jol9 כתב:where is the love? כתב:מאיפה הבטחון לחשוב שמכבי רוצ שני סנטרים, קריא שרמדיני ועוד מישו ובנוסף להנדריקס... זה לא נראה ריאלי, למכבי אין מספיק כסף כדי להשאיר את הנדריקס ואליהו ולהביא את שרמדיני ולהביא עוד אחד???????????????????????????????????????????????????????????
ואם כן, אז הלוואי וזה יקרה!
אבל חברים אל תשלו את עצמכם, מכבי לא תביא עוד סנטר ליד שרמדיני ולמען האמת אני אשמח אם יהיה פה רכז מחוספס.........גם זה וגם זה לא יצליח... ובינתיים החספוס יהיה רק של ידינו על המקלדת...
נראה לי שלא הבנת נכון.
מכבי תביא 2 סנטרים ו-2 פאוורים. אולי עוד גבוה חמישי זול.
כלומר, אם ריצ' נשאר, אז יגיע רק שרמדיני, ואם ג'יימס ייתן פיינל פור גדול, יש סיכוי לא רע שיישאר, למרות שהוא הולך להיות יותר יקר בעונה הבאה, ולא במעט.
בפאוור יש את ליאור ואחד מבין בלו/מצ'באן/פאוור אחר
הנדריקס לא יהיה 4. זה לא יקרה, ואין טעם לדון בזה.
רגע למה שהנדריקס לא יהיה 4? הרי זו העמדה הטבעית שלו.
נכון שהוא לפעמים משחק 5 אבל אז הוא לא טוב בהגנה בעמדה הזאת ושרמדיני גם לא טוב בהגנה (תקן אותי אם אני טועה) ?
אני מאוד אשמח שבעמדת 4 ייהיה אליהו ומאצבן ובעמדה 5 שרמדיני והנדריקס ככה יהיה אפשר לעשות התאמות ולשחק עם זה, אבל יצטרכו גם את גיימס לחיפוי, או אולי מישהו יותר זול, אולי איזה הימור...
אגב לגבי בלאט זה נראה לי לא הגיוני, בלאט מצליח פה יפה מאוד, שנה שעברה בגמר השנה כמעט חצי הגמר, אולי נזכה בעזרת השם בגביע, וזה חשוב שבלאט יהיה פה הוא נכס לשנים הבאות.
מתי אפשר לחדש את המנוי למכבי? אני אחדש בכל זאת אבל אני מקווה לפחות שבלאט יהיה כאן.