המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
refael כתב:שארמדיני לא צריך להגיע למכבי, לא זה האיש שיכול להתמודד נגד הגבוהים החזקים של אירופה.
הייתי מנסה להביא את ואסקז מברצלונה ליד פוורורד התקפי, מילאן מצ'באן יכול להיות אופציה טובה אבל כל עד בלאט פה לא נראה לי הוא יחזור.
שארמדיני ? אני מעדיף סופו ב60 אחוז יכולת.
EulGam05 כתב:לא כל כך מבין מה ההתלהבות מקווינסי דובי. לא ראיתי אותו באירופה או בסין אבל ממה שאני זוכר מהתקופה שלו בסקרמנטו מדובר בווליום סקורר נמוך, משהו בסגנון של אדריאן בנקס/דמונד מאלט רק פחות יעיל. הוא שחקן שקולע הרבה בעיקר בגלל שהוא זורק הרבה ולמרות שהוא נחשב לקלעי טוב מבחוץ כשיצא מהמכללות הוא לא היה שוס גדול בתחום הזה לאורך הקריירה שלו (בטורקיה אגב, הוא קלע ב-32% מהשלוש והוא יושב כרגע על 30% בספרד, לשם השוואה - יוגב אוחיון קלע העונה באחוזים גבוהים יותר מבחוץ ביורוליג עם כי זרק משמעותית פחות). הוא לא עושה יותר מדי מעבר ללקלוע נקודות וגם זה הוא עושה ביעילות מזעזעת כי הוא קולע באחוזים נמוכים מבחוץ למרות שהוא זורק הרבה מאד משם והוא גם כמעט ולא מגיע לקו.
מבדיקה קצרה של הסטטיסטיקה שלו בספרד לא עושה רושם שיותר מדי השתנה - 11.4 נק' למשחק ב-38% מהשדה...
אם כבר הולכים על שחקן מהסוג הזה אז אני לא בטוח שלא עדיף כבר ללכת על מישהו כמו אדריאן בנקס שמספק אלמנטים דומים אבל צפוי להיות זול יותר.
yzafrir כתב:EulGam05 כתב:לא כל כך מבין מה ההתלהבות מקווינסי דובי. לא ראיתי אותו באירופה או בסין אבל ממה שאני זוכר מהתקופה שלו בסקרמנטו מדובר בווליום סקורר נמוך, משהו בסגנון של אדריאן בנקס/דמונד מאלט רק פחות יעיל. הוא שחקן שקולע הרבה בעיקר בגלל שהוא זורק הרבה ולמרות שהוא נחשב לקלעי טוב מבחוץ כשיצא מהמכללות הוא לא היה שוס גדול בתחום הזה לאורך הקריירה שלו (בטורקיה אגב, הוא קלע ב-32% מהשלוש והוא יושב כרגע על 30% בספרד, לשם השוואה - יוגב אוחיון קלע העונה באחוזים גבוהים יותר מבחוץ ביורוליג עם כי זרק משמעותית פחות). הוא לא עושה יותר מדי מעבר ללקלוע נקודות וגם זה הוא עושה ביעילות מזעזעת כי הוא קולע באחוזים נמוכים מבחוץ למרות שהוא זורק הרבה מאד משם והוא גם כמעט ולא מגיע לקו.
מבדיקה קצרה של הסטטיסטיקה שלו בספרד לא עושה רושם שיותר מדי השתנה - 11.4 נק' למשחק ב-38% מהשדה...
אם כבר הולכים על שחקן מהסוג הזה אז אני לא בטוח שלא עדיף כבר ללכת על מישהו כמו אדריאן בנקס שמספק אלמנטים דומים אבל צפוי להיות זול יותר.
אתה מודע לזה שהוא שיחק רק 4-5 משחקים בספרד העונה ואם לא המשחק האחרון שקלע רק 3 נק' הממוצע שלו היה גבוהה בהרבה ? מה גם שהוא משחק 20 דק' בממוצע...
במקרה ראיתי אותו בשלושת המשחקים שלו והוא דווקא עושה הרבה יותר מרק לקלוע מבחוץ ... אני לא בטוח שלאנגפורד היה עושה הרבה יותר ממנו ב NBA.....
ברור שברמת NBA התפקיד שלו יהיה שונה ממה שבאירופה ולכן הוא גם מראה דברים אחרים ששם הוא לא הראה .
חוץ מיזה שאם מכבי רוצה לחסוך אז הוא יעלה הרבה פחות מלאנגפורד ובסופו של דבר יתן תפוקה דומה סביר להניח .
yzafrir כתב:EulGam05 כתב:לא כל כך מבין מה ההתלהבות מקווינסי דובי. לא ראיתי אותו באירופה או בסין אבל ממה שאני זוכר מהתקופה שלו בסקרמנטו מדובר בווליום סקורר נמוך, משהו בסגנון של אדריאן בנקס/דמונד מאלט רק פחות יעיל. הוא שחקן שקולע הרבה בעיקר בגלל שהוא זורק הרבה ולמרות שהוא נחשב לקלעי טוב מבחוץ כשיצא מהמכללות הוא לא היה שוס גדול בתחום הזה לאורך הקריירה שלו (בטורקיה אגב, הוא קלע ב-32% מהשלוש והוא יושב כרגע על 30% בספרד, לשם השוואה - יוגב אוחיון קלע העונה באחוזים גבוהים יותר מבחוץ ביורוליג עם כי זרק משמעותית פחות). הוא לא עושה יותר מדי מעבר ללקלוע נקודות וגם זה הוא עושה ביעילות מזעזעת כי הוא קולע באחוזים נמוכים מבחוץ למרות שהוא זורק הרבה מאד משם והוא גם כמעט ולא מגיע לקו.
אתה מודע לזה שהוא שיחק רק 4-5 משחקים בספרד העונה ואם לא המשחק האחרון שקלע רק 3 נק' הממוצע שלו היה גבוהה בהרבה ? מה גם שהוא משחק 20 דק' בממוצע...
במקרה ראיתי אותו בשלושת המשחקים שלו והוא דווקא עושה הרבה יותר מרק לקלוע מבחוץ ... אני לא בטוח שלאנגפורד היה עושה הרבה יותר ממנו ב NBA.....
ברור שברמת NBA התפקיד שלו יהיה שונה ממה שבאירופה ולכן הוא גם מראה דברים אחרים ששם הוא לא הראה .
חוץ מיזה שאם מכבי רוצה לחסוך אז הוא יעלה הרבה פחות מלאנגפורד ובסופו של דבר יתן תפוקה דומה סביר להניח .
גל גל כתב:אני חושב שאם בלו פורש מכבי צריכה לעשות דבר כזה:
פשוט להעביר את הנדריקס לעמדה 4 ככה הוא גם יהיה בעמדה האמיתית שלו יותר ויהיה יותר אפקטיבי ולא מביאים את מצבאן וחוסכים כסף.
בעמדה 5 לדוגמא שיהיו שארמדיני והאטשמייר וככה בהרכב יהיו גם שתי גבוהים אמיתיים כמו שתמיד רצינו לא? הנדריקס ושארמדיני תתארו לכם?
Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:אני חושב שאם בלו פורש מכבי צריכה לעשות דבר כזה:
פשוט להעביר את הנדריקס לעמדה 4 ככה הוא גם יהיה בעמדה האמיתית שלו יותר ויהיה יותר אפקטיבי ולא מביאים את מצבאן וחוסכים כסף.
בעמדה 5 לדוגמא שיהיו שארמדיני והאטשמייר וככה בהרכב יהיו גם שתי גבוהים אמיתיים כמו שתמיד רצינו לא? הנדריקס ושארמדיני תתארו לכם?
![]()
הקונספט מתאים לי אבל שרמאדיני והטשמאייר בעמדה 5 טיפה עירום לי..לא יודעת למה כי את שניהם אני מאוד אוהבת..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:אני חושב שאם בלו פורש מכבי צריכה לעשות דבר כזה:
![]()
הקונספט מתאים לי אבל שרמאדיני והטשמאייר בעמדה 5 טיפה עירום לי..לא יודעת למה כי את שניהם אני מאוד אוהבת..
כי שניהם עדיין לא שחקנים עם תכונות מספיקות להיות סנטר מוביל. שרמדיני יכול להיות אחלה סנטר, אבל לצד עוד סנטר ברמה לצידו. מהטשמייר נראה לי מתלהבים קצת יותר מדי פה.
לא מבין את הרעיון של להעביר את הנדריקס ל4 ולוותר על מאצ'בן, ועוד כדי "לחסוך כסף". מאצ'בן יעלה הרבה פחות מהנדריקס, ולטעמי גם יהיה שחקן טוב יותר
rc4991 כתב:ידוע בכלל על מגעים כלשהם של מכבי עם ג'קסון?
ובכלל נראה לכם שהוא בכל זאת יבוא בנוסף ללאנגפורד?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:גל גל כתב:אני חושב שאם בלו פורש מכבי צריכה לעשות דבר כזה:
![]()
כי שניהם עדיין לא שחקנים עם תכונות מספיקות להיות סנטר מוביל. שרמדיני יכול להיות אחלה סנטר, אבל לצד עוד סנטר ברמה לצידו. מהטשמייר נראה לי מתלהבים קצת יותר מדי פה.
לא מבין את הרעיון של להעביר את הנדריקס ל4 ולוותר על מאצ'בן, ועוד כדי "לחסוך כסף". מאצ'בן יעלה הרבה פחות מהנדריקס, ולטעמי גם יהיה שחקן טוב יותר
זה הכל עניין של מי בלאט רוצה..אם בלאט לא רוצה את מצ'באן אז יהיה נחמד מאוד להעביר את הנדריקס ל-4 וככה להרוויח גם אותו וגם שני סנטרים אחרים..
ידוע בכלל על מגעים כלשהם של מכבי עם ג'קסון?
ובכלל נראה לכם שהוא בכל זאת יבוא בנוסף ללאנגפורד?
חד משמעית לא..
לאנגפורד יעלה לפחות מליון דולר ואם יגיע שחקן לידו הוא לא יעבור את ה-450K-500K לפי דעתי וג'קסון יעלה הרבה יותר מזה(לפחות 650K-700K)..
אם זה באמת ההפרשים (אני לא יודע מהם), את לא חושבת שעדיף לוותר על הנדריקס, והכסף שנחסוך ממנו יאפשר להביא את ג'קסון? לדעתי אם זה אפשרי (ואני לא סגור שזה אפשרי), אין ספק שעדיף לוותר על הנדריקס כדי לאפשר להשאיר את לאנגפורד ולהביא את ג'קסון
Holiday_Armadillo כתב:אם זה באמת ההפרשים (אני לא יודע מהם), את לא חושבת שעדיף לוותר על הנדריקס, והכסף שנחסוך ממנו יאפשר להביא את ג'קסון? לדעתי אם זה אפשרי (ואני לא סגור שזה אפשרי), אין ספק שעדיף לוותר על הנדריקס כדי לאפשר להשאיר את לאנגפורד ולהביא את ג'קסון
אני לא אוהבת את ג'קסון אז...לא
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם זה באמת ההפרשים (אני לא יודע מהם), את לא חושבת שעדיף לוותר על הנדריקס, והכסף שנחסוך ממנו יאפשר להביא את ג'קסון? לדעתי אם זה אפשרי (ואני לא סגור שזה אפשרי), אין ספק שעדיף לוותר על הנדריקס כדי לאפשר להשאיר את לאנגפורד ולהביא את ג'קסון
אני לא אוהבת את ג'קסון אז...לא
אין היום בשוק רכזים ברמה שלו. חוץ מאוקיץ', שנותן עונה לא משהו, שוק הרכזים מת. אם לא ג'קסון, אנחנו נצטרך להסתפק באיזה פרקינס או ג'ייקוב פולן כנראה
asafb96 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119286.html
![]()
מיליון דולר עלאק
אתה מזכיר לי את הקולות שיש בארה''ב על המירוץ הרפובליקני למירוץ הנשיאות..
''אף אחד לא רוצה את רומני אבל הוא יותר טוב מכלום..רומני הוא בן הזוג שאתה מתפשר עליו כשאתה לא רוצה למות לבד''
זה ששוק הרכזים לא משהו לא אומר שהרעיון של ג'קסון מגרה אותי..
asafb96 כתב:אתה מזכיר לי את הקולות שיש בארה''ב על המירוץ הרפובליקני למירוץ הנשיאות..
''אף אחד לא רוצה את רומני אבל הוא יותר טוב מכלום..רומני הוא בן הזוג שאתה מתפשר עליו כשאתה לא רוצה למות לבד''
זה ששוק הרכזים לא משהו לא אומר שהרעיון של ג'קסון מגרה אותי..
אז מה נעשה, נמציא רכז? זה מה שיש. גם אם את לא אוהבת אותו, הוא הרכז אולי הבכיר ביותר, יחד עם אוקיץ', בשוק. אחריהם יש שממה אחת גדולה. הוא אחלה שחקן שנתן אחלה עונה, בגיל מושלם, אחרי שראה כבר את הרמות הגבוהות ביותר ביורוליג, וגם מאוד הרשים מול צסק"א בסדרה. אם לוותר על הנדריקס זה מה שדרוש כדי שיגיע, אין ספק שצריך לעשות את זה. כי בעמדת הסנטר לא חסר מועמדים, שחלק יכולים בסוף להתברר כשחקנים טובים מהנדריקס, במחיר נמוך יותר
asafb96 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.119286.html
![]()
מיליון דולר עלאק
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים