עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי jol9 » 17 מרץ 2012, 15:10

yzafrir כתב:חביב , כהרגלך בקודש כאשר אתה רוצה להדגים ששחקן הוא יקר אתה נוקב בסכום ברוטו ( כך גם אתה עושה עם בורשטיין )
לאנדסברג לא יקבל במכבי יותר מ-250K נטו ומכיוון שהוא עולה חדש הוא לא משלם מס כמו ישראלי...
לגבי אוחיון , זה שהוא הגארד הכי טוב של מכבי העונה זו תעודת עניות לעונה הזאת . אם הלפרין מגיע אז אין בו צורך כי זו הייתה התוכנית המקורית לעונה הזאת ואוחיון היה ברירת מחדל...
לגבי מילאן אם בלו נישאר אז אין בו צורך אבל אם בלו פורש אז מילאן יוכל סוף סוף לשחק בעמדה הטיבעית שלו ובאמת לבוא לידי ביטוי במכבי .

צפריר, אתה כנראה לא מכיר מספיק טוב את מכבי... :tongue3

נראה לך שאוחיון לא יישאר כאן בעונה הבאה? עזוב תכנית מקורית. הסיכוי אוחיון יעזוב בעונה הבאה הוא בערך כמו הסיכוי שיגיע לכאן רכז במעל מליון דולר לצידו של לאנגפורד.

אישית, אני חושב גם שהוא לא צריך לעזוב. הוא יכול להיות ויהיה אחלה רכז מחליף, והנסיון שקיבל השנה, יהפוך אותו לשחקן טוב ושלם יותר.

אני מסכים עם חביב, וגם אמרתי את זה. הלפרין אחד יכול לתת בערך אותו הדבר כמו שייר, פאפאס ומאלט. זה גם יצמצם את הסגל וגם יהפוך אותו לטוב יותר.

שחף,
כסף לרכז את מביא כאמור מצמצום הסגל. צמצמת שלושה שחקנים, והבאת אחד זול יותר, והנה יש לך עוד כמה מאות אלפים.
בכל מקרה זה לא יהיה קל גם להביא רכז טוב וגם להשאיר את לאנגפורד, ואני לא חושב שיש כאן קשר ליותם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 מרץ 2012, 15:53

דני פדרמן התארח בתכנית של פיני ואמר כמה דברים חשובים(ראיתי רק את החצי השני של התכנית).
הוא קודם כל אמר, שכבר עכשיו השנה הנוכחית היא שנה גרעונית, ואז המשיך ואמר שהוא מאמין שבעתיד יהיה אפשר להוציא פחות כסף משמעותית, ולהגיע לאותם הישגים גבוהים.
הוא גם אמר שבכל שנה, כל אחד מהבעלים מוציא מהכיס 500 אלף דולר.
לקראת סיום הוא אמר, שהיחיד מהקו האחורי שיישאר בוודאות, הוא יוגב..
אז לפני שאתם בונים פה סגלים ומחשבים עלויות, רק תזכרו שהמטרה של הבעלים, היא כנראה צמצום התקציב ולא הגדלתו כפי שכולנו מצפים ומקווים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 17 מרץ 2012, 16:23

MTA2311 כתב:דני פדרמן התארח בתכנית של פיני ואמר כמה דברים חשובים(ראיתי רק את החצי השני של התכנית).
הוא קודם כל אמר, שכבר עכשיו השנה הנוכחית היא שנה גרעונית, ואז המשיך ואמר שהוא מאמין שבעתיד יהיה אפשר להוציא פחות כסף משמעותית, ולהגיע לאותם הישגים גבוהים.
הוא גם אמר שבכל שנה, כל אחד מהבעלים מוציא מהכיס 500 אלף דולר.
לקראת סיום הוא אמר, שהיחיד מהקו האחורי שיישאר בוודאות, הוא יוגב..
אז לפני שאתם בונים פה סגלים ומחשבים עלויות, רק תזכרו שהמטרה של הבעלים, היא כנראה צמצום התקציב ולא הגדלתו כפי שכולנו מצפים ומקווים.

כן...
תמיד אנחנו עושים כאן תוכניות ומזימות, ובסוף בא איזה רעיון (בדר"כ מישהו ממשפחת פדרמן), ומנפץ לנו את הכל.

תהרגו אותי, אבל לבעלים של קבוצה בסדר גודל של מכבי, גרעון של חצי מליון דולר לא נראה לי כזה ביג דיל.
אם רוצים להיות מסוגלים להביא קבוצה לפיינל פור, אז צריך להגיע לתקציב שיש היום לפחות, ולהוריד בכמות השחקנים הבינוניים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 מרץ 2012, 17:01

צפריר,עדיף להשקיע באיכות ולא בכמות ואני מתפלא עליך כי אתה הסכמת עם העמדה הזאת בקיץ כשהבניה נעשתה לרוחב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 17 מרץ 2012, 21:39

yzafrir כתב:חביב , כהרגלך בקודש כאשר אתה רוצה להדגים ששחקן הוא יקר אתה נוקב בסכום ברוטו ( כך גם אתה עושה עם בורשטיין )
לאנדסברג לא יקבל במכבי יותר מ-250K נטו ומכיוון שהוא עולה חדש הוא לא משלם מס כמו ישראלי...
לגבי אוחיון , זה שהוא הגארד הכי טוב של מכבי העונה זו תעודת עניות לעונה הזאת . אם הלפרין מגיע אז אין בו צורך כי זו הייתה התוכנית המקורית לעונה הזאת ואוחיון היה ברירת מחדל...
לגבי מילאן אם בלו נישאר אז אין בו צורך אבל אם בלו פורש אז מילאן יוכל סוף סוף לשחק בעמדה הטיבעית שלו ובאמת לבוא לידי ביטוי במכבי .

אני בספק מאוד גדול אם לנדסברג יסתפק ב250 אלף דולר נטו. רק בקיץ האחרון פורסם כי היתה לו הצעה על סך 400 או 450 אלף דולר נטו מקבוצה ספרדית ו250 אלף נראה סכום נמוך מדי. בכלל, מדובר בשחקן שרוצה לנסות את מזלו בNBA ולא נראה לי שהוא יהיה מוכן להגיע למכבי בשביל פחות מ350 אלף דולר נטו.
בכל אופן, אם כבר יש בסגל שחקנים כמו פניני, אוחיון והלפרין, אני לא רואה כל טעם לצרף בכוח עוד גארד ישראלי. פשוט אין מקום והדבר סתם יפגע בהיררכיה, בלי שום קשר לכסף הנוסף שיזרק.
בכל אופן, בכל קבוצה ובפרט בקבוצות בעלות סגל רחב, יש תמיד שחקן או שניים שאינם באים לידי ביטוי ואינם מרוצים מהדקות אשר הם מקבלים.
העונה למכבי יש ששה (!!) גארדים, כאשר בורשטיין ושאייר כמעט ואינם קיימים ביורוליג, ופאפאלוקאס ומאלט מבליחים פעם ב... מדוע אנחנו צריכים ששה גארדים גם בעונה הבאה? לא עדיף ללכת על שלושה גארדים בכירים בגיבוי של עוד גארד סטייל אוחיון? למה לא לאמץ את הגישה שעבדה בשנים הטובות של מכבי, בה היו בסגל שני גארדים בכירים בחמישיה ועוד גארד איכותי אחד טוב על הספסל (דריק)?

כמו שאני רואה את הדברים, סגל גארדים המכיל את לנגפורד, רכז זר, הלפרין, אוחיון ובורשטיין, הוא פשוט אידאלי עבוד מכבי.
לנגפורד והרכז הזר יהיו שחקני החמישיה שיזכו למירב הדקות, הלפרין יהיה הגארד הראשון שיעלה מן הספסל, אוחיון יתן כמה דקות מנוחה לרכז הזר ובורשטיין יתמחה בחלוקת דיגלונים, מחיאת כפיים וזריקת מגבות (דברים אותם הוא עושה מצויין כבר העונה).
הרכב כזה הוא מאוזן, איכותי ואפילו יאפשר למכבי לשחק עם שלושה גארדים על המגרש בעת הצורך.
צירופו של עוד גארד להרכב, סתם עשוי לסבך את העיניינים ויעמיס על הסגל.

בנוגע לאוחיון, אני לא רואה שום סיכוי שהוא לא יהיה כאן בעונה הבאה, אלא אם חלילה הוא יפצע או יקרה משהו מאוד לא צפוי.
אוחיון מתקדם יפה מאוד במכבי, הוא טוב יותר מבורשטיין ומשאייר ולדעתי, גם מפאפאלוקאס, ומעל הכל, יש לו חוזה לעוד שתי עונות במכבי.
בעונות בהן מכבי כ"כ רוצה לשמור על הצביון הישראלי, אני לא רואה שום סיכוי שמכבי תחתוך את הגארד הישראלי הטוב ביותר שלה (שגם נמצא תחת חוזה) עבור שחקן מתאזרח. אני גם לא בטוח שברמה המקצועית מדובר במהלך נכון.

בנוגע לקו הקדמי, אני באמת לא יודע מה הולך לקרות.
מה שכן ברור, זה שבעונה הבאה (כמו העונה הזאת) יהיו לפחות חמישה שחקנים בעמדות 4-5 וככל הנראה, הם יעלו יותר כסף מאשר הם עולים העונה. דבר זה הוא אמנם לא עד כדי כך משמעותי, אבל הוא מחליש את הסיכויים שנראה כאן עוד שחקן ישראלי בכיר בקו האחורי.

שוב, אם במכבי מישהו יחליט להרים את הכפפה ולחתוך את בורשטיין (שלפחות ברמה המקצועית, מדובר במהלך נכון), אז כן יהיה כאן מקום ללנדסברג וזה אפילו יהיה טוב מאוד.
כל עוד זה לא קורה, אז אני מתקשה מאוד לראות גם את הלפרין, גם את לנגפורד, גם רכז זר איכות וגם את לנדסברג באותה קבוצה. אם מכבי תוותר על זר בעמדה מס' 3, זה אולי עוד יהיה אפשרי, אבל הסיכויים לכך מאוד קלושים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קודי » 18 מרץ 2012, 10:52

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 17682.html

זה כבר נשמע הרבה יותר מעודד מכל מיני גמדים ו"מקורבים" מפורומים מוזרים. אני מאוד מקווה שיסגרו עם הנדריקס בקרוב מאוד, מאחר שסדרה טובה נגד פאו יכולה להעלות את מחירו עוד יותר, ושמיד לאחר מכן יתפנו לסגור גם עם לנגפורד. שניהם, יחד עם הבסיס הקיים, בתוספת רכז ראשון סביר וסנטר נוסף, יכולים להבטיח לנו עוד שנתיים-שלוש נהדרות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yzafrir » 18 מרץ 2012, 10:56

קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.117682.html

זה כבר נשמע הרבה יותר מעודד מכל מיני גמדים ו"מקורבים" מפורומים מוזרים. אני מאוד מקווה שיסגרו עם הנדריקס בקרוב מאוד, מאחר שסדרה טובה נגד פאו יכולה להעלות את מחירו עוד יותר, ושמיד לאחר מכן יתפנו לסגור גם עם לנגפורד. שניהם, יחד עם הבסיס הקיים, בתוספת רכז ראשון סביר וסנטר נוסף, יכולים להבטיח לנו עוד שנתיים-שלוש נהדרות.

איזה סכום זה אמור להיות ?
אני מניח ש-850-950 ??
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 18 מרץ 2012, 11:04

yzafrir כתב:
קודי כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.117682.html

איזה סכום זה אמור להיות ?
אני מניח ש-850-950 ??

כנראה משהו כזה והוא שווה את זה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 12:31

הנדריקס אחד הגבוהים היעילים באירופה היום ומגיע לו כל גרוש ( 800 או 900 אלף זה סביר בהחלט ).

יש כאן ניצחון ענק של בלאט. בלאט השאיר אותו למרות שההנהלה רצתה להיפטר ממנו בקיץ ועכשיו קוצר את הפירות של האמון בשחקן הזה. איפה אלו שאמרו ששון ג'יימס יכול להחליף אותו במשבצת הסנטר המחליף ?

הנדרקיס מתאים בול לבלאט ולשיטה ההגנתית שלו, הוא גם אחלה בחלה של בן אדם, מהסוג שלא היה כאן מאז פירוק השושלת. לא זוכר הרבה אמריקאיים צנועים , נחמדים, עובדים קשה וסותמים את הפה כמו שמנדריקס. מהסוג של קווין מגי שבאים כל יום לעבודה ( בניגוד למפונק היווני שצריך גננת צמודה ).

נכון, הוא לא מוכשר כמו אליהו ולא חזק כמו סופו, אבל הוא בדיוק מה שמאמן רוצה שיהיה לו על ספסל ( או בחמישייה ). שחקן שאפשר לסמוך עליו
שיגיע לעבודה כל יום ולא יהיה כוסית ( אליהו ) או ילד קטן ( סופו ). הבן אדם גבר שבגברים.

צעד מעולה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מרץ 2012, 12:40

חבל לבזבז כל כך הרבה כסף על סנטר מחליף(טוב ככל שיהיה)
אחרי זה כולם יתפלאו למה אין כסף להשארת הסגל ולמה המחליפים לא מספיק טובים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 18 מרץ 2012, 12:42

rc4991 כתב:חבל לבזבז כל כך הרבה כסף על סנטר מחליף(טוב ככל שיהיה)

אני חושב שזה מצויין לשים שחקן כמוהו על הספסל הוא מעולה מכניס התלהבות וזה מה שצריך שחקן מחליף...מה פאפלוקס לא היה שחקן מחליף כל הקריירה שלו?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 12:44

לפי מספר הדקות שלו העונה הוא שיחק יותר מהרבה סנטרים פותחים והיה יעיל מרובם. הוא לא ממש סנטר מחליף, כי הוא צריך להתחלק שווה בשווה עם שחקן שלא משחק יותר מ 20 דקות ביום טוב.
למעשה, הוא שיחק 27 דקות בטופ 16 בממוצע, עם 13 נקודות ו 8 ריבאונד. אין הרבה סנטרים עם מספרים כאלו ביורוליג.

חוץ מזה, אני חושב שהוא יכול להיות יעיל מאוד ב 4 לצד סנטר ארוך . אין שום סיבה שהוא לא יהיה 4 פותח אם לא 5 .
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 18 מרץ 2012, 13:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 18 מרץ 2012, 12:49

ואם לאנגפורד או סופו יקבלו הצעות של יותר מ-1.5 מליון לעונה , עדיין התרוץ של בגלל השארת הנדריקס הם לא חתמו יתפוס במקרה כזה ?

לשחקנים יש שווי שוק מסויים שכבר עכשיו אפשר להעריך אותו ואם מכבי לא תיהיה מסוגלת או לא תרצה לשלם להם את הסכומים האלו (שסביר שקבוצות אחרות כן ישלמו) אז הם לא יהיו במכבי .
מכיוון שדי ברור שמכבי לא יכולה לשלם להם את הסכום שהם שווים אז כנראה שהם לא ישארו פה אלא אם יתפשרו על סכומים נמוכים בהרבה .

אם מכבי הציעה ללאנגפורד מליון נטו לעונה והוא סרב , ונניח היא לא הייתה משאירה את הנדריקס וכתוצאה מכך היו מתפנים לה עוד 300-400 , אני לא חושב שהיא צריכה לשלם לאנגפורד סכום של 1.3-1.4 וזה סכום שבקלות הוא יקבל בקבוצות אחרות .
עם כל הכבוד ללאנגפורד , פארגו חתם פה בפחות (לא משנה מה היה אחר כך...) וסביר שבמליון מכבי תוכל להביא שחקן לא פחות מתאים ממנו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מרץ 2012, 13:09

גל גל כתב:

אני חושב שזה מצויין לשים שחקן כמוהו על הספסל הוא מעולה מכניס התלהבות וזה מה שצריך שחקן מחליף...מה פאפלוקס לא היה שחקן מחליף כל הקריירה שלו?

שלמכבי יהיה את התקציב של צאסק"א נדבר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 13:31

yzafrir כתב:

ואם לאנגפורד או סופו יקבלו הצעות של יותר מ-1.5 מליון לעונה , עדיין התרוץ של בגלל השארת הנדריקס הם לא חתמו יתפוס במקרה כזה ?

לשחקנים יש שווי שוק מסויים שכבר עכשיו אפשר להעריך אותו ואם מכבי לא תיהיה מסוגלת או לא תרצה לשלם להם את הסכומים האלו (שסביר שקבוצות אחרות כן ישלמו) אז הם לא יהיו במכבי .
מכיוון שדי ברור שמכבי לא יכולה לשלם להם את הסכום שהם שווים אז כנראה שהם לא ישארו פה אלא אם יתפשרו על סכומים נמוכים בהרבה .

אם מכבי הציעה ללאנגפורד מליון נטו לעונה והוא סרב , ונניח היא לא הייתה משאירה את הנדריקס וכתוצאה מכך היו מתפנים לה עוד 300-400 , אני לא חושב שהיא צריכה לשלם לאנגפורד סכום של 1.3-1.4 וזה סכום שבקלות הוא יקבל בקבוצות אחרות .
עם כל הכבוד ללאנגפורד , פארגו חתם פה בפחות (לא משנה מה היה אחר כך...) וסביר שבמליון מכבי תוכל להביא שחקן לא פחות מתאים ממנו....

דווקא אתה ברוטוס בעניין לאנגפורד ? ;)

האמת שהוא הפתיע אותי לטובה עד כה. אבל אני מסכים שסכומים של 1.4 מיליון כבר לא ריאליים במכבי , בטח לא לשחקן מסוגו של לאנגפורד.

בעצם בוא נחכה עד לסוף הסדרה מול פאו ונראה. סדרה טובה שלו מן הסתם תחזיר אותו קרוב לסכומים שהוא קיבל ברוסיה, סדרה רעה תחזיר אותו לסכומים שמכבי מוכנה לשלם . :)

אז מה כדאי שיקרה ? :confused
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 18 מרץ 2012, 14:57

אני חושב שחלק מבניה של קבוצה שהיא לא לרוחב היא להחתים 3-4 שחקנים על חוזים גבוהים יחסית ולהחזיק לידם עוד 6-7 שחקנים זולים יחסית. השחקנים היקרים יותר יהיו לנגפורד (שבוודאי שווה מיליון דולר או קצת יותר), הנדריקס (שהוכיח שהוא אחד הגבוהים הטובים ביבשת), אליהו (שיש לו חוזה קצת מופרך ביחס לתרומתו, מה עוד שהוא ישראלי, אבל יש לו גם לא מעט איכויות) ואולי עוד איזה רכז טוב. לידם יש לנו כבר את אוחיון, בורשטיין, סמית, פניני, בלו ויצטרף עוד סנטר נוסף בעלות סבירה. לא צריך יותר מזה וזה נכנס לתקציב של מכבי.
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 15:50

yarinsaky כתב:הנדריקס אחד הגבוהים היעילים באירופה היום ומגיע לו כל גרוש ( 800 או 900 אלף זה סביר בהחלט ).

יש כאן ניצחון ענק של בלאט. בלאט השאיר אותו למרות שההנהלה רצתה להיפטר ממנו בקיץ ועכשיו קוצר את הפירות של האמון בשחקן הזה. איפה אלו שאמרו ששון ג'יימס יכול להחליף אותו במשבצת הסנטר המחליף ?

הנדרקיס מתאים בול לבלאט ולשיטה ההגנתית שלו, הוא גם אחלה בחלה של בן אדם, מהסוג שלא היה כאן מאז פירוק השושלת. לא זוכר הרבה אמריקאיים צנועים , נחמדים, עובדים קשה וסותמים את הפה כמו שמנדריקס. מהסוג של קווין מגי שבאים כל יום לעבודה ( בניגוד למפונק היווני שצריך גננת צמודה ).

נכון, הוא לא מוכשר כמו אליהו ולא חזק כמו סופו, אבל הוא בדיוק מה שמאמן רוצה שיהיה לו על ספסל ( או בחמישייה ). שחקן שאפשר לסמוך עליו
שיגיע לעבודה כל יום ולא יהיה כוסית ( אליהו ) או ילד קטן ( סופו ). הבן אדם גבר שבגברים.

צעד מעולה.

בגדול, אני מסכים איתך.
הנדריקס הוכיח את עצמו כשחקן יעיל, הוא מציג יכולת טובה בלי פשרות, מכבי לא צריכה להתאמץ הרבה בשבילו (בניגוד למה שקורה עם סופו) והוא גבוה מחליף מן הטובים ביותר באירופה. טוב שהוא נשאר.

עם זאת, יש איזושהי בעיתיות בציוות של סופו והנדרקיס בעמדה מס' 5. שניהם סנטרים די נמוכים וגורמים לכך שלמכבי יש בעיה של סייז בקו הקדמי.
אמנם לא מדובר בבעיה ככל משמעותית, אבל היא בכל זאת קיימת...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2012, 16:02

חביב, אני בכלל לא הייתי יוצאת מתוך נקודת הנחה שאם הנדריקס נשאר אז גם סופו יישאר, ההיפך....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2012, 17:10

קודי כתב:אני חושב שחלק מבניה של קבוצה שהיא לא לרוחב היא להחתים 3-4 שחקנים על חוזים גבוהים יחסית ולהחזיק לידם עוד 6-7 שחקנים זולים יחסית. השחקנים היקרים יותר יהיו לנגפורד (שבוודאי שווה מיליון דולר או קצת יותר), הנדריקס (שהוכיח שהוא אחד הגבוהים הטובים ביבשת), אליהו (שיש לו חוזה קצת מופרך ביחס לתרומתו, מה עוד שהוא ישראלי, אבל יש לו גם לא מעט איכויות) ואולי עוד איזה רכז טוב. לידם יש לנו כבר את אוחיון, בורשטיין, סמית, פניני, בלו ויצטרף עוד סנטר נוסף בעלות סבירה. לא צריך יותר מזה וזה נכנס לתקציב של מכבי.

זה הרכב בעייתי, אלא אם כן אתה מביא רכז ממש טוב.
זה בעצם הרכב בלי שחקן ציר שמשחק בלואו פוסט בהתקפה, ולכן אם לא יהיה לך איזה פארמר או ארויו ב-1, אז אנחנו צפויים ליפול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2012, 17:12

yarinsaky כתב:לפי מספר הדקות שלו העונה הוא שיחק יותר מהרבה סנטרים פותחים והיה יעיל מרובם. הוא לא ממש סנטר מחליף, כי הוא צריך להתחלק שווה בשווה עם שחקן שלא משחק יותר מ 20 דקות ביום טוב.
למעשה, הוא שיחק 27 דקות בטופ 16 בממוצע, עם 13 נקודות ו 8 ריבאונד. אין הרבה סנטרים עם מספרים כאלו ביורוליג.

חוץ מזה, אני חושב שהוא יכול להיות יעיל מאוד ב 4 לצד סנטר ארוך . אין שום סיבה שהוא לא יהיה 4 פותח אם לא 5 .

ברוכים השבים ירין... נעלמת לנו. :bigsmile2

מסכים איתך. הנדריקס הוא לא באמת סנטר מחליף, בטח לא כשיש את סופו כסנטר מוביל. אפשר לקרוא לזה סנטר מוביל משני.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־23 אורחים