מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 אפריל 2012, 19:39

המשחק של מכבי היה כל כך רע בעונה שעברה עד שהצלחנו להגיע עד לגמר גביע אירופה ולסיים כסגנית אלופת אירופה....
בוא לא נחזור על עונה כזו שוב פעם.... :nono

הלוואי עליי עוד עונה כמו זו של שנה שעברה, אני נהניתי לראות את מכבי כמו שהרבה מאוד שנים לא נהניתי לראות את מכבי.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 19:41

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Chen כתב:אם יביאו את בוורלי זה יהיה בגלל ההגנה, זה שחקן מצוין שיהיה אפשר ללחוץ איתו כמו בעונה שעברה, אבל תלוי גם מי ישחק לידו, אם לנגפורד נשאר האפשרות הטובה ביותר כרגע היא ג'קסון.

די כבר עם הבלוף הזה שנקרא לחץ! הדבר הזה עבר מול ז'לגיריס, ומאז חושבים שזה הנוסחה המנצחת. הלחץ הזה לא שווה לכלום ברמות הגבוהות, גם אם תשחק עם פרקינס, בוורלי ואידסון יחד בחמישיה. מול קבוצות כמו בארסה, צסק"א, פאו, ריאל, סיינה, ושאר הקבוצות הנורמליות, הלחץ הזה יתורגם לנקודות קלות של היריבה שוב ושוב. באמת נראה לך שהלחץ יעבוד מול רכזים כמו דיאמנטידיס, הוארטס, תאודוסיץ', מקאלב, וכו'..? ממש לא
בוורלי שחקן הגנה טוב, וגם יודע לשחק בהתקפה. אבל הוא ממש לא נראה היום כמו שחקן שאתה יכול לבנות עליו כרכז ראשון, שיקח אותנו לשלבים המכריעים. הוא לא ממש רכז, חסר ניסיון, לא ממש חכם, ודי שכונתי בסגנון משחק שלו

אין שום דבר רע בהגנת לחץ..הבעיה לפני שנתיים הייתה שאלה שעשו הגנת לחץ היו ללא יכולות בהתקפה ובגלל זה באמת זה לא עבד נגד קבוצות יותר גדולות מז'לגיריס ורומא..
אני בטוחה שבלאט ירצה לחזור ללחץ אבל הפעם גם בתוספת התקפה..

יש הרבה מאוד רע. ממש לא הצלחנו עם הלחץ הזה מול הגדולות. להיפך, זכור לי, בעיקר מול בארסה, שהרכז (רוביו וסאדה בבארסה), שברו את הלחץ בקלות בדרך ל2 קלות. הלחץ הזה גרוע. גם מול קאחה זה לא עבד, ואני בטוח ב10000% שגם מול פאו זה לא היה עובד
לא היו עם יכולות בהתקפה?? על מה את מדברת? שנה שעברה מכבי הובילה את היורוליג בנקודות. שחקנים כמו פארגו, סופו, ליאור, הם שחקני התקפה יוצאים מהכלל, וגם פרקינס, אידסון ובלו שידעו לתת נקודות. ההתקפה לא הייתה הבעיה. הגנת הלחץ הזאת זה בלוף, ולא עובד מול קבוצות בכירות יותר מז'לגיריס או רומא. אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יקרה שינסו ללחוץ את מקאלב, דיאמנטידיס, הוארטס, או תאודוסיץ'..

אין שום דבר רע בהגנת לחץ אם אתה מגבה את זה ביכולות התקפיות בהתקפה עומדת..מה לעשות שפארגו לא הגיע עד סוף העונה ופרקינס הנגר ההתקפי(כן,אמרתי נגר התקפי אוהבי פרקינס)היה שם בשביל לא לעשות כלום כשהגנת הלחץ לא עבדה?
עד שפארגו הגיע באמת למכבי(וזה לא קרה עד הסידרה נגד קאחה)פרקינס הוא זה שהיה הקפטן של הספינה ואיתו נראינו רע כי חוץ מהגנה טובה הוא לא נתן כלום..החיסרון המשמעותי ביותר של מכבי לפני שנתיים היה שזה שהחזיק בכדור הכי הרבה זמן עשה הגנה מעולה וברגע שהוא לא הצליח לחטוף ולעשות נקודות קלות אז נתקענו עם התקפות עומדות תרתי משמע..
לא יהיה שום דבר רע בהגנת לחץ אם השחקנים שיבצעו אותה יידעו לתפקד גם בהתקפה עומדת ולא נחיה כל הזמן רק ממתפרצות..הרי הנתונים לפני שנתיים הראו שלמרות שמכבי מקום שני בנקודות היא בערך מקום 8-10 באחוזים מהשדה..ברגע שהגענו למשחקים בול ברצלונה או קאחה אז זה בא לידי ביטוי אבל להגיד שהגנת לחץ זה דבר נורא..אם זה עובד וזה עובד טוב אז זה לא דבר נורא בכלל..רק אסור שזה הדבר היחידי שיהיה לקבוצה להציע..

נראה כאילו את מנסה לעגל כל מיני פינות. לא צריך להסתבך יותר מדי. מכבי לא הייתה תקועה בהתקפה, זה די מגוחך לטעון את זה, לנוכח העובדה שמכבי הובילה את היורוליג בנקודות! אין שחקנים שיודעים לשחק בהתקפה עומדת? סופו, אליהו, פארגו, אידסון, בלו, פניני, הנדריקס, ולפעמים גם פרקינס, היו מצוינים גם בהתקפה עומדת.
לא נכון לומר שפארגו לא הגיעה עד הסדרה מול קאחה. ממש לא. מהטופ 16 הוא היה אדיר, וגם בשלב הראשון היו לו כמה משחקים טובים
חוץ מזה, כל מה שאנחנו אומרים עכשיו זה בסופו של דבר שטויות. בשורה התחתונה, לא משנה מי יהיה פה, לא משנה איך נשחק בהתקפה עומדת, לא משנה כלום, אם ננסה ללחוץ רכזים כמו דיאמנטידיס, מקאלב, האורטס או תאודוסיץ', נקבל בראש.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 19:46

ראה כאילו את מנסה לעגל כל מיני פינות. לא צריך להסתבך יותר מדי. מכבי לא הייתה תקועה בהתקפה, זה די מגוחך לטעון את זה, לנוכח העובדה שמכבי הובילה את היורוליג בנקודות! אין שחקנים שיודעים לשחק בהתקפה עומדת? סופו, אליהו, פארגו, אידסון, בלו, פניני, הנדריקס, ולפעמים גם פרקינס, היו מצוינים גם בהתקפה עומדת.
לא נכון לומר שפארגו לא הגיעה עד הסדרה מול קאחה. ממש לא. מהטופ 16 הוא היה אדיר, וגם בשלב הראשון היו לו כמה משחקים טובים
חוץ מזה, כל מה שאנחנו אומרים עכשיו זה בסופו של דבר שטויות. בשורה התחתונה, לא משנה מי יהיה פה, לא משנה איך נשחק בהתקפה עומדת, לא משנה כלום, אם ננסה ללחוץ רכזים כמו דיאמנטידיס, מקאלב, האורטס או תאודוסיץ', נקבל בראש.

לעגל פינות? נו באמת
אני עוד זוכרת זעקות בכי פה בתחילת העונה שאמרו שאין לנו שום דבר להציע בהתקפה עומדת חוץ מזה שפארגו יעשה ניסים..
מגוחך לטעון את זה? בלאט דיבר על זה בעצמו..הייתה כתבה ענקית שמנתחת את המשחק של מכבי והיה רשום שלמרות שאנחנו קולעים כמעט הכי הרבה נקודות ביורוליג אנחנו לא פוגעים מהשדה ורוב הנקודות של מכבי הגיעו ממתפרצות ומזה שהובלנו את היורוליג בחטיפות..
תסתכל שכל השחקנים שאתה רשמת שיודעים לשחק בהתקפה עומדת(בלו,פניני,הנדריקס,סופו)הם שחקנים שתלויים בזה שהרכז שלהם יתפקד בהתקפה עומדת וניהול המשחק של פרקינס בהתקפות עומדות הוא בינוני מינוס..
אתה יכול להגיד שאני טועה אבל אני יודעת שאני צודקת ואני יודעת שכל מה שאמרתי עכשיו זה מה שהיה לפני שנה..פרקינס תקע אותנו בהתקפות עומדות ובגלל זה לא הצלחנו לייצר כלום נגד קבוצות יותר גדולות כי שם היינו צריכים יותר מהגנה טובה(שלא עבדה)ולא תיפקדנו..

צריך לדעת מתי ללחוץ ואת מי אבל להגיד בכללי שהגנה לוחצת זה דבר רע..זה דבר שמגוחך להגיד לא מה שאני אמרתי..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 23 אפריל 2012, 19:49

למישהו יש רפרנס לגבי העניין שבברלי חתום לעונה הבאה בספרטק ?

כמדומני, בברלי, הוא דווקא שחקן שיכול להתאים לאג'נדה ההגנתית של דיוויד ולכן נשמע פרסום הגיוני משהו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 19:49

קובי כתב:למישהו יש רפרנס לגבי העניין שבברלי חתום לעונה הבאה בספרטק ?

כמדומני, בברלי, הוא דווקא שחקן שיכול להתאים לאג'נדה ההגנתית של דיוויד.

פליקס אמר שהוא שאל בפורום רוסי והם אמרו שהוא חתום לעוד איזה שנה-שנתיים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 19:50

Chen כתב:רק אותי מטריד שאין לנו קלעי שלוש רצינים? אם בלו עוזב אין לנו בכלל כאלה, חייבים להתחשב בקטע הזה בבחירת השחקנים, אם ג'קסון והלפרין יבואו לפה זה ישפר את המצב אבל כל שאר המועמדים די גרועים בתחום הזה.

אתה צודק מאוד. זאת נקודה חשובה.
העניין הוא שלהביא שחקן שהוא קלעי אוטומטי, וגם שחקן טוב, זה דבר די קשה. בדר"כ השוטרים האלה, זה כל מה שהם יודעים לעשות, וזה מגביל ולרוב לא עובד במכבי.

בכל מקרה, כמו שאמרת, הלפרין ישפר מאוד את רמת הקליעה משלוש הגארדים, ואם בלו עוזב, נשאר לנו רק להתפלל, שפניני וסמית', ייתנו את האקסטרה בתחום הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 19:52

jol9 כתב:
Chen כתב:רק אותי מטריד שאין לנו קלעי שלוש רצינים? אם בלו עוזב אין לנו בכלל כאלה, חייבים להתחשב בקטע הזה בבחירת השחקנים, אם ג'קסון והלפרין יבואו לפה זה ישפר את המצב אבל כל שאר המועמדים די גרועים בתחום הזה.

העניין הוא שלהביא שחקן שהוא קלעי אוטומטי, וגם שחקן טוב, זה דבר די קשה. בדר"כ השוטרים האלה, זה כל מה שהם יודעים לעשות, וזה מגביל ולרוב לא עובד במכבי.

בכל מקרה, כמו שאמרת, הלפרין ישפר מאוד את רמת הקליעה משלוש הגארדים, ואם בלו עוזב, נשאר לנו רק להתפלל, שפניני וסמית', ייתנו את האקסטרה בתחום הזה.

אני הייתי מחתימה את דאן מבני השרון, חוסכת כסף על השוטינג גארד ומבזבזת הכל על הרכז..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 19:55

Holiday_Armadillo כתב:
ראה כאילו את מנסה לעגל כל מיני פינות. לא צריך להסתבך יותר מדי. מכבי לא הייתה תקועה בהתקפה, זה די מגוחך לטעון את זה, לנוכח העובדה שמכבי הובילה את היורוליג בנקודות! אין שחקנים שיודעים לשחק בהתקפה עומדת? סופו, אליהו, פארגו, אידסון, בלו, פניני, הנדריקס, ולפעמים גם פרקינס, היו מצוינים גם בהתקפה עומדת.

לעגל פינות? נו באמת
אני עוד זוכרת זעקות בכי פה בתחילת העונה שאמרו שאין לנו שום דבר להציע בהתקפה עומדת חוץ מזה שפארגו יעשה ניסים..
מגוחך לטעון את זה? בלאט דיבר על זה בעצמו..הייתה כתבה ענקית שמנתחת את המשחק של מכבי והיה רשום שלמרות שאנחנו קולעים כמעט הכי הרבה נקודות ביורוליג אנחנו לא פוגעים מהשדה ורוב הנקודות של מכבי הגיעו ממתפרצות ומזה שהובלנו את היורוליג בחטיפות..
תסתכל שכל השחקנים שאתה רשמת שיודעים לשחק בהתקפה עומדת(בלו,פניני,הנדריקס,סופו)הם שחקנים שתלויים בזה שהרכז שלהם יתפקד בהתקפה עומדת וניהול המשחק של פרקינס בהתקפות עומדות הוא בינוני מינוס..
אתה יכול להגיד שאני טועה אבל אני יודעת שאני צודקת ואני יודעת שכל מה שאמרתי עכשיו זה מה שהיה לפני שנה..פרקינס תקע אותנו בהתקפות עומדות ובגלל זה לא הצלחנו לייצר כלום נגד קבוצות יותר גדולות כי שם היינו צריכים יותר מהגנה טובה(שלא עבדה)ולא תיפקדנו..

