מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 10:56

yzafrir כתב:
jol9 כתב:
yzafrir כתב:
jol9 כתב:
yarinsaky כתב:ב" וואלה " מזכירים את דה קולו כמועמד, שיזכרו מי הזכיר אותו ראשון. ;)

אבי סגל מישראל היום אומר פחות או יותר את מה שאנחנו מדסקסים כאן כל הזמן - סופו בחוץ לשנה הבאה ( יחד עם פאפאס כמובן ).
גרגמל הוא אחד הגבוהים ומכבי תצרף עוד שני גבוהים זרים אם בלו לא ימשיך , אחד מהם עשוי להיות הנדריקס. לא מזכירים בכלל את מצ'אבן כך שאני לא מבין את הביטחון של יוני בעניין הזה.

לאנגפורד קיבל הצעה גבוהה ממיליון דולר לשנתיים והוא אמור להשיב בקרוב מאוד לכאן או לכאן ( יהיה הזר היקר ביותר אם יחתום ).
אבל הקץ' הוא כמו שידברנו עליו כל הזמן - אם הוא חותם לא יהיה כסף לארון ג'קסון , למשל, ומכבי תחפש תחליף זול.

בקיצור, כל מה שאנחנו כותבים ומזכירים הוא כנראה קרוב מאוד למציאות.

לא יודע, מה שמסתמן לא הכי מלהיב אותי בינתיים, אבל נחכה כמובן.

הביטחון שלי הוא שיש לו חוזה. לא יודע מה המצב של החוזה. אולי מכבי יכולה לחתוך אותו תמורת איזשהו פיצוי מינימלי.

במקביל לתשובה של לאנגפורד, אני מקווה שמכבי כבר סגרה את הסיפור עם יותם. הוא מתאים לסגל עם לאנגפורד ובלעדיו.

יכול להיות שפדרמן מבין שיש לו הזדמנות להרוויח כסף על מכירת מילאן ולכן הם לא לוקחים אותו בחשבון...ולכן הם גם מאוד רוצים שבלו ימשיך כי זה יחסוך את החיפוש לשחק בעמדה 4 ...

הבעיה היא שהם בעצם מודים שהם לא מעוניינים בשחקן. אם עושים את זה, אז איך אפשר למכור אותו במחיר טוב?

כי מי שרוצה בשרותו של השחקן צריך לשלם וזה לא משנה אם מכבי רוצה אותו לסגל שלה או לא . הביקוש לשחקן הוא על פי היכולת שהציג ולא לפי זה שמכבי רוצה אותו לסגל או לו לעונה הבאה כי בכל זאת יש לו עוד שנתיים בחוזה ולכן אולי תרצה אותו בעתיד . מי שירצה לקנות אותו מבין שהוא צריך לשלם בייאווט בגלל שהוא חתום לעוד כמה שנים במכבי...

בדר"כ כשקבוצה מסויימת לחוצה למכור, אז הקבוצה שרוצה לקנות, יכולה להגיע איתה להסכם, ולשלם לה פחות.
למשל כשאול' קנו את יותם, הם שילמו למכבי הרבה כסף, כי מכבי לא היתה מעוניינת למכור. אבל כשמכבי עושה קולות, שהחוזה של מצ'באן יקר עבור מכבי,
אז כל קבוצה שאולי תרצה לקנות אותו, תנהל מול מכבי מו"מ על דמי השחרור, ומכבי לא תקבל את כל הכסף שהיא רוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 מאי 2012, 11:23

יש גם את האופציה להשאיל את מצ'אבן שנה נוספת, לא יודע מדוע אתם לא לוקחים זאת בחשבון. יכול להיות שיהיה מפגש אינטרסים בין מכבי, השחקן ופרטיזן בנקודה הזאת.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 10 מאי 2012, 11:30

יוני , אולי יש יותר מקבוצה אחת שרוצה אותו ? לכן המחיר שלו יכול לעלות בלי קשר לזה שמכבי מעוניינת למכור אותו . הוא ימכר למרבה במחיר וסביר להניח שהביקוש שלו די גדול...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 12:12

yarinsaky כתב:יש גם את האופציה להשאיל את מצ'אבן שנה נוספת, לא יודע מדוע אתם לא לוקחים זאת בחשבון. יכול להיות שיהיה מפגש אינטרסים בין מכבי, השחקן ופרטיזן בנקודה הזאת.

לא לוקחים את זה בחשבון כי זה פשוט טמטום.
יש גבול לכמה שנים אתה יכול לשלם לשחקן משכורת (או חלק גדול ממנה) ושהוא לא יישחק עבור הקבוצה שלך.
ומה יהיה בעוד שנה? שוב נשאיל אותו?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 12:13

yzafrir כתב:יוני , אולי יש יותר מקבוצה אחת שרוצה אותו ? לכן המחיר שלו יכול לעלות בלי קשר לזה שמכבי מעוניינת למכור אותו . הוא ימכר למרבה במחיר וסביר להניח שהביקוש שלו די גדול...

עדיין זאת טעות אסטרטגית.
מכבי מצידה צריכה להחליט מה היא עושה, אבל לשמור את הקלפים קרוב לחזה.
יש מספיק קבוצות טורקיות עם כסף, שאוהבות לשלם בייאאוטים גבוהים על שחקנים, חבל להרוס להן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 10 מאי 2012, 12:37

ובינתיים בטוויטר של לנגפורד:

@keith_langford Stay with maccabi and next year we win the Euroleauge!

ותגובה של לנגפורד :
I agree...

אני לא יודע אם זה אומר משהו...אבל נראה לי שיש לו נכונות לשחק פה שנה הבאה......
~BenTom~

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 12:49

~BenTom~ כתב:ובינתיים בטוויטר של לנגפורד:

ותגובה של לנגפורד :
I agree...

זה לא אומר כלום, ושיפסיקו לבלבל לו כבר את השכל בטוויטר...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 10 מאי 2012, 12:52

yarinsaky כתב:ב" וואלה " מזכירים את דה קולו כמועמד, שיזכרו מי הזכיר אותו ראשון. ;)

אבי סגל מישראל היום אומר פחות או יותר את מה שאנחנו מדסקסים כאן כל הזמן - סופו בחוץ לשנה הבאה ( יחד עם פאפאס כמובן ).
גרגמל הוא אחד הגבוהים ומכבי תצרף עוד שני גבוהים זרים אם בלו לא ימשיך , אחד מהם עשוי להיות הנדריקס. לא מזכירים בכלל את מצ'אבן כך שאני לא מבין את הביטחון של יוני בעניין הזה.

לאנגפורד קיבל הצעה גבוהה ממיליון דולר לשנתיים והוא אמור להשיב בקרוב מאוד לכאן או לכאן ( יהיה הזר היקר ביותר אם יחתום ).
אבל הקץ' הוא כמו שידברנו עליו כל הזמן - אם הוא חותם לא יהיה כסף לארון ג'קסון , למשל, ומכבי תחפש תחליף זול.

בקיצור, כל מה שאנחנו כותבים ומזכירים הוא כנראה קרוב מאוד למציאות.

לא יודע, מה שמסתמן לא הכי מלהיב אותי בינתיים, אבל נחכה כמובן.

אני הזכרתי את דה קולו ראשון ;)
אני חושב שגם אם באופן וודאי, אם לאנגפורד ימשיך, ג'קסון לא יהיה פה, אני מקווה שלאנגפורד בכל זאת ישאר. לדעתי השלישיה הזאת אוחיון-הלפרין-לאנגפורד, יחד עם סמית' ופניני שיכולים לעזור ב2, יכולים לסגור לגמרי את הקוו האחורי. ואז אפשר להביא רכז זול, סטייל פארגו, שאולי יתברר כגניבה.
לגבי מאצ'בן, אני מקווה מאוד שהוא יגיע.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 10 מאי 2012, 12:59

~BenTom~ כתב:ובינתיים בטוויטר של לנגפורד:

ותגובה של לנגפורד :
I agree...

מאוד מעודד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מאי 2012, 14:33

yarinsaky כתב:יש גם את האופציה להשאיל את מצ'אבן שנה נוספת, לא יודע מדוע אתם לא לוקחים זאת בחשבון. יכול להיות שיהיה מפגש אינטרסים בין מכבי, השחקן ופרטיזן בנקודה הזאת.

זה יכול להיות הגיוני רק במידה ובלו נשאר.
אם בלו עוזב, מכבי צריכה זר לעמדה 4 (בלאט עצמו אמר זאת), אז מה ההגיון להשאיל שחקן שחתום בקבוצה ומשחק בעמדה 4 כשזה בדיוק מה שאתה צריך??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 10 מאי 2012, 15:13

התקדמות במשא ומתן בין מכבי ת"א ללנגפורד
http://one.co.il/Article/199557.html
שיחתום כבר ויעשה אותי מאושר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 15:14

חנו'ש כתב:

אם בלו עוזב, מכבי צריכה זר לעמדה 4 (בלאט עצמו אמר זאת), אז מה ההגיון להשאיל שחקן שחתום בקבוצה ומשחק בעמדה 4 כשזה בדיוק מה שאתה צריך??

אין הגיון להשאיל שחקן במשך שנתיים ברציפות...
יותר נכון, אין הגיון כשמדובר בשחקן שכבר אמור לשחק ברמה הגבוהה, ולא איזה ילד בן 17.
מכבי לא צריכה לשלם כ"כ הרבה כסף בשביל שחקן שלא משחק אצלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מאי 2012, 15:34

rc4991 כתב:התקדמות במשא ומתן בין מכבי ת"א ללנגפורד

מצד אחד זה מאוד ישמח אותי אם מכבי תצליח לשמור על השחקנים הטובים שלה מהעונה הנוכחית, מצד שני אני קצת חוששת לגבי כמות התקציב שיישאר למכבי אחרי זה בשביל השחקנים הנוספים שצריך יהיה להביא לצידם.
אני לא יודעת עד כמה מכבי תצליח באמת לשדרג את הקבוצה כך שתהיה באמת טובה יותר בעונה הבאה.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 15:39

חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:התקדמות במשא ומתן בין מכבי ת"א ללנגפורד

מצד אחד זה מאוד ישמח אותי אם מכבי תצליח לשמור על השחקנים הטובים שלה מהעונה הנוכחית, מצד שני אני קצת חוששת לגבי כמות התקציב שיישאר למכבי אחרי זה בשביל השחקנים הנוספים שצריך יהיה להביא לצידם.
אני לא יודעת עד כמה מכבי תצליח באמת לשדרג את הקבוצה כך שתהיה באמת טובה יותר בעונה הבאה.

מכבי צריכה להכניס קצת יותר איזון, לאו דווקא לשדרג.
העונה, הקו האחורי התבסס על 2 שחקנים, בעוד בקו הקדמי היו משהו כמו 4 לאורך העונה.

חידוש החוזה של לאנגפורד, והחתמה של יותם (ולישראלים, תמיד יש כסף) זה כבר שדרוג.
אולי גם החלפת הסנטרים, יהיה סוג של שדרוג (סופו נראה זוועה חצי עונה, הנדריקס נראה רע כבר חודשיים וג'יימס נראה רע כמעט כל העונה).
מצ'באן יכול להיות סוג של שדרוג, אם כי לאבד את בלו, זה לא יהיה נעים.

בקיצור, אפשר להחתים את לאנגפורד ועדיין לשדרג את הסגל במקומות הנכונים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מאי 2012, 15:47

אם משאירים את הנדריקס ולאנגפורד, זה הרבה כסף,
כזה שיעמיד בספק את חזרתו של מאצ'בן שיקר בעצמו.
כזה שלא יביא לשדרוג בעמדת הרכז שהיתה אחד הגורמים העיקריים למחסור במשחק קבוצתי ומנוהל היטב במכבי של השנה.
כזה שלמרות היותו ישראלי, יכול להעמיד גם בספק את חזרתו של הלפרין (תמיד אפשר להסתפק בלאנדסברג במקום שהוא גם ישראלי וגם זול יותר מהלפרין).
כזה שעלול ליצור בעיות גם בעמדת הסנטר, שלמרות חולשתו של סופו השנה, אני באמת לא לגמרי בטוחה שתשודרג עם הנדריקס וגרגמל.

אני לא חושבת גם שהבעיה של מכבי השנה היתה חוסר איזון (אולי זו היתה בעיה שנה שעברה וגם אז זה לא הפריע למכבי לשחק נהדר ולהגיע לגמר היורוליג), אלא גם במחסור מסוים של כישרון.
למעט לאנגפורד, השחקנים המרכזיים ברוטציה שגם היו בפורמה טובה השנה, לא היו בדיוק שיא הכישרון. אוחיון, הנדריקס, סמית' אילו בעיקר לוחמים עם הרבה אופי ונשמה, קצת פחות בתחום הכישרון.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 מאי 2012, 16:00

אסף, אין לי בעייה לתת לך את הקרדיט על דה קולו, בעיקר אם זה מועמד רציני ולא איזו העתקה מהפורום שלנו. :)

אני שותף לחששות של חנוש לגבי ההרכב המסתמן, נחכה ונראה.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי jol9 » 10 מאי 2012, 16:03

חנו'ש כתב:אם משאירים את הנדריקס ולאנגפורד, זה הרבה כסף,
כזה שיעמיד בספק את חזרתו של מאצ'בן שיקר בעצמו.
כזה שלא יביא לשדרוג בעמדת הרכז שהיתה אחד הגורמים העיקריים למחסור במשחק קבוצתי ומנוהל היטב במכבי של השנה.
כזה שלמרות היותו ישראלי, יכול להעמיד גם בספק את חזרתו של הלפרין (תמיד אפשר להסתפק בלאנדסברג במקום שהוא גם ישראלי וגם זול יותר מהלפרין).
כזה שעלול ליצור בעיות גם בעמדת הסנטר, שלמרות חולשתו של סופו השנה, אני באמת לא לגמרי בטוחה שתשודרג עם הנדריקס וגרגמל.

אני לא חושבת גם שהבעיה של מכבי השנה היתה חוסר איזון (אולי זו היתה בעיה שנה שעברה וגם אז זה לא הפריע למכבי לשחק נהדר ולהגיע לגמר היורוליג), אלא גם במחסור מסוים של כישרון.
למעט לאנגפורד, השחקנים המרכזיים ברוטציה שגם היו בפורמה טובה השנה, לא היו בדיוק שיא הכישרון. אוחיון, הנדריקס, סמית' אילו בעיקר לוחמים עם הרבה אופי ונשמה, קצת פחות בתחום הכישרון.

אני דווקא חושב שלמכבי היה חסר איזון.
לא היו למכבי שני שחקני קו אחורי ברמה של התאומים מהעונה שעברה. אוחיון הבליח מול פאו, אבל רוב העונה הוא היה יחסית בינוני, כנ"ל סמית' וגם פניני.

אפשר להגיד שהיה את השחקנים, אבל הם לא היו מספיק טובים רוב הזמן. זאת גם דרך לתאר את המצב.

האמת שעם איך שהנדריקס נראה בחודשיים האחרונים, אני בטוח שגם במכבי שוקלים את המשך דרכו. זה לא סביר ששחקן ייתן חודשיים נפלאים בטופ 16, ואז ייעלם.
חייבים לשמור על יציבות.

אני מסכים איתך שחסר ברק בסגל, שגם הבאתו של הלפרין לא ישפר את העניין. אולי ישאירו את העניין לסוף, וינסו למצוא איזה מישהו צעיר ואטרקטיבי.

למען האמת רק לגבי דבר אחד הייתי די עקבי בחודשים האחרונים, וזה ברצון שלי לראות את לאנגפורד מוחתם על חוזה חדש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 10 מאי 2012, 16:17

jol9 כתב:אני דווקא חושב שלמכבי היה חסר איזון.
לא היו למכבי שני שחקני קו אחורי ברמה של התאומים מהעונה שעברה. אוחיון הבליח מול פאו, אבל רוב העונה הוא היה יחסית בינוני, כנ"ל סמית' וגם פניני.

אפשר להגיד שהיה את השחקנים, אבל הם לא היו מספיק טובים רוב הזמן. זאת גם דרך לתאר את המצב.

אנחנו אומרים את אותו הדבר רק בצורה שונה.
שנה שעברה היה בקו האחורי רק את התאומים ואיידסון (ואני לא מחשיבה את בורשטיין ודריק), בעוד שהשנה היה לך את אוחיון, פאפא, מאלט, לאנגפורד, סמית' (ובורשטיין... :roll: ). רק שרובם פשוט לא היו מספיק טובים.
היו שחקנים, רק שהיה חסר להם כישרון שיצר חוסר איזון.
אין לי בעיה שיהיו מעט שחקנים בקו האחורי, אני רק אשמח אם הם יהיו יותר ברמה של התאומים ואידסון....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 10 מאי 2012, 16:19

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:

אין הגיון להשאיל שחקן במשך שנתיים ברציפות...
יותר נכון, אין הגיון כשמדובר בשחקן שכבר אמור לשחק ברמה הגבוהה, ולא איזה ילד בן 17.
מכבי לא צריכה לשלם כ"כ הרבה כסף בשביל שחקן שלא משחק אצלה.

לא יודע איך מכבי תמצא משאבים להחזיר את מילאן ולשלם לו את מלוא שכרו בשנה הבאה כשהיא הולכת לשלם להנדריקס 850 אלף, ביחד עם אליהו שעולה עוד הרבה יותר.
לא לשכוח שמכבי צריכה עוד לשלם לגרגמל איזה 700 אלף דולר , לשדרג את לאנגפורד, לשלם לרכז ( מה שנשאר ), אולי גם הלפרין ומי יודע מי עוד.

אתה צודק שזה טפשי להשאיל אותו כשהוא כל כך יקר יחסית ושחקן שכבר יכול לתת תוצרת במכבי, אבל יש כאן תסבוכת שלא ברור אם מכבי ובלאט רוצים להתיר כבר עכשיו.
יש לי הרגשה שישאירו את זה לסוף, בטח אחרי שיקבלו תשובה סופית מבלו. הרי אם בלו נשאר אין טעם להוסיף במילא עוד שחקן לעמדה 4 .
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 מאי 2012, 16:19

Earlier last summer, Logan's backcourt teammate, Marcelinho Huertas, left Spanish Caja Laboral for Barcelona, leaving the reigns to Logan. Nonetheless, Logan too, wanted out and Maccabi Tel Aviv came knocking. 'I tried to go to Israel and join Maccabi,' Logan said. 'They wanted to sign me but Caja wouldn't release me, so I thought I was going back to Spain.'

Recently, rumors are circulating in Europe and the U.S. that Logan, who becomes a free agent this summer, will join Tel Aviv. 'I didn't talk to Coach Blatt yet,' Logan revealed, 'but we will talk during the summer. I think I can be a good contributor to his [Blatt's] system. I like how Blatt runs his team, but I'm currently focusing on the Final Four and not worrying about next year.'

http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=270997
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים