בוא לא נחזור על עונה כזו שוב פעם....

הלוואי עליי עוד עונה כמו זו של שנה שעברה, אני נהניתי לראות את מכבי כמו שהרבה מאוד שנים לא נהניתי לראות את מכבי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:אם יביאו את בוורלי זה יהיה בגלל ההגנה, זה שחקן מצוין שיהיה אפשר ללחוץ איתו כמו בעונה שעברה, אבל תלוי גם מי ישחק לידו, אם לנגפורד נשאר האפשרות הטובה ביותר כרגע היא ג'קסון.
די כבר עם הבלוף הזה שנקרא לחץ! הדבר הזה עבר מול ז'לגיריס, ומאז חושבים שזה הנוסחה המנצחת. הלחץ הזה לא שווה לכלום ברמות הגבוהות, גם אם תשחק עם פרקינס, בוורלי ואידסון יחד בחמישיה. מול קבוצות כמו בארסה, צסק"א, פאו, ריאל, סיינה, ושאר הקבוצות הנורמליות, הלחץ הזה יתורגם לנקודות קלות של היריבה שוב ושוב. באמת נראה לך שהלחץ יעבוד מול רכזים כמו דיאמנטידיס, הוארטס, תאודוסיץ', מקאלב, וכו'..? ממש לא
בוורלי שחקן הגנה טוב, וגם יודע לשחק בהתקפה. אבל הוא ממש לא נראה היום כמו שחקן שאתה יכול לבנות עליו כרכז ראשון, שיקח אותנו לשלבים המכריעים. הוא לא ממש רכז, חסר ניסיון, לא ממש חכם, ודי שכונתי בסגנון משחק שלו
אין שום דבר רע בהגנת לחץ..הבעיה לפני שנתיים הייתה שאלה שעשו הגנת לחץ היו ללא יכולות בהתקפה ובגלל זה באמת זה לא עבד נגד קבוצות יותר גדולות מז'לגיריס ורומא..
אני בטוחה שבלאט ירצה לחזור ללחץ אבל הפעם גם בתוספת התקפה..
יש הרבה מאוד רע. ממש לא הצלחנו עם הלחץ הזה מול הגדולות. להיפך, זכור לי, בעיקר מול בארסה, שהרכז (רוביו וסאדה בבארסה), שברו את הלחץ בקלות בדרך ל2 קלות. הלחץ הזה גרוע. גם מול קאחה זה לא עבד, ואני בטוח ב10000% שגם מול פאו זה לא היה עובד
לא היו עם יכולות בהתקפה?? על מה את מדברת? שנה שעברה מכבי הובילה את היורוליג בנקודות. שחקנים כמו פארגו, סופו, ליאור, הם שחקני התקפה יוצאים מהכלל, וגם פרקינס, אידסון ובלו שידעו לתת נקודות. ההתקפה לא הייתה הבעיה. הגנת הלחץ הזאת זה בלוף, ולא עובד מול קבוצות בכירות יותר מז'לגיריס או רומא. אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יקרה שינסו ללחוץ את מקאלב, דיאמנטידיס, הוארטס, או תאודוסיץ'..
אין שום דבר רע בהגנת לחץ אם אתה מגבה את זה ביכולות התקפיות בהתקפה עומדת..מה לעשות שפארגו לא הגיע עד סוף העונה ופרקינס הנגר ההתקפי(כן,אמרתי נגר התקפי אוהבי פרקינס)היה שם בשביל לא לעשות כלום כשהגנת הלחץ לא עבדה?
עד שפארגו הגיע באמת למכבי(וזה לא קרה עד הסידרה נגד קאחה)פרקינס הוא זה שהיה הקפטן של הספינה ואיתו נראינו רע כי חוץ מהגנה טובה הוא לא נתן כלום..החיסרון המשמעותי ביותר של מכבי לפני שנתיים היה שזה שהחזיק בכדור הכי הרבה זמן עשה הגנה מעולה וברגע שהוא לא הצליח לחטוף ולעשות נקודות קלות אז נתקענו עם התקפות עומדות תרתי משמע..
לא יהיה שום דבר רע בהגנת לחץ אם השחקנים שיבצעו אותה יידעו לתפקד גם בהתקפה עומדת ולא נחיה כל הזמן רק ממתפרצות..הרי הנתונים לפני שנתיים הראו שלמרות שמכבי מקום שני בנקודות היא בערך מקום 8-10 באחוזים מהשדה..ברגע שהגענו למשחקים בול ברצלונה או קאחה אז זה בא לידי ביטוי אבל להגיד שהגנת לחץ זה דבר נורא..אם זה עובד וזה עובד טוב אז זה לא דבר נורא בכלל..רק אסור שזה הדבר היחידי שיהיה לקבוצה להציע..
ראה כאילו את מנסה לעגל כל מיני פינות. לא צריך להסתבך יותר מדי. מכבי לא הייתה תקועה בהתקפה, זה די מגוחך לטעון את זה, לנוכח העובדה שמכבי הובילה את היורוליג בנקודות! אין שחקנים שיודעים לשחק בהתקפה עומדת? סופו, אליהו, פארגו, אידסון, בלו, פניני, הנדריקס, ולפעמים גם פרקינס, היו מצוינים גם בהתקפה עומדת.
לא נכון לומר שפארגו לא הגיעה עד הסדרה מול קאחה. ממש לא. מהטופ 16 הוא היה אדיר, וגם בשלב הראשון היו לו כמה משחקים טובים
חוץ מזה, כל מה שאנחנו אומרים עכשיו זה בסופו של דבר שטויות. בשורה התחתונה, לא משנה מי יהיה פה, לא משנה איך נשחק בהתקפה עומדת, לא משנה כלום, אם ננסה ללחוץ רכזים כמו דיאמנטידיס, מקאלב, האורטס או תאודוסיץ', נקבל בראש.
קובי כתב:למישהו יש רפרנס לגבי העניין שבברלי חתום לעונה הבאה בספרטק ?
כמדומני, בברלי, הוא דווקא שחקן שיכול להתאים לאג'נדה ההגנתית של דיוויד.
Chen כתב:רק אותי מטריד שאין לנו קלעי שלוש רצינים? אם בלו עוזב אין לנו בכלל כאלה, חייבים להתחשב בקטע הזה בבחירת השחקנים, אם ג'קסון והלפרין יבואו לפה זה ישפר את המצב אבל כל שאר המועמדים די גרועים בתחום הזה.
jol9 כתב:Chen כתב:רק אותי מטריד שאין לנו קלעי שלוש רצינים? אם בלו עוזב אין לנו בכלל כאלה, חייבים להתחשב בקטע הזה בבחירת השחקנים, אם ג'קסון והלפרין יבואו לפה זה ישפר את המצב אבל כל שאר המועמדים די גרועים בתחום הזה.
אתה צודק מאוד. זאת נקודה חשובה.
העניין הוא שלהביא שחקן שהוא קלעי אוטומטי, וגם שחקן טוב, זה דבר די קשה. בדר"כ השוטרים האלה, זה כל מה שהם יודעים לעשות, וזה מגביל ולרוב לא עובד במכבי.
בכל מקרה, כמו שאמרת, הלפרין ישפר מאוד את רמת הקליעה משלוש הגארדים, ואם בלו עוזב, נשאר לנו רק להתפלל, שפניני וסמית', ייתנו את האקסטרה בתחום הזה.
Holiday_Armadillo כתב:ראה כאילו את מנסה לעגל כל מיני פינות. לא צריך להסתבך יותר מדי. מכבי לא הייתה תקועה בהתקפה, זה די מגוחך לטעון את זה, לנוכח העובדה שמכבי הובילה את היורוליג בנקודות! אין שחקנים שיודעים לשחק בהתקפה עומדת? סופו, אליהו, פארגו, אידסון, בלו, פניני, הנדריקס, ולפעמים גם פרקינס, היו מצוינים גם בהתקפה עומדת.
לא נכון לומר שפארגו לא הגיעה עד הסדרה מול קאחה. ממש לא. מהטופ 16 הוא היה אדיר, וגם בשלב הראשון היו לו כמה משחקים טובים
חוץ מזה, כל מה שאנחנו אומרים עכשיו זה בסופו של דבר שטויות. בשורה התחתונה, לא משנה מי יהיה פה, לא משנה איך נשחק בהתקפה עומדת, לא משנה כלום, אם ננסה ללחוץ רכזים כמו דיאמנטידיס, מקאלב, האורטס או תאודוסיץ', נקבל בראש.
לעגל פינות? נו באמת
אני עוד זוכרת זעקות בכי פה בתחילת העונה שאמרו שאין לנו שום דבר להציע בהתקפה עומדת חוץ מזה שפארגו יעשה ניסים..
מגוחך לטעון את זה? בלאט דיבר על זה בעצמו..הייתה כתבה ענקית שמנתחת את המשחק של מכבי והיה רשום שלמרות שאנחנו קולעים כמעט הכי הרבה נקודות ביורוליג אנחנו לא פוגעים מהשדה ורוב הנקודות של מכבי הגיעו ממתפרצות ומזה שהובלנו את היורוליג בחטיפות..
תסתכל שכל השחקנים שאתה רשמת שיודעים לשחק בהתקפה עומדת(בלו,פניני,הנדריקס,סופו)הם שחקנים שתלויים בזה שהרכז שלהם יתפקד בהתקפה עומדת וניהול המשחק של פרקינס בהתקפות עומדות הוא בינוני מינוס..
אתה יכול להגיד שאני טועה אבל אני יודעת שאני צודקת ואני יודעת שכל מה שאמרתי עכשיו זה מה שהיה לפני שנה..פרקינס תקע אותנו בהתקפות עומדות ובגלל זה לא הצלחנו לייצר כלום נגד קבוצות יותר גדולות כי שם היינו צריכים יותר מהגנה טובה(שלא עבדה)ולא תיפקדנו..
צריך לדעת מתי ללחוץ ואת מי אבל להגיד בכללי שהגנה לוחצת זה דבר רע..זה דבר שמגוחך להגיד לא מה שאני אמרתי..
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Chen כתב:אם יביאו את בוורלי זה יהיה בגלל ההגנה, זה שחקן מצוין שיהיה אפשר ללחוץ איתו כמו בעונה שעברה, אבל תלוי גם מי ישחק לידו, אם לנגפורד נשאר האפשרות הטובה ביותר כרגע היא ג'קסון.
די כבר עם הבלוף הזה שנקרא לחץ! הדבר הזה עבר מול ז'לגיריס, ומאז חושבים שזה הנוסחה המנצחת. הלחץ הזה לא שווה לכלום ברמות הגבוהות, גם אם תשחק עם פרקינס, בוורלי ואידסון יחד בחמישיה. מול קבוצות כמו בארסה, צסק"א, פאו, ריאל, סיינה, ושאר הקבוצות הנורמליות, הלחץ הזה יתורגם לנקודות קלות של היריבה שוב ושוב. באמת נראה לך שהלחץ יעבוד מול רכזים כמו דיאמנטידיס, הוארטס, תאודוסיץ', מקאלב, וכו'..? ממש לא
בוורלי שחקן הגנה טוב, וגם יודע לשחק בהתקפה. אבל הוא ממש לא נראה היום כמו שחקן שאתה יכול לבנות עליו כרכז ראשון, שיקח אותנו לשלבים המכריעים. הוא לא ממש רכז, חסר ניסיון, לא ממש חכם, ודי שכונתי בסגנון משחק שלו
אין שום דבר רע בהגנת לחץ..הבעיה לפני שנתיים הייתה שאלה שעשו הגנת לחץ היו ללא יכולות בהתקפה ובגלל זה באמת זה לא עבד נגד קבוצות יותר גדולות מז'לגיריס ורומא..
אני בטוחה שבלאט ירצה לחזור ללחץ אבל הפעם גם בתוספת התקפה..
יש הרבה מאוד רע. ממש לא הצלחנו עם הלחץ הזה מול הגדולות. להיפך, זכור לי, בעיקר מול בארסה, שהרכז (רוביו וסאדה בבארסה), שברו את הלחץ בקלות בדרך ל2 קלות. הלחץ הזה גרוע. גם מול קאחה זה לא עבד, ואני בטוח ב10000% שגם מול פאו זה לא היה עובד
לא היו עם יכולות בהתקפה?? על מה את מדברת? שנה שעברה מכבי הובילה את היורוליג בנקודות. שחקנים כמו פארגו, סופו, ליאור, הם שחקני התקפה יוצאים מהכלל, וגם פרקינס, אידסון ובלו שידעו לתת נקודות. ההתקפה לא הייתה הבעיה. הגנת הלחץ הזאת זה בלוף, ולא עובד מול קבוצות בכירות יותר מז'לגיריס או רומא. אני לא רוצה לחשוב בכלל מה יקרה שינסו ללחוץ את מקאלב, דיאמנטידיס, הוארטס, או תאודוסיץ'..
אין שום דבר רע בהגנת לחץ אם אתה מגבה את זה ביכולות התקפיות בהתקפה עומדת..מה לעשות שפארגו לא הגיע עד סוף העונה ופרקינס הנגר ההתקפי(כן,אמרתי נגר התקפי אוהבי פרקינס)היה שם בשביל לא לעשות כלום כשהגנת הלחץ לא עבדה?
עד שפארגו הגיע באמת למכבי(וזה לא קרה עד הסידרה נגד קאחה)פרקינס הוא זה שהיה הקפטן של הספינה ואיתו נראינו רע כי חוץ מהגנה טובה הוא לא נתן כלום..החיסרון המשמעותי ביותר של מכבי לפני שנתיים היה שזה שהחזיק בכדור הכי הרבה זמן עשה הגנה מעולה וברגע שהוא לא הצליח לחטוף ולעשות נקודות קלות אז נתקענו עם התקפות עומדות תרתי משמע..
לא יהיה שום דבר רע בהגנת לחץ אם השחקנים שיבצעו אותה יידעו לתפקד גם בהתקפה עומדת ולא נחיה כל הזמן רק ממתפרצות..הרי הנתונים לפני שנתיים הראו שלמרות שמכבי מקום שני בנקודות היא בערך מקום 8-10 באחוזים מהשדה..ברגע שהגענו למשחקים בול ברצלונה או קאחה אז זה בא לידי ביטוי אבל להגיד שהגנת לחץ זה דבר נורא..אם זה עובד וזה עובד טוב אז זה לא דבר נורא בכלל..רק אסור שזה הדבר היחידי שיהיה לקבוצה להציע..
האמת שמכבי בעונה שעברה נראתה נפלא, עד שהגיע הטופ 16, שם היא היתה בינונית, וכמובן היתה שוב מעולה בהצלבה.
אני מזכיר לך שהיא דרסה כל מה שזז, עם הפרשים אסטרונומיים וכדורסל מדהים.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Chen כתב:רק אותי מטריד שאין לנו קלעי שלוש רצינים? אם בלו עוזב אין לנו בכלל כאלה, חייבים להתחשב בקטע הזה בבחירת השחקנים, אם ג'קסון והלפרין יבואו לפה זה ישפר את המצב אבל כל שאר המועמדים די גרועים בתחום הזה.
העניין הוא שלהביא שחקן שהוא קלעי אוטומטי, וגם שחקן טוב, זה דבר די קשה. בדר"כ השוטרים האלה, זה כל מה שהם יודעים לעשות, וזה מגביל ולרוב לא עובד במכבי.
בכל מקרה, כמו שאמרת, הלפרין ישפר מאוד את רמת הקליעה משלוש הגארדים, ואם בלו עוזב, נשאר לנו רק להתפלל, שפניני וסמית', ייתנו את האקסטרה בתחום הזה.
אני הייתי מחתימה את דאן מבני השרון, חוסכת כסף על השוטינג גארד ומבזבזת הכל על הרכז..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Chen כתב:רק אותי מטריד שאין לנו קלעי שלוש רצינים? אם בלו עוזב אין לנו בכלל כאלה, חייבים להתחשב בקטע הזה בבחירת השחקנים, אם ג'קסון והלפרין יבואו לפה זה ישפר את המצב אבל כל שאר המועמדים די גרועים בתחום הזה.
אני הייתי מחתימה את דאן מבני השרון, חוסכת כסף על השוטינג גארד ומבזבזת הכל על הרכז..
אז מזל שאת לא זאת שבונה את הסגל לעונה הבאה...
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Chen כתב:רק אותי מטריד שאין לנו קלעי שלוש רצינים? אם בלו עוזב אין לנו בכלל כאלה, חייבים להתחשב בקטע הזה בבחירת השחקנים, אם ג'קסון והלפרין יבואו לפה זה ישפר את המצב אבל כל שאר המועמדים די גרועים בתחום הזה.
אז מזל שאת לא זאת שבונה את הסגל לעונה הבאה...
אתה לא הראשון שאומר את זה
asafb96 כתב:אני לא מחפש דיון ארוך וחסר משמעות, בטח ש"ניצחון" לא ממש מעניין אותי. שאלתי אותך שאלה אחת, אני לא ימשיך מעבר לזה. את רוצה לראות את מכבי שנה הבאה לוחצים קבוצות עם רכזים כאלה? לא נראה לך שזה קצת מיותר לנסות ללחוץ שחקנים כמו דיאמנטידיס או מקאלב?
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אני לא מחפש דיון ארוך וחסר משמעות, בטח ש"ניצחון" לא ממש מעניין אותי. שאלתי אותך שאלה אחת, אני לא ימשיך מעבר לזה. את רוצה לראות את מכבי שנה הבאה לוחצים קבוצות עם רכזים כאלה? לא נראה לך שזה קצת מיותר לנסות ללחוץ שחקנים כמו דיאמנטידיס או מקאלב?
אבל אם היית קורא את ההודעות שלי היית רואה שעניתי על השאלה הזאת עוד לפני ששאלת אותה אפילו..
אמרתי שצריך לדעת על מי ללחוץ ומתי אבל שאי אפשר להכליל את הגנת הלחץ ולהגיד שהיא דבר רע..פשוט צריך לדעת מתי ולהציע יותר מהגנת לחץ כשצריך גם דברים אחרים..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אני לא מחפש דיון ארוך וחסר משמעות, בטח ש"ניצחון" לא ממש מעניין אותי. שאלתי אותך שאלה אחת, אני לא ימשיך מעבר לזה. את רוצה לראות את מכבי שנה הבאה לוחצים קבוצות עם רכזים כאלה? לא נראה לך שזה קצת מיותר לנסות ללחוץ שחקנים כמו דיאמנטידיס או מקאלב?
אבל אם היית קורא את ההודעות שלי היית רואה שעניתי על השאלה הזאת עוד לפני ששאלת אותה אפילו..
אמרתי שצריך לדעת על מי ללחוץ ומתי אבל שאי אפשר להכליל את הגנת הלחץ ולהגיד שהיא דבר רע..פשוט צריך לדעת מתי ולהציע יותר מהגנת לחץ כשצריך גם דברים אחרים..
אוקי, עם זה אני יכול להסכים. העניין הוא שמי שכן אפשר ללחוץ, זה קבוצות קטנות. כמו שלחצנו אתמול את מגדל ברבע האחרון... בשבלים המכריעים, מול הקבוצות הטובות, הלחץ הזה לא ממש רלוונטי... אבל לא משנה
בנושא אחר, לנוכח השוק הדליל משהו באירופה, יש איזה רכזים שיכולים להיות רלוונטיים מהNBA? נראה לי אם אנחנו לא מצליחים להביא את ג'קסון, לא נשאר כמעט כלום באירופה... צריך לבדוק עוד אופציות
קובי כתב:למישהו יש רפרנס לגבי העניין שבברלי חתום לעונה הבאה בספרטק ?
כמדומני, בברלי, הוא דווקא שחקן שיכול להתאים לאג'נדה ההגנתית של דיוויד ולכן נשמע פרסום הגיוני משהו.
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:אני לא מחפש דיון ארוך וחסר משמעות, בטח ש"ניצחון" לא ממש מעניין אותי. שאלתי אותך שאלה אחת, אני לא ימשיך מעבר לזה. את רוצה לראות את מכבי שנה הבאה לוחצים קבוצות עם רכזים כאלה? לא נראה לך שזה קצת מיותר לנסות ללחוץ שחקנים כמו דיאמנטידיס או מקאלב?
אוקי, עם זה אני יכול להסכים. העניין הוא שמי שכן אפשר ללחוץ, זה קבוצות קטנות. כמו שלחצנו אתמול את מגדל ברבע האחרון... בשבלים המכריעים, מול הקבוצות הטובות, הלחץ הזה לא ממש רלוונטי... אבל לא משנה
בנושא אחר, לנוכח השוק הדליל משהו באירופה, יש איזה רכזים שיכולים להיות רלוונטיים מהNBA? נראה לי אם אנחנו לא מצליחים להביא את ג'קסון, לא נשאר כמעט כלום באירופה... צריך לבדוק עוד אופציות
היחידים שהייתי מביאה הם אנדרה מילר וגוראן דראגיץ' ואין מצב להביא אפילו אחד מהם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים