אם כי את הסרטים החדשים לא כל כך שווה לראות אצלם, כי הם באיכות נמוכה (מצולמים בתוך אולם הקולנוע). שווה רק לראות כמה דקות כדי לקבל את הרושם אם זהו סרט שכדאי ללכת בשבילו לקולנוע
לעומת זאת הסדרות בדרך כלל באיכות צפיה בסדר גמור. כנראה בגלל שאלה הקלטות מהטלויזיה.
אם כבר דוקטור הו הוזכרה פה, היא חוזרת היום ליס(עונה שישית). מאז שסטיבן מופט לקח את הסדרה על עצמו (מעונה חמישית), בהחלט יש שיפור. גם קודם זו הייתה סדרה טובה אבל הכתיבה עכשיו יותר איכותית לדעתי. אה, ואיימי פונד עושה לי את זה
אם כבר דוקטור הו הוזכרה פה, היא חוזרת היום ליס(עונה שישית). מאז שסטיבן מופט לקח את הסדרה על עצמו (מעונה חמישית), בהחלט יש שיפור. גם קודם זו הייתה סדרה טובה אבל הכתיבה עכשיו יותר איכותית לדעתי. אה, ואיימי פונד עושה לי את זה
יש כאלה שיחלקו עליך ומעדיפים את העונות הקודמות..אני אישית מתגעגעת לדיוויד טננט למרות שאני גם אוהבת את מאט סמית' אבל זה לא חוכמה..טננט זה רמה אחרת של דוקטור.. העונה השישית עוד לא שודרה ביס? אני די בטוחה שכן..בכל מקרה ראיתי אותה בצמוד לבריטניה ולא מזמן את עונות 1 עד 6(2005)שוב..מי שרואה רצוף את כל העונות רואה את ההבדל בין עונות 1-4 לעונות 5-6.. אני לא יודעת איפה לדרג את איימי..מרת'ה אצלי בטוח מקום אחרון אבל קשה לי לדרג את איימי,רוז ודונה..מה שכן,ריבר סונג תמיד תהיה מקום ראשון אצלי..
דיוויד טננט היה דוקטור מצוין, הבעיה כמובן לא בו. ראסל טי דייויס מיצה את עצמו כתסריטאי/מפיק ראשי של הסדרה והיה צורך במישהו אחר שיביא רוח חדשה לפרנצ'ייס. הם שידרו את העונה החמישית די מזמן ואז הייתה הפסקה ארוכה עד היום. יש לי חולשה לג'ינג'יות, ככה שהיא מקום ראשון אצלי
הפריע לי שמופט כאילו...''שידרג'' את הדאלקים..הם צבעוניים עכשיו וכבר לא הדאלקים הקלאסיים..גם חוץ מהפרק האחרון בעונה השישית לא ראו אותם בכלל בכל העונה השישית וגם אז זה היה רק העין שלהם..
misha כתב:מישהו רואה את ה'המתים המהלכים'? הפרקים האחרונים של העונה השנייה היו מעולים.
OVER HERE העונה הראשונה הייתה מעולה, העונה השנייה הייתה חלשה כי התרכזו יותר מדי בדרמות אבל הפרקים האחרונים היו פשוט אדירים.. אהבתי גם שהוא גילה להם את מה שג'נר(המדען במעבדה של ה-CDC בעונה הראשונה)לחש לריק באוזן..למרות שהתאוריה הזאת התחילה אצלי עוד מזה שהם הלכו למגרש גרוטאות הזה עם המלא זומבים,ראו שני זומבים מתים אבל לא מצאו שום נשיכות או שריטות..
כולם רוצים שריק יקבל את החלטות אבל אחרי שהוא עושה את זה לא מפסיקים לקטר. סוף סוף הוא העמיד אותם במקום. הרי לורי בעצמה הזהירה את ריק לגבי שיין והיה ברור לה טוב מאוד לאיזה כיוון הדברים הולכים.
PS. הילד הזה, קארל, די מעצבן. לא אבכה אם המתים ינשנשו אותו PS2. השוט האחרון נראה כמו כלא, יהיה מעניין לראות לאן יקחו את הסדרה מפה.
כן הודלפו קצת פרטים.. הכי מעניין אותי מה זה היה המסוק הזה שהזומבים עקבו אחריו.. וואלה שכחתי מאח של דאריל..פשוט הנחתי שכשלא דיברו עליו עונה וחצי הוא פשוט לא יחזור http://www.eonline.com/news/watch_with_ ... now/302200
התחלתי לראות סדרה חדשה, American Horror Story. סדרת אימה איכותית ומוצלחת שקיבלה תגובות טובות מאוד וחודשה לעונה שנייה. בינתיים ראיתי פרק אחד ומאוד התלהבתי.