04 אפריל 2012, 20:22
asafb96 כתב:אני לוקח את פרקינס לפני פולן הזה, אבל בלי ספק, צריך לקחת את פרקינס רק אחרי שבודקים את כל השוק ואין ברירה. כי פרקינס+אוחיון זה סופר מיותר ולא יעיל.
04 אפריל 2012, 20:37
yzafrir כתב:asafb96 כתב:אני לוקח את פרקינס לפני פולן הזה, אבל בלי ספק, צריך לקחת את פרקינס רק אחרי שבודקים את כל השוק ואין ברירה. כי פרקינס+אוחיון זה סופר מיותר ולא יעיל.
אם אתה מצרף את זה להלפרין ולאנגפורד אז זה גם לא כזה נורא ובטוח פחות סיכון מרכז אלום שם שצריך להוכיח את עצמו קודם....
גם אני הייתי מעדיף בסיטואציה נורמאלית את פרקינס כרכז שני או לפחות לצד קומבו גארד שיודע לרכז כמו פארגו אבל אנחנו לא במצב נורמאלי ולכן אני אסתפק בפרקינס כרכז ראשון אם זה יבטיח לנו את השארת לאנגפורד...
אם לאנגפורד לא ישאר אני העדיף לראות פה רכז בכיר יותר כיום מפרקינס כמו ג'אקסון ולהמר על שוטינג גארד ....לדעתי עמדת הרכז היא החשובה ביותר בכדורסל...
05 אפריל 2012, 09:20
05 אפריל 2012, 12:52
where is the love? כתב:במידה ומכבי ישאירו את לנגפורד אני חושב שלא יהיה תקציב טוב לרכז בטח שלא לפרקינס שבטח לא יבוא לפה בפרוטות, אפילו לא לשחקן ברמה של פולן, אין לנו תקציב להביא רכז, לפחות ככה אומרים.
מה שמוזר זה שמשום מה כולם במכבי מאוהבים בהלפרין ומוכנים לתת לו בכיף 800 אלף דולר.
אגב גם אני מאוד אוהב את הלפרין אבל כמו שצפריר אמר הרכז היא העמדה הכי חשובה, בפרט במכבי.
קו אחורי שיכלול את פרקינס לאנגפורד אוחיון והלפרין נראה כמו פנטזיה של חלומות שמתגשמים רק בלילה, מעין גלידה טעימה עם קצפת ודובדבן באנדרי, זאת פנטזיה, אני אומר לכם פרקינס ולאנגפורד הלפרין ואוחיון זה קו אחורי טוב לדעתי, הרבה לא יסכימו איתי כאן, אבל בין אם יסכימו ובין אם לא, זה קו אחורי שאין לנו תקציב עבורו, לפחות ככה אומרים. אז אין מה לצפות, מה שיהיה יהיה, אני כבר לא מצפה לכלום, מבחנתי הנהלת מכבי עשתה יפה מאוד שהשאירה את דיוויד בלאט ויש עוד דבר אחד שאני כבר צורח אותו שנה ואני מתחנן למכבי שיעשו את זה, עזבו אתכם, עשו מה שבא לכם אפילו תקחו את הכסף ותעשו מה שאתם רוצים רק בבקשה בבקש אני מתחנן, תצאו מהליגה האדריאטית, זו הבקשה שלי!
אז לפני שאתם מדברים על שחקנים שיבואו או ישארו, קודם כל צריך לצאת מהדבר הארור הזה שהורס לכולנו את ההנאה ממכבי, גם לנו גם לשחקנים וגם להנהלה, זה דבר כל כך מתסכל שכבר שנה שלמה אני אומר.
אני יודע שרוב הסיכויים שאנחנו יוצאים מליגה הזאת, אבל עדיין אסור לשמוח כי יש פחד להתאכזב.
מכבי אפשר להפסיד, אפשר לנצח , אפשר לא להחתים שחקנים, אפשר לעשות טעויות, אפשר לחלום, אפשר לא לעשות כלום, אפשר גם יותר מדי, אבל בבקשה בבקשה אי אפשר לפגוע בכבוד שלנו וגם בכבוד שלכם, כי למרות הכל אנחנו מכבי תל אביב.
05 אפריל 2012, 13:19
yzafrir כתב:להביא שחקן שהצליח בליגה הישראלית והביא את הקבוצה שלו לגמר בעונה הראשונה אחרי שעלתה ליגה (אם זה נקא לא להיט אז אני לא יודע מה זה להיט...) זה יחסית פחות מסוכן מלהביא שחקן ששיחק בקבוצה בינונית בליגה חלשה באירופה .
yzafrir כתב:
פרקינס הגיע כרכז מחליף לוויז שגנב ממכבי 850K לעונה . זה עובדה . אחרי כמה מחזורים פיני הבין שהוא טוב בהרבה מוויז והוא הפך להיות הרכז הראשון...
yzafrir כתב:
כשהוא שיחק בעמדה 2 מי שיחק בעמדה 1 ? כי אני לא זוכר אף משחק שהוא וויז שיחקו יחד על המגרש....
yzafrir כתב:
איך בדיוק שחקן שאיבד 2.4 איב' ב-22 דקות הוביל את היורוליג באיבודים לדקה ? הוא דורג שמיני כשמקאלב , אנדרסון , חרייפה , דיויד לוגן ,וקינטל וודס שהיה בעונה מדהימה דורגו לפניו...ואגב, לאנגפורד לא הרחק מאחוריו....
yzafrir כתב:
לא סחף קבוצות במשחקים מכריעים ??????? תגיד אתה בכלל ראית את מכבי עונה שעברה ?????? זה היה האופי של פרקינס שדבק בקבוצה והדביק וסחף אחריו את כל השחקנים לעונה הכי טובה שלה מאז השושלת...
yzafrir כתב:
פרקינס מעמיד מספרים מדהימים בהתחשב לשלב שהגיע לקבוצה וזה שהוא עבר פציעה קשה , להשוות את זה לשחקן שהגיע כשיר בתחילת העונה .
05 אפריל 2012, 14:38
05 אפריל 2012, 14:40
Holiday_Armadillo כתב:אנדרסון פתח בחמישייה של טורונטו בניצחון שלהם על פילי וקלע 13 נקודות(5 מ-7 מהשדה ו-3 מ-4 מחוץ לקשת)עם 4 ריבאונדים ואיבוד אחד ב-31 דקות..שונאת אותו אבל מגיע לו איזה ''פששש''..
אלאבי קלע 2 נקודות והוריד ריבאונד בדקה וחצי חחחח
05 אפריל 2012, 14:42
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אנדרסון פתח בחמישייה של טורונטו בניצחון שלהם על פילי וקלע 13 נקודות(5 מ-7 מהשדה ו-3 מ-4 מחוץ לקשת)עם 4 ריבאונדים ואיבוד אחד ב-31 דקות..שונאת אותו אבל מגיע לו איזה ''פששש''..
אלאבי קלע 2 נקודות והוריד ריבאונד בדקה וחצי חחחח
אני חושב שהוא שחקן עם יכולות אדירות שבהחלט יכול להצליח ב-nba
05 אפריל 2012, 15:04
asafb96 כתב:where is the love? כתב:במידה ומכבי ישאירו את לנגפורד אני חושב שלא יהיה תקציב טוב לרכז בטח שלא לפרקינס שבטח לא יבוא לפה בפרוטות, אפילו לא לשחקן ברמה של פולן, אין לנו תקציב להביא רכז, לפחות ככה אומרים.
מה שמוזר זה שמשום מה כולם במכבי מאוהבים בהלפרין ומוכנים לתת לו בכיף 800 אלף דולר.
אגב גם אני מאוד אוהב את הלפרין אבל כמו שצפריר אמר הרכז היא העמדה הכי חשובה, בפרט במכבי.
קו אחורי שיכלול את פרקינס לאנגפורד אוחיון והלפרין נראה כמו פנטזיה של חלומות שמתגשמים רק בלילה, מעין גלידה טעימה עם קצפת ודובדבן באנדרי, זאת פנטזיה, אני אומר לכם פרקינס ולאנגפורד הלפרין ואוחיון זה קו אחורי טוב לדעתי, הרבה לא יסכימו איתי כאן, אבל בין אם יסכימו ובין אם לא, זה קו אחורי שאין לנו תקציב עבורו, לפחות ככה אומרים. אז אין מה לצפות, מה שיהיה יהיה, אני כבר לא מצפה לכלום, מבחנתי הנהלת מכבי עשתה יפה מאוד שהשאירה את דיוויד בלאט ויש עוד דבר אחד שאני כבר צורח אותו שנה ואני מתחנן למכבי שיעשו את זה, עזבו אתכם, עשו מה שבא לכם אפילו תקחו את הכסף ותעשו מה שאתם רוצים רק בבקשה בבקש אני מתחנן, תצאו מהליגה האדריאטית, זו הבקשה שלי!
אז לפני שאתם מדברים על שחקנים שיבואו או ישארו, קודם כל צריך לצאת מהדבר הארור הזה שהורס לכולנו את ההנאה ממכבי, גם לנו גם לשחקנים וגם להנהלה, זה דבר כל כך מתסכל שכבר שנה שלמה אני אומר.
אני יודע שרוב הסיכויים שאנחנו יוצאים מליגה הזאת, אבל עדיין אסור לשמוח כי יש פחד להתאכזב.
מכבי אפשר להפסיד, אפשר לנצח , אפשר לא להחתים שחקנים, אפשר לעשות טעויות, אפשר לחלום, אפשר לא לעשות כלום, אפשר גם יותר מדי, אבל בבקשה בבקשה אי אפשר לפגוע בכבוד שלנו וגם בכבוד שלכם, כי למרות הכל אנחנו מכבי תל אביב.
מי זה ה"כולם" האלה שאומרים שאין כסף להביא את פרקינס ופולן? אם מכבי רוצה, בכיף אפשר להביא אותם. השאלה זה אם רוצים. ואני מקווה שהתשובה היא לא.
קוו אחורי של פרקינס-לאנגפורד-אוחיון-הלפרין זה לא פנטזיה, אלא קוו אחורי נחמד בלי יכולת קליעה כמעט בכלל. אם משאירים את אוחיון ולאנגפורד, אין שום טעם בפרקינס. זה פשוט מיותר.
מי אמר שכולם מוכנים לתת להלפרין 800 אלף דולר? רחוק מאוד מכך. אולי חצי מזה הוא יקבל. אבל בחיים לא הסכום הזה.
05 אפריל 2012, 16:29
05 אפריל 2012, 16:35
rc4991 כתב:אני אוהב את פרקינס וחושב שהוא שחקן טוב אבל הוא לא רכז
אין מה לעשות לשחקן אין יכולת ניהול משחק אפילו ברמה בינונית וזה לא הרכז שאני רוצה בקבוצה שלי
05 אפריל 2012, 16:42
where is the love? כתב:asafb96 כתב:where is the love? כתב:במידה ומכבי ישאירו את לנגפורד אני חושב שלא יהיה תקציב טוב לרכז בטח שלא לפרקינס שבטח לא יבוא לפה בפרוטות, אפילו לא לשחקן ברמה של פולן, אין לנו תקציב להביא רכז, לפחות ככה אומרים.
מי זה ה"כולם" האלה שאומרים שאין כסף להביא את פרקינס ופולן? אם מכבי רוצה, בכיף אפשר להביא אותם. השאלה זה אם רוצים. ואני מקווה שהתשובה היא לא.
קוו אחורי של פרקינס-לאנגפורד-אוחיון-הלפרין זה לא פנטזיה, אלא קוו אחורי נחמד בלי יכולת קליעה כמעט בכלל. אם משאירים את אוחיון ולאנגפורד, אין שום טעם בפרקינס. זה פשוט מיותר.
מי אמר שכולם מוכנים לתת להלפרין 800 אלף דולר? רחוק מאוד מכך. אולי חצי מזה הוא יקבל. אבל בחיים לא הסכום הזה.
אני לא יודע אסף, אומרים שאין כסף להשאיר את אחד משלושת המוסקיטרים, אז אתה חושב שיביאו רכז? מאיפה יבוא הכסף? בכל הזדמנות שאנחנו רואים מכבי פשוט לא יכולה לשלם, ולגבי הלפרין , אני מאוד מקווה שבאמת לא יסחפו לגביו. הקו האחורי שקראת לו נחמד , אוקיי, זוהי דעתך ואני מכבד אותה, אבל כדאי שלא תצפה ליותר מדי כי אחר כך תתאכזב, סליחה אם אני פסימי, אבל באמת ששום דבר שיש במכבי עכשיו הוא לא מובן מאליו ולכן צריך לומר כבר עכשיו תודה.
05 אפריל 2012, 16:53
05 אפריל 2012, 16:57
where is the love? כתב:ברירת מחדל?????????? אם זו ברירת מחדל אז אני מחבק את הברירת מחדל הזאת בשתי ידיים מיוזעות!
05 אפריל 2012, 21:59
07 אפריל 2012, 17:11
07 אפריל 2012, 18:40
LIAV10 כתב:מקווה שמכבי לא יתעקבו יותר מידי על סופו..
עם כל האהבה אליו יש לו אינטיליגנציית משחק של ארנב מת..
07 אפריל 2012, 20:11
07 אפריל 2012, 20:19
Holiday_Armadillo כתב:מעניין..
זאק רוזן הוא סניור מפנסילבניה שנותן ממוצעים יפים מאוד..
הוא 1.85(וגם זה אופטימי עם נעליים)אבל קלעי טוב מאוד..18.5 נקודות למשחק,3.3 ריבאונדים,5.2 אסיסטים
43.9% מהשדה
42.5% מחוץ לקשת
86.2% מהקו
נכון,הוא משחק ב-IVY LEAGUE אבל נתן גם משחקים טובים נגד קבוצות טובות משם..
נגד טמפל 27 נקודות(9 מ-17 מהשדה,7 מ-10 מחוץ לקשת),6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים
נגד פיטסבורג 22 נקודות(8 מ-16 מהשדה, 6 מ-10 מחוץ לקשת),3 ריבאונדים ו-4 אסיסטים
נגד וילאנובה 21 נקודות(6 מ-11 מהשדה, 3 מ-4 מחוץ לקשת),6 ריבאונדים ו-3 אסיסטים
כמו שאמרתי,שנה אחרונה בקולג'..יהיה מעניין לראות אם הוא יגיע לקבוצה בארץ..הרי לכולנו יש זכרונות טובים מה-IVY LEAGUE נכון? חחחח גם פוט וגם שייר
07 אפריל 2012, 20:26
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מעניין..
זאק רוזן הוא סניור מפנסילבניה שנותן ממוצעים יפים מאוד..
הוא 1.85(וגם זה אופטימי עם נעליים)אבל קלעי טוב מאוד..18.5 נקודות למשחק,3.3 ריבאונדים,5.2 אסיסטים
43.9% מהשדה
42.5% מחוץ לקשת
86.2% מהקו
נכון,הוא משחק ב-IVY LEAGUE אבל נתן גם משחקים טובים נגד קבוצות טובות משם..
נגד טמפל 27 נקודות(9 מ-17 מהשדה,7 מ-10 מחוץ לקשת),6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים
נגד פיטסבורג 22 נקודות(8 מ-16 מהשדה, 6 מ-10 מחוץ לקשת),3 ריבאונדים ו-4 אסיסטים
נגד וילאנובה 21 נקודות(6 מ-11 מהשדה, 3 מ-4 מחוץ לקשת),6 ריבאונדים ו-3 אסיסטים
כמו שאמרתי,שנה אחרונה בקולג'..יהיה מעניין לראות אם הוא יגיע לקבוצה בארץ..הרי לכולנו יש זכרונות טובים מה-IVY LEAGUE נכון? חחחח גם פוט וגם שייר
לא הבנתי,בתוך ליגת המכללות יש כל מיני ליגות ברמות שונות?