מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי orelzor » 16 אפריל 2012, 09:50

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4216560,00.html
החוזה שהוצע לשרמאדיני (23, 2.16 מ') הוא לשלוש שנים, בהן הוא צפוי להרוויח כ-650 אלף דולר לעונה הראשונה, 700 אלף בשניה ו-800 אלף בשלישית.
שווה מאוד מאוד לדעתי אם אלו התנאים.
orelzor

הודעהעל ידי yzafrir » 16 אפריל 2012, 10:04

אני מניח שחוץ מלאנגפורד נראה פה עוד גארד זר שהסיכויי שהוא יהיה פרקינס נראה לי גדול . אגב אם תשאלו את בלאט וההנהלה אז הוא גארד בכיר לדעתם .
אם זה אומר שבזכות זה לאנגפורד ישאר אז אני בעד למרות שהייתי מעדיף את ג'אקסון .
הייתי חושב אל שתי אופציות של צמד גארדים זרים : פרקינס ולאנגפורד (הבכיר) או ג'אקסון (הבכיר) וקווינסי דובי . זה אולי ישמע מוזר אבל אני חושב שהייתי הולך דווקא על הצמד השני מכיוון שאני חושב שרכז טוב ומנהיג שגם נמצא בגיל הנכון ובעלייה קשה הרבה יותר למצוא מאשר שוטינג גארד סקורר ואני חושב שדובי ממה שראיתי ממנו בנתיים בספרד יכול לספק את הסחורה מספיק טוב ובסכום הרבה יותר נמוך מלאנגפורד...
באופן כללי אני יהיה די מרוצה מכל אחד מהצמדים האלו ואני חושב שאנחנו דיי אופטימים ביחס לסיכויי שלאנגפורד ישאר...
אגב , לגבי ההתאמה של לאנג לפרקינס (שחקן שאוהב את הכדור כמו שהגדירו אותו פה ) אז אחת העונות האישיות והקבוצתיות הטובות של לאנגפורד הייתה באיטליה לצד רכז דומיננטי כמו ארל בויקינס כך שאני לא רואה בעיה בזה . תשכחו מאלן אנדרסון , לאנגפורד בחור שונה לגמרי ושחקן שונה לגמרי ויודע להתאים את עצמו לסביבה שבא הוא חיי ומשחק . כשצריך הוא ישחק קבוצתי וכשיהיה צריך פעלות אישיות הוא ידע לעשות אותם , הוא יודע לאזן את עצמו...
לגבי הגבוהים , אם זה יהיה שרמאן והנדריקס , דבר אחד בטוח ,וזה שהמשחק של מכבי יהיה מהיר יותר ומגוון יותר ולזה דווקא פרקינס (וגם ג'אקסון) די מתאים .
מה שכן למרות ששרמאן די רזה , הוא שחקן פוסט אפ לא רע בכלל והוא דווקא כן משתמש בזה לא מעט במהלך המשחק ככה שהאלמנט הזה כן יהיה קיים . הוא גם חוסם לא רע בהגנה שאת זה לא קיבלנו מסופו .

די ברור שהלפרין יהיה במכבי ושהוא יתופקד כסותם חורים גם לעמדה 1 וגם לעמדה 2 . אני מאמין שהוא יקבל את ה-20-22 דק' למשחק פחות או יותר . יוגב יחזור לפרופרציות שהיה בתחילת העונה עם 15-18 דק' בממוצע וזה בדיוק מה שהוא צריך לקבל לדעתי
גם לאנגפורד לא צריך לשחק יותר מ-25-28 דק' למשחק ואני חושב שהעונה כששיחק מהטופ 16 ועד הסוף כ-30 דק' היה מתוך אין ברירה ואם יהיו גארדים טובים נוספים אז אין צורך שיגיע לכמות הדקות הזאת....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי argof » 16 אפריל 2012, 10:09

קודי כתב:
חנו'ש כתב:
קודי כתב:
חנו'ש כתב:
קודי כתב:חנו'ש - למה צריך 2 מחליפים ישראלים לבלו? כי בעונה הבאה מכבי לא תהיה בליגה האדריאטית (מישהו חושב אחרת?) והיא לא תוכל להחזיק 7 זרים אלא לכל היותר 5 או בתרחיש קיצוני 6. בהתחשב בכך שבלו יפרוש זה אומר לפחות 3 זרים בעמדות 4-5 (אם ג'יימס ישאר זה כבר 4 זרים). תוסיפו לזה גם את סמית' ולנגפורד ואנחנו כבר ב-5-6. אל תשכחי שבארץ מותר לשתף 4 זרים, כך שכל שבוע יהיה שחקן או שניים שלא ישותפו.

ובסגל שהצעתי יש 6 זרים, אפשר להתמודד עם זה, ואתה יודע מה, כבר התמודדנו עם זה בעבר (עונת 2006).

לא נראה לי שבלאט יוותר על גבוה חמישי (ג'יימס), כי במשחקים נגד הגדולות והחזקות שחקן כזה נחוץ ולכן נגיע לשישה זרים בלי גארד זר שני. לדעתי פדרמן בכלל ילחץ על בלאט לרדת ל-5 זרים.

עדיף לעשות את הוויתורים בשחקנים לא משמעותיים כמו סנטר שלישי, מאשר בשחקנים קריטיים כמו רכז זר!!

אני לא חושב שזה ממש משנה, כי מדובר על שחקנים של 200-300 אלף דולר ואני לא רואה במחירים האלה רכז זר שתורם משהו.

קודי מעריך נאמנה לדעתי.
אילוץ 1: נראה שבלאט הנחה לשים את הדולרים על לנגפורד והנדריקס ככסף ראשון.
אילוץ 2: בליגה של 4 זרים בטופס, ולא מסגרת שלישית, חייבים 6 ישראלים בכירים.
אילוץ 3: בלו עושה קולות של פרישה אמיתית.
זה מכתיב רוסטר, פחות או יותר כמו של קודי, כאשר שניים מבין ששת הזרים יצטרכו לבוא בכסף קטן יחסית. שון ג'יימס והימור שלי: דרווין קיצ'ן. הוא מהזן שבלאט מחבב, ורסטילי ועלותו, כולל שבירת החוזה בראשון, לא גבוהה.
חמישיית הגארדים: יוגב ויותם, לנגפורד ובורשטיין. החמישי עשוי להיות קיצ'ן אם בלו נשאר או לנדסברג אם בלו פורש.
sf - סמית' ופניני.
חמישיית הגבוהים: אליהו ובלו (או מצ'באן); שרמדיני, הנדריקס וג'יימס.
argof

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2012, 11:09

מצאתי משהו אתמול בלילה אבל כבר רציתי ללכת לישון אז לא פירסמתי..
אתר ליטאי מפרסם שאחרי המשחק נגד פאו כתב ליטאי שאל את בלאט על שרמאדיני ובלאט שיבח אותו וכנראה רוצה להעביר אותו למועדון ושההעברה ''צפויה'' להתרחש בעונה הבאה..
כתוב שם גם שהסנטר נפצע ובחר לעבור ניתוח אבל שהפציעה לא תשפיע על העונה הבאה..
http://www.worldsport.ge/Read.aspx?news=34245&lang=2
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 11:16

גם כאן :
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 02&Lang=he

כל מי שמפנטז גם עליו וגם על סופו כדאי שיפסיק.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 11:24

כמה אתרים בספרדית שאין לי מושג מהי רמת אמינותם (צריך לקחת את זה בערבון מאוד מוגבל) קושרים את ג'קסון למכבי (אני קונה את זה, אבל כמובן צריך לחכות לעדכונים יותר מהימנים):

http://www.blogdebasket.com/2012/03/27/ ... i-tel-aviv

http://web.worldbasket.com/news/it/4692 ... el-maccabi
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 11:24

צפריר, ממה שאני זוכר מדובי הוא סקורר משובח ביותר, יותר מוכשר מלאנגפורד ( שיחק בנ.ב.א , בחירה 16 בדראפט ). אבל ממה שאני זוכר הוא שחקן הגנה די חלש, יש אצלו שיפור בתחום הזה ?
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 11:29

זה כבר בכל האתרים. כנראה העסק סגור, שרמדיני יהיה הסנטר הבא של מכבי.

http://one.co.il/Article/198334.html
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2012, 11:31

er79 כתב:כמה אתרים בספרדית שאין לי מושג מהי רמת אמינותם (צריך לקחת את זה בערבון מאוד מוגבל) קושרים את ג'קסון למכבי (אני קונה את זה, אבל כמובן צריך לחכות לעדכונים יותר מהימנים):

http://www.blogdebasket.com/2012/03/27/ ... i-tel-aviv

http://web.worldbasket.com/news/it/4692 ... el-maccabi

דבר ראשון,אחד מהם איטלקי :laugh2
דבר שני,שניהם מסתמכים על כתבה מיורובאסקט שהייתה לפני איזה חודש..אתה יכול לראות ששתי הכתבות לא מאפריל..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 11:34

אופס, לא שמתי לב שאחד מהם איטלקי. לגבי התאריך שמתי לב, 28 במרץ שניהם, בסך הכל לפני שבועיים וחצי, לא לפני חצי יובל. גם שמתי לב שהם מסתמכים על יורובאסקט, שמבחינתי זה מצויין, כי דובי פיק פגע יפה בקיץ האחרון.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 16 אפריל 2012, 11:35

כל הכבוד, לסגור עם סנטר מצויין כבר עכשיו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2012, 11:36

er79 כתב:אופס, לא שמתי לב שאחד מהם איטלקי. לגבי התאריך שמתי לב, 28 במרץ שניהם, בסך הכל לפני שבועיים וחצי, לא לפני חצי יובל. גם שמתי לב שהם מסתמכים על יורובאסקט, שמבחינתי זה מצויין, כי דובי פיק פגע יפה בקיץ האחרון.

אין לי בעיה עם המקור אבל הכתבה ביורובאסקט טוענת שאפשרות ג'קסון תיבחן רק אם וכאשר לאנגפורד לא ימשיך ולא בנוסף ללאנגפורד..
זה אומר שייקח עוד זמן עד שיידעו ואני גם לא חושבת שהוא יגיע בסופו של דבר(גם לא מתלהבת ממנו כמו שאר הפורום)..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 16 אפריל 2012, 11:37

קודי כתב:
er79 כתב:הלפרין לא יכול לקחת את המושכות לידיו במכבי. הוא שחקן טוב, אבל לא שחקן קלאץ'. והלפרין גם לא יימק על הספסל. הוא יהיה ה-2 המחליף ללנגפורד, יקבל בסביבות 20 דקות בממוצע למשחק יורוליג (חלק מהדקות אולי ירכז) ודקות רבות בליגת העל. הספק מכובד. מכבי זה לא ספרטק.

הלוואי שזה יקרה, אבל מכיוון שאני לא רואה שלמכבי יהיה כסף להביא רכז סביר ואני גם מניח שבלו יפרוש ולנדסברג יגיע גם כן - הנסיבות יובילו לכך שהלפרין יתופקד כרכז. אני אומר שוב - לנגפורד לא צריך רכז קלאסי לידו אלא דווקא קומבו גארד, שיחלוק איתו את הובלת הכדור ולזה יותם מתאים מאוד. אל תשכח שאם יותם יגיע כמחליף ללנגפורד אז הוא לא יראה יותר מ-10-15 דקות ביורוליג מאחר שיגיע רכז שיחד עם אוחיון (שגם לו יש ציפיות לדקות לא מבוטלות) יכסו את העמדה לגמרי ואני לא רואה את יותם מקבל את זה.

זה מה שאמרתי הרבה פעמים. הלפרין ולאנגפורד יכולים לשחק יחד. לאנגפורד לא פחות "רכז" מביינום, והציוות של ביינום (שהוא שחקן פחות טוב מלאנגפורד) לקח את מכבי עד גמר היורוליג. יחד עם אוחיון על תקן "קאמינגס" (שגם הוא עדיף על קאמינגס כמובן), ישלים קוו אחורי נחמד, שיוכל לאפשר להביא אולי 2 סנטרים ברמה. אולי יהיה אפשר להשאיר את הנדריקס, כמו שבלאט רוצה, ולהביא יחד איתו סנטר ברמה, שרמדיני אם הפרסומים נכונים, וגם להשאיר כסף למאצ'בן
העניין הוא שפשוט אין רכזים נורמלים בשוק. יש את ג'קסון שלא נראה לי יהיה כל כך זול אחרי שנה כזאת, ולא יותר מדי אחריו... אין היום כמעט רכזים יותר טובים מהלפרין בשוק. הלפרין הוא לא רכז קלאסי, אבל הוא כן מרכז טוב את המשחק בהתקפה עומדת, ויודע לשחק מצוין פיק-אנד-רול ולהפעיל גבוהים. לאנגפורד הוא גם שחקן שעוזר המון בהובלת הכדור ובייצור מצבים. גם השנה הלפרין משחק כרכז לצד בוורלי שהוא ממש לא רכז. יחד עם אוחיון שהתגלה כאלה של רכז, אולי אפשר ללכת על זה. מקסימום אפשר להמר על רכז צעיר, או ללכת על האופציה הזולה, שהיא פרקינס
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 16 אפריל 2012, 11:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 11:39

בעיניי הוא דווקא האופציה הכי ראויה מבחינה ריאלית (מקאלב הוא האופציה המועדפת עליי, אבל זה לא יקרה). לגבי לנגפורד, לא נראה לי שיש התנגשות, כי הם משחקים בשתי עמדות שונות, אולי הקושי פה הוא תקציבי, אבל אני מקווה שיהיה בסדר.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 אפריל 2012, 11:43

er79 כתב:בעיניי הוא דווקא האופציה הכי ראויה מבחינה ריאלית (מקאלב הוא האופציה המועדפת עליי, אבל זה לא יקרה). לגבי לנגפורד, לא נראה לי שיש התנגשות, כי הם משחקים בשתי עמדות שונות, אולי הקושי פה הוא תקציבי, אבל אני מקווה שיהיה בסדר.

כמו שאמרת, השיקולים לא לשים אותם באותה קבוצה נובעים ממניעים תקציביים ולא מקצועיים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 11:46

לא מבין בשביל מה צריך את הלפרין כרכז מוביל, במה אוחיון פחות טוב ממנו בריכוז ? אדרבה, אוחיון שיחק בטופ יורוליג מול פאו ונתן אחלה סדרה, אז לתת את המפתחות לשחקן ששיחק בליגה השנייה של אירופה ?
כן, ברור לי שהלפרין נחשב למוכשר יותר, אבל כישרון זה לא הכול.

כמו שאני רואה את זה, שני גארדים זרים זה מאסט.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 11:48

אני לא חושב שג'קסון יעלה יותר מפרקינס באופן משמעותי. כמו שטענתי קודם לכן, ג'קסון עדיין לא הגיע למועדון המליון. מכבי יכולה לעמוד ברכישתו, ובל נשכח שאם מחיר השכר של שרמדיני אכן נכון, מכבי גם עשתה עסקה מצוינת וגם רכשה סנטר זול יותר מסופו, והשאירה עוד קצת כסף להחתמת רכז טוב או השארת לנגפורד. אני חושב שמכבי יכולה לעמוד בהחתמת ג'קסון והשארת לנגפורד, אבל ימים יגידו.
er79

הודעהעל ידי er79 » 16 אפריל 2012, 11:49

לא מבין בשביל מה צריך את הלפרין כרכז מוביל, במה אוחיון פחות טוב ממנו בריכוז ? אדרבה, אוחיון שיחק בטופ יורוליג מול פאו ונתן אחלה סדרה, אז לתת את המפתחות לשחקן ששיחק בליגה השנייה של אירופה ?

אל תדאג, זה חלומות באספמיה. בלאט לא שאהיד. יותם לא יהיה רכז פותח במכבי. לפי דעתי הוא גם בכלל לא יבוא על תקן רכז.
er79

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 אפריל 2012, 11:50

er79 כתב:

אל תדאג, זה חלומות באספמיה. בלאט לא שאהיד. יותם לא יהיה רכז פותח במכבי. לפי דעתי הוא גם בכלל לא יבוא על תקן רכז.

גם אני חושב כך, אני רק מקווה שלא יכפו את זה עליו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי where is the love? » 16 אפריל 2012, 11:55

אני מקווה שבאמת שרמדיני יהיה הסנטר שלנו, ללא ספק סנטר טוב, וגם צעיר יכול להתפתח טוב במכבי.
באשר לפרקינס, אני בכלל לא בטוח שהוא מתקרב למכבי, יכול להיות שגם הוא ירצה סכומים גדולים, לדעתי הגארד הבכיר שמדברים עליו יהיה פחות בכיר מפרקינס פחות מגקסון ופחות מאחרים, אז לדעתי פרקינס זה יהיה הדבר הכי טוב שאפשר לדמיין, ועבורי אישית הדובדבן שבקצפת!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־35 אורחים