פדרמן בישראל היום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן בישראל היום

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 אפריל 2012, 11:42

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
חוצפן! שיאמן הוא את מכבי, נראה מה יקרה..

סלח לי, אבל הטענה שלך ממש מפגרת :happy2

נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!

סלח לי, אבל הדוגמה שלך מפגרת.
אם לפדרמן יש בעיה עם התפקוד של בלאט, שיפגש איתו ב4 עיניים, ויפרוס בפניו את כל הטענות שיש לו כלפיו. איזה בוס רץ לתקשורת, בשביל להתלונן על עובדים שלו? איזו מן התנהגות פחדנית וחובבנית זו?
בושה וחרפה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי יוסי22 » 25 אפריל 2012, 11:43

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?

נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!

ומעבר לזה היו פה לא מעט שטענו בדיוק את מה שטוען פדרמן , ההתנהלות של בלאט בענין פאפלוקאס היתה לא הוגנת ולא חכמה בלשון המעטה .

הוא לא היה צריך לפתוח את זה בתקשורת בצורה כזו , אם כי אני בטוח שבעריכה לקחו את חומר הגלם ויצרו ממנו חומר בעירה , כשאת החלק של וואלה לא טרחתי לקרוא , בטח חלום לילי של אחד הכותבים.
יוסי22

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2012, 11:53

יוסי22 כתב:
felix_r כתב:

ומעבר לזה היו פה לא מעט שטענו בדיוק את מה שטוען פדרמן , ההתנהלות של בלאט בענין פאפלוקאס היתה לא הוגנת ולא חכמה בלשון המעטה .

הוא לא היה צריך לפתוח את זה בתקשורת בצורה כזו , אם כי אני בטוח שבעריכה לקחו את חומר הגלם ויצרו ממנו חומר בעירה , כשאת החלק של וואלה לא טרחתי לקרוא , בטח חלום לילי של אחד הכותבים.

אתה באמת משווה וויכוח של כמה אוהדים בפורום לבין אמירות מגעילות של בוס על המאמן שלו על גבי העיתון??
גם הבוס שלי מבקר אותי, גם אני מקבלת צעקות לפעמים בעבודה, אבל ביום שבו הבוס שלי יעשה את זה בפומבי, מול לקוחות שנמצאים בחנות למשל, באותו יום אני אתפטר מהעבודה!!
כך שאני לא מאשימה את בלאט אם המחשבה הזו עוברת לו בראש.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אפריל 2012, 12:15

אין ספק שההתבטאות של פדרמן הייתה מטומטמת ומזכירה מאוד את כץ .
אני בכלל מתחיל לחשוב שהבעיה במכבי היא הרבה יותר פדרמן מאשר כץ בזמנו...
ההתערבות של פדרמן בנושאים מקצועיים מסוכנת מאוד למכבי כי זה ימנה ממאמנים גדולים להגיע לכאן בעתיד ואולי אף יגרום לבלאט לשקול שנית את החוזה החדש...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 12:20

yzafrir כתב:אין ספק שההתבטאות של פדרמן הייתה מטומטמת ומזכירה מאוד את כץ .
אני בכלל מתחיל לחשוב שהבעיה במכבי היא הרבה יותר פדרמן מאשר כץ בזמנו...
ההתערבות של פדרמן בנושאים מקצועיים מסוכנת מאוד למכבי כי זה ימנה ממאמנים גדולים להגיע לכאן בעתיד ואולי אף יגרום לבלאט לשקול שנית את החוזה החדש...

אתה טועה ומטעה.
הדבר הכי טוב עבור מכבי זה פדרמן סבא - בעלים יחיד, פדרמן בן - מאמן, פדרמן נכד - סקאוט ועוזר.
בעצם אולי הכי טוב ששלישיית פדרמן וזוג רקנאטי ייפטרו את כל השחקנים ויעלו במקומם על המגרש...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 12:26

יוסי22 כתב:
felix_r כתב:

יוסי, אתה טועה טעות מאוד מאוד גסה (אבל באמת, לא כמו צפריר... :bigsmile3 ).

תראה את מה שחני כתבה ותכפיל את זה פי כמה אלפים, כי דבר אחד זה להיות מבוקר מול לקוחות (שאולי לא תראה אותם יותר בחיים), או מול קולגות בעבודה (שזה ממילא נשאר במקום העבודה)
ודבר אחר לגמרי, זה להיות מבוקר, ובצורה גסה על דפי העיתונות.
מעכשיו וגם בעוד כך וכך שנים, נראה את הכתבה הזאת מבצבצת לה שוב ושוב.
בלאט יכול לעשות 1000 טעויות. בשורה התחתונה, בינתיים הוא הביא גמר יורוליג, את כל התארים בליגה, והיה רחוק מרחק שריקה אחת מפיינל פור היסטורי נוסף.
במבחן התוצאה הוא עמד, גם אם בדרך הוא העדיף לא לשתף את סופו, פאפאס ואליהו - זאת זכותו.

וחבל שאתה לא טורח לקרוא את וואלה, כי עשרות אלפי אנשים כן קוראים שם, ולא כולם יודעים לצנזר את הזבל. יש ראיון עם מקורב, יש לחשושים וכו'. זה רק עניין של זמן עד שזה יעלה
שוב.
ואם אתה חושב שעיוותו את הדברים שלו, אז שיגיש תביעת דיבה. היום זה קל מאוד. אם הוא לא מגיש, סימן שכל מה שנכתב באמת נאמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2012, 12:32

מכבי תל אביב נגד בלאט: "גרם להפסדים, שישמור על צניעות"
אחרי פדרמן, נמשכת המתקפה במכבי תל אביב כנגד המאמן, דווקא על רקע המגעים להארכת החוזה. גורם במועדון: "הוא החתים שחקנים שעלו למועדון הרבה מאוד כסף ועזבו"
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2527917
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 12:35

שמואל1 כתב:מכבי תל אביב נגד בלאט: "גרם להפסדים, שישמור על צניעות"
אחרי פדרמן, נמשכת המתקפה במכבי תל אביב כנגד המאמן, דווקא על רקע המגעים להארכת החוזה. גורם במועדון: "הוא החתים שחקנים שעלו למועדון הרבה מאוד כסף ועזבו"

תכלס הם צודקים. מאז ומעולם לא היה שום מקרה שבו מכבי החתימה שחקן רע שלא שיחק ושוחרר. רק בלאט עשה את הטעויות האלה.

:tongue2
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אפריל 2012, 12:39

הכתבה הזאת בוואלה שנמעת כמו בלוף אחד גדול שנועד אך ורק למטרה אחת , לפגוע במכבי.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2012, 12:41

yzafrir כתב:הכתבה הזאת בוואלה שנמעת כמו בלוף אחד גדול שנועד אך ורק למטרה אחת , לפגוע במכבי.

אני מבטיחה לך שברגע שוואלה ראו שהעניין עם פדרמו תופס תאוצה הם חוו את האורגזמה הכי גדולה בחיים שלהם..עד עכשיו הם רועדים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 25 אפריל 2012, 12:52

yzafrir כתב:הכתבה הזאת בוואלה שנמעת כמו בלוף אחד גדול שנועד אך ורק למטרה אחת , לפגוע במכבי.

זה בסדר, פדרמן כבר הקדים אותם בפגיעה במכבי. הם בסה"כ רכבו על הגל שהוא יצר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 אפריל 2012, 12:54

איך אומר המשפט הערבי, אבן אחד שזרק טיפש לבאר, אלף חכמים לא יצליחו להוציא.
פדרמן יצא גם טיפש וגם מרושע בראיון הזה.

טיפש כי הוא ידע בדיוק איזה אימפקט יהיה לזה ( ואם לא ידע אז הוא עוד יותר טיפש ). עכשיו אי אפשר יהיה לבוא בטענות לאתר כמו ואלה אם הוא בעצמו נותן תחמושת לתבערות בתוך הקבוצה.
מרושע - כי להשוות החלטה מקצועית שאפשר להתווכח איתה ( כן פאלוקאס או לא פאפלוקאס ) להתנהגות על סף הברברית של פיני ( ואני מאוד אוהב אותו בסופו של דבר, שלא יהיה ספק ) על הקווים במשחק ראווה מצולם בארה"ב זה פשוט רשעות.

לדעתי יש לו איזה חשבון עם בלאט על כך שבלאט ניסה לתרץ את ההפסדים האחרונים בכך שמכבי משחקת ב 3 מסגרות ואת העובדה שהנדריקס חלש בגלל שהמו"מ איתו נגרר, יכול להיות שפדרמן ראה בכך גלישה למקומות שבלאט לא צריך להיכנס אליהם.
אולי בלאט גם הבטיח לעשות מאמץ בעניין פאפלוקאס ולא כל כך עמד בהבטחתו ופדרמן ראה בזה פגיעה אישית, לכו תדעו.

אבל את כל זה סוגרים בפגישה אישית בארבע עינים.

מה שעצוב שהוא לא עומד בסטנדרטים שהוא מציב לאחרים. סוג של צביעות.

חוץ מזה, אם בלאט עוזב, יש לו איזה מאמן בכיר שיתפוס את מקומו, איזה אובראדוביץ' שהבטיחו לא משהוא ? יותר סביר שזה יהיה מאמן ברמה של קטש או אפי.
לא רואה איזה מאמן נורמלי כבר ירצה לאמן אצלנו אם מתערבים לו בכל דבר וגם דופקים אותו בראיונות תקשורתיים בסוף.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 25 אפריל 2012, 12:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 25 אפריל 2012, 12:55

jol9 כתב:

תכלס הם צודקים. מאז ומעולם לא היה שום מקרה שבו מכבי החתימה שחקן רע שלא שיחק ושוחרר. רק בלאט עשה את הטעויות האלה.

בכלל, לבוא בטענות מקצועיות לבלאט זו עזות מצח וחוצפה ממדרגה ראשונה מצד פדרמן או כל אחד אחר בהנהלה. הבן אדם חוטף כאן בלת"מים מההנהלה (אדריאטית, רכז זמני, אי החתמת שחקנים בקיץ ועוד) על ימין ועל שמאל ועדיין מוציא 120% מהסגל שיש לו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 25 אפריל 2012, 13:00

yarinsaky כתב:איך אומר המשפט הערבי, אבן אחד שזרק טיפש לבאר, אלף חכמים לא יצליחו להוציא.
פדרמן יצא גם טיפש וגם מרושע בראיון הזה.

טיפש כי הוא ידע בדיוק איזה אימפקט יהיה לזה ( ואם לא ידע אז הוא עוד יותר טיפש ). עכשיו אי אפשר יהיה לבוא בטענות לאתר כמו ואלה אם הוא בעצמו נותן תחמושת לתבערות בתוך הקבוצה.
מרושע - כי להשוות החלטה מקצועית שאפשר להתווכח איתה ( כן פאלוקאס או לא פאפלוקאס ) להתנהגות על סף הברברית של פיני ( ואני מאוד אוהב אותו בסופו של דבר, שלא יהיה ספק ) על הקווים במשחק ראווה מצולם בארה"ב זה פשוט רשעות.

לדעתי יש לו איזה חשבון עם בלאט על כך שבלאט ניסה לתרץ את ההפסדים האחרונים בכך שמכבי משחקת ב 3 מסגרות ואת העובדה שהנדריקס חלש בגלל שהמו"מ איתו נגרר, יכול להיות שפדרמן ראה בכך גלישה למקומות שבלאט לא צריך להיכנס אליהם.
אולי בלאט גם הבטיח לעשות מאמץ בעניין פאפלוקאס ולא כל כך עמד בהבטחתו ופדרמן ראה בזה פגיעה אישית, לכו תדעו.

אבל את כל זה סוגרים בפגישה אישית בארבע עינים.

מה שעצוב שהוא לא עומד בסטנדרטים שהוא מציב לאחרים. סוג של צביעות.

הבעיה הכי גדולה היא שאין סיכוי שפדרמן - שהאהבה העצמית שלו יותר גדולה מכל דבר, כולל ממכבי - יקום ויתנצל ויסגור את הסיפור הזה כבר עכשיו. לכל היותר נשמע משהו רפה ועלוב כמו שהוא אמר אתמול ("מצטער אם מישהו פירש לא נכון את דבריי", שזו האשמה כלפי כל המטומטמים האחרים שלא הבינו אותו, כאילו שהיה כאן מקום לפרשנות) ויותר מזה לא נקבל, ולכן הכל תלוי עכשיו בבלאט ובמוכנות שלו למחול על כבודו. אני מזכיר לכולם איך פיני נכנס ברענן כץ עוד כשהוא היה מאמן על הרבה (הרבה) פחות מזה. אין לי גם ספק שמאמנים כמו אובראדוביץ או מסינה כבר לא היו פה היום אחרי ראיון כזה.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 13:05

קודי כתב:
jol9 כתב:

בכלל, לבוא בטענות מקצועיות לבלאט זו עזות מצח וחוצפה ממדרגה ראשונה מצד פדרמן או כל אחד אחר בהנהלה. הבן אדם חוטף כאן בלת"מים מההנהלה (אדריאטית, רכז זמני, אי החתמת שחקנים בקיץ ועוד) על ימין ועל שמאל ועדיין מוציא 120% מהסגל שיש לו.

עזוב את זה. מתי שומעים בעלים שמבקר את המאמן שלו, ועוד בנושאים מקצועיים??
היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא ראש העיר של רמלה... והוא לא ממש בעלים של הקבוצה.

אפילו אברמוביץ', שמשקיע והשקיע בצ'לסי יותר ממה שיהיה לפדרמן אי פעם, לא מתבטא בתקשורת כך, אלא אחרי שהמאמן עוזב או מועזב.
זכותו של פדרמן לעשות מה שהוא רוצה, אבל שלא יצפה שהאוהדים יילכו איתו בכל מה שהוא מחליט לעשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אפריל 2012, 13:06

אגב אני בכלל לא אתפלא אם בלאט יחליט לא לחדש את החוזה שלו בעקבות הביזיון בהנהלה. אני לא הייתי רוצה לעבוד במקום שלא מעריכים אותך. בלאט, בוודאי אחרי העונות האחרונות, הוא אחד המאמנים הבכירים והמוערכים באירופה ולא תהיה לו שום בעיה למצוא חוזה גדול בקבוצת יורוליג.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2012, 13:07

jol9 כתב:

מעניין שלפי וואלה גם ג'ף פוט הוא אחד מהטעויות הללו.
ואני חשבתי שזה היה שמעון.... :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 13:08

חנו'ש כתב:
jol9 כתב:

מעניין שלפי וואלה גם ג'ף פוט הוא אחד מהטעויות הללו.
ואני חשבתי שזה היה שמעון.... :unsure

למה לא להלביש עליו את הכל? הרי הנכד של פדרמן יודע יותר טוב מהמאמן איך ומה לעשות ואת מי להביא, לא?

האמת שאני הכי מופתע מפליקס ומיוסי, שלא יכולים לעזוב לרגע את מה שהם חושבים על בלאט ולהודות שהראיון הזה של פדרמן זאת פשוט טעות גדולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 אפריל 2012, 13:10

לא רק זה, באים בטענות לבלאט שוא לא מביא תארים ? פדרמן בעצמו אומר שמתווכחים במכבי על כל דולר ולא רוצים להפסיד, אז מאמנים צריכים לאלתר אלף אילתורים כדי להשיג שחקנים טובים במחירי מציאה .
אתם יכולים לתאר לעצמכם את אובראדוביץ' מוחתם, מבקש לו רכז אירופאי בכיר ומה שנותנים לו זה תקציב של 600 אלף דולר כדי להביא רכז יורוקאפ ?
זה הרי מגוחך כל הסיפור הזה.

הם אולי שוכחים, אבל הם החזירו את פיני כדי להחזיר את התארים, אבל גם הוא לא הצליח הרבה יותר בגלל חוק מיליון הדולר של ההנהלה.

קודם תנו כלים להצלחה ואחר כך תתלוננו על המאמנים, כבר שרפתם את כולם.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 אפריל 2012, 13:21

חוץ מזה, עזבו את בלאט רגע.

החוצפה הכי גדולה בראיון הזה דווקא קשורה לכך שהוא רומז שההנהלה הנוכחית צריכה לרדת מהבמה כי כבר יש יורשים חדשים וצעירים.
לא קשה לדעת למי הוא רומז כאן, לסמל הזקן של מכבי, שמעון.
כלומר, לדעתו, אחרי שהוא סידר לבניו לנכדיו את המשך השלטון במכבי הזקן כבר יכול ללכת הביתה. זה לא רק ששמעון כבר כמעט חסר יכולת במכבי ופדרמן שולט בפועל, הוא גם רוצה שזה יהיה רשמי .
כמובן שהוא ( פדרמן ) ימשיך למשוך בחוטים מאחורי הקלעים גם אחרי שהוא יפרוש, זה הרי עסק משפחתי. ממש דון פדרמן . ( מצחיק שאמרו כל הזמן דון שמעון ).

אולי הוא רצה קצת לסגור חשבון קטן עם שמעון שרמז שהבנים שלו והוא לא כל כך מבינים בכדורסל אלא בהנהלת חשבונות.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־19 אורחים