20 מרץ 2012, 21:30
יוסי22 כתב:מכביסט27 כתב:האמת? עד עכשיו התאפקתי וניסיתי לייפות, אבל מה שהולך שם הערב זה לא פחות מביזיון. אז נכון פערי הרמות היו ידועים עוד קודם וידועים גם עכשיו, אבל לקבל השפלה כזאת?
אם ככה מכבי הכינה את עצמה למשחק הכל כך חשוב הזה, אפשר לסגור את המועדון.
בוא לא ניסחף , גם ערבים כאילו קורים .
אולי דווקא מההשפלה הזו מכבי יצאו כמו מלוע של תותח במשחק הבא , בסך הכול מכבי פתחו לא רע ונכנסו טוב למשחק עד שבכמה דקות של חוסר ריכוז הכול התפרק , לא צריך לאבד את האמונה בגלל הגארבג' שיש לנו מאמצע הרבע השני.
20 מרץ 2012, 21:31
20 מרץ 2012, 21:31
jol9 כתב:איך בבת אחת הפסקנו להגיב ולהתעסק במשחק, אה??
איזה בושות מכבי עושה היום. אין צדיקים היום, פרט לסמית' שמשחק מצויין.
אני חושב שהיום הרבה דברים מתערערים בממלכה הצהובה, ואלא אם נראה ניצחון סנסציוני של מכבי בסדרה (או לפחות במשחק הבא),
אז הרבה דברים ישתנו בעונה הבאה, ונחזור עוד למשחק הזה כגורם האחראי.
20 מרץ 2012, 21:33
אלמוג כתב:לא איבדנו את הנשמה. פשוט איבדנו את אירופה. אנחנו לא מצליחים להשתוות לטופ האירופאי מבחינת התקציב. ואין מה לעשות, פעם בכמה זמן זה יכול לפגוע, אפילו פרטיזן פגעו פעם אחת, אבל זה לא יכול להחזיק לאורך זמן.
הבועה שלנו, שאנחנו מאוזנים ויודעים מה אנחנו עושים, התפוצצה לנו היום בפנים.
20 מרץ 2012, 21:33
jol9 כתב:איך בבת אחת הפסקנו להגיב ולהתעסק במשחק, אה??
.
20 מרץ 2012, 21:35
20 מרץ 2012, 21:35
~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:איך בבת אחת הפסקנו להגיב ולהתעסק במשחק, אה??
.
איכשהו, לא מפתיע אותי שהמצטיין בהפסד של 60 הפרש זה, סמית'.
אבל כמובן שהוא האחרון להאשים אותו.
מתסכל לחשוב שבגלל הפסד כזה מכבי צריכה להופיע במשחק הבא כאילו יצאה מלוע של תותח,
מה, להגיע להצלבה מול פנאתינאיוקס באואקא, לא מספיק מדרבן בשביל לצאת כמו מלוע של תותח?
20 מרץ 2012, 21:36
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:איך בבת אחת הפסקנו להגיב ולהתעסק במשחק, אה??
אני חושב שהיום הרבה דברים מתערערים בממלכה הצהובה, ואלא אם נראה ניצחון סנסציוני של מכבי בסדרה (או לפחות במשחק הבא),
אז הרבה דברים ישתנו בעונה הבאה, ונחזור עוד למשחק הזה כגורם האחראי.
הרבה דברים צריכים להשתנות בעונה הבאה והרבה לפני המשחק הזה..אם המשחק הזה ייתן את האותה לפתיחת כותרות ה''מ-ה-פ-כ-ה'' באתרי הספורט אז אני בסדר עם זה
20 מרץ 2012, 21:37
יוסי22 כתב:מי שחושב שבמהפכות נתקדם לאנשהו חי בסרט , נהיה כמו מכבי העלובה מהכדורגל שם עושים מהפכות כל יום .
מועדון גדול יודע לקחת אוויר ולהמשיך הלאה , לא להתפרע ולהפוך את הסל עם הביצים .
גם לא הייתי לוקח משהו מקצועי ממשחק שנגמר על 19-0 בין הרבע הראשון לשני חוץ מההכרה שמול אוברדוביץ' בלאט לא יכול להירדם אפילו לשניה .
כל הניתוחים המקצועיים לא כל כך רלוונטים כשהמשחק נגמר על 5 דקות שבהם מכבי היתה באאוט טוטאלי וחטפה מכל מה שזז , זה פשוט לא נכון להסתכל על תכונות של שחקנים במכבי כגורם לריצה הזו.
20 מרץ 2012, 21:39
jol9 כתב:אלמוג כתב:לא איבדנו את הנשמה. פשוט איבדנו את אירופה. אנחנו לא מצליחים להשתוות לטופ האירופאי מבחינת התקציב. ואין מה לעשות, פעם בכמה זמן זה יכול לפגוע, אפילו פרטיזן פגעו פעם אחת, אבל זה לא יכול להחזיק לאורך זמן.
זה לא שפאו של השנה היא קבוצה עם כזה תקציב גדול.
יותר גדול ממכבי, אבל לא באופן מוחץ כמו צסקא.
כמה כבר עולה שאראס? והיוונים של פאו? ולוגן? לא משהו שמכבי לא יכולה לעמוד בו.
~Box & 1~ כתב:jol9 כתב:איך בבת אחת הפסקנו להגיב ולהתעסק במשחק, אה??
.
איכשהו, לא מפתיע אותי שהמצטיין בהפסד של 60 הפרש זה, סמית'.
אבל כמובן שהוא האחרון להאשים אותו.
מתסכל לחשוב שבגלל הפסד כזה מכבי צריכה להופיע במשחק הבא כאילו יצאה מלוע של תותח,
מה, להגיע להצלבה מול פנאתינאיוקס באואקא, לא מספיק מדרבן בשביל לצאת כמו מלוע של תותח?
20 מרץ 2012, 21:40
jol9 כתב:אלמוג כתב:לא איבדנו את הנשמה. פשוט איבדנו את אירופה. אנחנו לא מצליחים להשתוות לטופ האירופאי מבחינת התקציב. ואין מה לעשות, פעם בכמה זמן זה יכול לפגוע, אפילו פרטיזן פגעו פעם אחת, אבל זה לא יכול להחזיק לאורך זמן.
זה לא שפאו של השנה היא קבוצה עם כזה תקציב גדול.
יותר גדול ממכבי, אבל לא באופן מוחץ כמו צסקא.
כמה כבר עולה שאראס? והיוונים של פאו? ולוגן? לא משהו שמכבי לא יכולה לעמוד בו.
20 מרץ 2012, 21:41
יוסי22 כתב:מי שחושב שבמהפכות נתקדם לאנשהו חי בסרט , נהיה כמו מכבי העלובה מהכדורגל שם עושים מהפכות כל יום .
מועדון גדול יודע לקחת אוויר ולהמשיך הלאה , לא להתפרע ולהפוך את הסל עם הביצים .
גם לא הייתי לוקח משהו מקצועי ממשחק שנגמר על 19-0 בין הרבע הראשון לשני חוץ מההכרה שמול אוברדוביץ' בלאט לא יכול להירדם אפילו לשניה .
כל הניתוחים המקצועיים לא כל כך רלוונטים כשהמשחק נגמר על 5 דקות שבהם מכבי היתה באאוט טוטאלי וחטפה מכל מה שזז , זה פשוט לא נכון להסתכל על תכונות של שחקנים במכבי כגורם לריצה הזו.
20 מרץ 2012, 21:42
20 מרץ 2012, 21:42
20 מרץ 2012, 21:44
20 מרץ 2012, 21:44
Maccabikid כתב:רק אני שמתי לב שכל משחק שלנגפורד די טוב מכבי מפסידה? זה פשוט פונקציה הפוכה..
נראה כאילו כל הסגל בערך צריך לעוף אחרי משחק כזה..
אבל מרבית הטענות שלי לבלאט, הוא לא בא מוכן.