yzafrir כתב:אני חושב שיותר מסוכן להמר בעמדת הרכז מאשר בעמדה 2 , בטח כשבעמדת הרכז מגבה אותך אוחיון שאם כל הכבוד לסדרה עם פאו הוא עדיין בינוני , לעומת זאת בעמדה 2 יהיה לך את הלפרין כגיבויי . מה גם שבדרך כלל יש יותר שחקנים טבים בשוק בעמדה 2 מאשר בעמדה 1 וגם הימור בעמדה הזאת יכול להתברר כבינגו . וכשלון בהימור עדיין משאיר אותנו עם הלפרין...
אני לא משלה את עצמי שמכבי תביא שחקן ברמה של פארמר אבל אני מעדיף רכז כמו ג'אקסון שינהל את המשחק בלי לאנגפורד מאשר רכז בינוני שיביא למצב שהכדור יהיה רוב הזמן בידיים של לאנגפורד....זה קצת מחזיר אותי לימי וויז את אנדרסון , אני לא רוצה לחשוב איך היינו ניראים באותה עונה אם פרקינס לא היה מגיע ולוקח על עצמו חלק בניהול המשחק לעומת וויז המשחק לרוחב...
הימור זה ללכת אל הלא נודע. נראה לי מטורף להמר גם על רכז וגם על סקנד גארד כשיש לך ביד כבר סקנד גארד מוכח ומצליח. לוותר עליו ולהמר גם על המחליף שלו וגם על רכז (עמדה בה יהיה בכל מקרה הימור) נראה לי לא חכם. בכל מקרה, נראה לי שהויכוח הזה די מיותר מאחר שלאור העובדה שמכבי לא הצליחה עד היום לסגור עם לנגפורד אני לא רואה איך היא מחתימה אותו בקיץ, כך שסביר להניח שבכל מקרה הוא לא ישאר כאן. סביר הרבה יותר שהקבוצה תיבנה בקיץ כמעט מחדש, למעט כמה שחקנים (סמית ועוד כמה מחליפים) שישארו: אוחיון, בורשטיין, סמית', פניני, אליהו ואולי ג'יימס. מכבי צריכה למצוא בקיץ רכז ראשון, שני סקנד גארדים (אחד כנראה הלפרין), פאוור פורוורד (כנראה מצ'באן) וסנטר או שניים (אחד היא כבר כנראה מצאה - שרמדיני).