עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי jol9 » 18 מרץ 2012, 19:31

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:מדברים כאן על הפציעה של סופו, אבל קצת שוכחים שגם הנדריקס סוחב פציעה קטנה בכתף.

זאת בדיוק הנקודה. מדברים פה על הפציעה של סופו כמקור לכל בעיותיה של מכבי. אישית, אני בספק מאוד גדול שאם וכאשר סופו יחלים מהפציעה ויעבור את הניתוח, המצב ישתפר פלאים כמו שחוזים כאן.
לעניות דעתי, הבעיה של סופו היא לא רק בברך.

בכל אופן, מה שאותי די מעצבן במקרה של סופו, הוא שמכבי משקיעה בו הרבה ואפילו יוצאת מגידרה בשביל לרצות אותו, אך בפועל, היא מקבלת חזרה די מעט.
סופו הוא השחקן היחידי בתולדות המועדון שיש לו גם מאמן אישי חיצוני, גם דיאטינית צמודה וגם חוזה המתקרב למיליון דולר נטו.
כמו כן, סופו הוא שחקן שנוטה למצבי רוח, מתעייף מהר וחדשות לבקרים אנחנו שומעים על בעיות בחיים האישיים שלו או על פציעות.
כל זאת כאמור, עבור שחקן שלא מחזיר הרבה ובטופ 16 נותן 6 נק' ו2.8 ריב' בלבד.
פעם מכבי היתה מביאה שחקנים כמו נייט האפמן, שעבור 350 אלף דולר, היה נותן 17 נק' ו9 ריב' למשחק, שומר על יציבות וגם נותן הגנה. אצל האפמן (כמו אצל רוב שחקני מכבי), לא היינו שומעים על בעיות ברכיים, נטייה להשמנה, אשה העומדת ללדת או על מצבי רוח משתנים.
גם הנדריקס הוא דוגמא לשחקן מקצוען שלא צריך להתאמץ בשבילו יותר מדי. הנדריקס מרוויח היום בערך חצי מהמשכורת של סופו, הוא קולע יותר ממנו, מוריד יותר ריבאונדים ממנו ובניגוד גמור לסופו, נותן הגנה ולא מתקשה לשחק גם כאשר הוא סוחב פציעה.

אציין שאני בעד השארתו של סופו, אבל המצב שנוצר איתו העונה הוא אבסורדי משהו.
בשורה התחתונה, אני מאוד רוצה להאמין שכאשר הוא יחלים מהפציעה הוא יחזור להיות שחקן מצויין, אבל אני מאוד מסופק בעיניין הזה.

אני חושב שאם כבר אתה מזכיר את האפמן, אז תזכיר את האפמן שאחרי הפריצה, כי לפני זה קצת לא הוגן.
בכל אופן, לטעמי האפמן הוא אחד הזרים הגדולים ששיחקו אי פעם במכבי, ואת העידן המודרני שבו הגעה לפיינל פור, זה משהו יפה אבל לא נשגב ובלתי מושג, אנחנו חייבים בעיקר
לבחור הזה, שבלעדיו לא פיני ולא מקדונלד ואפילו לא דרק ונדב, לא היו מגיעים אפילו קרוב להישגים האלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 19:33

טוב, חביב, כתבת קצת בהרחבה על מה שהתחלתי לפתח ואני מסכים איתך בעניין הזה לגמרי.

בכל אופן, נהיה יותר חכמים לקראת סוף הסדרה מול פאו או מיד בסוף העונה. הכול פתוח במקרה של סופו ואני בכלל לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן אם הוא בריא לגמרי ומפוקס בכדורסל.
סידרה גדולה מול פאו בהחלט עשוייה לשנות דברים במקרה שלו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 19:47

יכול להיות שנתתי דוגמא קיצונית מדי ובאמת, שהאפמן היה שחקן נדיר (למרות שגם אפשר לקחת את הדוגמא של ניקו), אבל הנקודה שהיא שבמכבי מתיחסים באופן מאוד רחמני עם סופו, במקומו לדרוש שיהיה מקצוען.
הנדריקס הוא לא שחקן כשרוני מדי וכנראה שהוא גם לא באמת סנטר, אבל ברמה של מקצוענות, הוא עולה על סופו בעשרות מונים.
אם מכבי יכולה לדרוש משחקן כמו הנדריקס להיות מקצוען, היא יכולה לעשות זאת גם עם סופו. משלמים מספיק כסף בשביל זה.

בכל אופן, באמת נהיה חכמים יותר אחרי הסדרה מול פאו.
אני מקווה שסופו יתעלה על עצמו ויתן סדרה טובה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מרץ 2012, 20:22

בואו נראה את הנדריקס שלכם נגד פאו ואז נדבר. נתן חודש וחצי טובים וכבר הפכו אותו למפלצת.. המספרים שלו אולי היו טובים, אבל אתם כאילו שוכחים איך מכבי נראתה בטופ 16, זה הסגנון שאתם רוצים לראות שנה הבאה? גם פישר היה מאוד יעיל, והמספרים שלו היו מצויינים, זה הפך אותו לסנטר ראשון טוב?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2012, 20:27

MTA2311 כתב:בואו נראה את הנדריקס שלכם נגד פאו ואז נדבר. נתן חודש וחצי טובים וכבר הפכו אותו למפלצת.. המספרים שלו אולי היו טובים, אבל אתם כאילו שוכחים איך מכבי נראתה בטופ 16, זה הסגנון שאתם רוצים לראות שנה הבאה? גם פישר היה מאוד יעיל, והמספרים שלו היו מצויינים, זה הפך אותו לסנטר ראשון טוב?

אפשר להגיד את אותו הדבר גם על לאנגפורד שהיה מצוין בטופ 16 אבל מכבי לא שיחקה טוב.
קצת קשה להגיד משפט כזה כי אף פעם אי אפשר לדעת האם הקבוצה משחקת רע אבל מנצחת בעיקר בזכות שחקן אחד, או שהיא משחקת רע בגלל שאותו שחקן הוא הבולט.

ואגב, הנדריקס כרגע הוא של כולנו... גם שלך....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מרץ 2012, 20:31

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:בואו נראה את הנדריקס שלכם נגד פאו ואז נדבר. נתן חודש וחצי טובים וכבר הפכו אותו למפלצת.. המספרים שלו אולי היו טובים, אבל אתם כאילו שוכחים איך מכבי נראתה בטופ 16, זה הסגנון שאתם רוצים לראות שנה הבאה? גם פישר היה מאוד יעיל, והמספרים שלו היו מצויינים, זה הפך אותו לסנטר ראשון טוב?

אפשר להגיד את אותו הדבר גם על לאנגפורד שהיה מצוין בטופ 16 אבל מכבי לא שיחקה טוב.
קצת קשה להגיד משפט כזה כי אף פעם אי אפשר לדעת האם הקבוצה משחקת רע אבל מנצחת בעיקר בזכות שחקן אחד, או שהיא משחקת רע בגלל שאותו שחקן הוא הבולט.

אפשר להגיד את זה גם על לנגפורד, אבל אפשר גם להשוות את זה לתקופות שבהן סופו היה טוב ולראות את ההבדל.
לא אמרתי שמכבי משחקת רע כי הנדריקס בולט, ממש לא.. אני לא חושב שלשחקן הזה, תהיה אי פעם השפעה כל כך גדולה על המשחק. הוא יכול לתת מספרים טובים(טובים מאוד, אפילו), אבל אין לו את ההשפעה\דומיננטיות של סנטר ראשון. ובסכומים שמדברים עליהם, הוא יהיה הסנטר הראשון שלנו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2012, 20:45

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

אפשר להגיד את זה גם על לנגפורד, אבל אפשר גם להשוות את זה לתקופות שבהן סופו היה טוב ולראות את ההבדל.
לא אמרתי שמכבי משחקת רע כי הנדריקס בולט, ממש לא.. אני לא חושב שלשחקן הזה, תהיה אי פעם השפעה כל כך גדולה על המשחק. הוא יכול לתת מספרים טובים(טובים מאוד, אפילו), אבל אין לו את ההשפעה\דומיננטיות של סנטר ראשון. ובסכומים שמדברים עליהם, הוא יהיה הסנטר הראשון שלנו.

אין לי בעיה להסכים עם המשפט האחרון שלך.
אני פשוט לא חושבת שהרצון להשאיר את סופו צריך להיות תירוץ כדי לרדת או להוריד מאיכותו של הנדריקס.
יש לנו 2 שחקנים נהדרים בעמדת הסנטר למרות שאחד מהם לא בכושר טוב.
חבל לי שמכבי לא קבוצה שמסוגלת לשמר את זה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מרץ 2012, 20:51

לדעתי כולם פה מסכימים שהנדריקס הוא סנטר מחליף מצויין.אני חושב שלהוציא אותו מהנישה הזאת יעשה לו רק רע.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 18 מרץ 2012, 20:54

הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 20:55

שחף כתב:הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.

וכשסופו משחק, המצב נראה הרבה יותר טוב?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מרץ 2012, 20:59

חביב אורנג'ד כתב:
שחף כתב:הנדריקס מתפקד כסנטר הפותח של מכבי דה-פאקטו בחודשיים האחרונים. להנדריקס זה לא עשה רע(מבחינת מספרים והחוזה הבא שלו), מכבי נראתה הרבה הרבה פחות טוב ועברה 80 נקודות פעם אחת בטופ 16, לעומת 4 פעמים בשלב המוקדם.

ככה אנחנו נראים כשהנדריקס בשיאו. להזכיר לך איך מכבי שיחקה כשסופו היה בשיא?
אבל זה לא רציני לשפוט את היכולת של שניהם רק על סמך הטופ 16 האחרון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 18 מרץ 2012, 21:01

כשסופו היה בשיאו? מכבי ניצחה את ריאל בבית במשחק הכי מרשים שלה השנה עד עכשיו. אני לא יודע אם הנדריקס הוא חומר לסנטר מוביל לאורך זמן, בגלל בעיות האורך שלו. אולי ליד פאוור יותר פיזי, גבוה וטכני מאליהו ובלו. משהו כמו שילוב בין פליפה רייס לאנטוניס פוטסיס. לא מכיר שחקנים כאלה שמשחקים באירופה. בעידן כץ אפשר היה אולי להחזיק סנטר מחליף במיליון דולר, בעידן פדרמן ובניו יש לי חשש די גדול שאנחנו נמצא את הנדריקס כסנטר המוביל של הקבוצה. בעיני זה רעיון רע.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 21:04

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

ואיך מכבי נראת כשסופו לא בשיאו?
חוץ מזה, אני לא חושב שאף אחד כאן מצדד במהלך של הפיכתו של הנדירקס לסנטר מוביל. אני חושב שלכולם ברור שמדובר בטעות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 21:06

מול ריאל היה לנו את הרכז הכי טוב שיהיה לנו בשנים הקרובות ועכשיו אן לנו, ועוד במשחק שיא.

איך שלא נהפוך את זה זו הייתה סתם עונה, עונה עם יותר משחקים בינוניים ורעים משאר עונה עם משחקים שנזכור. זה קשור להרכבים שהשתנו, לשחקנים שעזבו, אבל גם לנדנד בכושר של סופו .
כשסופו בשיאו, אין בכלל על מה להתווכח. הוויכוח התחיל כשהוא התחיל לזייף.

מה שחביב אומר , בעצם, שאי אפשר לסמוך על סופו. יש שחקנים יציבים ויש כאלו שישתנו משחקי שיא ומשחקי שפל. נראה איך סופו יראה מול פאו. אם לשפוט את ההיסטוריה שלו מול אובראדוביץ' זה היה יותר לכיוון שפל.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 18 מרץ 2012, 21:07, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 מרץ 2012, 21:06

שחף כתב:כשסופו היה בשיאו? מכבי ניצחה את ריאל בבית במשחק הכי מרשים שלה השנה עד עכשיו.

נוו באמת. מכבי ניצחה את ריאל מדריד כאשר ריאל היתה בכושר רע וכאשר במכבי שיחק שחקן העונה לשם ג'ורדן פארמר.
כשסופו היה בשיאו, מכבי גם הפיסדה לפרטיזן בלגרד שהיא אחת הקבוצות החלשות ביותר אותן מכבי פגשה העונה ביורוליג.

