toja27 כתב:חדשות טובות , פיטרסון התחיל לעקוב אחרי בטינדר.
בואינה היה אחד הטובים שלי, לא אמוג'י אחד של צחוק, לא חי חי אפילו לא חי אחד. אני אמשיך לספר בדיחות גרועות אם זה ימשיך ככה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:חדשות טובות , פיטרסון התחיל לעקוב אחרי בטינדר.
יובל זוסמן ככל הנראה ישחק במכבי תל אביב בעונה הקרובה. הצהובים ממילא תכננו להשאיר את הגארד המבטיח, שחתום בקבוצה לארבע העונות הקרובות, אולם הוא התלבט משום שחשש ממספר הדקות שיקבל. לכן המשא ומתן בין הצדדים התמהמה, אולם כעת נדמה שהושגה פריצת דרך משמעותית וזוסמן יהפוך לישראלי השישי בסגל של הצהובים לצד איתי שגב, כרם משעור, ג'ייק כהן, אלכס טיוס וג'ון דיברתולומאו. הוא אמור להיאבק על דקות בעמדות 3 ו-2.
toja27 כתב:toja27 כתב:חדשות טובות , פיטרסון התחיל לעקוב אחרי בטינדר.
בואינה היה אחד הטובים שלי, לא אמוג'י אחד של צחוק, לא חי חי אפילו לא חי אחד. אני אמשיך לספר בדיחות גרועות אם זה ימשיך ככה.
jay כתב:לא התבלבלתי, פשוט מצאת easter egg.
בהינתן הסגל הנ"ל עם מקריי, אני מעריך שגבוה משמעותי בהחלט יכול להיות ההבדל בין מקומות 9-16, ל-5-12.
שועל כתב:toja27 כתב:toja27 כתב:חדשות טובות , פיטרסון התחיל לעקוב אחרי בטינדר.
אותי זה הצחיק. שמור על הסטנדרט.
toja27 כתב:toja27 כתב:חדשות טובות , פיטרסון התחיל לעקוב אחרי בטינדר.
toja27 כתב:jay כתב:לא התבלבלתי, פשוט מצאת easter egg.
בהינתן הסגל הנ"ל עם מקריי, אני מעריך שגבוה משמעותי בהחלט יכול להיות ההבדל בין מקומות 9-16, ל-5-12.
זה ישמע אולי מוזר , אבל למשל לדעתי השאלה אם מקריי יבוא לכאן רק להפציץ בהתקפה או יהיה מחוייב במשחק שלו בהגנה ( כמו שמספרים כאן שכן יש לו היכולת לשמור) לא פחות חשובה מאם זה סימפסון או גבוה אחר( אני אגב לא מאמין שאפשר למצוא מישהו הרבה יותר איכותי מסימפסון בטח לא בתקציבים של מכבי העונה) בהתחשב בסוג הסגל שנבנה כאן. זאת רק דוגמא אחת.
בהנחה שמקריי יחתום כמובן.
jol9 כתב:toja27 כתב:toja27 כתב:חדשות טובות , פיטרסון התחיל לעקוב אחרי בטינדר.
אני חייכתי
cifkcv כתב:1.8 מיליון יורו לעונה לפי מה שמצאתי באינטרנט , בגדול זה מ2015 לא יודע אם חתם על חוזה חדש או לא. בכל אופן הוא לא שחקן שמכבי יכולה לשלם לו.
https://www.talkbasket.net/salaries
http://www.sportando.com/en/europe/spai ... adrid.html
jol9 כתב:toja27 כתב:toja27 כתב:חדשות טובות , פיטרסון התחיל לעקוב אחרי בטינדר.
אני חייכתי
ShiriV כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:toja27 כתב:חדשות טובות , פיטרסון התחיל לעקוב אחרי בטינדר.
אני חייכתי
אני התבאסתי שהוא כתב פיטרסון במקום פטרסון
jol9 כתב:ShiriV כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:toja27 כתב:חדשות טובות , פיטרסון התחיל לעקוב אחרי בטינדר.
אני חייכתי
את התבאסת כי הציפיות שלך מאנשים הן גבוהות מדי
#מה_שאומרים_בכרמליסטן
שרי צודקתShiriV כתב:jol9 כתב:ShiriV כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:בואינה היה אחד הטובים שלי, לא אמוג'י אחד של צחוק, לא חי חי אפילו לא חי אחד. אני אמשיך לספר בדיחות גרועות אם זה ימשיך ככה.
אני חייכתי
את התבאסת כי הציפיות שלך מאנשים הן גבוהות מדי
#מה_שאומרים_בכרמליסטן
יש לי פטיש חזק מאוד להגיית/כתיבת שמות של אנשים בצורה נכונה. זה חזק ממני
cannon כתב:עכשיו אפשר להצטער על הטעות שעשו עם האוול. שים בהרכב הזה את האוול במקום שגב או במקום ג'ק כהן ויש פה אחלה קבוצה ולא צריך עוד גבוה זר.
את כהן הביאו כי היו צריכים עוד ישראלי וחושבים שהוא יכול לתת תפוקה בטח בליגה (כנראה נכון) וכנראה כמחליף ל-10-15 דקות באירופה כולל בעמדה 5 כי הבן אדם הפך משחיף לסייח. עדיין לא סוס, אבל אולי בכיוון. בכל מקרה הוא על חוזה קטן והוא ישראלי.
למה שניים? מותר רק 5?Gordonword כתב:cannon כתב:עכשיו אפשר להצטער על הטעות שעשו עם האוול. שים בהרכב הזה את האוול במקום שגב או במקום ג'ק כהן ויש פה אחלה קבוצה ולא צריך עוד גבוה זר.
את כהן הביאו כי היו צריכים עוד ישראלי וחושבים שהוא יכול לתת תפוקה בטח בליגה (כנראה נכון) וכנראה כמחליף ל-10-15 דקות באירופה כולל בעמדה 5 כי הבן אדם הפך משחיף לסייח. עדיין לא סוס, אבל אולי בכיוון. בכל מקרה הוא על חוזה קטן והוא ישראלי.
נכון.
לא אוהב את הקטע ששני זרים יושבים בצד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], גל גל, שמוליק ו־51 אורחים