30 יולי 2017, 15:01
jol9 כתב:דווין הוא סיפור מיוחד, ואי אפשר להתכחש לזה.
אנחנו לא יכולים לצעוק על מכבי שלא מכבדת שחקנים מצד אחד ומצד שני לצעוק כשהם לא מפרים את החוזה ונותנים לדווין לסיים את הקריירה במכבי.
אני מזכיר שגם סמלים אחרים בעבר, כמו שארפ, שלף וג'מצ'י, סיימו את הקריירה במכבי כקפטנים, כשהם כמעט לא משחקים. אין עם זה בעיה.
הוא גם יכול להיות סוג של עוזר נוסף לספאחיה.
אני גם לא חושב שיש פה עניין כספי. את הכסף לדווין יצטרכו לשלם כך או אחרת, ולליגה הוא לא יירשם כך או אחרת.
בסופו של דבר, כנראה שלא יהיה לו תפקיד מקצועי משמעותי העונה, אבל תפקיד חברתי ומנהיגותי בהחלט כן, ולכן אם הוא באמת נשאר, אז זה בסדר גמור מבחינתי.
30 יולי 2017, 15:03
MTA2311 כתב:זה לא או להפר חוזה או להשאיר. היו צריכים לשלם לו כל אגורה, לשחרר ולעשות איזה טקס פרידה יפה.
30 יולי 2017, 15:03
arel123 כתב:jol9 כתב:דווין הוא סיפור מיוחד, ואי אפשר להתכחש לזה.
אנחנו לא יכולים לצעוק על מכבי שלא מכבדת שחקנים מצד אחד ומצד שני לצעוק כשהם לא מפרים את החוזה ונותנים לדווין לסיים את הקריירה במכבי.
אני מזכיר שגם סמלים אחרים בעבר, כמו שארפ, שלף וג'מצ'י, סיימו את הקריירה במכבי כקפטנים, כשהם כמעט לא משחקים. אין עם זה בעיה.
אני גם לא חושב שיש פה עניין כספי. את הכסף לדווין יצטרכו לשלם כך או אחרת, ולליגה הוא לא יירשם כך או אחרת.
בסופו של דבר, כנראה שלא יהיה לו תפקיד מקצועי משמעותי העונה, אבל תפקיד חברתי ומנהיגותי בהחלט כן, ולכן אם הוא באמת נשאר, אז זה בסדר גמור מבחינתי.
אם הוא על חשבון סנטר זה לא בסדר לדעתי
אבל אם יבוא סנטר בנוסף אליו ואל מקריי (אם יחתום), אני גם בסדר גמור עם זה, שיישאר לעונת פרישה אבל העיקר שיגיע עוד סנטר
30 יולי 2017, 15:04
Naor116 כתב:MTA2311 כתב:זה לא או להפר חוזה או להשאיר. היו צריכים לשלם לו כל אגורה, לשחרר ולעשות איזה טקס פרידה יפה.
אתה משלם את זה אז מה אכפת לך בחור טוב לקבוצה עם ניסיון שיכול עוד לתרום משהו? חוץ מזה אם הוא ממשיך השנה הוא הופך לזר ששיחק הכי הרבה זמן במכבי
30 יולי 2017, 15:06
MTA2311 כתב:זה לא או להפר חוזה או להשאיר. היו צריכים לשלם לו כל אגורה, לשחרר ולעשות איזה טקס פרידה יפה.
30 יולי 2017, 15:07
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה לא או להפר חוזה או להשאיר. היו צריכים לשלם לו כל אגורה, לשחרר ולעשות איזה טקס פרידה יפה.
זה לא הולך ביחד. אם הוא לא פורש מרצונו, ומכבי משחררת אותו, אז היא מפרה את החוזה (ולא משנה שמשלמים לו את הכל).
סמית' הוא בשום אופן לא נזק ולא עול, יותר סמל ודוגמא.
הוא לא תופס מקום של זר, ולא תופס מקום של סנטר.
30 יולי 2017, 15:08
30 יולי 2017, 15:08
er79 כתב:arel123 כתב:jol9 כתב:דווין הוא סיפור מיוחד, ואי אפשר להתכחש לזה.
אם הוא על חשבון סנטר זה לא בסדר לדעתי
אבל אם יבוא סנטר בנוסף אליו ואל מקריי (אם יחתום), אני גם בסדר גמור עם זה, שיישאר לעונת פרישה אבל העיקר שיגיע עוד סנטר
זה אם יותר מדי גדול שאני בספק אם יקרה
30 יולי 2017, 15:09
er79 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה לא או להפר חוזה או להשאיר. היו צריכים לשלם לו כל אגורה, לשחרר ולעשות איזה טקס פרידה יפה.
זה לא הולך ביחד. אם הוא לא פורש מרצונו, ומכבי משחררת אותו, אז היא מפרה את החוזה (ולא משנה שמשלמים לו את הכל).
מאיפה אתה יודע את זה? אתה בהנהלה או בצוות המקצועי? אף אחד מאיתנו לא יודע כרגע תהעיד בוודאות שאם סמית נשאר יגיע גם מקריי/גארד אחר וגם סנטר
30 יולי 2017, 15:11
jol9 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה לא או להפר חוזה או להשאיר. היו צריכים לשלם לו כל אגורה, לשחרר ולעשות איזה טקס פרידה יפה.
מאיפה אתה יודע את זה? אתה בהנהלה או בצוות המקצועי? אף אחד מאיתנו לא יודע כרגע תהעיד בוודאות שאם סמית נשאר יגיע גם מקריי/גארד אחר וגם סנטר
אני לא יודע, וגם אתה לא.
אבל אתה כן אומר שזה "אם" גדול מאוד, ואני חושב שאין שום קשר, כי זה ההגיון הפשוט.
סנטר יגיע או לא יגיע בלי שום קשר לסמית'.
30 יולי 2017, 15:13
jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה לא או להפר חוזה או להשאיר. היו צריכים לשלם לו כל אגורה, לשחרר ולעשות איזה טקס פרידה יפה.
30 יולי 2017, 15:14
30 יולי 2017, 15:14
er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:זה לא או להפר חוזה או להשאיר. היו צריכים לשלם לו כל אגורה, לשחרר ולעשות איזה טקס פרידה יפה.
אני לא יודע, וגם אתה לא.
ממש לא. רישום של סמית, גם אם בשלב מתקדם של העונה, מצמצם את מרחב התמרון של הקבוצה להחתמת זרים
30 יולי 2017, 15:18
שועל כתב:אני כל כך לא רוצה לראות אותו משחק באף מסגרת, אני מקווה שבאמת לא בונים עליו בכלל אפילו כמחליף לאף עמדה.
30 יולי 2017, 15:19
Naor116 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:er79 כתב:jol9 כתב:
אני לא יודע, וגם אתה לא.
ממש לא. רישום של סמית, גם אם בשלב מתקדם של העונה, מצמצם את מרחב התמרון של הקבוצה להחתמת זרים
למה? לליגה הוא לא נרשם וביורוליג אין הגבלה
30 יולי 2017, 15:22
er79 כתב:זה פשוט אסון. אם הוא הוזן לסגל, ועד אתמול לא היה מוזן, זה אומר שראשית החליטו להשאיר אותו ושנית תשכחו מגבוה. טמטום משווע. את גאודלוק זרקת אדון ספאחיה אבל את הפגר הזה לא?
30 יולי 2017, 15:22
30 יולי 2017, 15:24
arie85 כתב:er79 כתב:זה פשוט אסון. אם הוא הוזן לסגל, ועד אתמול לא היה מוזן, זה אומר שראשית החליטו להשאיר אותו ושנית תשכחו מגבוה. טמטום משווע. את גאודלוק זרקת אדון ספאחיה אבל את הפגר הזה לא?
את גאודלוק היה אפשרות לשחרר בחוזה עם פיצוי של 200 אלף דולר, פה אין לך אפשרות לשחרר בחוזה את סמית.
לדעתי רשמו את סמית כי אולי זה קשור לעינייני ביטוח או משהו וחשוב שיראה כחלק מהסגל, באתר של היורוליג, לנסברג חלק מהסגל
30 יולי 2017, 15:28
30 יולי 2017, 15:31