שהוא רץ מצד לצד, הוא בהחלט יכול ללכת חזק ולהגיע קרוב לסל. והוא פחות פחות עושה את זה. הרי 3/4 מאירופה זה זבובים עבורו, והוא יכול להגיע קרוב לסל מתי שהוא רק רוצה. הוא פשוט הפסיק לעשות את זה. הוא נותן מכה אחת של גוף לגוף, וישר מחפש "להפיטר" מהכדור. או במסירה לבחוץ, או בהוק שוט קשה
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2012, 17:55

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא משהו שאפשר להפיל על הפציעה. אפשר לומר הרבה דברים, אבל הפציעה ממש לא גורמת לו לחוסר יכולת לחפור. זה לא שהוא איזה נכה הוא משהו. כמו שהוא רץ מצד לצד, הוא בהחלט יכול ללכת חזק ולהגיע קרוב לסל. והוא פחות פחות עושה את זה.

זה בדיוק משהו שאפשר להפיל על הפציעה. החפירה הזאת מפעילה המון לחץ על הברכיים.. אחרת איך אתה מסביר את זה? הדבר היחיד שאי אפשר להפיל על הפציעה זה ההגנה הגרועה שלו.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 03 מרץ 2012, 18:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 03 מרץ 2012, 17:59

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:

זה לא משהו שאפשר להפיל על הפציעה. אפשר לומר הרבה דברים, אבל הפציעה ממש לא גורמת לו לחוסר יכולת לחפור. זה לא שהוא איזה נכה הוא משהו. כמו שהוא רץ מצד לצד, הוא בהחלט יכול ללכת חזק ולהגיע קרוב לסל. והוא פחות פחות עושה את זה.

זה בדיוק משהו שאפשר להפיל על הפציעה. החפירה הזאת מפעילה המון לחץ על הברכיים.. אחרת איך אתה מסביר את זה? הדבר היחיד שאי להפיל על הפציעה זה ההגנה הגרועה שלו.

די נו.. אל תגזים. החפירה הזאת מפעילה לחץ על הברכיים לא יותר מאשר ספרינט. הוא ממש לא מתקשה. הוא פשוט הולך חזק, ואף אחד לא באמת מזיז לו.
עובדה שהוא עשה את זה לא מעט בטופ 16, אבל הביאו דאבל טים עליו, והוא איבד. או בצעדים, או בעבירה תוקף, או פשוט באיבוד רגיל. הוא צריך לעשות את זה, אבל לא ללכת ראש בקיר. אם מביאים דאבל טים, למסור מהר כמו שהוא עושה ב2 המשחקים האחרונים
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 מרץ 2012, 18:02

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:

זה בדיוק משהו שאפשר להפיל על הפציעה. החפירה הזאת מפעילה המון לחץ על הברכיים.. אחרת איך אתה מסביר את זה? הדבר היחיד שאי להפיל על הפציעה זה ההגנה הגרועה שלו.

די נו.. אל תגזים. החפירה הזאת מפעילה לחץ על הברכיים לא יותר מאשר ספרינט. הוא ממש לא מתקשה. הוא פשוט הולך חזק, ואף אחד לא באמת מזיז לו.
עובדה שהוא עשה את זה לא מעט בטופ 16, אבל הביאו דאבל טים עליו, והוא איבד. או בצעדים, או בעבירה תוקף, או פשוט באיבוד רגיל. הוא צריך לעשות את זה, אבל לא ללכת ראש בקיר. אם מביאים דאבל טים, למסור מהר כמו שהוא עושה ב2 המשחקים האחרונים

גם שנה שעברה היו מביאים עליו דאבל טים, ולרוב זה לא ממש היה מזיז לו. משהו לא כל כך בסדר איתו, יכול להיות שמבחינה גופנית ויכול להיות שמבחינה מנטאלית. מה שאני יודע, זה שסופו כשיר, לא נראה ככה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 מרץ 2012, 18:03

ההגנה אצל סופו זה נגזרת של ההתקפה , אפשר לכעוס בצדק ולומר שזה לא הגיוני ששחקן מקצוען יתנהל כך אבל זה הבחור לטוב ולרע .

דווקא בחלק ההתקפי זה נראה לי ברור לגמרי שהפציעה פוגעת בפיזיות שלו ולכן הוא לקלוע בלי לחפור פנימה , בדיוק בגלל זה צריך למצוא אותו בפנים ולא לחכות שהוא יחפור פנימה .

מאותה סיבה הוא גם כנראה מוסר הרבה יותר כהוראה של בלאט אבל בניגוד להנדריקס שעשה מזה דאנקים בלו וטל מחטיאים קרש סל .

זה מזכיר לי אגב את פאו גאסול שגם משחק השנה רחוק מהסל כחלק מאיזושהי פציעה שבגללה הוא היה עם תחבושת תקופה ארוכה , אין מה לעשות כשאתה מרגיש פיזית לא כשיר לגמרי אתה תשאף להתרחק ממגע.
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 מרץ 2012, 18:04

מאלט יודע לעשות עוד משהו חוץ מלזרוק שלשות לא טובות?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 מרץ 2012, 18:07

לפני כמה זמו אמרו שכנראה בקיץ הנדריקס יצטרך לעבור ניתוח בכתף..
בינתיים כבר הורידו לו את המגנים או משזה לא היה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Angelstrong » 03 מרץ 2012, 18:10

השופטים מצילים את סופו מהחסימה הזאת
Angelstrong

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 מרץ 2012, 18:15

LIAV10 כתב:לפני כמה זמו אמרו שכנראה בקיץ הנדריקס יצטרך לעבור ניתוח בכתף..

אני לא חושבת שזה מה שאמרו..
אמרו שהוא יצטרך לעבור בדיקה בקיץ כדי לראות את מצב הכתף שלו שאותה הוא פרק לפני כמה שנים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 מרץ 2012, 18:33

Holiday_Armadillo כתב:

אמרו שהוא יצטרך לעבור בדיקה בקיץ כדי לראות את מצב הכתף שלו שאותה הוא פרק לפני כמה שנים..

שנים?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 מרץ 2012, 18:35

LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שנים?

כן..YNET בהתחלה כתבו שהפציעה של הנדריקס היא כתוצאה מפריקת כתף שהייתה לו לפני כמה שנים והם שינו את זה אחרי זה..אולי גילו שטעו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 מרץ 2012, 18:38

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

שנים?

כן..YNET בהתחלה כתבו שהפציעה של הנדריקס היא כתוצאה מפריקת כתף שהייתה לו לפני כמה שנים והם שינו את זה אחרי זה..אולי גילו שטעו..

זה גם די אידיוטי..
כמה כבר פריקת כתף מלפני כמה שנים יכולה להשפיע על קריירת כדורסל..
כמעט כל בנאדם (מגזים הרבה חח) פרק את הכתף שלו..

(אני לא פרקתי)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 מרץ 2012, 18:43

זה היה מצחיק איך המחמאות על השלשה של בלו הלכו לאוחיון כשסמית בנה את כל המלך ואוחיון רק המשיך לבלו.

סמית דרך אגב מצוין היום וההצלבה תהיה המבחן הגדול שלו .

והשלשות של בלו זו הבשורה הכי טובה מהמשחק הזה , מכבי חייבת את הידית שלו במאני טיים.
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 03 מרץ 2012, 18:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 03 מרץ 2012, 18:45

יופי ריץ', יופי בלו!
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 03 מרץ 2012, 18:45

יוסי22 כתב:זה היה מצחיק איך המחמאות על השלשה של בלו הלכו לאוחיון כשסמית בנה את כל המלך ואוחיון רק המשיך לבלו.

סמית דרך אגב מצוין היום וההצלבה תהיה המבחן הגדול שלו .

סמית' שחקן אדריאטית מצויין שביורוליג קלע פעם אחת בדאבל פיגרס.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־18 אורחים