צריך לדעת מתי ללחוץ ואת מי אבל להגיד בכללי שהגנה לוחצת זה דבר רע..זה דבר שמגוחך להגיד לא מה שאני אמרתי..

כן, לעגל פינות. לא צריך את כל הסיסמאות האלה של "פרקינס היה הקפטן של הספינה", ובגלל שהוא לא טוב בהתקפה עומדת, אז זאת הבעיה שלנו. זה רחוק מאוד מלהיות ככה. לומר "הבעיה לפני שנתיים הייתה שאלה שעשו הגנת לחץ היו ללא יכולות בהתקפה" או "אני בטוחה שבלאט ירצה לחזור ללחץ אבל הפעם גם בתוספת התקפה.." זה מגוחך בעניי, מהסיבה שהובלנו את היורוליג בנקודות! מתפרצות לא מתפרצות, היו פה שחקנים כמו פארגו, סופו, ליאור, וכו', שחקני התקפה מהשורה הראשונה באירופה. איך אין שום דבר להציע בהתקפה עומדת? רק פארגו? סופו לא נחשב? ליאור לא? בלו? כל השאר?...
את בעצמך אמרת כל הזמן, שסופו היה טוב, כי היה מי שידע להפעיל אותו מצוין. אז עכשיו פתאום זה לא היה טוב, כי הוא ושאר השחקנים, בנויים על רכז, ופרקינס מרכז בינוני? מה עם אידסון? מה עם פארגו? התקפה לא הייתה הבעיה של מכבי. אני פשוט לא מצליח להבין, איך אפשר לומר שהתקפה היא הבעיה שלנו, שהובלנו את היורוליג בנקודות, עם סגל מצוין שכזה
נכון, היה חלק בלחץ כמעט כל העונה, מול הקבוצות הקטנות. אז מה, זה שזה עבד אז, והיה לנו הרבה מתפרצות, זה אומר שזה טוב? זה יעיל?
במקום לטחון מים, בואי אני אשאל אותך שאלה. אם אנחנו עכשיו מול אחת הקבוצות הגדולות (פאו, בארסה, צסק"א, ריאל או סיינה), היית רוצה שנלחץ? לא משנה מי משחק, מצידי ההרכב הכי טוב שאת יכולה לחשוב עליו, הייתי רוצה שמכבי ילחצו את הרכזים האלה? לא יודע מה איתך, אני כבר ראיתי את הלחץ הזה כושל מול בארסה ומול קאחה. לחשוב מה יקרה שילחצו את מקאלב, דיאמנטידיס, קלאטס, ושאר השחקנים האלה, לא עושה לי טוב
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 19:58

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Chen כתב:אם יביאו את בוורלי זה יהיה בגלל ההגנה, זה שחקן מצוין שיהיה אפשר ללחוץ איתו כמו בעונה שעברה, אבל תלוי גם מי ישחק לידו, אם לנגפורד נשאר האפשרות הטובה ביותר כרגע היא ג'קסון.

די כבר עם הבלוף הזה שנקרא לחץ! הדבר הזה עבר מול ז'לגיריס, ומאז חושבים שזה הנוסחה המנצחת. הלחץ הזה לא שווה לכלום ברמות הגבוהות, גם אם תשחק עם פרקינס, בוורלי ואידסון יחד בחמישיה. מול קבוצות כמו בארסה, צסק"א, פאו, ריאל, סיינה, ושאר הקבוצות הנורמליות, הלחץ הזה יתורגם לנקודות קלות של היריבה שוב ושוב. באמת נראה לך שהלחץ יעבוד מול רכזים כמו דיאמנטידיס, הוארטס, תאודוסיץ', מקאלב, וכו'..? ממש לא
בוורלי שחקן הגנה טוב, וגם יודע לשחק בהתקפה. אבל הוא ממש לא נראה היום כמו שחקן שאתה יכול לבנות עליו כרכז ראשון, שיקח אותנו לשלבים המכריעים. הוא לא ממש רכז, חסר ניסיון, לא ממש חכם, ודי שכונתי בסגנון משחק שלו

אין שום דבר רע בהגנת לחץ..הבעיה לפני שנתיים הייתה שאלה שעשו הגנת לחץ היו ללא יכולות בהתקפה ובגלל זה באמת זה לא עבד נגד קבוצות יותר גדולות מז'לגיריס ורומא..
אני בטוחה שבלאט ירצה לחזור ללחץ אבל הפעם גם בתוספת התקפה..

יש הרבה מאוד רע. ממש לא הצלחנו עם הלחץ הזה מול הגדולות. להיפך, זכור לי, בעיקר מול בארסה, שהרכז (רוביו וסאדה בבארסה), שברו את הלחץ בקלות בדרך ל2 קלות. הלחץ הזה גרוע. גם מול קאחה זה לא עבד, ואני בטוח ב10000% שגם מול פאו זה לא היה עובד
לא היו עם יכולות בהתקפה?? על מה את מדברת? שנה שעברה מכבי הובילה את היורוליג בנקודות. שחקנים כמו פארגו, סופו, ליאור, הם שחקני התקפה יוצאים מהכלל, וגם פרקינס, אידסון ובלו שידעו לתת נקודות. ההתקפה לא הייתה הבעיה. הגנת הלחץ הזאת זה בלוף, ולא עובד מול קבוצות בכירות יותר מז'לגיריס או רומא. אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יקרה שינסו ללחוץ את מקאלב, דיאמנטידיס, הוארטס, או תאודוסיץ'..

אין שום דבר רע בהגנת לחץ אם אתה מגבה את זה ביכולות התקפיות בהתקפה עומדת..מה לעשות שפארגו לא הגיע עד סוף העונה ופרקינס הנגר ההתקפי(כן,אמרתי נגר התקפי אוהבי פרקינס)היה שם בשביל לא לעשות כלום כשהגנת הלחץ לא עבדה?
עד שפארגו הגיע באמת למכבי(וזה לא קרה עד הסידרה נגד קאחה)פרקינס הוא זה שהיה הקפטן של הספינה ואיתו נראינו רע כי חוץ מהגנה טובה הוא לא נתן כלום..החיסרון המשמעותי ביותר של מכבי לפני שנתיים היה שזה שהחזיק בכדור הכי הרבה זמן עשה הגנה מעולה וברגע שהוא לא הצליח לחטוף ולעשות נקודות קלות אז נתקענו עם התקפות עומדות תרתי משמע..
לא יהיה שום דבר רע בהגנת לחץ אם השחקנים שיבצעו אותה יידעו לתפקד גם בהתקפה עומדת ולא נחיה כל הזמן רק ממתפרצות..הרי הנתונים לפני שנתיים הראו שלמרות שמכבי מקום שני בנקודות היא בערך מקום 8-10 באחוזים מהשדה..ברגע שהגענו למשחקים בול ברצלונה או קאחה אז זה בא לידי ביטוי אבל להגיד שהגנת לחץ זה דבר נורא..אם זה עובד וזה עובד טוב אז זה לא דבר נורא בכלל..רק אסור שזה הדבר היחידי שיהיה לקבוצה להציע..

האמת שמכבי בעונה שעברה נראתה נפלא, עד שהגיע הטופ 16, שם היא היתה בינונית, וכמובן היתה שוב מעולה בהצלבה.
אני מזכיר לך שהיא דרסה כל מה שזז, עם הפרשים אסטרונומיים וכדורסל מדהים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 20:00

אסף, אתה יכול לנסות לסחוב אותי להיות עוד אחד מהקורבנות שלך על דיונים ארוכים וחסרי משמעות..''לטחון מים''..נו באמת..
אני לא מסכימה אפילו עם אחוז אחד ממה שאתה אומר ואני עדיין אהיה זאת שתעצור את הדיון הזה כי אין לי רצון או אנרגיות למשוך את זה עכשיו 15 עמודים..אם תרצה להתייחס לזה כניצחון אישי גם לא תהיה לי בעיה..

האמת שמכבי בעונה שעברה נראתה נפלא, עד שהגיע הטופ 16, שם היא היתה בינונית, וכמובן היתה שוב מעולה בהצלבה.
אני מזכיר לך שהיא דרסה כל מה שזז, עם הפרשים אסטרונומיים וכדורסל מדהים.

אבל זאת הייתה הפואנטה שלי..נגד מי שיחקנו בשלב הבתים? פרוקום? ז'לגיריס? ברור שעם הגנה כמו שהייתה היינו מעולים נגד הקבוצות האלה וניצחנו בהפרשים אסטרונומיים..כי את כל הנקודות עשינו מחטיפות ומתפרצות נגד קבוצות שלא היו בדיוק מאריות אירופה..אחרי זה כמו שאתה אומר התחלנו לפגוש קבוצות יותר מוכשרות ונתקענו..ואז פרקינס נפצע ושוב השתחררנו..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 20:02

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

אני הייתי מחתימה את דאן מבני השרון, חוסכת כסף על השוטינג גארד ומבזבזת הכל על הרכז..

אז מזל שאת לא זאת שבונה את הסגל לעונה הבאה... :tongue1
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 20:03

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

אתה לא הראשון שאומר את זה :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 20:04

אני לא מחפש דיון ארוך וחסר משמעות, בטח ש"ניצחון" לא ממש מעניין אותי. שאלתי אותך שאלה אחת, אני לא ימשיך מעבר לזה. את רוצה לראות את מכבי שנה הבאה לוחצים קבוצות עם רכזים כאלה? לא נראה לך שזה קצת מיותר לנסות ללחוץ שחקנים כמו דיאמנטידיס או מקאלב?
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 23 אפריל 2012, 20:05

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:

אתה לא הראשון שאומר את זה :laugh2

:thumbup

אני מעריך מאוד את זה שאת הולכת עם האמת שלך... כבוד!!
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 20:06

asafb96 כתב:אני לא מחפש דיון ארוך וחסר משמעות, בטח ש"ניצחון" לא ממש מעניין אותי. שאלתי אותך שאלה אחת, אני לא ימשיך מעבר לזה. את רוצה לראות את מכבי שנה הבאה לוחצים קבוצות עם רכזים כאלה? לא נראה לך שזה קצת מיותר לנסות ללחוץ שחקנים כמו דיאמנטידיס או מקאלב?

אבל אם היית קורא את ההודעות שלי היית רואה שעניתי על השאלה הזאת עוד לפני ששאלת אותה אפילו..
אמרתי שצריך לדעת על מי ללחוץ ומתי אבל שאי אפשר להכליל את הגנת הלחץ ולהגיד שהיא דבר רע..פשוט צריך לדעת מתי ולהציע יותר מהגנת לחץ כשצריך גם דברים אחרים..
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 23 אפריל 2012, 20:06

העניין הוא שיש כאן כמה פנטזיות שגורמות להזיל ריר, אבל למכבי אין הרבה כסף לחיזוק, או יותר נכון אנחנו לא יודעים כמה, אנחנו יודעים שאין הרבה...
בכל אופן אני לא יודע מה ומי ומו ואיך... אבל קשה לי להאמין ששחקנים גדולים כמו גקסון פרקינס בברלי יבואו לכאן, אבל אם אחד יבוא אני לוקח את זה בשתי ידיים.
הסיכוי שמישהו מהם יבוא זה רק אולי אם מכבי לא ישלמו להנדריקס ולאנגפורד.....
מה שאני בעצם אומר שהלוואי ואחד מהם יהיה כאן, אני פשוט לא רוצה להתאכזב כמו בשנה שעברה.
גם ככה זה ידוע שיש לנו בעיה תקציבית.
מה שכן במידה ומכבי לא מצליחה לסגור מו"מ עם הנדריקס וקית' יכול להיות שהם יספיקו לגנוב את פרקינס או גקסון או אולי אפילו את בברלי, אבל קשה להאמין שבשכר שהשחקנים האלו דורשים אנחנו נצליח להביא אותם.
למעשה קודם כל נחתים את יוגב, אחר כך נדבר. שיהיה בהצלחה!
סליחה על הפסימיות אבל אני באמת לא רוצה להתאכזב, ואם באמת יהיו פה פנטזיות כאלו אני מאוד אשמח!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 20:10

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:אני לא מחפש דיון ארוך וחסר משמעות, בטח ש"ניצחון" לא ממש מעניין אותי. שאלתי אותך שאלה אחת, אני לא ימשיך מעבר לזה. את רוצה לראות את מכבי שנה הבאה לוחצים קבוצות עם רכזים כאלה? לא נראה לך שזה קצת מיותר לנסות ללחוץ שחקנים כמו דיאמנטידיס או מקאלב?

אבל אם היית קורא את ההודעות שלי היית רואה שעניתי על השאלה הזאת עוד לפני ששאלת אותה אפילו..
אמרתי שצריך לדעת על מי ללחוץ ומתי אבל שאי אפשר להכליל את הגנת הלחץ ולהגיד שהיא דבר רע..פשוט צריך לדעת מתי ולהציע יותר מהגנת לחץ כשצריך גם דברים אחרים..

אוקי, עם זה אני יכול להסכים. העניין הוא שמי שכן אפשר ללחוץ, זה קבוצות קטנות. כמו שלחצנו אתמול את מגדל ברבע האחרון... בשבלים המכריעים, מול הקבוצות הטובות, הלחץ הזה לא ממש רלוונטי... אבל לא משנה
בנושא אחר, לנוכח השוק הדליל משהו באירופה, יש איזה רכזים שיכולים להיות רלוונטיים מהNBA? נראה לי אם אנחנו לא מצליחים להביא את ג'קסון, לא נשאר כמעט כלום באירופה... צריך לבדוק עוד אופציות
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 23 אפריל 2012, 20:16

asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אוקי, עם זה אני יכול להסכים. העניין הוא שמי שכן אפשר ללחוץ, זה קבוצות קטנות. כמו שלחצנו אתמול את מגדל ברבע האחרון... בשבלים המכריעים, מול הקבוצות הטובות, הלחץ הזה לא ממש רלוונטי... אבל לא משנה
בנושא אחר, לנוכח השוק הדליל משהו באירופה, יש איזה רכזים שיכולים להיות רלוונטיים מהNBA? נראה לי אם אנחנו לא מצליחים להביא את ג'קסון, לא נשאר כמעט כלום באירופה... צריך לבדוק עוד אופציות

היחידים שהייתי מביאה הם אנדרה מילר וגוראן דראגיץ' ואין מצב להביא אפילו אחד מהם :laugh2
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 23 אפריל 2012, 20:20

קובי כתב:למישהו יש רפרנס לגבי העניין שבברלי חתום לעונה הבאה בספרטק ?

כמדומני, בברלי, הוא דווקא שחקן שיכול להתאים לאג'נדה ההגנתית של דיוויד ולכן נשמע פרסום הגיוני משהו.

אג'נדה יש לשלי יחימוביץ'. בלאט, כמדומני, לקח אליפות אירופה עם רוסיה עם כדורסל הגנתי קונבנציולי לחלוטין שלא כל כך כלל לחץ כמו בשנה שעברה. עניין הלחץ בא כדי להסתיר חסרונות אחרים שהיו בקבוצה, כמו הבעייתיות של סופו בהגנה על פיק אנד רול, היעדר חוסם וחוסר הפיזיות של אליהו. כשאתה לוחץ את היריב, מעכב את הובלת הכדור וגורם לו להתחיל את ההתקפה באיחור ועם לחץ של זמן הרבה יותר קשה לנצל את היתרונות האלו. זה לא היה יעיל מול קבוצות עם רכזים טובים או ריבוי מובילי כדור ששברו את הלחץ הזה כמו ברסה, קאחה ופאנאתנייקוס. את בברלי לא הייתי מביא כי הוא לא מנהל משחק טוב, לא קולע מבחוץ ואני לא אוהב שחקנים מהסוג הזה. מכבי, לטעמי, צריכה מנהל משחק שקול, רגוע עם יכולת ליצור כמו ג'קסון.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 23 אפריל 2012, 20:21

Holiday_Armadillo כתב:
asafb96 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

היחידים שהייתי מביאה הם אנדרה מילר וגוראן דראגיץ' ואין מצב להביא אפילו אחד מהם :laugh2

דרגיץ' שחקן שאני מאוד אוהב, אבל הוא בתקופה מצוינת, בעיקר בגלל הפציעה של קייל לאורי שעדיין לא ממש חזר לעצמו, ואין סיכוי להביא אותו. הוא קיבל את עמדת הרכז הראשון ונראה מצוין בנתיים... מילר כבר זקן לא?
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים