06 אפריל 2012, 10:39
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, אפשר להתווכח אם זה צודק או נכון, אבל ליאור כבר איבד את הקרדיט מבלאט. פורוורד מוביל במכבי הוא כבר לא יהיה, וכמו שזכותו של בלאט לא לרצות שחקן כמו סופו, גם זכותו לא לרצות שחקן כמו ליאור. הבעיה היא, שגם את מילאן בלאט לא אוהב, למרות שהוא ריבאונדר פנטסטי ושומר יותר טוב משמעותית גם מליאור וגם מבלו.
לגבי ליאור אני מסכים. הוא איבד את הקרדיט, אבל כמו שהוא איבד, הוא גם יכול לזכות בו בחזרה. סה"כ זה הרבה מאוד תלוי בליאור עצמו.
מצ'באן ממש לא ריבאונדר גדול. טוב יותר מבלו זה בטוח, פיזי יותר מליאור גם כן בטוח, אבל כמו אצל השניים, גם אצל מצ'באן, עיקר הכוח הוא בהתקפה, וכמו שאמרת
גם ממנו בלאט לא ממש מחזיק.
אני לא הייתי מתנגד בכלל שמילאן וליאור יחלקו את עמדה 4, ומעדיף את שניהם, ע"פ איזה נגרון מקפץ.
06 אפריל 2012, 10:46
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, אפשר להתווכח אם זה צודק או נכון, אבל ליאור כבר איבד את הקרדיט מבלאט. פורוורד מוביל במכבי הוא כבר לא יהיה, וכמו שזכותו של בלאט לא לרצות שחקן כמו סופו, גם זכותו לא לרצות שחקן כמו ליאור. הבעיה היא, שגם את מילאן בלאט לא אוהב, למרות שהוא ריבאונדר פנטסטי ושומר יותר טוב משמעותית גם מליאור וגם מבלו.
לגבי ליאור אני מסכים. הוא איבד את הקרדיט, אבל כמו שהוא איבד, הוא גם יכול לזכות בו בחזרה. סה"כ זה הרבה מאוד תלוי בליאור עצמו.
מצ'באן ממש לא ריבאונדר גדול. טוב יותר מבלו זה בטוח, פיזי יותר מליאור גם כן בטוח, אבל כמו אצל השניים, גם אצל מצ'באן, עיקר הכוח הוא בהתקפה, וכמו שאמרת
גם ממנו בלאט לא ממש מחזיק.
אני לא הייתי מתנגד בכלל שמילאן וליאור יחלקו את עמדה 4, ומעדיף את שניהם, ע"פ איזה נגרון מקפץ.
06 אפריל 2012, 11:05
06 אפריל 2012, 11:23
jol9 כתב:גם ליאור לקח בעונת השיא שלו מעל ל-6 ריבאונדים למשחק.
8 זה בהחלט מספר מרשים, אבל בוא נראה איך זה ייראה במכבי ולא בפרטיזן מקוצצת התקציב.
06 אפריל 2012, 12:37
06 אפריל 2012, 21:04
משה כתב:יוני, אם כל הכבוד לליאור אליהו במשחקים הקריטיים מול הקבוצות הבאמת חזקות ביבשת הוא פשוט לא פאקטור, והוא מראה את זה פעם אחר פעם. מילאן מאצ'בן נתן העונה קפיצת מדרגה משמעותית וסביר להניח שהוא יתן עוד קפיצה בעונה הבאה, לדעתי אין מועמד שמתאים יותר ממנו להחליף את בלו ולתפוס אפילו מקום של קבע בחמישיה לעונה הבאה.
06 אפריל 2012, 21:07
jol9 כתב:משה כתב:יוני, אם כל הכבוד לליאור אליהו במשחקים הקריטיים מול הקבוצות הבאמת חזקות ביבשת הוא פשוט לא פאקטור, והוא מראה את זה פעם אחר פעם. מילאן מאצ'בן נתן העונה קפיצת מדרגה משמעותית וסביר להניח שהוא יתן עוד קפיצה בעונה הבאה, לדעתי אין מועמד שמתאים יותר ממנו להחליף את בלו ולתפוס אפילו מקום של קבע בחמישיה לעונה הבאה.
לא פקטור, כי זאת היתה הבחירה של המאמן. הוא החליט שהוא הולך עם בלו, וזה לגיטימי. אבל זה לא שלמצ'באן היו משחקים קריטיים ביורוליג בכללי, אז זה לא ממש אפשרי
לדעת איך הוא יתפקד בהם במכבי.
כולם מדברים על קפיצת המדרגה של מילאן, ושוכחים, שלליאור היתה עונה לא פחות (ולדעתי אף יותר) טובה מזו של מילאן, לפני שלוש עונות. זה עדיין לא הבטיח לו שבכל עונה שלאחריה
הוא שוב ייתן מספרים כאלה.
את התפקיד של שחקן מוביל צריך לקחת. מצ'באן לא יקבל אותה בחינם.
06 אפריל 2012, 22:56
jol9 כתב:משה כתב:יוני, אם כל הכבוד לליאור אליהו במשחקים הקריטיים מול הקבוצות הבאמת חזקות ביבשת הוא פשוט לא פאקטור, והוא מראה את זה פעם אחר פעם. מילאן מאצ'בן נתן העונה קפיצת מדרגה משמעותית וסביר להניח שהוא יתן עוד קפיצה בעונה הבאה, לדעתי אין מועמד שמתאים יותר ממנו להחליף את בלו ולתפוס אפילו מקום של קבע בחמישיה לעונה הבאה.
לא פקטור, כי זאת היתה הבחירה של המאמן. הוא החליט שהוא הולך עם בלו, וזה לגיטימי. אבל זה לא שלמצ'באן היו משחקים קריטיים ביורוליג בכללי, אז זה לא ממש אפשרי
לדעת איך הוא יתפקד בהם במכבי.
כולם מדברים על קפיצת המדרגה של מילאן, ושוכחים, שלליאור היתה עונה לא פחות (ולדעתי אף יותר) טובה מזו של מילאן, לפני שלוש עונות. זה עדיין לא הבטיח לו שבכל עונה שלאחריה
הוא שוב ייתן מספרים כאלה.
את התפקיד של שחקן מוביל צריך לקחת. מצ'באן לא יקבל אותה בחינם.
07 אפריל 2012, 08:01
07 אפריל 2012, 15:17
07 אפריל 2012, 15:47
07 אפריל 2012, 15:54
שחף כתב:בשביל שמאצ'באן יצליח מכבי תצטרך סנטר אמיתי לידו, כמו קרסטיץ' ופקוביץ'. לאו דווקא ברמץ האיכות של השניים האלה(כי מכבי לא תשיג סנטר כזה) אבל כזה שהוא מניה בטוחה מתחת לסל. אני הייתי הולך על דייויס ולו מהסיבה ששילוב של מאריץ' עם מאצ'באן ייצור קו קדמי מאוד איטי ולא אתלטי.
07 אפריל 2012, 15:55
שחף כתב:בשביל שמאצ'באן יצליח מכבי תצטרך סנטר אמיתי לידו, כמו קרסטיץ' ופקוביץ'. לאו דווקא ברמץ האיכות של השניים האלה(כי מכבי לא תשיג סנטר כזה) אבל כזה שהוא מניה בטוחה מתחת לסל. אני הייתי הולך על דייויס ולו מהסיבה ששילוב של מאריץ' עם מאצ'באן ייצור קו קדמי מאוד איטי ולא אתלטי.
07 אפריל 2012, 16:01
07 אפריל 2012, 16:12
07 אפריל 2012, 16:16
שחף כתב:אני חושב שבלאט לא אוהב סנטרים שתקועים בצבע. סופו לדעתי היה ברירת מחדל שלו.
07 אפריל 2012, 16:30
07 אפריל 2012, 16:30
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני חושב שבלאט לא אוהב סנטרים שתקועים בצבע. סופו לדעתי היה ברירת מחדל שלו.
יש הבדל בין שחקן שלא זז בתוך הצבע לבין שחקן שיכול לעשות סלים רק ממש מתחת לסל..
מאריץ' למשל לא שחקן של חצי מרחק אבל הוא לא שחקן שחונה וזהו..
כמו שאמרתי..יש הבדל בין שחקן תקוע לבין שחקן פוסט..ההבדל הוא בעיקר באופי של השחקן ובניידות שלו..
07 אפריל 2012, 16:35
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני חושב שבלאט לא אוהב סנטרים שתקועים בצבע. סופו לדעתי היה ברירת מחדל שלו.
כמו שאמרתי..יש הבדל בין שחקן תקוע לבין שחקן פוסט..ההבדל הוא בעיקר באופי של השחקן ובניידות שלו..
הוא גם לא שחקן פיק אנד רול, אז מה מבדיל אותו מסופו?
שחף כתב:את משווה את מאריץ' לניקולה, האפמן והנדריקס מבחינת מוביליות? אני לא טוען שהאיש לא זז בכלל, אבל אחת הסיבות שהוא לא מקבל דקות בפאנאתנייקוס היא שהוא פיק אנד רולר לא מדהים.
07 אפריל 2012, 16:42
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אני חושב שבלאט לא אוהב סנטרים שתקועים בצבע. סופו לדעתי היה ברירת מחדל שלו.
הוא גם לא שחקן פיק אנד רול, אז מה מבדיל אותו מסופו?
זה שהוא לא משאית ויכול לזוז בשני צידי המגרש ליותר מ-4 דקות רצוף..