מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי Chen » 15 מאי 2012, 16:51

Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני מאמין שלאנגפורד ישאר כי רב הפרסומים מעידים על כך וגם המעט שלו בסך הכל ציינו שלא בטוח שישאר

כל קבוצה ומה שהיא מסוגלת להציע
לאנגפורד שווה 900 אלף יורו במילאנו? יש מצב כי אצלם זה לא הרבה
ההצעה של מכבי לפי ערוץ הספורט היא 800K השנה ו-1.2 מליון בשנה הבאה שזה המון למכבי
אם הוא לא מוכן לקבל את ההצעה הזאת אז שיילך להרוויח יותר כסף במקום אחר ושלום על ישראל

הקטע שמכבי מסוגלת ליותר... פשוט אוהבים כאן לחסוך.. נגיד ולנגפורד עוזב, יביאו לפה גם רכז וגם 2 במשכורת של לנגפורד במקום לשלם ללנגפורד או למישהו אחר מיליון דולר ולהביא מישהו לידו בעוד קצת כסף.

הבנתי שאת לא אוהבת את לנגפורד, אבל אם הוא לא יהיה פה אנחנו נראה פה קו אחורי של היקמן ואיזה זביאן כלשהו, שאולי את מפנטזת על הקו הזה, אבל רוב האנשים כאן לא יהיו מרוצים וחלק אפילו ילכו לדרוש ממכבי החזר כספי על שקיות ההקאה שהם יקנו למשחקים.

אני רוצה לראות אותך מביא כל שנה כסף מהכיס שלך ומנסה להתמודד עם אנשים שאומרים ''יש לו כסף הוא יכול להוציא מהכיס מליון, הוא פשוט אוהב לחסוך''
מכבי מועדון שמתנהל על פילוסופיית הברייק-איבן ואף אחד פה לא ישבור את הכיס בשביל לשלם ללאנגפורד סכומים שהמועדון הזה לא משלם
1.2 מליון למועדון כמו מכבי זה הרבה ואם לאנגפורד רוצה יותר אין שום בעיה, שיילך למועדון אחר שישלם לו יותר..ההצעה של מכבי מכובדת מאוד(למועדון כמו מכבי)ואם הוא רוצה לקבל הצעה אחרת שיקבל הצעה אחרת
אי אפשר לשבור את הכלים בגלל לאנגפורד..עם כל הכבוד לשחקן

אם הוא כל שנה מביא כסף מהכיס,זאת אומרת שכל שנה התקציב עולה... אם התקציב עולה איך אתם מסבירים את זה שרמת השחקנים שמביאים לפה יורדת משנה לשנה? לא ברור.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מאי 2012, 16:51

~BenTom~ כתב:
Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
rc4991 כתב:אני מאמין שלאנגפורד ישאר כי רב הפרסומים מעידים על כך וגם המעט שלו בסך הכל ציינו שלא בטוח שישאר

ההצעה של מכבי לפי ערוץ הספורט היא 800K השנה ו-1.2 מליון בשנה הבאה שזה המון למכבי
אם הוא לא מוכן לקבל את ההצעה הזאת אז שיילך להרוויח יותר כסף במקום אחר ושלום על ישראל

הקטע שמכבי מסוגלת ליותר... פשוט אוהבים כאן לחסוך.. נגיד ולנגפורד עוזב, יביאו לפה גם רכז וגם 2 במשכורת של לנגפורד במקום לשלם ללנגפורד או למישהו אחר מיליון דולר ולהביא מישהו לידו בעוד קצת כסף.

הבנתי שאת לא אוהבת את לנגפורד, אבל אם הוא לא יהיה פה אנחנו נראה פה קו אחורי של היקמן ואיזה זביאן כלשהו, שאולי את מפנטזת על הקו הזה, אבל רוב האנשים כאן לא יהיו מרוצים וחלק אפילו ילכו לדרוש ממכבי החזר כספי על שקיות ההקאה שהם יקנו למשחקים.

בכסף של לנגפורד אפשר להביא לפה את ג'קסון ואת פרקינס

מאיפה הבאת את זה? כרגע כל אחד מהם דורש מיליון דולר-הסכום שגם אותו לאנגפורד דורש. מיותר לציין שלאנגפורד שחקן הרבה יותר טוב משניהם

