כאן מדברים על הכל
פרסם תגובה

הישרדות VIP

05 מאי 2012, 21:33

השבוע עלתה לאוויר תוכנית הריאלטי הישרדות vip עם כוכבים כמו אנה ארונוב,עזאם עזאם,אושרי כהן,איתי תורג'מן,בוקי נאה והקשר המכסיטי-דורון ג'מצי
מההכרה הראשונית שלי עם רוב הפורום אני מניח שאין פה אנשים שרואים את התכנית אבל בכל זאת אשאל אם מישהו רואה את התכנית?(קצת אופטימיות לא תזיק)

במידה ויהיו עוד אנשים שצופים בתכנית נוכל להתדיין עליה באשכול הזה

Re: הישרדות VIP

05 מאי 2012, 21:43

אני רואה :hi

האמת ש..מכל הבלאגן שהיה עם ג'מצ'י ומכבי די פיתחתי עליו דיעה אבל עדיין מוזר לראות כמה הבן אדם מחשיב את עצמו
הוא פשוט היה בשוק שהוא הלך

הם העיפו אותו ולא את בוקי פשוט בגלל שלבוקי יש קטעים שאתה אומר ''וואי, איזה חמוד'' או ''וואי איזה מסכן, לא יפה''
עם ג'מצ'י זה לא היה לי אפילו פעם אחת

05 מאי 2012, 21:49

ג'מצי היה נורא, עשה מעצמו צחוק.

05 מאי 2012, 22:13

מה? כבר העיפו את ג׳מצ׳י?

לא ראיתי היום, מה עם מייקל לואיס..

05 מאי 2012, 22:20

קודם כל טוב לדעת שיש פה עוד שרואים את התכנית
אני מאוד הופתעתי כשהעיפו את ג'מצי כי הראו אותו הרבה היום ובדרך כלל כשנותנים הרבה זמן מסך למתמודד מסוים(ועוד בטח בתחילת העונה)זה אומר שהוא יהיה אחד מעומודי התווך של התכנית
אבל דווקא העיפו אותו,אני חושב שהעיפו אותו כי הוא די התנשא עליהם(למרות שעד אמצע התכנית חשבתי שהוא צודק)ובאי המפוצץ אגו הזה אין מקום להתשאויות יתר
והסיבה השניה היא שבוקי שיחק פה על הרחמים וייסורי המצפון של שאר המתמודדים

05 מאי 2012, 22:23

LIAV10 כתב:מה? כבר העיפו את ג׳מצ׳י?

מייקל לא יחזור למשחק ואם אתה שואל אותי אני חושב(לא בטוח)שהוא בא רק כדי "להוכיח" שהוא לא היה יכול להתגייס ושיש לו בעיות בלב,אחרת איזו סיבה יש להפקה לקחת עליו אחריות?
חבל דווקא מאוד רציתי שהוא ימשיך כי הוא נראה כמו דמות מאוד מעניינת בהישרדות(על מי אני עובד?רציתי אותו בגלל הקוביות :heart :laugh2 )

05 מאי 2012, 22:27

rc4991 כתב:

מייקל לא יחזור למשחק ואם אתה שואל אותי אני חושב(לא בטוח)שהוא בא רק כדי "להוכיח" שהוא לא היה יכול להתגייס ושיש לו בעיות בלב,אחרת איזו סיבה יש להפקה לקחת עליו אחריות?
חבל דווקא מאוד רציתי שהוא ימשיך כי הוא נראה כמו דמות מאוד מעניינת בהישרדות(על מי אני עובד?רציתי אותו בגלל הקוביות :heart :laugh2 )

אותי מה שקרה שם לא שיכנע מבחינת ה''משחק'' רק בגלל הקטע שהוא אמר ''החזה שלי'' שלא האמנתי לו
אבל הייתה כתבה לפני איזה שנה שאמא שלו מצאה אותו על הריצפה בדירה שלו אחרי אירוע לב ככה שאני כן מאמינה לו שיש לו מום בלב
אני גם מאמינה שהוא רצה להוכיח את זה בתוכנית כמו הישרדות כי הוא הפסיד הרבה קמפיינים בגלל לחץ ציבורי

05 מאי 2012, 22:35

Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:

אותי מה שקרה שם לא שיכנע מבחינת ה''משחק'' רק בגלל הקטע שהוא אמר ''החזה שלי'' שלא האמנתי לו
אבל הייתה כתבה לפני איזה שנה שאמא שלו מצאה אותו על הריצפה בדירה שלו אחרי אירוע לב ככה שאני כן מאמינה לו שיש לו מום בלב
אני גם מאמינה שהוא רצה להוכיח את זה בתוכנית כמו הישרדות כי הוא הפסיד הרבה קמפיינים בגלל לחץ ציבורי

אם יש לו מום בלב אז איך זה שהוא עושה כל כך הרבה כושר?
שיחליט אם הוא בן אדם עם מום שלא עושה צבא אבל גם לא הישרדות וכושר או שאין לו מום ושיעשה צבא ומה שבא לו

05 מאי 2012, 22:42

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:

אם יש לו מום בלב אז איך זה שהוא עושה כל כך הרבה כושר?
שיחליט אם הוא בן אדם עם מום שלא עושה צבא אבל גם לא הישרדות וכושר או שאין לו מום ושיעשה צבא ומה שבא לו

קח לדוגמה הרבה שחקנים שמתו על מגרש הכדורגל וצנחו משום מקום
אחרי זה גילו שהיה להם מום בלב
גם למני לוי היה מום בלב ונתנו לו אישור לשחק כדורגל
מום בלב זה לא אומר שאתה צריך לשקול 800 קילו כי אתה לא יכול לעשות פעילות גופנית, זה פשוט משהו שהצבא לא רוצה לקחת עליו אחריות
זה שהצבא לא רצה אותו זה לא אומר שהוא לא רצה להתגייס

05 מאי 2012, 22:47

צריכים לשלם להם אקסטרה על זה שבנוסף להכל הם גם חייבים לסבול את איתי שגב.

05 מאי 2012, 22:48

misha כתב:צריכים לשלם להם אקסטרה על זה שבנוסף להכל הם גם חייבים לסבול את איתי שגב.

אני מתה עליו :wubyellow

05 מאי 2012, 22:51

לא ידוע, הוא לא כזה מצחיק ומנסה יותר מדי בכוח.

06 מאי 2012, 04:45

גם אני לא ראיתי אתמול ,
הופתעתי לראות כאן שג'מצי הוא המודח.

העיקר שמשה פרסטר ממשיך בתוכנית,
נכון לפרק הראשון הנוכחות שלו מאוד שיעשע אותי.

06 מאי 2012, 07:28

misha כתב:צריכים לשלם להם אקסטרה על זה שבנוסף להכל הם גם חייבים לסבול את איתי שגב.

הוא באמת נורא מעצבן למרות שבפרק השני הוא נרגע קצת,יש על האי הזה כל כך הרבה אגו
ענבל גבריאלי הולכת להיות דמות מאוד מעניינת ואחת הפייבוטיות שלי

06 מאי 2012, 08:03

פעם ראשונה שאני רואה פרק כמעט שלם והאמת שזה נראה מביך לגמרי. נראה לי עסק מכור לגמרי ומתוסרט היטב.
בנות חתיכות בביקיני כל הזמן עם חצי טוסיק בחוץ, תוכנית פלייבוי רך. לא רואה איזה קשר להישרדות אמיתית.
הגברים יותר נקבות מהנקבות.
האמת שראיתי את זה בגלל דורון שקצת הביך עם חוסר הטקט שלו. לא הוסיף לו כבוד.

06 מאי 2012, 08:23

לא הבנתי מה היה הקטע של ג'מצ'י. נראה היה שהוא עושה בכוונה.
דווקא הוא בחור חכם, שהיה יכול להצליח במשחק, ובטח לא לעוף ראשון, אבל לדעתי הוא הגזים במועצת השבט, וקטל את כולם.
רק מיכל זוארץ לא הצביעה נגדו... :-)

06 מאי 2012, 11:32

jol9 כתב:לא הבנתי מה היה הקטע של ג'מצ'י. נראה היה שהוא עושה בכוונה.
דווקא הוא בחור חכם, שהיה יכול להצליח במשחק, ובטח לא לעוף ראשון, אבל לדעתי הוא הגזים במועצת השבט, וקטל את כולם.
רק מיכל זוארץ לא הצביעה נגדו... :-)

מעניין למה :whistle

הישרדות VIP(עאלק)

07 מאי 2012, 19:00

מישהו רואה?
ג'מצ'י הצליח להוכיח את עצמו כבנאדם הכי טיפש שהיה בהישרדות, כולל "משה, מלצר, חולון".

10 מאי 2012, 17:44

היה הישרדות אתמול?
חיפשתי באינטנט אבל לא מצאתי

10 מאי 2012, 17:44

לא היה
פרסם תגובה