המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:מה? כבר העיפו את ג׳מצ׳י?
לא ראיתי היום, מה עם מייקל לואיס..
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:מה? כבר העיפו את ג׳מצ׳י?
מייקל לא יחזור למשחק ואם אתה שואל אותי אני חושב(לא בטוח)שהוא בא רק כדי "להוכיח" שהוא לא היה יכול להתגייס ושיש לו בעיות בלב,אחרת איזו סיבה יש להפקה לקחת עליו אחריות?
חבל דווקא מאוד רציתי שהוא ימשיך כי הוא נראה כמו דמות מאוד מעניינת בהישרדות(על מי אני עובד?רציתי אותו בגלל הקוביות![]()
)
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:מה? כבר העיפו את ג׳מצ׳י?
מייקל לא יחזור למשחק ואם אתה שואל אותי אני חושב(לא בטוח)שהוא בא רק כדי "להוכיח" שהוא לא היה יכול להתגייס ושיש לו בעיות בלב,אחרת איזו סיבה יש להפקה לקחת עליו אחריות?
חבל דווקא מאוד רציתי שהוא ימשיך כי הוא נראה כמו דמות מאוד מעניינת בהישרדות(על מי אני עובד?רציתי אותו בגלל הקוביות![]()
)
אותי מה שקרה שם לא שיכנע מבחינת ה''משחק'' רק בגלל הקטע שהוא אמר ''החזה שלי'' שלא האמנתי לו
אבל הייתה כתבה לפני איזה שנה שאמא שלו מצאה אותו על הריצפה בדירה שלו אחרי אירוע לב ככה שאני כן מאמינה לו שיש לו מום בלב
אני גם מאמינה שהוא רצה להוכיח את זה בתוכנית כמו הישרדות כי הוא הפסיד הרבה קמפיינים בגלל לחץ ציבורי
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:מה? כבר העיפו את ג׳מצ׳י?
)
אותי מה שקרה שם לא שיכנע מבחינת ה''משחק'' רק בגלל הקטע שהוא אמר ''החזה שלי'' שלא האמנתי לו
אבל הייתה כתבה לפני איזה שנה שאמא שלו מצאה אותו על הריצפה בדירה שלו אחרי אירוע לב ככה שאני כן מאמינה לו שיש לו מום בלב
אני גם מאמינה שהוא רצה להוכיח את זה בתוכנית כמו הישרדות כי הוא הפסיד הרבה קמפיינים בגלל לחץ ציבורי
אם יש לו מום בלב אז איך זה שהוא עושה כל כך הרבה כושר?
שיחליט אם הוא בן אדם עם מום שלא עושה צבא אבל גם לא הישרדות וכושר או שאין לו מום ושיעשה צבא ומה שבא לו
misha כתב:צריכים לשלם להם אקסטרה על זה שבנוסף להכל הם גם חייבים לסבול את איתי שגב.
misha כתב:צריכים לשלם להם אקסטרה על זה שבנוסף להכל הם גם חייבים לסבול את איתי שגב.
jol9 כתב:לא הבנתי מה היה הקטע של ג'מצ'י. נראה היה שהוא עושה בכוונה.
דווקא הוא בחור חכם, שהיה יכול להצליח במשחק, ובטח לא לעוף ראשון, אבל לדעתי הוא הגזים במועצת השבט, וקטל את כולם.
רק מיכל זוארץ לא הצביעה נגדו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים