המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
פאו פייבוריטים גדולים. אין ספק. אבל בהחלט אפשר לגנוב שם מחר משחק.
הכל יכול לקרות מחר, אבל עדיין:
1. לא מדובר בסתם הפסד. זה היה משחק שאם פאו היו רוצים היה נגמר ב-40 הפרש ואולי אפילו יותר מזה.
2. פאו תפסו יום קליעה טוב, אבל ממש לא יום ענק בהתחשב בכך שמרבית הסלים שלהם היו ליי אפים או דאנקים פשוטים או שלשות חופשיות לחלוטין.
3. מכבי לא תפסה יום גרוע. אחוזי הקליעה היו דווקא לא רעים בכלל ואני לא זוכר יותר מדי החטאות של זריקות חופשיות.
4. מכבי נכנעה פעם אחת להגנה מאוד אגרסיבית וסופר חכמה של היוונים שפירקה את כל התרגילים של מכבי לגורמים ופעם שניה להתקפת הפיק אנד רול המדהימה שלהם, שפשוט עשתה צחוק משחקני מכבי.
5. בלאט עשה ניסויים הזויים? הוא יכול לחזור על אותם הניסויים גם מחר. אל תשכח שמתמודד מולו מנהל משחק מהטובים בעולם ואל תצפה שהוא יצליח להתמודד איתו תוך כדי משחק.
6. בכל משחק, גם בנצחונות הקלילים של מכבי בליגה ובאדריאטית היא מנצחת בכמה דקות של ריצה.
עדיין, אפשר לגנוב משחק אבל זה יהיה על סף הבלתי אפשרי, בדיוק כמו שהערכתי לפני המשחק אתמול. פאו קבוצה הרבה יותר טובה (לא בהכרח עם סגל יותר טוב אבל כקבוצה הם טובים בהרבה), יש להם מאמן הרבה יותר טוב ויש להם את יתרון הביתיות, כך שהסיכוי לנצח הוא נמוך מאוד. אני גם לא ממש אופטימי בנוגע למשחקים (או משחק) בהיכל, מאחר שאני לא רואה איך האולם מזיז לשחקנים כמו דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט.
עזוב, פאו תפסו יום ענק. 10 שלשות ב55% ל3, שכמעט כל החצי השני הם משחקים עם המחליפים בלבד.
עם כל מה שאמרת, מספיק משחק אחד בלי השטויות של בלאט (יכול להיות שהוא יעשה עוד פעם ניסויים, אבל יכול להיות שהוא יתעשט), ביום טוב, אפשר לגנוב שם ניצחון. הסיכויים לטובתם, אבל זה ממש לא על סף הבלתי אפשרי.
אסף, הם לא קלעו באחוזים מטורפים ובקושי ניצחו. הם קלעו בהחלט באחוזים גבוהים מאוד (זריקות חופשיות לחלוטין) אבל מדובר במשחק שהיה יותר קרוב ל-30 הפרש מהתוצאה בה הוא הסתיים. אבל הם לא ניצחו בגלל השלשות אלא בזכות הגנה, מתפרצות וליי אפים שהם קלעו בקלילות מול האין הגנה של מכבי. אגב, גם מכבי קלעה באחוזים לא רעים ואיבודי הכדור של מכבי היו בעיקר כתוצאה מהגנה מאוד אגרסיבית של שחקני פאו. יום טוב לא יספיק כדי לנצח שם אלא צריך יום מצויין בשילוב של יום רע של פאו.
אגב, כדי לעשות את זה בלאט חייב להרבה דקות את הרכז הכי טוב ומנוסה בקבוצה שלו (פאפאס) יחד עם הגבוה הכי טוב שלו (הנדריקס). לא ברור לי למה שניהם לא פותחים בחמישיה ובלאט מעדיף לעשות נסיונות עם בורשטיין (שלא שיחק כרכז כבר כמה שנים) או עם סופו (שבמצבו, זלמנסון יכול לתרום יותר).
אגב, אסף - אני ממש לא חושב שזה אסון גדול אם מכבי לא תעלה לפיינל פור. אני חושב שלא חייבים לצפות כל עונה לפיינל פור, בטח לא בתקציב הנוכחי של מכבי, ולא יקרה כלום אם לא תמיד נהיה שם. אין לי גם בעיה אם מפעם לפעם נחטוף תבוסות על הראש, אבל גם ראשי מכבי לא צריכים להעמיד מצד אחד רף ציפיות עצום בפני המאמן ומצד שני לא לתת לו את התקציב והשחקנים בשביל לעמוד ברף הזה. מעבר לכך, ראשי מכבי מדברים על כך שבעונה הבאה הם לא יוכלו לשמור על השחקנים המובילים מהסגל הזה והם יאלצו להביא שחקנים זולים יותר במקומם, אז לאן בדיוק הם שואפים להגיע?
asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
1. לא מדובר בסתם הפסד. זה היה משחק שאם פאו היו רוצים היה נגמר ב-40 הפרש ואולי אפילו יותר מזה.
2. פאו תפסו יום קליעה טוב, אבל ממש לא יום ענק בהתחשב בכך שמרבית הסלים שלהם היו ליי אפים או דאנקים פשוטים או שלשות חופשיות לחלוטין.
3. מכבי לא תפסה יום גרוע. אחוזי הקליעה היו דווקא לא רעים בכלל ואני לא זוכר יותר מדי החטאות של זריקות חופשיות.
4. מכבי נכנעה פעם אחת להגנה מאוד אגרסיבית וסופר חכמה של היוונים שפירקה את כל התרגילים של מכבי לגורמים ופעם שניה להתקפת הפיק אנד רול המדהימה שלהם, שפשוט עשתה צחוק משחקני מכבי.
5. בלאט עשה ניסויים הזויים? הוא יכול לחזור על אותם הניסויים גם מחר. אל תשכח שמתמודד מולו מנהל משחק מהטובים בעולם ואל תצפה שהוא יצליח להתמודד איתו תוך כדי משחק.
6. בכל משחק, גם בנצחונות הקלילים של מכבי בליגה ובאדריאטית היא מנצחת בכמה דקות של ריצה.
עדיין, אפשר לגנוב משחק אבל זה יהיה על סף הבלתי אפשרי, בדיוק כמו שהערכתי לפני המשחק אתמול. פאו קבוצה הרבה יותר טובה (לא בהכרח עם סגל יותר טוב אבל כקבוצה הם טובים בהרבה), יש להם מאמן הרבה יותר טוב ויש להם את יתרון הביתיות, כך שהסיכוי לנצח הוא נמוך מאוד. אני גם לא ממש אופטימי בנוגע למשחקים (או משחק) בהיכל, מאחר שאני לא רואה איך האולם מזיז לשחקנים כמו דיאמנטידיס, שאראס ובאטיסט.
עזוב, פאו תפסו יום ענק. 10 שלשות ב55% ל3, שכמעט כל החצי השני הם משחקים עם המחליפים בלבד.
עם כל מה שאמרת, מספיק משחק אחד בלי השטויות של בלאט (יכול להיות שהוא יעשה עוד פעם ניסויים, אבל יכול להיות שהוא יתעשט), ביום טוב, אפשר לגנוב שם ניצחון. הסיכויים לטובתם, אבל זה ממש לא על סף הבלתי אפשרי.
קודי כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
קודי כתב:אף אחד לא פטור מאשמה אחרי תבוסה כל כך מהדהדת, שאם פאו רק היו רוצים היתה מסתיימת ב-40 הפרש ואולי אף יותר מכך.
לא המאמן, שההכנה שלו למשחק היתה רעה, עלה עם חמישיה מוזרה, החליף שחקנים בלי קשר למשחק, לא לקח פסקי זמן בזמן הנכון ולא ידע לעצור שתי ריצות מטורפות של פאו.
לא השחקנים, ששיחקו בצורה נרפית שלא מכבדת את החולצות הצהובות שהם לבשו ונהגו בחוסר משמעת טקטית משוועת.
לא ההנהלה, שמהקיץ עשתה לא מעט דברים נגד דעתו של המאמן ואת השלכות המעשים האלה מרגישים עכשיו.
jol9 כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
בכדורסל, הכל יכול לקרות.
אבל רק בשביל הפרופורציה, לגנוב משחק אחד, לא יספיק. צריך לגנוב שלושה, וזאת משימה מאוד קשה.
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:ניצחון לא נוציא שם, אז לפחות שלא תהיה התפרקות.
חזרנו לימים האלו...
כנראה שצריך לעשות תאום ציפיות בתחילת העונה ואז ניחיה עם זה ועם עצמינו יותר בשלום....
אני ועוד כמה חברה פה כמו קודי וההוא עם השם הארוך לא חיינו באשליה שהכל טוב עוד מהקיץ....לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שכשפארמר הולך אתה נישאר עם אוחיון שלא טעם יורוליג ועם פאפאס שכבר השניניים שלו רקובות מרוב שאכל יורוליג...
asafb96 כתב:jol9 כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:asafb96 כתב:תגידו מה עובר עליכם? הפסד אחד וכבר מדברים על סוויפ, ואין סיכוי, והכל אבוד.... מה קרה? הפסדנו. הושפלנו. אז מה? הם תפסו יום ענק, מכבי יום גרוע, בלאט עשה ניסוים הזויים, והפסדנו באולי 10 דקות במצטבר.
בכדורסל, הכל יכול לקרות.
אבל רק בשביל הפרופורציה, לגנוב משחק אחד, לא יספיק. צריך לגנוב שלושה, וזאת משימה מאוד קשה.
בנוקיה זה סיפור שונה
אסף בנוקיה לא בטוח שיהיה סיפור שונה, נכון שיש את האנרגיות מההיכל אבל צריך גם יכולת, אני חושב שהמשחק מחר הוא מאוד מאוד חשוב, נכון שכנראה גם אם נהיה בשיא לא ננצח, אבל לפחות זה ישמור על הכבוד ועל הדרך, זה יתן לנו כבוד ולשחקנים גם אמונה שאפשר לנצח בשלישי בנוקיה.
asafb96 כתב:אסף בנוקיה לא בטוח שיהיה סיפור שונה, נכון שיש את האנרגיות מההיכל אבל צריך גם יכולת, אני חושב שהמשחק מחר הוא מאוד מאוד חשוב, נכון שכנראה גם אם נהיה בשיא לא ננצח, אבל לפחות זה ישמור על הכבוד ועל הדרך, זה יתן לנו כבוד ולשחקנים גם אמונה שאפשר לנצח בשלישי בנוקיה.
זה בהחלט סיפור שונה. ההבדל בין מכבי מול פאו בנוקיה לעומת האואקה זה הבדל עצום
בנוקיה בהחלט אפשר לנצח אותם פעמיים
jol9 כתב:asafb96 כתב:אסף בנוקיה לא בטוח שיהיה סיפור שונה, נכון שיש את האנרגיות מההיכל אבל צריך גם יכולת, אני חושב שהמשחק מחר הוא מאוד מאוד חשוב, נכון שכנראה גם אם נהיה בשיא לא ננצח, אבל לפחות זה ישמור על הכבוד ועל הדרך, זה יתן לנו כבוד ולשחקנים גם אמונה שאפשר לנצח בשלישי בנוקיה.
זה בהחלט סיפור שונה. ההבדל בין מכבי מול פאו בנוקיה לעומת האואקה זה הבדל עצום
בנוקיה בהחלט אפשר לנצח אותם פעמיים
לא ראיתי סיבה אחת להיות אופטימי, אבל אם אתה כן, אני אזרום איתך.
אני רק מזכיר שהקבוצה היחידה בהצלבה שמכבי פגשה בבית היא בארסה, וזה נגמר ב-14 הפרש.
אנחנו נצטרך התעלות מיוחדת מחר בשביל לנצח. אם זה יקרה, אז אולי באמת המומנטום של הסדרה ישתנה. נחכה ונראה.
where is the love? כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:ניצחון לא נוציא שם, אז לפחות שלא תהיה התפרקות.
חזרנו לימים האלו...
כנראה שצריך לעשות תאום ציפיות בתחילת העונה ואז ניחיה עם זה ועם עצמינו יותר בשלום....
אני ועוד כמה חברה פה כמו קודי וההוא עם השם הארוך לא חיינו באשליה שהכל טוב עוד מהקיץ....לא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין שכשפארמר הולך אתה נישאר עם אוחיון שלא טעם יורוליג ועם פאפאס שכבר השניניים שלו רקובות מרוב שאכל יורוליג...
צפריר זה אני עם השם הארוך.
קודי כתב:אני חושב שלקראת המשחק הערב בלאט צריך לזנוח את הנסיונות ואת הרוטציות הארוכות, ללכת עם השחקנים שבכושר הטוב ביותר ולהפסיק להגיב כל הזמן למהלכים של אובראדוביץ אלא ליזום בעצמו. במשחק הקודם בלאט קודם הסתכל מה אובראדוביץ עושה ואז הגיב ולדעתי הפעם בלאט צריך לנהוג אחרת. אני במקום בלאט הולך על רוטציה קצרה ופותח בחמישיה של פאפאס, לנגפורד,סמית, אליהו והנדריקס. כאשר בעמדת הרכז יחלוק פאפאס יחד עם אוחיון. אין מקום לכל האלתורים האחרים. בעמדה 2-3 יעלו מדי פעם בורשטיין ופניני ורק במקרה של בעיית עבירות או משהו חריג מאלט צריך לעלות. בעמדה 4 יחלקו בדרך כלל אליהו ובלו והמחליף של הנדריקס בעמדה 5 יהיה סופו. הייתי אולי מנסה גם לכמה דקות את הנדריקס וג'יימס יחד. בכל מקרה, ההיררכיה צריכה להיות ברורה, כאשר השישיה המובילה צריכה להיות פאפאס, אוחיון, לנגפורד, סמית, אליהו והנדריקס, ולבלאט אסור להיגרר לרוטציה ארוכה ולרכבת חילופים.
yzafrir כתב:אין למכבי היום 5 שחקנים שנימצאים בכושר טוב .
מכבי הגיע בצורה הכי גרוע שיכלה להיות לסדרה הזאת....
הנקודות של אליהו נבעו ממהלכים אישיים אל סף האגואיסטים , בלו לא סוג כזה של שחקן , הוא צריך שיצרו לו את מצב הקליע וממש לא יצרו לו כלום במשחק ....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים