מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אפריל 2012, 18:33

yarinsaky כתב:אוקיי, אבל בלאט אמר שיגיע זר לעמדה 4 אם בלו עוזב וזו אפשרות מאוד רצינית למי מה שנראה עכשיו. מעניין שהוא לא הזכיר את מצ'אבן אלא זר.
מסכים שזו עמדה שצריכה פחות התעסקות עכשיו.

אני מאמין שלא יוותרו לבלאט בהנהלה הפעם ואם בלו יפרוש אז מילאן יחזור....
מה שכן אני יותר אהבתי את המספרי 4 כמו באסטון ומוריס , אתלטים גבוהים עם תנועה מעולה בלי כדור וחוסמים אדירים....ואצל מוריס קליעה קטלנית מ-3...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי orelzor » 18 אפריל 2012, 19:24

תגידו יש לקרול חוזה לשנה הבאה בריאל?
אני מרשה לעצמי לחלום שאולי יש סיכוי קלוש שהוא יגיע למכבי :taunt
orelzor

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אפריל 2012, 19:25

orelzor כתב:תגידו יש לקרול חוזה לשנה הבאה בריאל?

יש לו חוזה. בכל מקרה, אני מעדיף את לאנגפורד עליו, וגם אם לקארול לא היה חוזה, אני לא חושב שהוא היה זול יותר, בטח לא משמעותית, מלאנגפורד
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 18 אפריל 2012, 20:25

asafb96 כתב:

יש לו חוזה. בכל מקרה, אני מעדיף את לאנגפורד עליו, וגם אם לקארול לא היה חוזה, אני לא חושב שהוא היה זול יותר, בטח לא משמעותית, מלאנגפורד

זה תלוי איזה רכז משחק ליד כל אחד מהם .
הם משחקים בסגנון שונה ולא יתאימו לאותו סגל , קארול בנוי יותר על משחק קבוצתי שמסדרים לו מצב קליעה אפילו לשבריר שניה מבחוץ , לעומת זאת לאנגפורד מעדיף שהכדור יגיע אליו במהלך ההתקפה והוא כבר יצור לעצמו את המצב .
קארול קולע יותר טוב מבחוץ ולאנגפורד חודר יותר טוב...
בקיצור כל אחד מהם טוב במשהוא אחר וזה תלוי לאיזה סגל הם יכולים להתאים...
אבל עזבו שטויות כי קארול בכלל לא רלוונטי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אפריל 2012, 20:42

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

הם משחקים בסגנון שונה ולא יתאימו לאותו סגל , קארול בנוי יותר על משחק קבוצתי שמסדרים לו מצב קליעה אפילו לשבריר שניה מבחוץ , לעומת זאת לאנגפורד מעדיף שהכדור יגיע אליו במהלך ההתקפה והוא כבר יצור לעצמו את המצב .

כך או כך, אני חושב שלאנגפורד עדיף עליו בכל מצב. קארול הוא קלעי נטו. הוא קולע פנטסטי, אבל ממש לא עושה כלום כמעט חוץ מזה. לאנגפורד שחקן הרבה יותר מגוון ושלם, שעוזר יותר בריבאונד, בניהול המשחק, ובהגנה. התקפית הוא קלעי פחות טוב (אם כי הוא יודע לקלוע, בעיקר מחצי מרחק שהוא פנטסטי מהטווח הזה), אבל חודר, סוחט עבירות, ופינישר מצוין
asafb96

הודעהעל ידי orelzor » 18 אפריל 2012, 20:53

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

כך או כך, אני חושב שלאנגפורד עדיף עליו בכל מצב. קארול הוא קלעי נטו. הוא קולע פנטסטי, אבל ממש לא עושה כלום כמעט חוץ מזה. לאנגפורד שחקן הרבה יותר מגוון ושלם, שעוזר יותר בריבאונד, בניהול המשחק, ובהגנה. התקפית הוא קלעי פחות טוב (אם כי הוא יודע לקלוע, בעיקר מחצי מרחק שהוא פנטסטי מהטווח הזה), אבל חודר, סוחט עבירות, ופינישר מצוין

מרוב שקארול קלעי כ"כ מעולה אנשים חושבים שהוא לא יודע לחדור, זה ממש לא נכון והרבה מהנקודות שלו(ויש הרבה נקודות) באות מחדירות, יש לו מעין פלואטר קטן וממש אפקטיבי שנכנס באחוזים גבוהים, חוץ מזה שההגנה שלו סבירה ביותר ובסה"כ הכללי הוא הרבה יותר מתאים לכל קבוצה לפי דעתי...
orelzor

הודעהעל ידי asafb96 » 18 אפריל 2012, 21:00

orelzor כתב:
asafb96 כתב:
yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

מרוב שקארול קלעי כ"כ מעולה אנשים חושבים שהוא לא יודע לחדור, זה ממש לא נכון והרבה מהנקודות שלו(ויש הרבה נקודות) באות מחדירות, יש לו מעין פלואטר קטן וממש אפקטיבי שנכנס באחוזים גבוהים, חוץ מזה שההגנה שלו סבירה ביותר ובסה"כ הכללי הוא הרבה יותר מתאים לכל קבוצה לפי דעתי...

את רוב הנקודות שלו הוא משיג מקליעות, משלשות או מחצי מרחק. הוא חודר פה ושם, אבל ממש לא משהו רציני. בטח ובטח לא ברמה של לאנגפורד. הוא לא סוחט עבירות ומגיע לקוו מספיק, דבר שלאנגפורד מצטיין בו, וגם בהגנה הוא לא ברמה של לאנגפורד. הוא גם לא עוזר בהובלת הכדור וניהול המשחק. לאנגפורד עוזר בזה הרבה, ויודע לייצר מכדרור לעצמו ולאחרים ברמה הרבה הרבה יותר גבוה. אני לוקח את לאנגפורד לפניו בלי לחשוב בכלל. הוא הפתיע מאוד בשלב ראשון מצוין, אבל בשלב השני כבר הבינו שצריך להיצמד אליו ולא לעזוב אותו, והוא כבר נראה הרבה פחות מרשים
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 19 אפריל 2012, 03:35

האמת שמי שהשתפר בריאל לעומת שנה שעברה הוא רודריגז , שנה שעברה הוא היה נראה זוועה והשנה הוא התחיל להראות כמו רכז טוב . קלעי טוב הוא אף פעם לא היה אבל ניהול המשחק שלו השתפר העונה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2012, 05:02

קארול הוא סוג של קירק פני. אבל בלי שום קשר לקארול או ללנגפורד, מכבי חייבת קלעי שלשות בעונה הבאה, כי אם בלו עוזב הוא מותיר אחריו בור עמוק באספקט הזה.
er79

הודעהעל ידי EulGam05 » 19 אפריל 2012, 05:29

אולי סוג של הקירק פני מהנבחרת הניו-זילנדית. קארול נתן השנה שלב בתים פסיכי לחלוטין - 17 נק' למשחק ב-22 דקות בלבד ו-57% מהשלוש (30 מ-52). קארול אמנם לא עושה יותר מדי מעבר לקליעה אבל כשהוא בכושר קליעה טוב אז הוא שחקן שסיוט לשמור עליו.
EulGam05

הודעהעל ידי jol9 » 19 אפריל 2012, 06:04

מכבי אכן חייבת לשפר את אלמנט הקליעה אם בלו עוזב, וגם בלי קשר לבלו - בקו האחורי, אין לה שום קלעי אמין.
יותם אמור לפתור חלק מהבעיה הזאת.

קארול באמת שחקן מצויין, אבל באמת למישהו יש התלבטות בינו לבין לאנגפורד?? זה לא כוחות נראה לי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 אפריל 2012, 06:21

אפשר לחשוב מתי פעם אחרונה מכבי משכה שחקן בכיר מקבוצה שלא מתקמצנת במשכורות כמו ריאל , ברור שהוא לא רלוונטי. ( אלא אם כן ריאל מוותרת עליו ).
זה דווקא מסוג השחקנים שאני אוהב ובעולם מושלם לא היינו צריכים אולי לבחור בינו לבין שחקן מסוג לאנגפורד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי er79 » 19 אפריל 2012, 06:32

אם כבר לגנוב מישהו מריאל, הייתי גונב את טומיץ', שפוטנציאלית הוא יכול להגיע רחוק יותר משרמדיני לדעתי. אבל גם הוא, כמו שרמדיני, חייב להתנפח קצת. אבל אף שחקן לא יבוא הנה מריאל מדריד, אז נקסט.
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אפריל 2012, 14:22

כתבת ניתוח על שרמאדיני
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2526385

אין לי ספק שהוא לא שחקן מושלם, אחרת מכבי לא היו יכולים להביא אותו, אבל יש לי תחושה שזאת עוד כתבה מתוצרת וואלה בשביל להוציא את הרוח מהמפרשים של אוהדי מכבי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 19 אפריל 2012, 14:47

Holiday_Armadillo כתב:כתבת ניתוח על שרמאדיני

אין לי ספק שהוא לא שחקן מושלם, אחרת מכבי לא היו יכולים להביא אותו, אבל יש לי תחושה שזאת עוד כתבה מתוצרת וואלה בשביל להוציא את הרוח מהמפרשים של אוהדי מכבי..

החוזקות והחולשות של שרמדיני (בעיקר ההגנתיות) ברורות וידועות.
סופו עדיף עליו עשרות מונים, אבל בסיטואציה שבלאט מעדיף לשים את הכסף על הנדריקס אין הרבה מה לעשות מעבר.

בכל אופן כמו שכבר אמרתי מאריץ' עולה עליו בכמה רמות ויציב בשני הצדדים של המגרש.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 אפריל 2012, 14:56

Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כתבת ניתוח על שרמאדיני

החוזקות והחולשות של שרמדיני (בעיקר ההגנתיות) ברורות וידועות.
סופו עדיף עליו עשרות מונים, אבל בסיטואציה שבלאט מעדיף לשים את הכסף על הנדריקס אין הרבה מה לעשות מעבר.

בכל אופן כמו שכבר אמרתי מאריץ' עולה עליו בכמה רמות ויציב בשני הצדדים של המגרש.

דבר ראשון, אמרתי כבר כמה פעמים שאני מעדיפה את שרמאדיני על מאריץ'..אבל כל אחד והטעם שלו..
דבר שני, זה לא שבלאט מעדיף את הכסף להוציא על הנדריקס וזורק את סופו לאשפתות בגלל זה..הוא פשוט לא רוצה את סופו..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 19 אפריל 2012, 15:18

סופו בשלושת החודשים האחרונים, ומאריץ' בשנתיים האחרונות, לא נמצאים בכלל בליגה שבה הם עדיפים על מישהו.

זה הכל עניין של לקיחת סיכונים. עם סופו הסיכון הוא ידוע, וגם התחזוקה המנטלית, כנראה גדולה על הצוות המקצועי שלנו. עם מאריץ' ישנו סיכון גדול
שמדובר בשחקן גמור.
אצל שניהם, יש פוטנציאל עצום שאם מתממש אז מכבי מרוויחה סנטר טופ יורוליג.
אצל שרמדיני העניינים רגועים יותר, והוא מה שנקרא, השקעה סולידית. הנדריקס נכון להיום, טוב משלושתם ולא במעט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 19 אפריל 2012, 16:09

er79 כתב:אם כבר לגנוב מישהו מריאל, הייתי גונב את טומיץ', שפוטנציאלית הוא יכול להגיע רחוק יותר משרמדיני לדעתי. אבל גם הוא, כמו שרמדיני, חייב להתנפח קצת. אבל אף שחקן לא יבוא הנה מריאל מדריד, אז נקסט.

אני הייתי לוקח את מירוטיץ'.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yarinsaky » 19 אפריל 2012, 16:11

ציוות של גרגמל ב 5 ומצ'אבן ב 4 בעייתי מאוד מבחינת הגנה, כבד ,לא אתלטי, וסובל מרככת.
אבל אני חושד שבלאט לא בדיוק מפנטז על הרכב כזה בשנה הבאה.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 19 אפריל 2012, 16:13

כתוב שהוא בקושי מדבר אנגלית. נראה לי בעייתי קצת...
בכל מקרה, כמו שאמרתי הרבה, וכמו שנכתב בכתבה, הוא לא בנוי עדיין להיות סנטר מוביל. למרות העונה היפה שלו. צריך לצידו סנטר ברמה, עב בשר, עם משחק פנים ברמה. לא יודע אם הנדריקס יכול להיות כזה. גם שרמדיני וגם הנדריקס לא בנויים להיות סנטרים מובילים בקבוצות טופ יורוליג. אני חושב שיהיה מאוד מיותר להחזיק את שניהם. אם שרמדיני חותם, צריך להביא סנטר שיש לו לפחות פוטנציאל להיות סנטר מוביל. גם אם היום הוא לא כזה. אני לדוגמא מעדיף אפילו שישאירו את סופו עם שרמדיני, ולא הנדריקס. למרות התקופה הלא טובה, כולנו יודעים מה הפוטנציאל שלו.

אני הייתי לוקח את מירוטיץ'.

אין סיכוי. גם לא לגבי טומיץ'

ציוות של גרגמל ב 5 ומצ'אבן ב 4 בעייתי מאוד מבחינת הגנה, כבד ולא אתלטי.
אבל אני חושד שבלאט לא בדיוק מפנטז על הרכב כזה בשנה הבאה.

נכון, אבל מצד שני, זה ציוות מאוד מאוד טכני, מגוון, יעיל, עם פוטנציאל עצום. אבל אין ספק שצריך עוד סנטר שישלים אותם מבחינת החולשות
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־31 אורחים