המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
oriya כתב:אתם יודעים מה? בסדר, נגיד שלא הייתה עבירה במהלך האחרון , אבל מה עם שאר המשחק?מה עם שאר השריקות לעבירות שלא נבראו על דיאמנטידיס שהלך 20 פעמים לקו ?
בכל זאת , חבל שדווקא בורשטיין היה עם הכדור בשניות האלה.אם זה היה גיא הוא היה יודע איך להוציא את השריקה הזאת
חביב אורנג'ד כתב:טוב, אז לאחר שהטבעתי את יגוני בטיפה המרה, אסכם את המשחק בקצרה - השופטים ז*נו אותנו.
לילה טוב וחג שמח וכשר לכולנו!
Ido_Maccabi כתב:חברים- זה היה משחק גדול, סדרה גדולה, וחבל שזה נגמר ככה... אבל פשוט תודה למכבי על הלחימה! אם היה סל ניצחון, נס ז'לגיריס היה על הזין של המשחק הזה.
כרמל- אחרי שהזריקה של פניני יצאה ונכנסה, לא שאלת את עצמך אם אלוהים הוריד יד והכניס אותה?![]()
חח סתם...
itay92 כתב:אם יש משהו שיותר מעצבן אותי מההפסד זה השחצנות של השחקנים של פאו שאומרים שהם היו צריכים לנצח וזה בכלל לא תלוי בנו כאילו הם שיחקו נגד קבוצה בליגה ג'.
שיתנו קצת כבוד זה לא יזיק להם...
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:חברים- זה היה משחק גדול, סדרה גדולה, וחבל שזה נגמר ככה... אבל פשוט תודה למכבי על הלחימה! אם היה סל ניצחון, נס ז'לגיריס היה על הזין של המשחק הזה.
כרמל- אחרי שהזריקה של פניני יצאה ונכנסה, לא שאלת את עצמך אם אלוהים הוריד יד והכניס אותה?![]()
חח סתם...
יש לי רק אלוהים אחד והשם שלו הוא דיוויד בלאט
Holiday_Armadillo כתב:Ido_Maccabi כתב:חברים- זה היה משחק גדול, סדרה גדולה, וחבל שזה נגמר ככה... אבל פשוט תודה למכבי על הלחימה! אם היה סל ניצחון, נס ז'לגיריס היה על הזין של המשחק הזה.
חח סתם...
יש לי רק אלוהים אחד והשם שלו הוא דיוויד בלאט
גם מי שעמד מחוץ לחדר ההלבשה של מכבי לאחר המשחק יכול היה לשמוע היטב את השטיפה שמעביר בלאט לשחקניו. חברי ההנהלה לא אהבו את זה. בשביל מה הוא צריך לצעוק עליהם עכשיו, הם תהו.
השחקנים זלגו מן החדר אחד-אחד, מכונסים ושקטים. יוגב אוחיון, שספג מבלאט גערות אין-ספור על הפרקט וגם בחדר ההלבשה, נראה נסער. בסביבות הקבוצה סיפרו שאוחיון זועם על היחס שמקבל מבלאט, ולמרות הסדרה הפנטסטית עדיין מרגיש לא מספיק מוערך.
Holiday_Armadillo כתב:גרינוולד כרגיל חייב להוציא קצת רפשגם מי שעמד מחוץ לחדר ההלבשה של מכבי לאחר המשחק יכול היה לשמוע היטב את השטיפה שמעביר בלאט לשחקניו. חברי ההנהלה לא אהבו את זה. בשביל מה הוא צריך לצעוק עליהם עכשיו, הם תהו.השחקנים זלגו מן החדר אחד-אחד, מכונסים ושקטים. יוגב אוחיון, שספג מבלאט גערות אין-ספור על הפרקט וגם בחדר ההלבשה, נראה נסער. בסביבות הקבוצה סיפרו שאוחיון זועם על היחס שמקבל מבלאט, ולמרות הסדרה הפנטסטית עדיין מרגיש לא מספיק מוערך.
מה שלא קרה שם, גם אם בלאט היה מתוסכל והרגשות שלטו במוח ולא ההפך עדיין אני בטוחה שזה לא היה ולעולם לא יהיה רציני כמו שגרינוולד מנסה להציג את זה..מנסים ליצור כאוס במכבי כרגיל אחרי הפסד..גועל נפש..באמת שאני לא יודעת למה אני קוראת ולמה אני מביאה הנה את הציטוטים..אני מתנצלתזה חזק ממני..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים