10 אפריל 2012, 18:32
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:האהבה העוורת שפאפאס זכה פה מאוד מזכירה לי את האהבה שלה זכה חוסיין בשוק . שניהם נחשבו כישלון מיקצועי אבל הצלחה שיווקית אדירה .
לדעתי צריך להחתים את בודירוגה גם כן לעונת קאמבק במכבי , הקהל בטוח יהיה בטרוף...
אתה צודק.. כשמצבת הpg שלנו הייתה יוגב, מאלט(לא שאפשר לקרוא לדבר הזה רכז) ופאפא, זה הגיוני לייבש את תיאו על הספסל.
10 אפריל 2012, 18:38
10 אפריל 2012, 18:39
10 אפריל 2012, 18:46
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:האהבה העוורת שפאפאס זכה פה מאוד מזכירה לי את האהבה שלה זכה חוסיין בשוק . שניהם נחשבו כישלון מיקצועי אבל הצלחה שיווקית אדירה .
אתה צודק.. כשמצבת הpg שלנו הייתה יוגב, מאלט(לא שאפשר לקרוא לדבר הזה רכז) ופאפא, זה הגיוני לייבש את תיאו על הספסל.
10 אפריל 2012, 18:53
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:האהבה העוורת שפאפאס זכה פה מאוד מזכירה לי את האהבה שלה זכה חוסיין בשוק . שניהם נחשבו כישלון מיקצועי אבל הצלחה שיווקית אדירה .
זה לא עניין של האם נעשה הדבר הנכון עם פאפאלוקאס מבחינת דקות משחק אלא התגובות שיוצאות מאנשים..שמקווים שהוא ינקום במכבי ותגובות נבזיות ואישיות לבלאט..צריך להיות גבול איפשהו..תגובות ביקורתיות נטו על הדקות שהוא לא קיבל? אוקיי אבל כל השאר זה מיותר לחלוטין וזה לא היה קורה אם זה לא היה פאפאלוקאס..
10 אפריל 2012, 18:57
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:האהבה העוורת שפאפאס זכה פה מאוד מזכירה לי את האהבה שלה זכה חוסיין בשוק . שניהם נחשבו כישלון מיקצועי אבל הצלחה שיווקית אדירה .
זה לא עניין של האם נעשה הדבר הנכון עם פאפאלוקאס מבחינת דקות משחק אלא התגובות שיוצאות מאנשים..שמקווים שהוא ינקום במכבי ותגובות נבזיות ואישיות לבלאט..צריך להיות גבול איפשהו..תגובות ביקורתיות נטו על הדקות שהוא לא קיבל? אוקיי אבל כל השאר זה מיותר לחלוטין וזה לא היה קורה אם זה לא היה פאפאלוקאס..
לא נתקלתי בתגובות כאלה, כמובן שמי שמדבר ככה הוא די טיפש. מה שכן, ראיתי פה כמה תגובות שטוענות שהייבוש היה מוצדק, זה טיפשי לא פחות.
10 אפריל 2012, 19:00
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:האהבה העוורת שפאפאס זכה פה מאוד מזכירה לי את האהבה שלה זכה חוסיין בשוק . שניהם נחשבו כישלון מיקצועי אבל הצלחה שיווקית אדירה .
לא נתקלתי בתגובות כאלה, כמובן שמי שמדבר ככה הוא די טיפש. מה שכן, ראיתי פה כמה תגובות שטוענות שהייבוש היה מוצדק, זה טיפשי לא פחות.
10 אפריל 2012, 19:08
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:האהבה העוורת שפאפאס זכה פה מאוד מזכירה לי את האהבה שלה זכה חוסיין בשוק . שניהם נחשבו כישלון מיקצועי אבל הצלחה שיווקית אדירה .
הייבוש נבע מיכולת לא טובה נקודה . מי שלא רואה את זה הוא מסנוור מהשם פאפאס ....
חלאס להתעסק בו , הוא שחקן עבר ותכניסו לכם את זה לראש . NEXT
10 אפריל 2012, 19:16
10 אפריל 2012, 19:24
10 אפריל 2012, 23:52
11 אפריל 2012, 03:31
11 אפריל 2012, 06:53
11 אפריל 2012, 08:44
Ido_Maccabi כתב:אם תאהבו את זה ואם לא- לדעתי האשם בכל זה הוא בלאט. עזבו כרגע מקצועית (יש לו שחקן נהדר והוא פשוט לא משתמש בו), אישית- פאפאלוקאס תומך בכל צעד, מוחא כפיים כל מהלך, נותן טיפים, מאוד פעיל על הספסל ואכפת לו מהקבוצה. ואיך בלאט גומל לו בזה? התעלמות. אני לא מצליח למצוא סיבה אחרת חוץ מאשר משחקי אגו.
הוא אולי הטעות הגדולה ביותר של בלאט העונה.
11 אפריל 2012, 09:24
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:yzafrir כתב:האהבה העוורת שפאפאס זכה פה מאוד מזכירה לי את האהבה שלה זכה חוסיין בשוק . שניהם נחשבו כישלון מיקצועי אבל הצלחה שיווקית אדירה .
תמיד יהיו ויכוחים על למה היה ייבוש..
יש כאלה שיגידו שפאפאלוקאס לא מה שהיה פעם, יש כאלה שיענו שעדיף מישהו שלא בשיאו מאשר אף רכז מחליף
יש כאלה שיגידו שבלאט רואה באימונים מה שאנחנו לא, יש כאלה שיענו שזה משהו אישי
אני בעיקרון חושבת שאין פה שום דבר אישי אלא מקצועי נטו שהפך לאישי כי מי יהיה מרוצה מזה שהוא לא משחק? אבל אני לא מסכימה עם הטענה שפאפאלוקאס יכול להיות בשיא הכושר עכשיו ובלאט עדיין לא ייתן לו לשחק..בלאט יעשה מה שהכי טוב לקבוצה והפאזל שנקרא ''פאפאלוקאס'' פשוט לא התחבר לו..
יש סקר בוואלה על מי אשם במצב שנגרם ויש רק שתי אפשרויות,או בלאט או פאפאלוקאס..אני חושבת שצריכה להיות אפשרות שלישית של ''אף אחד'' כי דברים כאלה קורים בכדורסל..זה שבמקרה לשחקן קוראים פאפאלוקאס לא משנה את זה..הרי גם בצסק''א היו לו עימותים עם מסינה אבל ההבדל הוא ששם הוא באמת היה בשיאו..
11 אפריל 2012, 11:05
yzafrir כתב:אסף , את אותו הדבר אנחנו יכולים לומר על שייר או על פוט , בלאט לא נתן לו לשחק ולכן אי אפשר לומר עליו כשלון . אבל אנחנו מספיק חכמים כדי להבין שבלאט ראה באימונים את השחקנים והבין שהם לא יכולים לתרום ולכן לא קיבלו דקות . אצל פאפאס זה אחרת , כשהוא היה טוב אז הוא קיבל דקות וכשהוא נכנס לא טוב למשחק הוא ירד לספסל .
אני מאחל לפאפאס שימשיך לשחק שנה הבאה כדורסל גם בשביל שלא ניחייה בהרגשה שהבחור בא לגזור פה את הקופון האחרון בקריירה שלו וגם בגלל שאולי יבינו סוף סוף שהעונה הזאת לא מקרית והוא פשוט שחקן גמור .
בתחילת העונה בלאט העדיף לתת לפארמר ואוחיון את המושכות כנראה שההחלטה הזאתלא מצאה חן בעניי פאפאס ופגע לו במצב רוח מה שהביא לירידה חדה ביכולת שלו . זה משהו שאני לא מצפה משחקן ותיק ומנוסה שהצהיר כשהוא בא שלא איכפת לו לשחק אפילו 5 דקות למשחק ,העיקר להיות חלק מאירגון כזה...
11 אפריל 2012, 13:28
אגב, כרמל, גם את קצת הגזמת לגבי התגובות שרוצות שפאפא ינקום במכבי, זו היתה תגובה אחת ביחיד וגם היא זכתה לתגובות נזעמות מרוב המשתמשים פה.
לא משהו מייצג.
11 אפריל 2012, 14:32
Holiday_Armadillo כתב:אגב, כרמל, גם את קצת הגזמת לגבי התגובות שרוצות שפאפא ינקום במכבי, זו היתה תגובה אחת ביחיד וגם היא זכתה לתגובות נזעמות מרוב המשתמשים פה.
לא משהו מייצג.
הלוואי שזאת הייתה רק תגובה אחת אבל ראיתי הרבה יותר ולא רק בפורום
11 אפריל 2012, 14:47
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אגב, כרמל, גם את קצת הגזמת לגבי התגובות שרוצות שפאפא ינקום במכבי, זו היתה תגובה אחת ביחיד וגם היא זכתה לתגובות נזעמות מרוב המשתמשים פה.
לא משהו מייצג.
הלוואי שזאת הייתה רק תגובה אחת אבל ראיתי הרבה יותר ולא רק בפורום
טוב, אני לא מסתובבת בפורומים אחרים...
11 אפריל 2012, 15:40