עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עונת המלפפונים התחילה ?? טייריס רייס מעומד....

הודעהעל ידי asafb96 » 27 מרץ 2012, 22:51

jol9 כתב:
asafb96 כתב:הנדריקס היה סביר בהגנה. ממש ממש לא יותר. לצד 3 חסימות, ושמירה טובה על הגארדים, הוא גם קיבל לא מעט מעל הראש.
גם אם אתם בעדו, אין בעיה, אבל תנסו להיות קצת אובייקטיבים

דווקא אני חושב שאנחנו אובייקטיבים מאוד. מדובר בסנטר המוביל של מכבי בפועל, שסחב אותה בכל הטופ16 ובינתיים הוא גם הסנטר המוביל של הקבוצה בסדרת רבע הגמר.

נו, אז הוא הסנטר המוביל בהצלבה, אז? ואם הוא היה שחקן של 30 דקות, וקולע נקודה למשחק ב20% מהשדה, אז מה? הרי הוא שחקן מוביל
סך הכל, הוא רחוק מאוד מלהרשים בהצלבה. הוא נותן עונה טובה, ויכול להיות אחד הסנטרים המחליפים הטובים באירופה עם היכולת הזאת, אבל ממש לא משהו לבנות עליו כסנטר פותח לשנים הבאות, לפחות לא לטעמי.
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 מרץ 2012, 00:40

אל תתממו, אף אחד לא רוצה את הנדריקס כסנטר מוביל, רוצים אותו כסנטר שיחפה על הסנטר השני..
לדוגמא הטשאיימר או דיוויס, לא יהיה סנטר שמוגדר כמוביל אך יהיה חילוק דקות על פי יכולת בין שני שחקנים מצויינים..
אם סופו והנדריקס נשארים אין מה להוסיף..

לגבי התקציב לרכז, אני לא חושב שהוא צריך חהיות בשמיים..
פולן (תרגעו, לא הייתי מאלה שקיבלו אורגזמה כל פעם ששמעו את השם) הוא יכול להשלים בצורה מושלמת את לאנגפורד.
הוא שחור שהוא לא בדיוק סלאשר, יש לו את האתלטיות אבל הוא בעיקר מתבסס על קליעה ומהירות..
אם מוסיפים את הלפרין זה יכול ממש להתאים כבק-אפ לשתי עמדות הגארד, הם מאוד משלימים אחד את השני...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מרץ 2012, 06:46

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:הנדריקס היה סביר בהגנה. ממש ממש לא יותר. לצד 3 חסימות, ושמירה טובה על הגארדים, הוא גם קיבל לא מעט מעל הראש.

דווקא אני חושב שאנחנו אובייקטיבים מאוד. מדובר בסנטר המוביל של מכבי בפועל, שסחב אותה בכל הטופ16 ובינתיים הוא גם הסנטר המוביל של הקבוצה בסדרת רבע הגמר.

נו, אז הוא הסנטר המוביל בהצלבה, אז? ואם הוא היה שחקן של 30 דקות, וקולע נקודה למשחק ב20% מהשדה, אז מה? הרי הוא שחקן מוביל
סך הכל, הוא רחוק מאוד מלהרשים בהצלבה. הוא נותן עונה טובה, ויכול להיות אחד הסנטרים המחליפים הטובים באירופה עם היכולת הזאת, אבל ממש לא משהו לבנות עליו כסנטר פותח לשנים הבאות, לפחות לא לטעמי.

למה יכול להיות ? הוא כבר כזה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 07:37

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

אסף, הנדריקס הסנטר המוביל שלנו לאורך כל העונה, אם לא שמת לב. עד שבלאט התאפס על זה שהוא רוצה אותו ולא את ג'יימס, וכל עוד סופו הראה יכולת סבירה,
אז זה היה פחות בולט. אבל מהר מאוד ריצ' השתלט על העמדה, ומאז הוא הסקורר, הריבאונד והחוסם הכי טוב בעמדה, והכי טוב בקבוצה (למעט לאנגפורד).

אני דווקא חושב שהוא מרשים מאוד בהצלבה. הוא משחק הכי הרבה, ונלחם בכל משחק ומשחק, מול קו קדמי סופר איכותי בעמדות 4-5. דרק שארפ אמר לפני משחק מס' 3, שמי שינצח
הוא זה שילחם חזק יותר, ובזה אין מישהו שנלחם חזק יותר מהנדריקס. לא הכל טמון במספרים בסופו של דבר, למרות שגם בהם, הוא לא משאיר הרבה ספק.

זה שחקן שאני אישית סומך עליו בעיניים עצומות, ואני חושב שבשבילו שווה לרדת מהמושג "סנטר מוביל" ולהגדיר את זה כשני סנטרים מובילים, או שני סנטרים עם תכונות שונות,
שמשחקים בערך שווה בשווה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 מרץ 2012, 08:24

הבעיה עם הנדריקס כסנטר מוביל זה שמכבי כל הזמן במגננה ויושב להם איפשהו בראש שהם לא מספיק מוכשרים , ככה שצריך לנסות ל"גנוב" כמה שיותר דקות טובות .

את הדקות הטובות ביותר שלה אתמול מכבי נתנה ברבע הראשון עם סופו כשעוד הצליחו להפעיל אותו , ברגע שמכבי נכנעה ללחץ של פאו ובמשך 5 דקות לא הצליחה להכניס כדור אחד לסופו (
זה מחדל בפני עצמו שנשכח בלהט הניצחון) , מכבי איבדה את השליטה במשחק , מפה היה קרב לשמור על ההפרש ובזה הנדריקס מצטיין .

אני כנראה היחיד שהאמין שמכבי תנצח ולא מופתע מ"הנס" עלאק , ככה שאני יכול לראות שלא הכול בסדר ומכבי מתנהלת בצורה די לוזרית ומרגיזה כשפעמיים היא מגיעה לרבע האחרון ביתרון ומשחקת בצורה שלומיאלית כשפאו מגיעה התקפה אחרי התקפה לזריקות פנויות לגמרי ומכבי יורקת דם , שימו לב שבשני המשחקים זה קרה דווקא ברבע האחרון כשהלחץ מדבר וכנראה שמכבי באמת מושפעים מהרחש בחש שהם לא באמת ברמה של פאו וברבע הרביעי הם רק מנסים לעבור את זה בשלום, צריף להעיף את הלך הרוח התבוסתני הזה מהחלון.

ביומיים האלה הייתי עובד קודם כל על היכולת האלמנטרית להכניס כדור לסופו ולא מרים ידיים כי אברדוביץ' החליט בצדק שהכדור לא יגיע אליו כי זה גומר את המשחק ובנוסף קצת עבודה מנטלית לא לפחד מפאו וכשיש 15 הפרש וכל מה שצריך זה פוש קטן ולסגור עניין , לדעת לקחת את זה . וגם אם לא הצלחת לא חייבים ברבע הרביעי לרדת בכמה רמות באיכות המשחק.
יוסי22

הודעהעל ידי yzafrir » 28 מרץ 2012, 08:58

אני מסכים אם יוני , מכבי מובילה בסדרה הזאת בזכות הדברים הפחות צפויים . אוחיון נראה כמו רכז NBA פתאום , סמית' משחק הכי טוב ששיחק כל העונה , הנדריקס נותן לב ענק , אפילו ג'יימס ופאפאס באים לידי ביטוי בצורה טובה יותר ממה שראינו מהם כל העונה....
לעומת זאת , הדברים הכביכול ברורים (לחלק פה) כמו אליהו וסופו דווקא פחות באים לידי ביטוי (סופו קצת יותר...) .
אין מה לעשות אבל בשביל לנצח קבוצה טובה ממך אתה צריך לשלוף שפנים ובנתיים זה מצליח....
השאלה מה אפשר להסיק מיזה לעונה הבאה ולדעתי לא הרבה .

אני גם חושב שצריך להפסיק אם המושג הזה סנטר מוביל . הכסף לא משחק על הפרקט אלא השחקן ואם יביאו שחקן זול מהנדריקס אבל שיתגלה כיותר טוב מהנדריקס אז הוא יקרא "הסנטר המוביל" הסיבה היחידה שהנדריקס יקבל יותר ממה " שמגיע לו " זה שהוא שחקן שהוכיח את עצמו גם מקצועית ( גם אם זה לרמת סנטר מחליף) וגם חברתית עם התאקלמות מדהימה ומנהיגות . וזה סיבה מספיק טובה להשאיר שחקן גם אם זה בעלות גבוהה ממה שתוכנן . ואגב זה לא סכום בשמיים לסנטר שבפועל הוא יותר מסתם מחליף בגלל הדקות שהוא מקבל והתפוקה שהוא נותן . תבדוק בקבוצות טופ יורוליג אחרות ותראה שזה אפילו זול .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מרץ 2012, 09:04

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

אסף, הנדריקס הסנטר המוביל שלנו לאורך כל העונה, אם לא שמת לב. עד שבלאט התאפס על זה שהוא רוצה אותו ולא את ג'יימס, וכל עוד סופו הראה יכולת סבירה,
אז זה היה פחות בולט. אבל מהר מאוד ריצ' השתלט על העמדה, ומאז הוא הסקורר, הריבאונד והחוסם הכי טוב בעמדה, והכי טוב בקבוצה (למעט לאנגפורד).

אני דווקא חושב שהוא מרשים מאוד בהצלבה. הוא משחק הכי הרבה, ונלחם בכל משחק ומשחק, מול קו קדמי סופר איכותי בעמדות 4-5. דרק שארפ אמר לפני משחק מס' 3, שמי שינצח
הוא זה שילחם חזק יותר, ובזה אין מישהו שנלחם חזק יותר מהנדריקס. לא הכל טמון במספרים בסופו של דבר, למרות שגם בהם, הוא לא משאיר הרבה ספק.

זה שחקן שאני אישית סומך עליו בעיניים עצומות, ואני חושב שבשבילו שווה לרדת מהמושג "סנטר מוביל" ולהגדיר את זה כשני סנטרים מובילים, או שני סנטרים עם תכונות שונות,
שמשחקים בערך שווה בשווה.

יוני, בינתיים מי שעושה למכבי את הסדרה הזו זה הקו האחורי, הרבה יותר מהקו הקדמי.
נכון שהנדריקס היה טוב מאוד אתמול וכמובן נתן סל ניצחון גדול, ושון ג'יימס היה מעין אקס פקטור במשחק מס' 2 ואפילו סופו נותן דקות מעטות של ניצוצות שמזכירות את סופו הישן והטוב.
אבל בסופו של דבר הם לא מגיעים לרמת ההשפעה על המשחק כרגע כמו שאוחיון, סמית ולאנגפורד (לפחות במשחק מס' 2) משפיעים.
הנדריקס אומנם טוב יותר מהסנטרים האחרים של מכבי (כמו שהיה כמעט לאורך כל העונה), אבל הוא עדיין הרבה פחות טוב מהיכולת שלו בטופ 16 שהיתה מצוינת.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 09:33

yarinsaky כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

נכון, אבל הבעיה היא שהיום הוא כבר לא סנטר מחליף, אלא הפך להיות סנטר מוביל, שרחוק מלהרשים בסדרה ככזה. לצד סופו שתורם הרבה, גם במעט דקות, זה עובד. אבל לא יודע כמה זה יעבוד שקבוצות יתמקדו בו, ואולי יבוא סנטר פחות טוב מסופו
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 09:41

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

שמשחקים בערך שווה בשווה.

הנדריקס השתלט על העמדה הזאת מהטופ 16. בטופ 16 הוא היה מצוין, בסדרה עד עכשיו הוא בינוני.
האמת, קצת נמאס לי שמנסים "לחפות" פה בחוסר הכשרון המספיק שלו במלחמה וכל זה. ברור שזה חשוב וטוב, אבל רבאק, אי אפשר להתעלם ממשחקים שלמים, ולהלל אותו בגלל ריבאונד פה ושם. תגיד מה שתגיד, מכבי זה קבוצה עם תקציב מוגבל. אתה יכול לומר עד מחר סיסמאות כמו "שני סנטרים מובילים" אם אתה רוצה לעצום עניים. אבל אם אתה רוצה להיות ריאלי, תהיה בטוח שאם הוא יקבל קרוב למיליון דולר כמו שמדברים פה, לא תקבל עוד סנטר מוביל. אם היה אפשר להשאיר אותו ואת סופו, ואת שאר הבסיס? מצוין. אבל רבאק, תהיו קצת הגיוניים. אתם באמת חושבים שמכבי תבנה את עמדת הסנטר שלה מ"2 שחקנים מובילים", שאחד מהם מקבל קרוב למיליון דולר, השני יהיה שחקן ברמה גבוה, ועוד ישאר כסף לשאר העמדות?
הנדריקס הוא סנטר מחליף מצוין. זה הכל
asafb96

הודעהעל ידי Maccabikid » 28 מרץ 2012, 10:53

LIAV10 כתב:אל תתממו, אף אחד לא רוצה את הנדריקס כסנטר מוביל, רוצים אותו כסנטר שיחפה על הסנטר השני..
לדוגמא הטשאיימר או דיוויס, לא יהיה סנטר שמוגדר כמוביל אך יהיה חילוק דקות על פי יכולת בין שני שחקנים מצויינים..
אם סופו והנדריקס נשארים אין מה להוסיף..

לגבי התקציב לרכז, אני לא חושב שהוא צריך חהיות בשמיים..
פולן (תרגעו, לא הייתי מאלה שקיבלו אורגזמה כל פעם ששמעו את השם) הוא יכול להשלים בצורה מושלמת את לאנגפורד.
הוא שחור שהוא לא בדיוק סלאשר, יש לו את האתלטיות אבל הוא בעיקר מתבסס על קליעה ומהירות..
אם מוסיפים את הלפרין זה יכול ממש להתאים כבק-אפ לשתי עמדות הגארד, הם מאוד משלימים אחד את השני...

אבל אם תשאיר אותו במיליון דולר לא יהיה לך תקציב לשני.. זה לא שהתקציב של מכבי הוא כמה שהמאמן רק יבקש וגם חריגות קטנות משפיעות עליו.. ברגע שתחתים אותו על מיליון דולר לא תוכל להביא עוד סנטר חזק, או שלא יביאו רכז חזק.. כל דבר בא על חשבון השני..
Maccabikid

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 12:31

asafb96 כתב:
yarinsaky כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

נכון, אבל הבעיה היא שהיום הוא כבר לא סנטר מחליף, אלא הפך להיות סנטר מוביל, שרחוק מלהרשים בסדרה ככזה. לצד סופו שתורם הרבה, גם במעט דקות, זה עובד. אבל לא יודע כמה זה יעבוד שקבוצות יתמקדו בו, ואולי יבוא סנטר פחות טוב מסופו

אני לא מבין במה הוא לא מרשים אותך? ציפית שייתן 15 נק' ו-10 רב' מול אוברדוביץ', בטיסט, וויוקאס ומאריץ'? זה לא סביר בכלל.
העובדות הן שהוא הגבוה השני בטבעו בסדרה הזאת מבין כל הגבוהים המשחקים בעמדות 4-5 בשתי הקבוצות, וזה הישג שחבל על הזמן.

חני, את צודקת. הקו האחורי נותן את הטון. אבל ההשוואה בין הנדריקס צריכה להיעשות ביחס לקו הקדמי. אני חושב שהתפקיד של ריצ' הוא מאוד משמעותי.
אפשר לייחס את כמות השלשות הנמוכה, בחלקה לזה שריצ' יוצא מצויין לקלעים, שנאלצים לדחוף את הכדור פנימה. זה אולי מנפח את המספרים של בטיסט וויוקאס,
אבל זה גם מכריח את פאו לכדורסל שאותו היא פחות אוהבת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 12:35

asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:

שמשחקים בערך שווה בשווה.

הנדריקס השתלט על העמדה הזאת מהטופ 16. בטופ 16 הוא היה מצוין, בסדרה עד עכשיו הוא בינוני.
האמת, קצת נמאס לי שמנסים "לחפות" פה בחוסר הכשרון המספיק שלו במלחמה וכל זה. ברור שזה חשוב וטוב, אבל רבאק, אי אפשר להתעלם ממשחקים שלמים, ולהלל אותו בגלל ריבאונד פה ושם. תגיד מה שתגיד, מכבי זה קבוצה עם תקציב מוגבל. אתה יכול לומר עד מחר סיסמאות כמו "שני סנטרים מובילים" אם אתה רוצה לעצום עניים. אבל אם אתה רוצה להיות ריאלי, תהיה בטוח שאם הוא יקבל קרוב למיליון דולר כמו שמדברים פה, לא תקבל עוד סנטר מוביל. אם היה אפשר להשאיר אותו ואת סופו, ואת שאר הבסיס? מצוין. אבל רבאק, תהיו קצת הגיוניים. אתם באמת חושבים שמכבי תבנה את עמדת הסנטר שלה מ"2 שחקנים מובילים", שאחד מהם מקבל קרוב למיליון דולר, השני יהיה שחקן ברמה גבוה, ועוד ישאר כסף לשאר העמדות?
הנדריקס הוא סנטר מחליף מצוין. זה הכל

