המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:היתי מעדיף את אפללו
נ.ב. לא שאתלונן אם פארמר יבוא
LIAV10 כתב:felix_r כתב:היתי מעדיף את אפללו
אארון אפללו יהודי?
yzafrir כתב:מאומץ אבל מספיק טוב בשביל לקבל אזרחות....
לגבי פארמר , עד שאני לא יראה אותו במדים הלאומיים אני אקח את זה בערבון מוגבל ....
LIAV10 כתב:felix_r כתב:היתי מעדיף את אפללו
אארון אפללו יהודי?
yarinsaky כתב:זה אומר שהוא לא יקבל בהכרח אזרחות אוטומטית אם יתגלגל לארץ, זה שונה ממקרה פארמר.
שחקן מאומץ אחר, טוטו תמוז ( שהיה שכן שלי ), קיבל אזרחות רק אחרי שהפעילו לחצים מכיוון ההתאחדות כדי שישחק בנבחרת, עד אז היה תושב ארעי למרות שאומץ כבר מגיל קטן מאוד ע"י ישראלית.
פה זה אפילו בעייתי יותר, כי הוא לא חי בארץ עם אביו.
ליאב, אל תגזים. אפללו לא יתן לך 20 נקודות ביורוליג, בקושי פארקר, שהיה שחקן טוב בהרבה, נתן 18 .
Holiday_Armadillo כתב:לא מתלהבת מזה מי יודע מה..
פארמר שחקן טוב מאוד עם אישיות טובה מאוד אבל הוא לא איזה קובי או לברון שישדרגו את הנבחרת ברמות עצומות..עדיין הייתי מעדיפה שיביאו את טיוס ולא פארמר..
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מתלהבת מזה מי יודע מה..
פארמר שחקן טוב מאוד עם אישיות טובה מאוד אבל הוא לא איזה קובי או לברון שישדרגו את הנבחרת ברמות עצומות..עדיין הייתי מעדיפה שיביאו את טיוס ולא פארמר..
איזו היסחפות,פארמר אומנם לא כזה כוכב אבל הוא שחקן מצויין שיהווה שדרוג גדול לעומת זאת קשה לי להאמין שטיוס יתרום בצורה משמעותית
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מתלהבת מזה מי יודע מה..
איזו היסחפות,פארמר אומנם לא כזה כוכב אבל הוא שחקן מצויין שיהווה שדרוג גדול לעומת זאת קשה לי להאמין שטיוס יתרום בצורה משמעותית
אני חושבת ששחקן כמו טיוס יתרום לנבחרת יותר מפרמאר וזה למה שאני חושבת על פרמאר אלא למה שהנבחרת באמת צריכה..עד שיש לנו מתאזרח גבוה כמו טיוס אז ללכת על מהלך שיווקי שמתאים בול לקופל? הרי אחרי שהנבחרת תיכשל(שוב)יגידו ש''אין מה לעשות,אין לנו שחקנים גבוהים''..
yarinsaky כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא מתלהבת מזה מי יודע מה..
אני חושבת ששחקן כמו טיוס יתרום לנבחרת יותר מפרמאר וזה למה שאני חושבת על פרמאר אלא למה שהנבחרת באמת צריכה..עד שיש לנו מתאזרח גבוה כמו טיוס אז ללכת על מהלך שיווקי שמתאים בול לקופל? הרי אחרי שהנבחרת תיכשל(שוב)יגידו ש''אין מה לעשות,אין לנו שחקנים גבוהים''..
על סמך מה ? מתי טיטוס הזה שיחק ברמות האלו או התקרב אליהן ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים