29 מאי 2011, 06:03
Mta_atic כתב:אם מכבי הייתה יכולה לפרוש מהליגה היא היתה עושה זאת כבר העונה.
חוקי היורוליג הם שמאפשרים לאבנר קופל לתפוס אותנו בביצים ולומר ככל העולה על רוחו.
כרגע אין מה לפעול דרך היורוליג, מספיק עשינו להם כאב ראש עם הפיינל פור,
ולכן גם אני מסכים שצריך מרווח זמן.
לגבי התקשורת תרשה לי לסייג:
א. לא כולם נגד מכבי, יש שיודעים לפרגן לה והעונה ראינו את זה לא פעם.
ב. אלה שדואגים לפתוח את הפה המסריח שלהם על הקבוצה, יעשו את זה בכל מקרה כי מבחינתם מכבי היא הסדין האדום של הליגה ושל הכדורסל הישראלי, לכן הדבר האחרון שצריך לעשות זה להתחשב בדעתם.
ג. לגבי אוהדים וספונסרים - אני חושב שיש תמימות דעים אצל האוהדים בדבר פרישה מהליגה. ראינו את זה בפיינל פור ובהפגנות המחאה למיניהם נגד קופל.
מכבי היא פצצת פרסום ורייטינג ותישאר כזו כל עוד יהיה ניהול נכון.
ד. התקשורת יכולה לדבר עד מחר. כל עוד הקבוצה מראה אופי, רוח, נחישות ומשחקים יפים, יהיה לה רייטינג ואוהדים ימשיכו למלא את היציעים (גם בתקופה השערורייתית של מוני ופיני, ההיכל היה מלא ואנשים נדבקו למסכי הטלויזיה בכל משחק של מכבי).
מהבחינה הזאת התקשורת רק תעזור מפני שלדעתי ככל שהופכים משהו לשנוי במחלוקת כך גורמים לו להיות במרכז הבמה וליותר אנשים להימשך אליו.
אז מבחינתי - שהכלבים ימשיכו לנבוח ושהשיירה תעבור.
29 מאי 2011, 06:05
Holiday_Armadillo כתב:רק שאלה אחת,ואני מקווה שיש פה אנשים שיש להם תשובה לזה..
כמה זמן עוד מכבי צריכים לספוג?
קודם פיינל פור
עכשיו הגבלת זרים
קנס לפני שנה על זה שהכרוז לא היה אובייקטיבי במשחק מספר 5 נגד בני השרון..שהכרוז ש-ל-נ-ו לא היה אובייקטיבי!!
השתלחות בבוסים של מכבי על זה שהקהל החליט להגיד לקופל לא לבכות..
התעלמות מוחלטת משירי נאצה חמורים ביותר שמבוצעים ע''י אוהדי קבוצות אחרות,שתהיה שואה למכבי,ששמעון מזרחי יתאבד..זה לא שומעים אבל את מה שאומרים לקופל כן?
בלאט מקבל 15,000 שקל קנס על רמיזה שהשופטים לא בסדר,שון ג'יימס,לי ניילון ואקוניס כמעט מחטיפים מכות לשופטים אבל מה המנהלת עושה? מציעה לא לשבץ את השופט בפיינל פור
עכשיו גם מנסים לעשות הכל בשביל לסכל את המעבר של מכבי לאדריאטית,כי לא עשינו את זה לפי החוקים,כי אי אפשר לשנות משחקים,כי לא ייתחשבו בנו
אז כמה זמן עוד מכבי יצטרכו להגיד ''די''? מתי זה יהיה ''אם קופל ימשיך להגזים?'' מה יהיה המעשה הנורא מכל שיגרום למכבי להפסיק לחטוף כאפות?
אני באמת שואלת-איפה הגבול של מכבי? כי כרגע נראה כאילו בועטים למכבי בראש והם אומרים תודה ומבקשים עוד..לא מפסיקים לנבוח אבל נשיכות עד עכשיו אין..
כל ההתנהלות המוגזמת הזאת כבר מטריפה את האוהדים אבל אין שום צעדים..די כבר עם הבזיון הזה!!
29 מאי 2011, 12:54
29 מאי 2011, 13:01
29 מאי 2011, 13:05
29 מאי 2011, 13:20
29 מאי 2011, 13:25
חנו'ש כתב:קופל הולך ליפול ואין לי ספק, בגלל שהאידיוט פתח מלחמה ב-2 חזיתות שלא כדאי היה לפתוח בהם:
1. עם מכבי - ובאמת שלא צריך להבין יותר מידי בהיסטוריה בשביל לדעת שעם מכבי ועם שמעון לא כדאי להילחם ולפי העצבים מצד שמעון וקופל, זה נשמע כמו מלחמה.
2. עם האוהדים - הרי חוק מספר 1 בשיווק הוא שהלקוח תמיד צודק, ובמקרה של קופל הלקוח הוא האוהד הפשוט, לו הוא מנסה למכור את המוצר הכושל שלו. קופל חייב לדעת מי קהל היעד שלו, והוא יכול להתכחש לזה עד מחר, אבל חלק הארי של אוהדי הכדורסל בארץ הם אוהדי מכבי, והדבר האחרון שהוא צריך לעשות זה לפתוח עם מי שאמורים להיות הלקוחות שלו במלחמה.
29 מאי 2011, 13:30
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:קופל הולך ליפול ואין לי ספק, בגלל שהאידיוט פתח מלחמה ב-2 חזיתות שלא כדאי היה לפתוח בהם:
1. עם מכבי - ובאמת שלא צריך להבין יותר מידי בהיסטוריה בשביל לדעת שעם מכבי ועם שמעון לא כדאי להילחם ולפי העצבים מצד שמעון וקופל, זה נשמע כמו מלחמה.
2. עם האוהדים - הרי חוק מספר 1 בשיווק הוא שהלקוח תמיד צודק, ובמקרה של קופל הלקוח הוא האוהד הפשוט, לו הוא מנסה למכור את המוצר הכושל שלו. קופל חייב לדעת מי קהל היעד שלו, והוא יכול להתכחש לזה עד מחר, אבל חלק הארי של אוהדי הכדורסל בארץ הם אוהדי מכבי, והדבר האחרון שהוא צריך לעשות זה לפתוח עם מי שאמורים להיות הלקוחות שלו במלחמה.
אילו בדיוק הדברים שרציתי לכתוב.
בכלל, נראה שקופל נתון לסחטנות של ראשי כמה קבוצות (כמו אוחיון למשל) ומהאוהדים בכלל לא אכפת לו.
כעת, כשהוא פתח חזית מול אוהדי מכבי ובנוסף, ארגוני אוהדים של קבוצות אחרות התאחדו כנגד הפיינל-פור, נראה שהוא הנחית על עצמו מהלומה ממנה יהיה לו קשה מאוד להתאושש.
29 מאי 2011, 13:32
חנו'ש כתב:אני לא הייתי שם ואין לי מושג מה היה, ואם אכן היו נאצות ואלימות מילולית כלפי קופל ואנשי המנהלת זה בהחלט לא ראוי וזה בהחלט לא הדרך!!
אבל השלט שהונף בחצי הגמר ושירים כמו "הפיינל פור הוא ביזיון" או הקנטות כמו "קופל אל תבכה" ובטח שריקות בוז לקופל, אין בהם שום אלימות מילולית או אחרת.
בעיניי זה בהחלט כלול במחאה לגיטימית לחלוטין, ואפילו קצת חבל לי ששמעון שיתף פעולה עם קופל והנחה להוריד את השלט שהיה לגיטימי וראוי ולא היה בו שום רמז לאלימות.
קופל הולך ליפול ואין לי ספק, בגלל שהאידיוט פתח מלחמה ב-2 חזיתות שלא כדאי היה לפתוח בהם:
29 מאי 2011, 13:37
itai7 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1827698
29 מאי 2011, 13:39
אבי כתב:itai7 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1827698
אז קופל חושב שהאוהדים "נשלחו" ע"י מישהו למחות כנגד המנהלת.
רק דיקטטור כמו גנרליסימו קופל יכול להתייחס למחאה צודקת וכנה כמו זאת של אוהדי מכבי בפיינל 4 כמשהו שאורגן מלמעלה. הוא לא יכול לקלוט שאנשים יכולים לחשוב בעצמם. אוהדי מכבי מבינים שהשיטה שבה מוכרעת אליפות היא שיטה מעוותת שנועדה לדפוק את מכבי. הם לא צריכים ששמעון מזרחי יגיד להם את זה.
29 מאי 2011, 13:50
Holiday_Armadillo כתב:אבי כתב:itai7 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=//1827698
אז קופל חושב שהאוהדים "נשלחו" ע"י מישהו למחות כנגד המנהלת.
רק דיקטטור כמו גנרליסימו קופל יכול להתייחס למחאה צודקת וכנה כמו זאת של אוהדי מכבי בפיינל 4 כמשהו שאורגן מלמעלה. הוא לא יכול לקלוט שאנשים יכולים לחשוב בעצמם. אוהדי מכבי מבינים שהשיטה שבה מוכרעת אליפות היא שיטה מעוותת שנועדה לדפוק את מכבי. הם לא צריכים ששמעון מזרחי יגיד להם את זה.
דיברתי עם ידיד שלי,הוא לא אוהד הפועל,גם לא מכבי..פשוט אוהד כדורסל(ובגלל זה הוא נגד מכבי)..אז הוא אומר לי ''אבל הייתה הצבעה על הפיינל פור,זה לא היה עובר רק כי קופל רוצה,אנשים הצביעו''..אוי הנאיביות
כל מה שקופל רוצה עובר במנהלת..שם זה כאילו דמוקרטיה אבל לא באמת..
בגלל זה קופל חושב אותו דבר על מכבי..שהם פשוט עושים את מה שההנהלה רוצה ולא מה שהאוהדים רוצים
29 מאי 2011, 13:52
29 מאי 2011, 13:57
29 מאי 2011, 14:03
29 מאי 2011, 14:28
מקובי כתב:ביום חמישי נשארתי בהיכל עד 1:00 בלילה עם החבר'ה של הגייט.
לא היה שום אלימות פיזית, קיבלנו את השחקנים בשירים, ושרנו שירים נגד השיטה. ה"קללות" הכי גדולות ששמעתם זה קופל מת, ו"יש גביע יש צלחת תנו לקופל לנשק לי את התחת".
בכל מקרה- זכות המחאה זוהי זכות לגיטימית.בטח אחרי ששילמנו הרבה כסף כדי להיות בהופעה הזו ובטח ובטח שאנו לא נוהגים באלימות. הניסיון להפוך אותנו לקהל אלים לא יעבוד.
אוהדי מכבי לא מכירים את אנשי המנהלת, לגבי קופל- הבנתי שביקשו ממנו שיצא מיציאה אחרת כדי שלא יהיה בלאגן.
29 מאי 2011, 14:56
חנו'ש כתב:בלי קשר לקופל, אני לגמרי נגד קריאות מוות לאנשים.
הקנטות כאלה ואחרות זה סבבה לגמרי, אבל לא ראוי ולא צריך להשתמש במילה "מוות" על כל הטיותיה בספורט.
29 מאי 2011, 14:59
יוסי22 כתב:חנו'ש כתב:בלי קשר לקופל, אני לגמרי נגד קריאות מוות לאנשים.
הקנטות כאלה ואחרות זה סבבה לגמרי, אבל לא ראוי ולא צריך להשתמש במילה "מוות" על כל הטיותיה בספורט.
זה פשוט מיותר וטיפשי להשתמש באיחולי מוות ואם אכן היו קריאות כאלו זה מצדיק את המחאה של קופל.
למה האוהדים לא יכלים למחות נגד האקט הבלתי ספורטיבי הזה באופן לגיטימי בלי לרדת לרמה של החברים מאוסישקין?
ובלי קשר מכבי צריכים לפרוש מהליגה כמה שיותר מהר , כבר כמעט שנתיים אני מחכה שההנהלה תעשה צעד בכיוון וסוף סוף אפשר לראות את הזחילה האיטית לפרישה מהליגה.
29 מאי 2011, 19:46