המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:פרוביץ', מאמןjol9 כתב:מי זה ליד סבא של רול?
מאמן שחקנים, אמור לפתח יכולות (עם דגש על שחקנים צעירים)jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פרוביץ', מאמןjol9 כתב:מי זה ליד סבא של רול?
מאמן של מי?
Holiday_Armadillo כתב:מאמן שחקנים, אמור לפתח יכולות (עם דגש על שחקנים צעירים)jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פרוביץ', מאמןjol9 כתב:מי זה ליד סבא של רול?
מאמן של מי?
נראה יותר צעיר מרולHoliday_Armadillo כתב:פרוביץ', מאמןjol9 כתב:מי זה ליד סבא של רול?
שמואל1 כתב:נראה יותר צעיר מרולHoliday_Armadillo כתב:פרוביץ', מאמןjol9 כתב:מי זה ליד סבא של רול?
כמה פעמים קראתי את התגובה הזאת בבלבול מוחלטjol9 כתב:שמואל1 כתב:נראה יותר צעיר מרולHoliday_Armadillo כתב:פרוביץ', מאמןjol9 כתב:מי זה ליד סבא של רול?
נשמה שלי, גם אני נראה יותר צעיר מרול...
והוא נראה יותר צעיר ממני
Holiday_Armadillo כתב:כמה פעמים קראתי את התגובה הזאת בבלבול מוחלטjol9 כתב:שמואל1 כתב:נראה יותר צעיר מרולHoliday_Armadillo כתב:פרוביץ', מאמןjol9 כתב:מי זה ליד סבא של רול?
והוא נראה יותר צעיר ממני
Holiday_Armadillo כתב:כמה פעמים קראתי את התגובה הזאת בבלבול מוחלטjol9 כתב:שמואל1 כתב:נראה יותר צעיר מרולHoliday_Armadillo כתב:פרוביץ', מאמןjol9 כתב:מי זה ליד סבא של רול?
והוא נראה יותר צעיר ממני
שמואל1 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כמה פעמים קראתי את התגובה הזאת בבלבול מוחלטjol9 כתב:שמואל1 כתב:נראה יותר צעיר מרולHoliday_Armadillo כתב:פרוביץ', מאמן
והוא נראה יותר צעיר ממני
איך זה קרה?
my man כתב:אני ממש מחכה לראות בחמישייה את סקוטי וטאריק..
יש להם פוטנציאל להיות מהטובים בעמדתם ביורוליג..הרבה זמן לא היו לנו כאלה שחקנים שמשחקים אצלנו..
אובראיינו גם מאוד מסקרן. יאללה שיתחילו כבר לשחקmy man כתב:אני ממש מחכה לראות בחמישייה את סקוטי וטאריק..
יש להם פוטנציאל להיות מהטובים בעמדתם ביורוליג..הרבה זמן לא היו לנו כאלה שחקנים שמשחקים אצלנו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־16 אורחים