אני פשוט לא מצליח להבין למה אתה חושב שלתת את הכסף הזה לסופו, למאריץ', לשרמאדיני או למישהו מהחברים האלה, זה טוב ונכון יותר מאשר ללכת על הנדריקס.
מוביל, מחליף, גיבוי וכל אלה, זה תכלס שטויות.
יש שחקן טוב, שכבר כמה וכמה חודשים הוא הגבוה המוביל של הקבוצה, בזמן שסופו בבית הבראה, ג'יימס בבית חולים, ליאור לא מוצא את עצמו, ובלו מגיע פעם בכמה
זמן בשביל לדפוק שלשה, אבל לא עושה שום דבר מעבר.
השחקן הזה, התמודד השנה עם הקווים הקדמיים של ריאל, בארסה ופאו, בצורה טובה ומשכנעת מאוד, ומגיע לו כל הקרדיט.
אני חושב שאת הקרדיט מהקבוצה הוא ייקבל בדמות חוזה חדש ויפה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 12:43

יוסי22 כתב:הבעיה עם הנדריקס כסנטר מוביל זה שמכבי כל הזמן במגננה ויושב להם איפשהו בראש שהם לא מספיק מוכשרים , ככה שצריך לנסות ל"גנוב" כמה שיותר דקות טובות .

את הדקות הטובות ביותר שלה אתמול מכבי נתנה ברבע הראשון עם סופו כשעוד הצליחו להפעיל אותו , ברגע שמכבי נכנעה ללחץ של פאו ובמשך 5 דקות לא הצליחה להכניס כדור אחד לסופו (
זה מחדל בפני עצמו שנשכח בלהט הניצחון) , מכבי איבדה את השליטה במשחק , מפה היה קרב לשמור על ההפרש ובזה הנדריקס מצטיין .

אני כנראה היחיד שהאמין שמכבי תנצח ולא מופתע מ"הנס" עלאק , ככה שאני יכול לראות שלא הכול בסדר ומכבי מתנהלת בצורה די לוזרית ומרגיזה כשפעמיים היא מגיעה לרבע האחרון ביתרון ומשחקת בצורה שלומיאלית כשפאו מגיעה התקפה אחרי התקפה לזריקות פנויות לגמרי ומכבי יורקת דם , שימו לב שבשני המשחקים זה קרה דווקא ברבע האחרון כשהלחץ מדבר וכנראה שמכבי באמת מושפעים מהרחש בחש שהם לא באמת ברמה של פאו וברבע הרביעי הם רק מנסים לעבור את זה בשלום, צריף להעיף את הלך הרוח התבוסתני הזה מהחלון.

ביומיים האלה הייתי עובד קודם כל על היכולת האלמנטרית להכניס כדור לסופו ולא מרים ידיים כי אברדוביץ' החליט בצדק שהכדור לא יגיע אליו כי זה גומר את המשחק ובנוסף קצת עבודה מנטלית לא לפחד מפאו וכשיש 15 הפרש וכל מה שצריך זה פוש קטן ולסגור עניין , לדעת לקחת את זה . וגם אם לא הצלחת לא חייבים ברבע הרביעי לרדת בכמה רמות באיכות המשחק.

יוסי, אני חייב לתת לך קרדיט על חלק מהדברים שאתה אומר, כמו הביטחון בקבוצה, ואפילו אחרי המשחק הראשון.
מצד שני, העמידה שלך מאחורי סופו, פשוט גובלת בעיוורון. אמנם התקפית, הוא מראה סימני התאוששות, ועדיין זה לא ממש זה, אבל הגנתית? מה עם הריבאונד?
הבחור בקושי לוקח ריבאונדים בחודשים האחרונים.
מה זה "להפעיל את סופו"? לתת לו את הכדור בצבע? ראינו מה זה עשה במשחק הראשון. ההפעלה של סופו לא יכולה להיות כמו שהיתה בשנה שעברה,
כי הוא לא אותו השחקן. הוא צריך את הכדור בנקודות מאוד מסויימות, ובתזמון מאוד מסויים, בשביל להביא נקודות. מול הקו הקדמי הרצחני של פאו, זה מאוד קשה.

דייויד עשה מעשי פלאים, שהצליח למצוא נקודות חוזק אחרות, והולך אליהן בשני המשחקים האחרונים. לא הייתי רוצה שנחזור להפעלה האוטומטית של סופו, ונחזור
לאיבודי הכדור מהמשחק הראשון.

לגבי הרוח - שוב, אתה קצת מפריז כאן, או פשוט לא מעריך נכון את היריבה. פאו היא אחת הקבוצות הכי טובות באירופה, עם המאמן הכי טוב, הרכז הכי טוב,
קו קדמי מהטובים ביותר, ועוד כמה וכמה שחקנים מצויינים. לפתוח עליהם פער גדול ולשמור עליו זה קשה מאוד. הם ווינרים, השופטים עוזרים להם לא פעם,
והם לא נלחצים, אלא ממשיכים לשחק רגוע וחכם. בנוסף, יש להם הגנה מצויינת.
אני לא חושב שמכבי צריכה לשנות משהו מבחינה מנטלית. במשחק הזה, דייויד בכוונה שיתף את הספסל, בשביל לא לפגוע בסיכויים של המשחק מחר.
אני מאמין שמחר נראה הרבה פחות את בורשטיין, והרבה יותר את לאנגפורד. זה הכרחי בשביל הניצחון.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 13:01

אני לא מבין במה הוא לא מרשים אותך? ציפית שייתן 15 נק' ו-10 רב' מול אוברדוביץ', בטיסט, וויוקאס ומאריץ'? זה לא סביר בכלל.
העובדות הן שהוא הגבוה השני בטבעו בסדרה הזאת מבין כל הגבוהים המשחקים בעמדות 4-5 בשתי הקבוצות, וזה הישג שחבל על הזמן.

נו באמת יוני... מצד אחד אתה מאוכזב קשות מסופו, שלא עושה כלום, ומצד שני את פוטר את הנדריקס, כי הוא משחק מול קוו קדמי אימתני? זה ממש חוסר אובייקטיביות. אני לא מצפה ל15 ו10, אבל הוא בא לסדרה הזאת כסנטר המוביל, ונותן 8 נקודות ב32% מהשדה (!) ב22 דקות. זה פשוט לא מספיק, מה לעשות. אם סופו היה עושה את זה, היו יורדים עליו כאילו הוא מינימום יניב גרין. אבל אצל הנדריקס, אתם מנסים כל הזמן לייפות את זה. כמו שמגיעות לו המחמאות על טופ 16 מצוין, למה כל כך כואב לכם לבקר אותו על סדרת הצלבה לא משהו בכלל עד עכשיו?

אני פשוט לא מצליח להבין למה אתה חושב שלתת את הכסף הזה לסופו, למאריץ', לשרמאדיני או למישהו מהחברים האלה, זה טוב ונכון יותר מאשר ללכת על הנדריקס.
יש שחקן טוב, שכבר כמה וכמה חודשים הוא הגבוה המוביל של הקבוצה, בזמן שסופו בבית הבראה, ג'יימס בבית חולים, ליאור לא מוצא את עצמו, ובלו מגיע פעם בכמה
השחקן הזה, התמודד השנה עם הקווים הקדמיים של ריאל, בארסה ופאו, בצורה טובה ומשכנעת מאוד, ומגיע לו כל הקרדיט.

כן, זאת דעתי. אני חושב שכל השמות שרשמת, שחקנים טובים מהנדריקס, וגם יעלו קצת פחות.
כמו שאמרת, מגיעה לו כל הקרדיט, אבל בגלל זה לשכוח את השנה וחצי האחרונות? ובגלל התקופה האחרונה, שוכחים מה סופו עשה? זה לא רציני.
asafb96

הודעהעל ידי יוסי22 » 28 מרץ 2012, 13:21

בשני המשחקים האחרונים סופו עם 7-8 מהשדה + לא מעט עבירות שהוא סחט , כתבתי כבר שבוע שעבר שהוא עבר את הפציעה וחזר לעצמו כך שההצלבה תהיה מבחן עבורו ואני עומד מאחורי זה .

בשני המשחקים האחרונים הפעולה החיובית והיעילה ביותר היתה להכניס את הכדור פנימה לסופו הבעיה היתה שבמשחק משני הוא שיחק פחות מ-10 דקות בגלל עבירות ובמשחק אתמול אחרי הרבע הראשון שהוא היה הגורם המרכזי לבריחה יחד עם בלו (בריחה שבדעבד נתנה למכבי את המשחק כי בשאר המשחק מכבי בעיקר שמרה או ניסתה לשמור על ההפרש) אוברדוביץ' קלט את הנזק שהוא מעולל ולא נתן לו לקבל כדור , מכבי ניסתה במשך 5 דקות תמימות ברבע השני להכניס כדור לסופו ולא הצליחה , לדעתי זה מחדל אבל אולי זה רק אני.

השיתוף של טל אתמול בנקודה קריטית מנעה ממכבי לברוח והשלשות החופשיות לגמרי שהם קיבלו ברבע הרביעי נתנו להם לחזור גם אתמול וגם במשחק השני , אני יכול להעריך מאוד את המאמץ והיכולת שמכבי נתנו בשני המשחקים האלה ועדיין לתהות איך מכבי מתגלה במערומיה בשני משחקים רצופים בדקות הקריטית ברבע הרביעי עם מבטים חופשיים לגמרי של שחקני פאו לשלוש , אוברדוביץ' אמר בצדק שהם הפסידו כי הם לא קלעו זריקות חופשיות לגמרי ברבע הרביעי.

אפשר שוב להתמוגג מהניצחון האדיר ועדיין צריך להפסיק להאמין להלך הרוח התבוסתני שמגיע מהתקשורת ולהתחיל להפנים שזה בידיים של מכבי אם רק תפסיק להתאדות ברבע הרביעי ותלמד להכניס כבר כדורים פנימה לסופו .
יוסי22

הודעהעל ידי felix_r » 28 מרץ 2012, 13:43

העניין הוא שאוברדוביץ' בנה את תוכנית ההגנה שלו על פי צורת המשחק של מכבי לאורך העונה כולה, ובה הקו הקידמי של מכבי (וזה ממש לא משנה כרגע הנדריקס או סופו) היה החלק הדומיננטי יותר של הקבוצה. לעומתו הקו האחורי של מכבי נראה ממש לא משהוא לאורך העונה. גם הסטטיסטיקה העונתית מראה, שמכבי (לאורך העונה כולה) לא קולעת טוב מבחוץ. זאת הסיבה שגרמה לאוברדוביץ' להתרכז בקו הקדמי של מכבי.

בגלל זה גם הקו הקדמי שלנו לא נראה כל כך דומיננטי בסדרה, אבל הקו האחורי מפתיע לטובה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 17:21

asafb96 כתב:

נו באמת יוני... מצד אחד אתה מאוכזב קשות מסופו, שלא עושה כלום, ומצד שני את פוטר את הנדריקס, כי הוא משחק מול קוו קדמי אימתני? זה ממש חוסר אובייקטיביות. אני לא מצפה ל15 ו10, אבל הוא בא לסדרה הזאת כסנטר המוביל, ונותן 8 נקודות ב32% מהשדה (!) ב22 דקות. זה פשוט לא מספיק, מה לעשות. אם סופו היה עושה את זה, היו יורדים עליו כאילו הוא מינימום יניב גרין. אבל אצל הנדריקס, אתם מנסים כל הזמן לייפות את זה. כמו שמגיעות לו המחמאות על טופ 16 מצוין, למה כל כך כואב לכם לבקר אותו על סדרת הצלבה לא משהו בכלל עד עכשיו?

כן, זאת דעתי. אני חושב שכל השמות שרשמת, שחקנים טובים מהנדריקס, וגם יעלו קצת פחות.
כמו שאמרת, מגיעה לו כל הקרדיט, אבל בגלל זה לשכוח את השנה וחצי האחרונות? ובגלל התקופה האחרונה, שוכחים מה סופו עשה? זה לא רציני.

אני לא מאוכזב קשות מסופו. לדעתי הוא נתן שני משחקים טובים (לא בסטנדרטים שלו אלא אובייקטיבית).
אני פשוט חושב שהנדריקס משחק יותר טוב. אמנם בהתקפה הם בערך שווים (למרות שסופו אמור להיות טוב יותר ממנו), אבל בהגנה ההבדל הוא עצום לדעתי.
ריצ' לא מספיק מדוייק התקפית בסדרה הזאת, אבל המספרים כאמור לא מספרים את כל הסיפור.

אני חושב שסופו הוא היחידי אולי ששווה לחשוב עליו לפני הנדריקס. על מאריץ' לא הייתי משלם היום יותר מ-600K, ושרמדיני צריך עוד להשתפשף לפני ששמים אותו בעמדה
כ"כ חשובה בקבוצה גדולה.
יש כמובן שחקנים אחרים (שאני אישית פחות מכיר), שיכולים לבוא בחשבון. הנדריקס הוא לא היחיד, אבל לא סתם מכבי עושה מאמצים בשביל להשאיר אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מרץ 2012, 17:26

jol9 כתב:
asafb96 כתב:

אני לא מאוכזב קשות מסופו. לדעתי הוא נתן שני משחקים טובים (לא בסטנדרטים שלו אלא אובייקטיבית).
אני פשוט חושב שהנדריקס משחק יותר טוב. אמנם בהתקפה הם בערך שווים (למרות שסופו אמור להיות טוב יותר ממנו), אבל בהגנה ההבדל הוא עצום לדעתי.
ריצ' לא מספיק מדוייק התקפית בסדרה הזאת, אבל המספרים כאמור לא מספרים את כל הסיפור.

אני חושב שסופו הוא היחידי אולי ששווה לחשוב עליו לפני הנדריקס. על מאריץ' לא הייתי משלם היום יותר מ-600K, ושרמדיני צריך עוד להשתפשף לפני ששמים אותו בעמדה
כ"כ חשובה בקבוצה גדולה.
יש כמובן שחקנים אחרים (שאני אישית פחות מכיר), שיכולים לבוא בחשבון. הנדריקס הוא לא היחיד, אבל לא סתם מכבי עושה מאמצים בשביל להשאיר אותו.

ממש לא נכון. סופו בסדרה הזאת נותן תרומה התקפית טובה מהנדריקס. הגנתית, הנדריקס עדיף, אבל ההגזמות פה הם מטורפות. מדברים על החסימות שלו פה ושם, ועל השמירה טובה על הגארדים, אבל מה עם זה שפרפוגלו עבר אותו כמו מים והטביעה בקלילות? מה עם זה שקיאמנקוגולו חדר עליו וסיים בלייאפ קל? מה עם וויקאס שלקח אותו מטר מהסל וסיים בקלילות בלי שום הפרעה? וכל זה מה שאני זוכר רק מהמשחק האחרון. כך שגם להנדריקס יש פאשלות, ואני לא מבין את הניסיון להעלים את זה, ולהבליט כל פיפס לא טוב של סופו.
לגבי מאריץ'-זאת דעתך. לדעתי הוא שחקן טוב מהנדריקס, ואם הם באותו מחיר הייתי הולך על מאריץ'. לגבי שרמדיני-אין לו שום דבר להוכיח. הוא כבר נתן הצגות השנה מול מכבי ומול בארסה, והראה שהוא שחקן לרמות האלה.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 28 מרץ 2012, 18:22

לא הבנתי איך סופו נותן תרומה גדולה מהנדריקס בהתקפה, אבל נעזוב את זה.
אתה נותן כל מיני דוגמאות נקודתיות, ומתעלם מהעיקר, והעיקר הוא שכשהנדריקס על המגרש, ההגנה של מכבי בצבע הרבה יותר חזקה.
אני לא מצפה ממנו לעצור כל שחקן וכל מהלך. זה לא יקרה.
אני מצפה ממנו לעלות רמה באגרסיביות, לחפות על שחקנים אחרים (וד"א הרבה סלים נקלעים עליו, כשהוא בא לעזור לאחרים וחוזר לשחקן שלו), לקחת ריבאונדים וגם לשים נקודות
על הלוח. אין ספק שגם בסדרה הזאת, הוא עושה את הדברים האלה.

לגבי מאריץ' - האמת שזה סתם ויכוח עקר. נכון להיום יחסי הכוחות ברורים. אני גם זוכר למאריץ' את חסד עונת פרטיזן, אבל לא סתם הוא נותן 2 עונות פח רצופות.
דווקא מאריץ' יכול להיות סנטר מחליף לא רע. סנטר מוביל, כמו שאתה אוהב להגיד, זה הימור גדול מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מרץ 2012, 18:45

מסכים עם יוני.

לפי וואלה שרמדיני מסומן לשנה הבאה, אבל כמחליף לסופו בכלל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים