המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Maccabikid כתב:למה כולם כ"כ בטוחים שמצ'אבן יהיה פה עונה הבאה ובלו יפרוש?
לא נראה שהוא כ"כ חוגג לחזור למכבי..
rc4991 כתב:וואו,אני הולך יום אחד לבית ספר וזה מה שאני מגלה אחר כך?
אז ככה,מאוד משמח אותי הסיכום של שרמאדיני ועוד שמכבי מביאה אותו במחיר די זול רק חבל שלא מאריכים לו את החוזה בעוד איזה שנתיים אבל כנראה שהוא לא פראייר
עכשיו אני חושב שמכבי צריכה לוותר על הנדריקס ולהביא את מאריץ' או האט'(מה זה באמת אומר שמכבי הציעה גם לו חוזה?,יכול להיות שהוא כבר בא ע"ח הנדריקס?,לא מובן לי בכלל)
בנוסף היא צריכה לשמור על לאנגפורד ולהביא את ג'קסון,הלפרין ומצ'באן ואז תהיה לנו קבוצה אדירה
rc4991 כתב:וואו,אני הולך יום אחד לבית ספר וזה מה שאני מגלה אחר כך?
אז ככה,מאוד משמח אותי הסיכום של שרמאדיני ועוד שמכבי מביאה אותו במחיר די זול רק חבל שלא מאריכים לו את החוזה בעוד איזה שנתיים אבל כנראה שהוא לא פראייר
עכשיו אני חושב שמכבי צריכה לוותר על הנדריקס ולהביא את מאריץ' או האט'(מה זה באמת אומר שמכבי הציעה גם לו חוזה?,יכול להיות שהוא כבר בא ע"ח הנדריקס?,לא מובן לי בכלל)
בנוסף היא צריכה לשמור על לאנגפורד ולהביא את ג'קסון,הלפרין ומצ'באן ואז תהיה לנו קבוצה אדירה
itai7 כתב:נראה כמו ספין טוב של התקשורת השרדרמיני הזה
Holiday_Armadillo כתב:גם וואלה מצטרפים לחגיגה הגיאורגית(כן אני מודעת למשחק המילים הקטנצ'יק והכחול)..במועדון לא בטוחים שישאירו את סופוקליס שחורציאניטיס, ולכן גיורגי שרמדיני, שעל מועמדותו פורסם בלעדית בוואלה! ספורט, הוא המועמד המוביל להחליפו. מכבי תל אביב תגיש לשחקן הצעה לחוזה ארוך טווח, על פי גורמים , קיימת התקרבות עם השחקן ולא מן הנמנע שהוא יצטרף בעונה הבאה.
במקביל לוחץ בלאט על ההנהלה להגיע לסיכום עם ריצ'רד הנדריקס, לאור החשיבות הרבה שהמאמן מייחס לו. המגעים עם הנדריקס חודשו ולמרות שעדיין קיימים פערים במשא ומתן בין הצדדים בקבוצה אופטימיים לגבי האפשרות שיישאר.
גם בו מקאלב ודרווין קיצ'ן סומנו על ידי הצהובים כמועמדים
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם וואלה מצטרפים לחגיגה הגיאורגית(כן אני מודעת למשחק המילים הקטנצ'יק והכחול)..במועדון לא בטוחים שישאירו את סופוקליס שחורציאניטיס, ולכן גיורגי שרמדיני, שעל מועמדותו פורסם בלעדית בוואלה! ספורט, הוא המועמד המוביל להחליפו. מכבי תל אביב תגיש לשחקן הצעה לחוזה ארוך טווח, על פי גורמים , קיימת התקרבות עם השחקן ולא מן הנמנע שהוא יצטרף בעונה הבאה.
במקביל לוחץ בלאט על ההנהלה להגיע לסיכום עם ריצ'רד הנדריקס, לאור החשיבות הרבה שהמאמן מייחס לו. המגעים עם הנדריקס חודשו ולמרות שעדיין קיימים פערים במשא ומתן בין הצדדים בקבוצה אופטימיים לגבי האפשרות שיישאר.גם בו מקאלב ודרווין קיצ'ן סומנו על ידי הצהובים כמועמדים
באמת וואלה?? אתם באמת הצלחתם להכניס את 2 השמות הללו באותו משפט??
כאילו אם מכבי לא תצליח להביא את מקאלב (והיא גם לא תנסה כי זה בלתי אפשרי) אז היא תתדרדר עד דרווין קיצ'ן??![]()
אגב, אם שרמדיני באמת יחתום בסוף, אפשר בהחלט להגיד שאפו ליעל שחרור שהיתה הראשונה לפרסם.
כנראה שהיא מאוד מקורבת לשמחה ריגר....
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם וואלה מצטרפים לחגיגה הגיאורגית(כן אני מודעת למשחק המילים הקטנצ'יק והכחול)..במועדון לא בטוחים שישאירו את סופוקליס שחורציאניטיס, ולכן גיורגי שרמדיני, שעל מועמדותו פורסם בלעדית בוואלה! ספורט, הוא המועמד המוביל להחליפו. מכבי תל אביב תגיש לשחקן הצעה לחוזה ארוך טווח, על פי גורמים , קיימת התקרבות עם השחקן ולא מן הנמנע שהוא יצטרף בעונה הבאה.
במקביל לוחץ בלאט על ההנהלה להגיע לסיכום עם ריצ'רד הנדריקס, לאור החשיבות הרבה שהמאמן מייחס לו. המגעים עם הנדריקס חודשו ולמרות שעדיין קיימים פערים במשא ומתן בין הצדדים בקבוצה אופטימיים לגבי האפשרות שיישאר.גם בו מקאלב ודרווין קיצ'ן סומנו על ידי הצהובים כמועמדים
באמת וואלה?? אתם באמת הצלחתם להכניס את 2 השמות הללו באותו משפט??
כאילו אם מכבי לא תצליח להביא את מקאלב (והיא גם לא תנסה כי זה בלתי אפשרי) אז היא תתדרדר עד דרווין קיצ'ן??![]()
אגב, אם שרמדיני באמת יחתום בסוף, אפשר בהחלט להגיד שאפו ליעל שחרור שהיתה הראשונה לפרסם.
כנראה שהיא מאוד מקורבת לשמחה ריגר....
jol9 כתב:rc4991 כתב:וואו,אני הולך יום אחד לבית ספר וזה מה שאני מגלה אחר כך?
בית ספר זה לחלשים....
לא מצליח להבין את ההגיון בלוותר על שחקן מצויין כמו הנדריקס לטובת שחקן שלא ברור האם יכול לחזור למה שהוא היה כמו מאריץ'.
Allan Turing כתב:למה הוא נחתך מפנא?
where is the love? כתב:רציתי לשאול על שרמדיני, אני זוכר אותו נגד מכבי גם השנה וגם כמובן בעונה הקודמת, גם ממשחקים בנבחרת גיאורגיה.
רציתי לשאול כאילו במה הוא טוב? היא הוא עם הגב לסל, איך בהגנה? למשל בעונשין אני יודע שהוא טוב.
אגב זה רק אני או שנראה לי שהוא שחקן חמוד כזה עם לב טוב וכשרוני, קצת מזכיר את וויציץ שהיה בהתחלה מוכשר חמוד ופוטנציאל, אני לא אומר שהם דומים באותם דברים אבל כאילו זה נראה כמו פרוייקט טוב, מהי דעתכם?
Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:רציתי לשאול על שרמדיני, אני זוכר אותו נגד מכבי גם השנה וגם כמובן בעונה הקודמת, גם ממשחקים בנבחרת גיאורגיה.
רציתי לשאול כאילו במה הוא טוב? היא הוא עם הגב לסל, איך בהגנה? למשל בעונשין אני יודע שהוא טוב.
אגב זה רק אני או שנראה לי שהוא שחקן חמוד כזה עם לב טוב וכשרוני, קצת מזכיר את וויציץ שהיה בהתחלה מוכשר חמוד ופוטנציאל, אני לא אומר שהם דומים באותם דברים אבל כאילו זה נראה כמו פרוייקט טוב, מהי דעתכם?
יש לו זריקה טובה מחצי מרחק,הוא טוב בהתגלגלות לסל,טוב באחד על אחד בעיקר כשהוא לא צריך לחפור אלא רק לתפוס כדור ולעשות הוק-שוט..
יש לו עוד מה להשתפר אבל הוא העלה השנה לא מעט במסה ולמרות שהוא כנראה לא יהיה סוס הגנתי בזמן הקרוב אבל זה לא משהו שאי אפשר לחיות איתו..
מה שמפריע לי טיפה זה זה שהוא לא לוקח מספיק ריבאונדים(לפי דעתי)..
בשלושת המשחקים האחרונים בטופ16 הוא לקח 10,8,8 אבל בשלב הבתים הוא לקח רק 5 ריבאונדים ובכולל יש לו 5.5..אני מצפה מ-2.16 ליותר מזה..להרבה יותר..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:רציתי לשאול על שרמדיני, אני זוכר אותו נגד מכבי גם השנה וגם כמובן בעונה הקודמת, גם ממשחקים בנבחרת גיאורגיה.
יש לו זריקה טובה מחצי מרחק,הוא טוב בהתגלגלות לסל,טוב באחד על אחד בעיקר כשהוא לא צריך לחפור אלא רק לתפוס כדור ולעשות הוק-שוט..
יש לו עוד מה להשתפר אבל הוא העלה השנה לא מעט במסה ולמרות שהוא כנראה לא יהיה סוס הגנתי בזמן הקרוב אבל זה לא משהו שאי אפשר לחיות איתו..
בשלושת המשחקים האחרונים בטופ16 הוא לקח 10,8,8 אבל בשלב הבתים הוא לקח רק 5 ריבאונדים ובכולל יש לו 5.5..אני מצפה מ-2.16 ליותר מזה..להרבה יותר..
תראי, הוא עשה את זה ב20 דקות, ככה שזה לא רע...
הוא שחקן מוכשר מאוד. יש לו כבר את מה שצריך מבחינה התקפית, הוא רק צריך לעבוד חזק מאוד בקיץ על הפיזיות שלו, ועם זה גם ההגנה שלו תשתפר. הוא יכול להיות באמת אחלה של שחקן. רק אני מקווה שאם כבר מחתימים אותו, אז ל3-4 שנים, ולא לשנתיים. שרמדיני, מאצ'בן וליאור יכול להיות בסיס צעיר ומצוין לשנים הבאות בקוו הקדמי. צריך להוסיף אבל עוד סנטר כמובן, ועדיף שיהיה שחקן פיזי מאוד עם משחק פנים ברמה, ושמירה אישית טובה בהגנה, כדי שישלים את שרמדיני שהוא שחקן יותר טכני אבל פחות פיזי
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:where is the love? כתב:רציתי לשאול על שרמדיני, אני זוכר אותו נגד מכבי גם השנה וגם כמובן בעונה הקודמת, גם ממשחקים בנבחרת גיאורגיה.
תראי, הוא עשה את זה ב20 דקות, ככה שזה לא רע...
הוא שחקן מוכשר מאוד. יש לו כבר את מה שצריך מבחינה התקפית, הוא רק צריך לעבוד חזק מאוד בקיץ על הפיזיות שלו, ועם זה גם ההגנה שלו תשתפר. הוא יכול להיות באמת אחלה של שחקן. רק אני מקווה שאם כבר מחתימים אותו, אז ל3-4 שנים, ולא לשנתיים. שרמדיני, מאצ'בן וליאור יכול להיות בסיס צעיר ומצוין לשנים הבאות בקוו הקדמי. צריך להוסיף אבל עוד סנטר כמובן, ועדיף שיהיה שחקן פיזי מאוד עם משחק פנים ברמה, ושמירה אישית טובה בהגנה, כדי שישלים את שרמדיני שהוא שחקן יותר טכני אבל פחות פיזי
גם לשחקנים יש רצון ורוב השחקנים לא מעוניינים לחתום ליותר משנתיים+אופציה..
Allan Turing כתב:למה הוא נחתך מפנא?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־31 אורחים