Former Cavaliers guard Jordan McRae is strongly considering a move to the Euroleague to join Maccabi Tel Aviv, according to source.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Former Cavaliers guard Jordan McRae is strongly considering a move to the Euroleague to join Maccabi Tel Aviv, according to source.
cannon כתב:לפי הכתבה בוואלה על זוסמן, שגב לא בסגל...
cannon כתב:לפי הכתבה בוואלה על זוסמן, שגב לא בסגל...
מאיפה הבאת את הוואל עכשיו..cannon כתב:עכשיו אפשר להצטער על הטעות שעשו עם האוול. שים בהרכב הזה את האוול במקום שגב או במקום ג'ק כהן ויש פה אחלה קבוצה ולא צריך עוד גבוה זר.
את כהן הביאו כי היו צריכים עוד ישראלי וחושבים שהוא יכול לתת תפוקה בטח בליגה (כנראה נכון) וכנראה כמחליף ל-10-15 דקות באירופה כולל בעמדה 5 כי הבן אדם הפך משחיף לסייח. עדיין לא סוס, אבל אולי בכיוון. בכל מקרה הוא על חוזה קטן והוא ישראלי.
שיפסיק את הקונסידרינג ויעבור לסיינינגשמואל1 כתב:ציוץ של פיק בדקות האחרונות:Former Cavaliers guard Jordan McRae is strongly considering a move to the Euroleague to join Maccabi Tel Aviv, according to source.
התחיל לעקוב היום אחרי מכבי הטוויטר.my man כתב:שיפסיק את הקונסידרינג ויעבור לסיינינגשמואל1 כתב:ציוץ של פיק בדקות האחרונות:Former Cavaliers guard Jordan McRae is strongly considering a move to the Euroleague to join Maccabi Tel Aviv, according to source.
את מי זה מעניין בכלל מי הקפטן?שמואל1 כתב:cannon כתב:לפי הכתבה בוואלה על זוסמן, שגב לא בסגל...
קשה לי להאמין. מי יהיה הקפטן?
שמואל1 כתב:התחיל לעקוב היום אחרי מכבי הטוויטר.my man כתב:שיפסיק את הקונסידרינג ויעבור לסיינינגשמואל1 כתב:ציוץ של פיק בדקות האחרונות:Former Cavaliers guard Jordan McRae is strongly considering a move to the Euroleague to join Maccabi Tel Aviv, according to source.
זה נראה טוב.
cannon כתב:זה סתם פייק. המשתמש של מכבי ת"א בטוויטר הוא maccabitlvbc ולא maccabitlv... מישהו מסתלבט פה...
MTA2311 כתב:סימפסון שהראה יכולת טובה ביורוליג הוא "פח זבל", אבל שחקן בעייתי מאילת, שנזרק מכל מועדון שהיה בו הוא "רכש מצויין ופיט מעולה".
ואם שה לא מספיק, אז סגל עם רול, תומאס שכשל בכל מקום ("אבל במכללות!"), ילד בן 21 ועוד שחקן יורוליג אחד בקו הקדמי זה "כיוון מצויין כמו של מכבי שאני מכיר".
העיקר ששומרים על עקביות.
jay כתב:צאו מהסרט, גם עם מקריי ופוייגייטעתמאן אנחנו נלחם על עליה לפלייאוף במקרה הטוב.
עם סימפסון אנחנו נראה שידור חוזר של העונה (ואני חושב שהשחרור שלו היה טעות).
משתמשים הגולשים בפורום זה: cannon, Google [Bot] ו־16 אורחים