פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2011/12 - משפרים עמדות לקראת הפלייאוף

01 אפריל 2012, 22:23

jol9 כתב:
asafb96 כתב:
jol9 כתב:
asafb96 כתב:
Frid כתב:ווסטרבוק פשוט בכושר מטורף כרגע. אבל זה משגע אותי למה לעזאזל הוא זורק כל כך הרבה זריקות כשיש לידך את הקלעי הכי טוב בעולם, בנתיים זה עובד, נראה איך זה התפתח.

אם אני הGM של אוקלהומה, אני עושה עליו טרייד. קשה לי לראות אותו ודוראנט מחזיקים הרבה זמן יחד. נראה לי גם לא ממש יעיל, עדיף להם רכז שהוא יותר מנהל משחק

זה לא פשוט לעשות טרייד בלבל הזה. המינימום הדרוש זה מישהו ברמה של רונדו, וגם אז אף אחד לא מבטיח שהדברים יתחברו.
כל עוד הת'אנדר מועמדים לאליפות, הם צריכים לפעול ברוגע ולחזק את הנקודות הקטנות מעונה לעונה, ולאו דווקא לחפש מהפכות.

תראה, זה לא חייב להיות טרייד של רכז תמורת רכז. זה יכול להיות ווסטברוק תמורת רכז נחמד+גבוה טוב... לא חסר אפשרויות, הנקודה היא, שיש שם פוטנציאל ענק, באמת, דוראנט, ווסטברוק, הארדן, איבקה... פשוט נראה לי זה יכול להתפוצץ העניין הזה של דוראנט ווסטברוק בשלבים המכריעים והרציניים. ווסטברוק לוקח מספר זריקות כמו דוראנט, וזה פשוט נראה לי מיותר. היו גם דיבורים (לא יודע עד כמה נכונים) על איזהשהו סכסוך בינהם, וגם אם זה לא נכון, זה יכול להתפוצץ בסופו של דבר, אם יגיעו לשלבים המכריעים ו-ווסטברוק ינסה לגנוב את ההצגה, כי במשחקים שאני רואה אותם, זה נראה שווסטברוק רוצה להוכיח שהוא לא פחות גדול. סדרן עבודה שיפעיל את הקוו הקדמי שלהם, ולא יגנוב את ההצגה, יכול להיות הרבה יותר יעיל. כי ווסטברוק הוא פשוט לא רכז.

יכול להתפוצץ אבל עדיין לא התפוצץ.
השנה יש להם הזדמנות מצויינת לקחת את המערב המזדקן (לייקרס, ספרס, דאלאס) או לחלופין הלא מנוסה (קליפרס, ממפיס, יוטה, יוסטון ומיניסוטה).
אם יעשו כן, ויגיעו לגמר, אז לא צריך לגעת. אם ייכשלו וייפלו, אז אולי שווה להם לחשוב על שינוי.

בכל מקרה, כוכב כמו ווסטברוק, לא הייתי מחליף תמורת כמות, אלא תמורת איכות זהה, וזה לא פשוט.

לא יודע, אני פשוט לא אוהב אותו. הוא כל הזמן נראה כאילו הוא משחק כדי להוכיח משהו, ובשביל הסטטיסטיקה שלו. זה מאוד בלט באולסטאר... אני לא חושב שיש טעם בשחקן כזה לצד סקורר על כמו דוארנט. ועוד בקבוצה שכל הגבוהים שלה לא מסוגלים לייצר לעצמם כלום, ותלויים ברכז שלהם (אולי זאת הסיבה לעונת השפל מבחינת נקודות של פרקינס). לא חסרים פליימייקרים טובים בליגה. אנחנו באמת בעידן של רכזים מצוינים, ולדעתי רכז שהוא יותר מנהל משחק טוב, ופחות נוצץ, יהיה יותר יעיל..
בכל מקרה, ברור שהם צריכים לחכות עד הקיץ... אם הם יקחו את האליפות, ברור שאין סיבה לשנות שם כלום. אבל אני חושב שהם לא פייבוריטים, ואני גם לא אופתע אם לא יגיעו לגמר

01 אפריל 2012, 22:27

asafb96 כתב:לא יודע, אני פשוט לא אוהב אותו. הוא כל הזמן נראה כאילו הוא משחק כדי להוכיח משהו, ובשביל הסטטיסטיקה שלו. זה מאוד בלט באולסטאר... אני לא חושב שיש טעם בשחקן כזה לצד סקורר על כמו דוארנט. ועוד בקבוצה שכל הגבוהים שלה לא מסוגלים לייצר לעצמם כלום, ותלויים ברכז שלהם (אולי זאת הסיבה לעונת השפל מבחינת נקודות של פרקינס). לא חסרים פליימייקרים טובים בליגה. אנחנו באמת בעידן של רכזים מצוינים, ולדעתי רכז שהוא יותר מנהל משחק טוב, ופחות נוצץ, יהיה יותר יעיל..
בכל מקרה, ברור שהם צריכים לחכות עד הקיץ... אם הם יקחו את האליפות, ברור שאין סיבה לשנות שם כלום. אבל אני חושב שהם לא פייבוריטים, ואני גם לא אופתע אם לא יגיעו לגמר

אני מקווה שכן יגיעו לגמר. אני אוהב קבוצות מערביות קשוחות. לדאלאס אין סיכוי העונה, הספרס זקנים מדי ומגעילים מדי, הלייקרס מעצבנים מדי, הקליפס צעירים מדי.
אוקלאהומה גם הכי טובה במערב וגם הקבוצה שהכי תאתגר את היריבות מהמזרח - מי שלא תגיע.

01 אפריל 2012, 22:30

jol9 כתב:
asafb96 כתב:לא יודע, אני פשוט לא אוהב אותו. הוא כל הזמן נראה כאילו הוא משחק כדי להוכיח משהו, ובשביל הסטטיסטיקה שלו. זה מאוד בלט באולסטאר... אני לא חושב שיש טעם בשחקן כזה לצד סקורר על כמו דוארנט. ועוד בקבוצה שכל הגבוהים שלה לא מסוגלים לייצר לעצמם כלום, ותלויים ברכז שלהם (אולי זאת הסיבה לעונת השפל מבחינת נקודות של פרקינס). לא חסרים פליימייקרים טובים בליגה. אנחנו באמת בעידן של רכזים מצוינים, ולדעתי רכז שהוא יותר מנהל משחק טוב, ופחות נוצץ, יהיה יותר יעיל..

אני מקווה שכן יגיעו לגמר. אני אוהב קבוצות מערביות קשוחות. לדאלאס אין סיכוי העונה, הספרס זקנים מדי ומגעילים מדי, הלייקרס מעצבנים מדי, הקליפס צעירים מדי.
אוקלאהומה גם הכי טובה במערב וגם הקבוצה שהכי תאתגר את היריבות מהמזרח - מי שלא תגיע.

לטעמי הלייקרס בהחלט יכולים להעיף אותם. הטרייד עם סשנס היה פנטסטי, ועד עכשיו הוא נותן בדיוק מה שהלייקרס צריכים מרכז בקבוצה הזאת. שקט, יעילות, יודע לתת נקודות באחוזים גבוהים, ובעיקר מנהל משחק מצוין ויודע להפעיל את השחקנים. תוסיף את עונת השיא של ביינום, וההתאוששות של גאסול, ויש שם פוטנציאל אולי לעוד טבעת

01 אפריל 2012, 22:32

asafb96 כתב:
jol9 כתב:

לטעמי הלייקרס בהחלט יכולים להעיף אותם. הטרייד עם סשנס היה פנטסטי, ועד עכשיו הוא נותן בדיוק מה שהלייקרס צריכים מרכז בקבוצה הזאת. שקט, יעילות, יודע לתת נקודות באחוזים גבוהים, ובעיקר מנהל משחק מצוין ויודע להפעיל את השחקנים. תוסיף את עונת השיא של ביינום, וההתאוששות של גאסול, ויש שם פוטנציאל אולי לעוד טבעת

כל מה שאני יכול להגיד זה "איחס"... :bigsmile3

01 אפריל 2012, 22:35

בראדלי נראה טוב כבר כמה וכמה משחקים, מחפה לא רע על חסרונו של ריי. בעונה שעברה ובתחילת העונה הזאת הוא נראה אבוד בהתקפה אבל רואים אצלו שיפור לאחרונה. חותך לסל כשצריך, קיבל ביטחון בזריקה ופחות מהוסס. הגנה מעולה תמיד הייתה לו.

01 אפריל 2012, 22:49

זה הכל בזכות מאמן העל קטש, ששיפר ושידרג אותו.

01 אפריל 2012, 22:58

MTA2311 כתב:זה הכל בזכות מאמן העל קטש, ששיפר ושידרג אותו.

תצחק תצחק אבל כשהוא יודה לו בתור ה-MVP של הגמר אז נראה אותך..

05 אפריל 2012, 01:52

לברון עם 26 נקודות כשיש עוד 18 דקות לסיום המשחק..

05 אפריל 2012, 05:32

הלייקרס מנצחים את הקליפרס 113-108 בקרב חשוב מאוד להמשך הדרך , גם מוראלית על השליטה בעיר וגם קרב טכני על המקום השלישי כשהלייקרס יוצרים לעצמם יתרון של 2.5 משחקים על הקליפרס ו-4 משחקים על ממפיס ככה שהסיפור של המקום השלישי הולך ונסגר .

ביינום עם עוד משחק אדיר של 36 נקודות ו-8 ריבאונד ב 13-20 מהשדה ו 10-12 מהקו ובעיקר שליטה אבסלוטית מתחת לסלים כשהקליפרס לא מצליחים לעצור אותו לאורך כל המחצית השניה .

קובי מאפס את הידית עם 13-19 בדרך ל-31 נקודות , 5 ריבאונד ו-6 אסיסטים ובעיקר שני Fade Away קטלניים בדקה וחצי האחרונות שסוגרות את הסיפור .

גם סשנז ממשיך להוכיח שהוא אולי הגניבה הגדולה ביותר של פבואר עם 16 נקודות ו-8 אסיסטים .

הבעיה של הלייקרס היתה ונשארה הספסל העלוב שתוך שתי דקות הוריד את ההפרש מ-11 ל-3 בתחילת הרבע הרביעי ופתח את המשחק , עם עוד שחקן נורמלי לספסל הם מועמדים לאליפות.

בצד של הקליפרס פול היה נהדר עם 20 נקודות ו-16 אסיסטים שערערו את הגנת הלייקרס לחלוטין , בדקות האחרונות ארטסט המשוגע שמר עליו ודי ניטרל אותו .

במשחקים נוספים מיאמי מנצחים 98-93 את אוקלהומה ופותחים מחדש את הקרב על המקום הראשון בין שיקגו , אקלהומה, הספרס ומייאמי .

הספרס במצב פחות טוב כי יש להם את הלייקרס על הראש 3 פעמים במשחקים , נראה איך זה ייגמר כי תהיה פה סוג של הצהרת כוונות .

הלייקרס אגב הולכים ללו"ז מאתגר במיוחד עם יוסטון , פיניקס , ניו אורלינס ,ס"א , דנבר , דאלס , ס"א , גולדן סטייט , ס"א , אוקלהומה וסקרמנטו .

05 אפריל 2012, 12:12

פאו צריך להגיש תלונה במשטרה :)

אבל חייב להגיד שמישהו מתישהו הולך לתת לבלייק איזה מרפק לראש על עבירות תוקף שהוא עושה כמו בדאנק השני.

05 אפריל 2012, 12:29

misha כתב:פאו צריך להגיש תלונה במשטרה :)

אבל חייב להגיד שמישהו מתישהו הולך לתת לבלייק איזה מרפק לראש על עבירות תוקף שהוא עושה כמו בדאנק השני.

בחצי מהדאנקים שכל העולם מתחרפן מהם, הוא עושה עבירת תוקף..

05 אפריל 2012, 12:41

אפשר להבין למה כמעט כל משחק עושים עליו עבירות קשות ומכוערות. מעבר לעבירות תוקף, הוא עומד בגאווה ואולי אפילו בשחצנות ודופק לשחקן מבט של IN YOUR FACE אחרי כל דאנק. בסוף הוא ייפול על איזה פסיכי כמו בן וואלאס או ג'רמיין אוניל, שפשוט ירביצו לו

05 אפריל 2012, 12:43

ריימון סשנס

מה שיכול להפיל בפליאוף את הלייקרס זה הספסל. יש להם את החמישייה הכי חזקה בליגה וספסל בינוני מאוד כשגם כשחמיישיה פותחת פער אז שחקני הספסל דואגים להחזיר את היריבה למשחק.אם רק היו מצליחים להביא את ביזלי... :frightened

05 אפריל 2012, 12:56

asafb96 כתב:אפשר להבין למה כמעט כל משחק עושים עליו עבירות קשות ומכוערות. מעבר לעבירות תוקף, הוא עומד בגאווה ואולי אפילו בשחצנות ודופק לשחקן מבט של IN YOUR FACE אחרי כל דאנק. בסוף הוא ייפול על איזה פסיכי כמו בן וואלאס או ג'רמיין אוניל, שפשוט ירביצו לו

אפשר לחשוב שמייקל לדוגמא נתן חיוך ועזר לשומר לקום אחרי דאנק..

05 אפריל 2012, 12:59

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:אפשר להבין למה כמעט כל משחק עושים עליו עבירות קשות ומכוערות. מעבר לעבירות תוקף, הוא עומד בגאווה ואולי אפילו בשחצנות ודופק לשחקן מבט של IN YOUR FACE אחרי כל דאנק. בסוף הוא ייפול על איזה פסיכי כמו בן וואלאס או ג'רמיין אוניל, שפשוט ירביצו לו

אפשר לחשוב שמייקל לדוגמא נתן חיוך ועזר לשומר לקום אחרי דאנק..

לא הבנת... לא אמרתי שזה דבר מגעיל שחייב להיעלם, הוא פשוט מתגרה בשחקנים שהוא מטביעה מעליהם. אבל לא כולם נחמדים כמו גאסול, ולא רחוק היום שמישהו יתהפך עליו לדעתי

05 אפריל 2012, 13:14

חצי מהעבירות ה-"קשות" שעושים עליו הם בכלל פלופים שלו:

http://www.youtube.com/watch?v=hyXeeHcaGR0

http://www.youtube.com/watch?v=EwL5k4FDVkQ

http://www.youtube.com/watch?v=IlVhyzqYQQ4

אפילו העבירה המכוערת של סמית' עליו הייתה חצי-פלופ. כשג'יימס פוזי עשה אותו דבר להיינריך לפני כמה שנים קירק בסה"כ איבד קצת את שיווי המשקל אבל שניה אחרי זה התייצב על הרגליים ורץ לכיוונו של פוזי, בטח לא עשה סלטות באוויר ונשכב על הרצפה כאילו שמשאית נכנסה בו (וזה עוד מבלי להזכיר את יחסי המסה בין סמית' וגריפין לעומת פוזי והיינריך).

05 אפריל 2012, 13:24

וואו לא ידעתי שגריפין הוא פלופר כזה גדול... מגעיל ברמות.

05 אפריל 2012, 16:58

אם כבר פלופים(למרות שאני חושב שיש שם כמה אמיתיים):
http://www.youtube.com/watch?v=g2kkQsY8 ... re=related

05 אפריל 2012, 19:06

ואן גאנדי מאשר שהווארד מנסה לגרום לפיטוריו
http://hangtime.blogs.nba.com/2012/04/0 ... %3Anbahpt1

הווארד הרגע נכנס לרשימה של ביחד עם דרון וויליאמס..איבדתי הרבה סימפטיה אליו..

06 אפריל 2012, 21:58

כיף שיש כתבות כאלה :
http://sports.walla.co.il/?w=/196/2522561
לגבי עמדת הרכז אני מסכים איתם ללא ספק,כבר אין כמעט רכזים קלאסים ברמות הכי גבוהות היחדי שאני יכול לומר הוא כריס פול.
נושא נעול