סופו הוא לא כזה שחקן גדול כמו שעושים ממנו. ראינו כבר סנטרים טובים יותר ויציבים הרבה יותר ממנו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 מרץ 2012, 21:13

חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

חוץ מזה, אני לא חושב שאף אחד כאן מצדד במהלך של הפיכתו של הנדירקס לסנטר מוביל. אני חושב שלכולם ברור שמדובר בטעות.

וזאת בדיוק השאלה. צריך לחשוב אם עדיף סנטר מבריק, אבל לא יציב, או סנטר יציב אבל אפור.
זה יפה שאף אחד כאן לא מצדד במהלך כזה, אבל לצערי זה מה שהולך לקרות. מכבי לא תחזיק שני סנטרים במחירים האלה.. צריך לחשוב מי עדיף. אני מאמין שהסדרה מול פאו תשפוך קצת אור על המצב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 מרץ 2012, 21:15

חביב אורנג'ד כתב:סופו הוא לא כזה שחקן גדול כמו שעושים ממנו. ראינו כבר סנטרים טובים יותר ויציבים הרבה יותר ממנו.

תן לי שם של אחד כזה שהגיע למכבי מאז עידן ניקולה.
זה לא כזה פשוט להביא למכבי סנטרים טובים ודומיננטיים כמו שזה נראה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 18 מרץ 2012, 21:15

MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
MTA2311 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

וזאת בדיוק השאלה. צריך לחשוב אם עדיף סנטר מבריק, אבל לא יציב, או סנטר יציב אבל אפור.
זה יפה שאף אחד כאן לא מצדד במהלך כזה, אבל לצערי זה מה שהולך לקרות. מכבי לא תחזיק שני סנטרים במחירים האלה.. צריך לחשוב מי עדיף. אני מאמין שהסדרה מול פאו תשפוך קצת אור על המצב.

אם אני צריכה לבחור בין שני הסוגים אני בוחרת בסוג השני..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מרץ 2012, 21:17

אם מכבי כבר לא מסוגלת להחזיק שני סנטרים ברמה גבוהה ( לא משנה אם זה סופו פלוס הנדריקס או קומבינציה אחרת ) , אין בעצם מה לבוא בטענות למכבי אם היא לא מגיעה לפיינלפורים, זה ברור.

היו ימים שפדרמן התעקש להחתים אחד בשם האפמן כסנטר שלישי יחד עם באשוק וניקולה, 3 מגדלים של 2.12 פלוס. לא רואה את זה קורה היום.
זה מה יש.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 18 מרץ 2012, 21:21

התרומה של לאנגפורד למכבי לא נופלת מזו של פארמר , למרות נבואות הזעם הלא קשורות למציאות בזמנו .

כל ההבדל בין מכבי שניצחה את ריאל עם תצוגת שיא למכבי כיום זה סופו והוא בהחלט סנטר גדול כמו שעושים ממנו , יש סיבה למה הוא נבחר לסנטר השנה באירופה שנה שעברה גם אם חביב לא מסכים עם הבחירה הזו.

תראה מה שהוא עשה בקיץ הקודם עם יוון ותבין כנמה ההשפעה שלו על המשחק היא עצומה גם אם זה לא מתבטא ישירות בטור הנקודות , לפעמים צריך להרים את הראש מהסטטיסטיקה ולראות את התמונה המלאה.

למעשה גם את הגמר מול פאו הפסדנו על שתי העבירות המפגרות שלו בתחילת המשחק , אני די משוכנע שלולא העבירות הללו מכבי היתה היום אלופת אירופה ויש סיבה למה אוברדוביץ' בא כל כך נחוש להוציא אותו מהמשחק וכמה שיותר מהר.

אגב בענין מאצ'באן זה כל כך מרגיז כמה אנשים שבויים בקונספציה הילדותית של ה"דשא של השכן ירוק יותר" , הרי אם הוא לא היה שחקן של מכבי כולם היו מריירים עליו אחרי השלב הראשון המפלצתי שהוא נתן , גם הוא אגב בדומה לסופו מגבה את זה עם הופעות סופר משכנעות בנבחרת.

הנה המשחק של פרטיזן מהערב כשהוא שוב נבחר לשחקן המצטיין http://195.56.77.56/n4/?adr_180
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 18 מרץ 2012, 21:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גיא ו־13 אורחים