אשכול הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול הסקאוטינג

הודעהעל ידי yzafrir » 04 אפריל 2012, 20:22

asafb96 כתב:אני לוקח את פרקינס לפני פולן הזה, אבל בלי ספק, צריך לקחת את פרקינס רק אחרי שבודקים את כל השוק ואין ברירה. כי פרקינס+אוחיון זה סופר מיותר ולא יעיל.

אם אתה מצרף את זה להלפרין ולאנגפורד אז זה גם לא כזה נורא ובטוח פחות סיכון מרכז אלום שם שצריך להוכיח את עצמו קודם....
גם אני הייתי מעדיף בסיטואציה נורמאלית את פרקינס כרכז שני או לפחות לצד קומבו גארד שיודע לרכז כמו פארגו אבל אנחנו לא במצב נורמאלי ולכן אני אסתפק בפרקינס כרכז ראשון אם זה יבטיח לנו את השארת לאנגפורד...
אם לאנגפורד לא ישאר אני העדיף לראות פה רכז בכיר יותר כיום מפרקינס כמו ג'אקסון ולהמר על שוטינג גארד ....לדעתי עמדת הרכז היא החשובה ביותר בכדורסל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 04 אפריל 2012, 20:37

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:אני לוקח את פרקינס לפני פולן הזה, אבל בלי ספק, צריך לקחת את פרקינס רק אחרי שבודקים את כל השוק ואין ברירה. כי פרקינס+אוחיון זה סופר מיותר ולא יעיל.

אם אתה מצרף את זה להלפרין ולאנגפורד אז זה גם לא כזה נורא ובטוח פחות סיכון מרכז אלום שם שצריך להוכיח את עצמו קודם....
גם אני הייתי מעדיף בסיטואציה נורמאלית את פרקינס כרכז שני או לפחות לצד קומבו גארד שיודע לרכז כמו פארגו אבל אנחנו לא במצב נורמאלי ולכן אני אסתפק בפרקינס כרכז ראשון אם זה יבטיח לנו את השארת לאנגפורד...
אם לאנגפורד לא ישאר אני העדיף לראות פה רכז בכיר יותר כיום מפרקינס כמו ג'אקסון ולהמר על שוטינג גארד ....לדעתי עמדת הרכז היא החשובה ביותר בכדורסל...

זה פחות העניין של סיכון לטעמי, יותר העניין של חוסר ההתאמה. יש לנו את אוחיון, שמביא פחות או יותר את מה שפרקינס מביא, וזה ההגנה החזקה, התקפות המעבר היעילות, המנהיגות, והאנרגיות. גם החסרונות הם אותם חסרונות, וזה מתבטא בניהול לא משהו בכלל בהתקפה עומדת, קליעה בינונית מאוד ולא יציבה, ויכולת סקורינג די נמוכה. כך ששניהם זה פשוט מיותר, עדיף שחקן שישלים את אוחיון בתכונות שלו, וזה שחקן שיודע לנהל התקפות עומדות טוב, ורכז שיביא איתו גם יכולת קליעה מרחוק
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 05 אפריל 2012, 09:20

במידה ומכבי ישאירו את לנגפורד אני חושב שלא יהיה תקציב טוב לרכז בטח שלא לפרקינס שבטח לא יבוא לפה בפרוטות, אפילו לא לשחקן ברמה של פולן, אין לנו תקציב להביא רכז, לפחות ככה אומרים.
מה שמוזר זה שמשום מה כולם במכבי מאוהבים בהלפרין ומוכנים לתת לו בכיף 800 אלף דולר.
אגב גם אני מאוד אוהב את הלפרין אבל כמו שצפריר אמר הרכז היא העמדה הכי חשובה, בפרט במכבי.

קו אחורי שיכלול את פרקינס לאנגפורד אוחיון והלפרין נראה כמו פנטזיה של חלומות שמתגשמים רק בלילה, מעין גלידה טעימה עם קצפת ודובדבן באנדרי, זאת פנטזיה, אני אומר לכם פרקינס ולאנגפורד הלפרין ואוחיון זה קו אחורי טוב לדעתי, הרבה לא יסכימו איתי כאן, אבל בין אם יסכימו ובין אם לא, זה קו אחורי שאין לנו תקציב עבורו, לפחות ככה אומרים. אז אין מה לצפות, מה שיהיה יהיה, אני כבר לא מצפה לכלום, מבחנתי הנהלת מכבי עשתה יפה מאוד שהשאירה את דיוויד בלאט ויש עוד דבר אחד שאני כבר צורח אותו שנה ואני מתחנן למכבי שיעשו את זה, עזבו אתכם, עשו מה שבא לכם אפילו תקחו את הכסף ותעשו מה שאתם רוצים רק בבקשה בבקש אני מתחנן, תצאו מהליגה האדריאטית, זו הבקשה שלי!
אז לפני שאתם מדברים על שחקנים שיבואו או ישארו, קודם כל צריך לצאת מהדבר הארור הזה שהורס לכולנו את ההנאה ממכבי, גם לנו גם לשחקנים וגם להנהלה, זה דבר כל כך מתסכל שכבר שנה שלמה אני אומר.
אני יודע שרוב הסיכויים שאנחנו יוצאים מליגה הזאת, אבל עדיין אסור לשמוח כי יש פחד להתאכזב.
מכבי אפשר להפסיד, אפשר לנצח , אפשר לא להחתים שחקנים, אפשר לעשות טעויות, אפשר לחלום, אפשר לא לעשות כלום, אפשר גם יותר מדי, אבל בבקשה בבקשה אי אפשר לפגוע בכבוד שלנו וגם בכבוד שלכם, כי למרות הכל אנחנו מכבי תל אביב.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אפריל 2012, 12:52

where is the love? כתב:במידה ומכבי ישאירו את לנגפורד אני חושב שלא יהיה תקציב טוב לרכז בטח שלא לפרקינס שבטח לא יבוא לפה בפרוטות, אפילו לא לשחקן ברמה של פולן, אין לנו תקציב להביא רכז, לפחות ככה אומרים.
מה שמוזר זה שמשום מה כולם במכבי מאוהבים בהלפרין ומוכנים לתת לו בכיף 800 אלף דולר.
אגב גם אני מאוד אוהב את הלפרין אבל כמו שצפריר אמר הרכז היא העמדה הכי חשובה, בפרט במכבי.

קו אחורי שיכלול את פרקינס לאנגפורד אוחיון והלפרין נראה כמו פנטזיה של חלומות שמתגשמים רק בלילה, מעין גלידה טעימה עם קצפת ודובדבן באנדרי, זאת פנטזיה, אני אומר לכם פרקינס ולאנגפורד הלפרין ואוחיון זה קו אחורי טוב לדעתי, הרבה לא יסכימו איתי כאן, אבל בין אם יסכימו ובין אם לא, זה קו אחורי שאין לנו תקציב עבורו, לפחות ככה אומרים. אז אין מה לצפות, מה שיהיה יהיה, אני כבר לא מצפה לכלום, מבחנתי הנהלת מכבי עשתה יפה מאוד שהשאירה את דיוויד בלאט ויש עוד דבר אחד שאני כבר צורח אותו שנה ואני מתחנן למכבי שיעשו את זה, עזבו אתכם, עשו מה שבא לכם אפילו תקחו את הכסף ותעשו מה שאתם רוצים רק בבקשה בבקש אני מתחנן, תצאו מהליגה האדריאטית, זו הבקשה שלי!
אז לפני שאתם מדברים על שחקנים שיבואו או ישארו, קודם כל צריך לצאת מהדבר הארור הזה שהורס לכולנו את ההנאה ממכבי, גם לנו גם לשחקנים וגם להנהלה, זה דבר כל כך מתסכל שכבר שנה שלמה אני אומר.
אני יודע שרוב הסיכויים שאנחנו יוצאים מליגה הזאת, אבל עדיין אסור לשמוח כי יש פחד להתאכזב.
מכבי אפשר להפסיד, אפשר לנצח , אפשר לא להחתים שחקנים, אפשר לעשות טעויות, אפשר לחלום, אפשר לא לעשות כלום, אפשר גם יותר מדי, אבל בבקשה בבקשה אי אפשר לפגוע בכבוד שלנו וגם בכבוד שלכם, כי למרות הכל אנחנו מכבי תל אביב.

מי זה ה"כולם" האלה שאומרים שאין כסף להביא את פרקינס ופולן? אם מכבי רוצה, בכיף אפשר להביא אותם. השאלה זה אם רוצים. ואני מקווה שהתשובה היא לא.
קוו אחורי של פרקינס-לאנגפורד-אוחיון-הלפרין זה לא פנטזיה, אלא קוו אחורי נחמד בלי יכולת קליעה כמעט בכלל. אם משאירים את אוחיון ולאנגפורד, אין שום טעם בפרקינס. זה פשוט מיותר.
מי אמר שכולם מוכנים לתת להלפרין 800 אלף דולר? רחוק מאוד מכך. אולי חצי מזה הוא יקבל. אבל בחיים לא הסכום הזה.
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 05 אפריל 2012, 13:19

yzafrir כתב:להביא שחקן שהצליח בליגה הישראלית והביא את הקבוצה שלו לגמר בעונה הראשונה אחרי שעלתה ליגה (אם זה נקא לא להיט אז אני לא יודע מה זה להיט...) זה יחסית פחות מסוכן מלהביא שחקן ששיחק בקבוצה בינונית בליגה חלשה באירופה .

אני בספק אם זה נכון ואני באמת לא מבין מה כ"כ מרשים בהישג הזה.
פי.ג'יי טאקר לקח קבוצה לאילפות הליגה הישראלית בעונתה הראשונה בליגה ובענותו הראשונה באירופה. כמו כן, היו לא מעט עולות חדשות שהגיעו לגמר סל. באמת לא מדובר כאן באירוע נדיר ואני לא זוכר קבוצות יורוליג שעוקבות בהדיקות אחרי שחקניה של סגנית אליפות ישראל. עובדה שלפקינס לא היו הצעות מקבוצות יורוליג עד שמכבי פנתה אליו. בכלל, אני לא חושב שזה כ"כ קשה לשחק רק פעם אחת בשבוע ועוד בליגה כמו הליגה הישראלית. לא הייתי אומר שזו חוויה שמעניקה הרבה נסיון לשחקנים, גם אם מדובר בסגנית האלופה או האלופה עצמה.

בכל מקרה, הקבוצה החזקה ביותר בה פרקינס שיחק לפני שהגיע למכבי, היתה אולדנבורג האימתנית, שגם בה פרקינס היה בסה"כ טוב ותו לא. באותה עונה אגב, אולדנבורג לא שיחקה לא ביורוליג וגם לא ביורוקאפ וכמדומני שבשום מפעל אירופאי אחר.
בפועל, רמת הנסיון של פרקינס לפני שהוא הגיע למכבי, לא עלתה בהרבה על אילו של טייריס רייס או ג'ייקוב פאלן. הראשון משחק בקבוצה טובה בהרבה מאותה אולדנבורג של פרקינס, מעמיד מספרים מרשמים ביורוקאפ (דבר שפרקינס לא עשה לפני שהגיע למכבי) וכנראה, שגם יקבל הצעות מקבוצות יורוליג בסוף העונה.
כל הדברים האילו לא הופכים את פאלן או רייס לשחקנים טובים יותר מפרקניס, אבל הם בסה"כ מראים שרמת הנסיון שלהם לא נופלת בהרבה מזו שהיתה לפרקינס לפני שהוא הגיע למכבי. אם אפשר לכנות אותם שחקנים אלומים, אז גם פרקינס היה אחד כזה לפני שהוא נחת במכבי ולדעתי, דוקא מדובר במחמאה ודבר חיובי שמראה שפרקינס הצליח להתקדם למרות סימני השאלה לגביו.

yzafrir כתב:
פרקינס הגיע כרכז מחליף לוויז שגנב ממכבי 850K לעונה . זה עובדה . אחרי כמה מחזורים פיני הבין שהוא טוב בהרבה מוויז והוא הפך להיות הרכז הראשון...

ברמה העובדתית, פרקינס לעולם לא נתן עונה מלאה כרכז ראשון ביורוליג. לעולם לא נוצר מצב בו פרקינס קיבל את המפתחות לעמדת הרכז הראשון בתחילת העונה והמשיך לתפקד כרכז ראשון עד סופה.
אתה בכל זאת לוקח את העונה שלפני שנתיים כעונה בה פרקינס היה הרכז הראשון? אז הרשה לי לשאול - מה היה כ"כ טוב באותה עונה ומדוע התיפקוד של פרקינס היה כ"כ טוב כרכז ראשון?

ממה שאני זוכר, רוב האנשים כאן לא רצו לראות את פרקינס ממשיך כרכז ראשון בעונה שבאה אחרי אותה עונה.
היו כאן לא מעט אנשים (שגם אני הייתי בינהם) שרצו לראות את פרקינס ממשיך, אבל רק כרכז מחליף. היו כאן כאלו שהעדיפו לראות על-פניו שחקנים כמו שאראס, דה-קולו ורחמנא ליצלן, איגור פלניניץ'.
עם כן, מה השתנה מאז אותו קיץ? האם כיום, כאשר בעונה הבאה ימלאו לפרקינס 30 שנים ולאחר שהוא עבר פציעה קשה ומגלה סימנים של ירידה ביכולת, מצבו יותר טוב ממה שהיה אז? אני גם מזכיר שבניגוד למה שהיה לפני שנתיים, פרקינס כרגע בכלל לא שחקן של מכבי וקרוב לשנה הוא בכלל לא משחק ו/או מתאמן בשורותיה. כיצד פתאום הוא הופך להיות מועדף דוקא כאשר מצבו נראה פחות טוב?

yzafrir כתב:
כשהוא שיחק בעמדה 2 מי שיחק בעמדה 1 ? כי אני לא זוכר אף משחק שהוא וויז שיחקו יחד על המגרש....

אז זו כנראה רק בעייה של זכרון. איפשהו בשלב הטופ 16, פיני העלה את פרקינס כמחליף של אנדרסון (ולא של וויזנייבסקי) ושיחק גם עם פרקינס וגם עם וויז על מגרש. אתה יכול לבדוק ולהווכח שמדובר בעובדה.

yzafrir כתב:
איך בדיוק שחקן שאיבד 2.4 איב' ב-22 דקות הוביל את היורוליג באיבודים לדקה ? הוא דורג שמיני כשמקאלב , אנדרסון , חרייפה , דיויד לוגן ,וקינטל וודס שהיה בעונה מדהימה דורגו לפניו...ואגב, לאנגפורד לא הרחק מאחוריו....

לא נכון. הוא אמנם לא דורג ראשון, אבל היה בין חמשת הראשונים בפער זעום מאחורי המקום הראשון.
http://www.euroleague.net/main/statisti ... =PerMinute

yzafrir כתב:
לא סחף קבוצות במשחקים מכריעים ??????? תגיד אתה בכלל ראית את מכבי עונה שעברה ?????? זה היה האופי של פרקינס שדבק בקבוצה והדביק וסחף אחריו את כל השחקנים לעונה הכי טובה שלה מאז השושלת...

עם כן, באילו משחקים מכריעים פרקינס התעלה על עצמו והביא את מכבי לנצחון?
את המשחקים מול ברצלונה (שהיו החשובים ביותר בשלב הטופ 16) מכבי הפסידה, את המשחק הראשון בסדרה מול ויטוריה מכבי גם הפסידה. רוב המשחקים בהם פרקינס התעלה, היו בד"כ בשלבים מוקדמים ולא ברגעים מכריעים. הצגות כמו שפארגו נתן מול ויטוריה או כמו כאלו שראינו מאוחיון בסדרה מול פאו, לא יצא לי לראות מעולם מפרקינס. גם בעונתו הראשונה (שלפי דבריך, בה הוא תופקד כרכז ראשון) אני זוכר את מכבי מפסידה בלא מעט משחקים מכריעים וכמעט עפה בסדרה מול קבוצה ישראלית.

yzafrir כתב:
פרקינס מעמיד מספרים מדהימים בהתחשב לשלב שהגיע לקבוצה וזה שהוא עבר פציעה קשה , להשוות את זה לשחקן שהגיע כשיר בתחילת העונה .

האמת, מה כ"כ מדהים במספרים האילו? לזרוק קרוב ל10 זריקות שדה מדי משחק ולדייק רק ב35%, זה ממש לא מדהים... גם ממוצע של 3.3 איבודים למשחק זה לא דבר טוב במיוחד. חוץ מזה, יש פער מאוד גדול עד כה בין המספרים שפרקינס מעמדי בנצחונות לבין אילו בהוא מעמיד בהפסדים. מול הקבוצות החזקות (שהן אפילו פחות חזקות מאילו שמכבי פוגשת ביורוליג), המספרים של פרקינס הרבה פחות טובים.
בכל אופן, מה גורם לך להאמין שאת המספרים האילו הוא יוכל להעמיד כאן בעונה הבאה ביורוליג? אתה באמת מאמין שבלאט יתן לו לזרוק 9-12 פעם מהשדה כמו שהוא עושה עכשיו? אתה חושב שההגנות ביורוליג יעשו לו את החיים קלים? רק העונה ראינו איך שחקן של קרוב ל14 נקודות למשחק בליגה האיטלקית, הופך לשחקן התקפה מאוד בינוני ומוגבל ביורוליג.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אפריל 2012, 14:38

אנדרסון פתח בחמישייה של טורונטו בניצחון שלהם על פילי וקלע 13 נקודות(5 מ-7 מהשדה ו-3 מ-4 מחוץ לקשת)עם 4 ריבאונדים ואיבוד אחד ב-31 דקות..שונאת אותו אבל מגיע לו איזה ''פששש''..

אלאבי קלע 2 נקודות והוריד ריבאונד בדקה וחצי חחחח
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אפריל 2012, 14:40

Holiday_Armadillo כתב:אנדרסון פתח בחמישייה של טורונטו בניצחון שלהם על פילי וקלע 13 נקודות(5 מ-7 מהשדה ו-3 מ-4 מחוץ לקשת)עם 4 ריבאונדים ואיבוד אחד ב-31 דקות..שונאת אותו אבל מגיע לו איזה ''פששש''..

אני חושב שהוא שחקן עם יכולות אדירות שבהחלט יכול להצליח ב-nba
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אפריל 2012, 14:42

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אנדרסון פתח בחמישייה של טורונטו בניצחון שלהם על פילי וקלע 13 נקודות(5 מ-7 מהשדה ו-3 מ-4 מחוץ לקשת)עם 4 ריבאונדים ואיבוד אחד ב-31 דקות..שונאת אותו אבל מגיע לו איזה ''פששש''..

אני חושב שהוא שחקן עם יכולות אדירות שבהחלט יכול להצליח ב-nba

זה אידיאלי בשבילו..הוא לא הכוכב הגדול ביותר שם ואף אחד לא יסבול את הבולשיט שלו..באירופה זה לא יעבוד..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 05 אפריל 2012, 15:04

asafb96 כתב:
where is the love? כתב:במידה ומכבי ישאירו את לנגפורד אני חושב שלא יהיה תקציב טוב לרכז בטח שלא לפרקינס שבטח לא יבוא לפה בפרוטות, אפילו לא לשחקן ברמה של פולן, אין לנו תקציב להביא רכז, לפחות ככה אומרים.

מי זה ה"כולם" האלה שאומרים שאין כסף להביא את פרקינס ופולן? אם מכבי רוצה, בכיף אפשר להביא אותם. השאלה זה אם רוצים. ואני מקווה שהתשובה היא לא.
קוו אחורי של פרקינס-לאנגפורד-אוחיון-הלפרין זה לא פנטזיה, אלא קוו אחורי נחמד בלי יכולת קליעה כמעט בכלל. אם משאירים את אוחיון ולאנגפורד, אין שום טעם בפרקינס. זה פשוט מיותר.
מי אמר שכולם מוכנים לתת להלפרין 800 אלף דולר? רחוק מאוד מכך. אולי חצי מזה הוא יקבל. אבל בחיים לא הסכום הזה.

אני לא יודע אסף, אומרים שאין כסף להשאיר את אחד משלושת המוסקיטרים, אז אתה חושב שיביאו רכז? מאיפה יבוא הכסף? בכל הזדמנות שאנחנו רואים מכבי פשוט לא יכולה לשלם, ולגבי הלפרין , אני מאוד מקווה שבאמת לא יסחפו לגביו. הקו האחורי שקראת לו נחמד , אוקיי, זוהי דעתך ואני מכבד אותה, אבל כדאי שלא תצפה ליותר מדי כי אחר כך תתאכזב, סליחה אם אני פסימי, אבל באמת ששום דבר שיש במכבי עכשיו הוא לא מובן מאליו ולכן צריך לומר כבר עכשיו תודה.
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי rc4991 » 05 אפריל 2012, 16:29

אני אוהב את פרקינס וחושב שהוא שחקן טוב אבל הוא לא רכז
אין מה לעשות לשחקן אין יכולת ניהול משחק אפילו ברמה בינונית וזה לא הרכז שאני רוצה בקבוצה שלי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 05 אפריל 2012, 16:35

rc4991 כתב:אני אוהב את פרקינס וחושב שהוא שחקן טוב אבל הוא לא רכז
אין מה לעשות לשחקן אין יכולת ניהול משחק אפילו ברמה בינונית וזה לא הרכז שאני רוצה בקבוצה שלי

מצד שני הוא גם לא קלעי..הוא פשוט תקוע בין עמדות כי הוא לא מנהל משחק טוב והוא קלעי אפילו פחות טוב..אם לא היה לו את הקטע של ההגנה והריבאונדים אף קבוצת טופ יורוליג לא הייתה מסתכלת לכיוונו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אפריל 2012, 16:42

where is the love? כתב:
asafb96 כתב:

אני לא יודע אסף, אומרים שאין כסף להשאיר את אחד משלושת המוסקיטרים, אז אתה חושב שיביאו רכז? מאיפה יבוא הכסף? בכל הזדמנות שאנחנו רואים מכבי פשוט לא יכולה לשלם, ולגבי הלפרין , אני מאוד מקווה שבאמת לא יסחפו לגביו. הקו האחורי שקראת לו נחמד , אוקיי, זוהי דעתך ואני מכבד אותה, אבל כדאי שלא תצפה ליותר מדי כי אחר כך תתאכזב, סליחה אם אני פסימי, אבל באמת ששום דבר שיש במכבי עכשיו הוא לא מובן מאליו ולכן צריך לומר כבר עכשיו תודה.

שוב, מי זה ש"אומר" שאין כסף להשאיר אף אחד? כל הדיבורים בשלב הזה של העונה, בטח אצל מכבי, מסתברים בסופו של דבר כבולשיט אחד גדול, כל עונה. אבל ממה שראינו בשנים האחרונות, נראה לי קצת מגוחך לומר שלא יהיה כסף להביא את פרקינס ופולן. בטח שאפשר, אבל לא אלא צריכות להיות השאיפות שלנו עם כל הכבוד, אלא מקסימום מקסימיום ברירות מחדל במידה והצליחו להשאיר את כל הבסיס כמו שרוצים.
לגבי הלפרין, לא יודע אם יסחפו, לא יסחפו, אם הוא יבוא או לא, אבל אני בטוח ב100%, ש800 אלף דולר הוא לא יקבל במכבי
asafb96

הודעהעל ידי where is the love? » 05 אפריל 2012, 16:53

ברירת מחדל?????????? אם זו ברירת מחדל אז אני מחבק את הברירת מחדל הזאת בשתי ידיים מיוזעות!
תמונה

where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 05 אפריל 2012, 16:57

where is the love? כתב:ברירת מחדל?????????? אם זו ברירת מחדל אז אני מחבק את הברירת מחדל הזאת בשתי ידיים מיוזעות!

זה ברירת מחדל, אם אתה מחבק אותה ב2 ידיים, אז שיבושם לך. פרקינס ופולן זה ממש ממש לא בראש הרשימה של מכבי, ואוי לנו אם כן.
שניהם אמורים להיות שחקנים מאוד מאוד זולים בקיץ, וללכת עליהם זה רק במידה והשאירו את כל הבסיס הקיים, והכסף שנשאר מספיק רק לשניהם, וגם זה לא צריך לקרות לדעתי, כי שניהם ממש ממש לא מתאימים לקוו האחורי הקיים במכבי. אם לדוגמא לאנגפורד עוזב, אז להביא אחד משניהם זה יהיה גרוע מאוד
asafb96

הודעהעל ידי LIAV10 » 05 אפריל 2012, 21:59

מקווה שמכבי לא יתעקבו יותר מידי על סופו..
עם כל האהבה אליו יש לו אינטיליגנציית משחק של ארנב מת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אפריל 2012, 17:11

פרקינס עם עוד משחק בינוני מינוס..
24 דקות
6 נקודות
2 מ-7 ל-2
0 מ-4 מחוץ לקשת
2 מ-4 מהקו
6 ריבאונדים
4 אסיסטים
כשיתפרסמו הנתונים ביורובאסקט אז גם נוכל לדעת כמה איבודים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Allan Turing » 07 אפריל 2012, 18:40

LIAV10 כתב:מקווה שמכבי לא יתעקבו יותר מידי על סופו..
עם כל האהבה אליו יש לו אינטיליגנציית משחק של ארנב מת..

לא משהו שלא ניתן לחפות אם שחקן חכם בשתיים שמבין אותו (פניני). רוצה להבין על מה אני מדבר?
תפתח את משחק חמש, רבע רביעי, ב-come-back של מכבי.
שני לי-אפים שאי-אפשר לעצור, כתוצאה ממשחק משולש אינטלגנטי. גם השלישי ד"א, נעצר בעבירה שלא נשרקה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אפריל 2012, 20:11

מעניין..
זאק רוזן הוא סניור מפנסילבניה שנותן ממוצעים יפים מאוד..
הוא 1.85(וגם זה אופטימי עם נעליים)אבל קלעי טוב מאוד..18.5 נקודות למשחק,3.3 ריבאונדים,5.2 אסיסטים
43.9% מהשדה
42.5% מחוץ לקשת
86.2% מהקו
נכון,הוא משחק ב-IVY LEAGUE אבל נתן גם משחקים טובים נגד קבוצות טובות משם..
נגד טמפל 27 נקודות(9 מ-17 מהשדה,7 מ-10 מחוץ לקשת),6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים
נגד פיטסבורג 22 נקודות(8 מ-16 מהשדה, 6 מ-10 מחוץ לקשת),3 ריבאונדים ו-4 אסיסטים
נגד וילאנובה 21 נקודות(6 מ-11 מהשדה, 3 מ-4 מחוץ לקשת),6 ריבאונדים ו-3 אסיסטים
כמו שאמרתי,שנה אחרונה בקולג'..יהיה מעניין לראות אם הוא יגיע לקבוצה בארץ..הרי לכולנו יש זכרונות טובים מה-IVY LEAGUE נכון? חחחח גם פוט וגם שייר
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אפריל 2012, 20:19

Holiday_Armadillo כתב:מעניין..
הוא 1.85(וגם זה אופטימי עם נעליים)אבל קלעי טוב מאוד..18.5 נקודות למשחק,3.3 ריבאונדים,5.2 אסיסטים
43.9% מהשדה
42.5% מחוץ לקשת
86.2% מהקו
כמו שאמרתי,שנה אחרונה בקולג'..יהיה מעניין לראות אם הוא יגיע לקבוצה בארץ..הרי לכולנו יש זכרונות טובים מה-IVY LEAGUE נכון? חחחח גם פוט וגם שייר

לא הבנתי,בתוך ליגת המכללות יש כל מיני ליגות ברמות שונות?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 אפריל 2012, 20:26

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מעניין..
43.9% מהשדה
42.5% מחוץ לקשת
86.2% מהקו

לא הבנתי,בתוך ליגת המכללות יש כל מיני ליגות ברמות שונות?

כן ברור..יש את החזקות כמו ה-BIG12 שכוללת את קנזס,טקסס,מיזורי או את ה-SEC שכוללת את אלאבמה וקנטאקי..מצד שני יש ליגות כמו ה-IVY LEAGUE שכוללת קולג'ים עם הישגים אקדמאיים יותר גבוהים מההישגים של מקצועות הספורט..
בעיקרון יש 3 ''רמות''..כמו..ליגת העל,ליגה לאומית וליגה ארצית..DIVISION I DIVISION II DIVISION III
כמובן שגם ב-DIVISION I יש קבוצות יותר טובות וקבוצות פחות טובות..יש מלא קונפרנסים בתוך ה-DIVISIONים למיניהם..
DIVISION זה הליגה הגדולה ובפנים יש קונפרנסים..DIVISION I זה הליגה שכוללת בפנים את הקונפרנסים כמו ה-BIG12 וה-IVY LEAGUE..
מקווה שהסברתי את עצמי נכון ושאתה הבנת למה הסתבכתי טיפה עם ההתנסחות חחח
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־40 אורחים