החציל האצטקי כתב:אוסטין הולינס עם 3 מ4 משלוש ו11 נקודות ב19 דקות אתמול בשביל יוטה.
הקליעה שלו במשחק מעבר ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות.
מקווה שמכבי בתמונה לפני שהוא חותם על איזה חוזה דו-כיווני מעפן.
אני כבר רואה את זה קורה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:אוסטין הולינס עם 3 מ4 משלוש ו11 נקודות ב19 דקות אתמול בשביל יוטה.
מכל השמות שנזרקו פה הקיץ, זה האחד שהייתי שמח שיהיה פה. אם זה יקרה זה יהיה על חשבון קיין. יכול להיות אחלה של 6th man.החציל האצטקי כתב:אוסטין הולינס עם 3 מ4 משלוש ו11 נקודות ב19 דקות אתמול בשביל יוטה.
Amar’e Stoudemire and Monta Ellis will workout privately for at least five NBA teams from 6-7pm — in Las Vegas — on July 8, a source tells ESPN. Both players are healthy and hoping to sign with a contending team, such as the #Lakers.
החציל האצטקי כתב:https://sports.walla.co.il/item/3245628
הצוות המקצועי יוצא בהרכב מלא לליגת הקיץ בוגאס.
צפו להתפתחויות בעשרת הימים הקרובים.
cifkcv כתב:הדיבור כרגע שיחתום מחדש בטורנטו.. אם כן לייקרס די אכלו אותה.
Kings announce they've waived Frank Mason III. Team had already intended to pick up Yogi Ferrell's option for next season. Today is the deadline for Ferrell's option
Mason had an Oct. 15 guaranteed date for his $1.6M contract. Waiving him now gives the guard an opportunity to find a new home 3+ months before the season started and not 1 week
Jack55 כתב:מחשבה שעלתה לי בראש, נגיד וקוואי רוצה לחתום בלייקרס, למה שזה ייקח לו כל כך הרבה זמן לחתום שם?
הרי אם הוא סגור על זה אז למה למשוך את הזמן, הלייקרס במילא צריכים להמשיך לבנות את הסגל וזה שהוא מושך את זה רק פוגע בהם .
אז אולי הוא עושה הכל בכוונה בשביל "להחליש" את הלייקרס, בזמן שהוא בעצמו יודע שהוא בטוח רוצה להישאר בטורונטו, אך הוא עושה זאת בשביל שלא יישארו שחקנים טובים ללייקרס .
אחדשיודע כתב:Jack55 כתב:מחשבה שעלתה לי בראש, נגיד וקוואי רוצה לחתום בלייקרס, למה שזה ייקח לו כל כך הרבה זמן לחתום שם?
הרי אם הוא סגור על זה אז למה למשוך את הזמן, הלייקרס במילא צריכים להמשיך לבנות את הסגל וזה שהוא מושך את זה רק פוגע בהם .
אז אולי הוא עושה הכל בכוונה בשביל "להחליש" את הלייקרס, בזמן שהוא בעצמו יודע שהוא בטוח רוצה להישאר בטורונטו, אך הוא עושה זאת בשביל שלא יישארו שחקנים טובים ללייקרס .
מה? מי אמר שהוא סגור על זה? הוא לוקח את הזמן כי הוא לא הגיע להחלטה איפה הוא רוצה לשחק, מן הסתם.
שמואל1 כתב:מה לדעתכם הצעד הנכון עבורו?
אני לא חושב שהוא צריך ללכת ללייקרס.
jol9 כתב:אני לא מצוי בפרטי החוזים והכסף, וכמה הוא יכול לקבל בכל מקום
jol9 כתב:לעבור להיות כינור שלישי ללברון ולדייויס, כשמסביבם משחקים שחקנים ברמת יורוקאפ, זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות לדעתי.
קבוצות כאלה בדר"כ לא זוכות באליפויות.
אחדשיודע כתב:jol9 כתב:אני לא מצוי בפרטי החוזים והכסף, וכמה הוא יכול לקבל בכל מקום
בטורונטו הוא יכול לקבל חוזה של 190 מיליון דולר ל-5 שנים, ובלייקרס/קליפרס יכול לקבל מקסימום של 4 שנים (141 מיליון דולר).jol9 כתב:לעבור להיות כינור שלישי ללברון ולדייויס, כשמסביבם משחקים שחקנים ברמת יורוקאפ, זה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות לדעתי.
קבוצות כאלה בדר"כ לא זוכות באליפויות.
לא הייתי מגדיר את השחקנים שישלימו אותם (אם וכאשר) כשחקנים ברמת יורוקאפ. חלקם הגדול יהיו שחקני NBA לגיטימיים (ומעלה) שיקחו הנחה כדי לשים את עצמם בסיטואציה של זכייה אליפות. זו לא אמורה להיות משימה קלה עבורם להרכיב קבוצה שלמה מהמצב הזה, אבל זה בהחלט אפשרי - ולברון מכיר זאת מהימים הראשונים שלו במיאמי. בעונה הראשונה אומנם לא הצליחו לזכות באליפות ("רק" לגמר), אבל עונה אחר כך כן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־21 אורחים