אחדשיודע כתב:er79 כתב:אחדשיודע כתב:בוא, אף אחד לא משלה את עצמו. אני לא בונה על זה שאבי שיעשה סקאוטינג מוצלח, שפדרמן שיפתח את הכיס או שוויצ'יץ' ייקח את ההחלטה המקצועית הנכונה. אני אפילו די בטוח שזה לא יקרה (כמו שזה לא קרה גם בחלקים מסוימים בקיץ הזה). אבל אני גם לא מוכן לבחור בין אופציות גרועות או לנסות להיכנס לראש של מישהו, אלא מציע את מה שלדעתי הכי נכון עבור הקבוצה במצב הנוכחי - בהינתן שלא נשאר הרבה כסף (שזה רע מאוד, אבל צפוי לפי ההתנהלות של הקבוצה).
אז מה אתה אומר בעצם? שאתה מעדיף שלא יגיע אף סנטר ולהתבסס על הסגל הקיים פלוס מקריי, או להמתין לדצמבר שהם יבינו בפעם המליון שטעו ויביאו איזה אוננוקו שחוץ משכר שיקבל לא יתרום שום דבר, לרוב יותר יזיק מיתרום. כי זה די ברור שלא תהיה אופציה ג
שוב - כל מה שאני אומר הוא שעדיף (בהרבה) להמר ב-200-300 אלף דולר מאשר להשקיע על "בטוח" בעוד שחקן סגל בינוני, שלא ייתן לך כלום. אף אחד לא אמר שחייבים לחכות חודש דצמבר או חודש מרץ. אתה יכול לנסות לאתר שם מעניין יותר במהלך הקיץ (ועל הדרך לפתוח קצת יותר את הכיס, נניח לכיוון החצי מיליון הדולר) או לחכות למשל לשחקנים ממחנות ה-NBA שמסתיימים באוקטובר - נתיב שלא מעט קבוצות אירופאיות בוחרות בו כדי להתחזק בשחקנים טובים וזולים.
זה כבר מסוכן מדי לטעמי.
למכבי יש רוסטר חדש מהניילונים ומאמן חדש והיא צריכה לבנות שיטת משחק ולגבש את הסגל בזמן קצר מאוד. אין זמן לחכות למחנות. יצטרכו להשקיע את האקסטרה כסף.
יש למכבי שוק מטורף שפתוח בפניה. זה נטו כמה מוכנים להשקיע בשביל להביא לכאן שם.