אני רוצה לראות אותך מביא כל שנה כסף מהכיס שלך ומנסה להתמודד עם אנשים שאומרים ''יש לו כסף הוא יכול להוציא מהכיס מליון, הוא פשוט אוהב לחסוך''
מכבי מועדון שמתנהל על פילוסופיית הברייק-איבן ואף אחד פה לא ישבור את הכיס בשביל לשלם ללאנגפורד סכומים שהמועדון הזה לא משלם
1.2 מליון למועדון כמו מכבי זה הרבה ואם לאנגפורד רוצה יותר אין שום בעיה, שיילך למועדון אחר שישלם לו יותר..ההצעה של מכבי מכובדת מאוד(למועדון כמו מכבי)ואם הוא רוצה לקבל הצעה אחרת שיקבל הצעה אחרת

מסכים עם החלק הראשון. לגבי החלק השני, יש למכבי אופציה להשאיר אותי עבור שכר הולם ואפילו מופחת יחסית ליכולות שלו, ואם זה לא יקרה אז חבל מאוד. השחקן הזה שווה היום באירופה לפחות מיליון וחצי דולר, ואם יש אופציה להשאיר אותו פה במיליון דולר לעונה, אז צריך ללכת על זה בלי ספק

אם הוא כל שנה מביא כסף מהכיס,זאת אומרת שכל שנה התקציב עולה... אם התקציב עולה איך אתם מסבירים את זה שרמת השחקנים שמביאים לפה יורדת משנה לשנה? לא ברור.

מה הקשר? מי אמר שכל שנה הוא מביא יותר ויותר כסף? יש שנים שלא מביאים כסף, ויש שנים, כמו השנה הזאת, שהקבוצה גמרה בגירעון של מיליון דולר, וכל בעליי המניות השלימו את זה. לבקר את פדרמן וההנהלה, בהקשר התקציבי והכספי, זה באמת גובל בחוצפה. לגבי ההתנהלות בתקשורת בתקופה האחרונה אני בהחלט יכול להסכים, אבל יש גבול
asafb96

הודעהעל ידי Chen » 15 מאי 2012, 17:01

מי אמר שכל שנה הוא מביא יותר ויותר כסף? יש שנים שלא מביאים כסף, ויש שנים, כמו השנה הזאת, שהקבוצה גמרה בגירעון של מיליון דולר, וכל בעליי המניות השלימו את זה. לבקר את פדרמן וההנהלה, בהקשר התקציבי והכספי, זה באמת גובל בחוצפה. לגבי ההתנהלות בתקשורת בתקופה האחרונה אני בהחלט יכול להסכים, אבל יש גבול

תשמע, כדי לא לגמור עונה בהפסדים צריך להשקיע כספים בתחילת העונה, בסוף העונה זה ישתלם להם ואני מאמין שכל הכסף יוחזר. הרי גם השנה היה תקציב זול והיה גירעון, אז כנראה שזה לא הפתרון. ואם באמת חסרים כספים ויש גרעונות אולי כדאי להכניס עוד כספים למועדון, עוד משקיעים..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מאי 2012, 17:06

Chen כתב:
מי אמר שכל שנה הוא מביא יותר ויותר כסף? יש שנים שלא מביאים כסף, ויש שנים, כמו השנה הזאת, שהקבוצה גמרה בגירעון של מיליון דולר, וכל בעליי המניות השלימו את זה. לבקר את פדרמן וההנהלה, בהקשר התקציבי והכספי, זה באמת גובל בחוצפה. לגבי ההתנהלות בתקשורת בתקופה האחרונה אני בהחלט יכול להסכים, אבל יש גבול

תשמע, כדי לא לגמור עונה בהפסדים צריך להשקיע כספים בתחילת העונה, בסוף העונה זה ישתלם להם ואני מאמין שכל הכסף יוחזר. הרי גם השנה היה תקציב זול והיה גירעון, אז כנראה שזה לא הפתרון. ואם באמת חסרים כספים ויש גרעונות אולי כדאי להכניס עוד כספים למועדון, עוד משקיעים..

אז מה אתה אומר, שפדרמן והבעלים של מכבי מכניסים כסף ממכבי? שהם מרוויחים? שהם לוקחים כסף מהקופה?
מכבי זה עסק מפסיד. כל אדם שהיה חלק מההנהלה, הפסיד כסף. כולם. כולל פדרמן. ככה שלבקר אותם ולהאשים אותם בקשר לתקציב, לכסף, ולכל דבר בהקשר הזה, זו חוצפה.
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 מאי 2012, 17:09

er79 כתב:Jol, אליהו לא שכיר חרב, אליהו היה יכול להרוויח יותר בקבוצה אחרת באירופה. והפואנטה שלי היא שלנגפורד רצוי ומבורך במכבי, אבל לא בכל מחיר. אני לא נכנס לו לכיס, זכותו להתפרנס, אבל אני מאמין שבמכבי הוא לא ישחק. בהיררכיה רכז טוב חשוב ממנו בעיניי. וקודי, שוב אני אומר שתפסיק לראות כל מה כתוב בתקשורת כמוצר מוגמר, והרי כל שנה אתה מקטר על פדרמן ובניו וכל שנה אתה בולע צפרדעים. מישהו הכניס לך איזה מקק בראש שדני פדרמן יטרפד עסקה בגלל 30 אלף דולר. מספיק עם השטויות האלו.

המישהו הזה היה פדרמן האב בעצמו, אמר את במפורש בראיון ה"גאוני" הידוע לשמצה... :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Chen » 15 מאי 2012, 17:13

asafb96 כתב:
Chen כתב:

אז מה אתה אומר, שפדרמן והבעלים של מכבי מכניסים כסף ממכבי? שהם מרוויחים? שהם לוקחים כסף מהקופה?
מכבי זה עסק מפסיד. כל אדם שהיה חלק מההנהלה, הפסיד כסף. כולם. כולל פדרמן. ככה שלבקר אותם ולהאשים אותם בקשר לתקציב, לכסף, ולכל דבר בהקשר הזה, זו חוצפה.

אז שיביאו עוד משקיעים שיתנו כסף, ככה אם יהיו הפסדים כל אחד יפסיד פחות... תבין, אותי בתור אוהד לא מעניין מה קורה מאחורי הקלעים, אני בסופו של דבר רוצה לראות קבוצה, לא אוסף שחקנים כמו שהיה השנה. הדרך שתהיה פה קבוצה היא להביא לפה שחקנים טובים שיתיאמו אחד לשני, וגם אם צריך לשלם אני מצפה שיעשו את זה, ההחזר יבוא מתי במוקדם או במאוחר, הקבוצה תגיע להשגים גבוהים, אוהדים יקנו עוד מנויים, יהיו עוד ספונסרים.. הכל ישתלם בסופו של דבר, זה רק עניין של גישה.. אם נמשיך לצמצם את התקציב כל שנה ונמשיך להפסיד, לא נגיע לאף מקום.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחף » 15 מאי 2012, 17:24

Holiday_Armadillo כתב:
yarinsaky כתב:מאריץ' צפוי להחליף את הנדריקס בשנה הבאה במכבי :

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4229376,00.html

על פניו הקו הקדמי המסתמן ( יחד עם גרגמל ) מקבל גובה רציני , כוח, ריבאונד, קצת יותר הגנה. נקווה שבלאט יוכל להוציא ממאריץ' יותר ממה שהוא הראה בשנתיים האחרונות, הוא צריך סוג של שיקום.

אני מצטערת אני מאוד מתקשה לקחת פרסומים של יעל שחרור ברצינות
הבחורה מעלה את שאראס כמועמד ''חתום'' בערך 8 פעמים בקיץ ולפעמים זורקת פנימה גם שמות כמו וויצ'יץ'

רק שזה לא סתם "שחרור" של שחרור כמו שאראס וניקולה וויצ'יץ'. וואלה גם כתבו על מאריץ' וגם ספורט 5. וצריך לזכור שהיא הראשונה שרשמה שפיני לא ימשיך במכבי.
אני מאוד אוהב את הכיוון הזה. שני סנטרים מאסיביים, עם גובה ויכולת לשנות זריקות בצבע. מאריץ' בשיאו הוא גם גו-טו גאי התקפי מצויין. לקווים הקדמיים הגמדיים של מכבי לא הייתה תשובה לברצלונה לדוגמא וגם מול פאו היינו די בנחיתות.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מאי 2012, 17:31

Chen כתב:
asafb96 כתב:
Chen כתב:

אז שיביאו עוד משקיעים שיתנו כסף, ככה אם יהיו הפסדים כל אחד יפסיד פחות... תבין, אותי בתור אוהד לא מעניין מה קורה מאחורי הקלעים, אני בסופו של דבר רוצה לראות קבוצה, לא אוסף שחקנים כמו שהיה השנה. הדרך שתהיה פה קבוצה היא להביא לפה שחקנים טובים שיתיאמו אחד לשני, וגם אם צריך לשלם אני מצפה שיעשו את זה, ההחזר יבוא מתי במוקדם או במאוחר, הקבוצה תגיע להשגים גבוהים, אוהדים יקנו עוד מנויים, יהיו עוד ספונסרים.. הכל ישתלם בסופו של דבר, זה רק עניין של גישה.. אם נמשיך לצמצם את התקציב כל שנה ונמשיך להפסיד, לא נגיע לאף מקום.

גם אותי לא מעניין מה קורה מאוחרי הקלעיים, כי אני לא יודע. וגם אתה. בגלל זה אי אפשר לבוא בטענות! זה חוצפה שאתה לא יודע שום דבר ממה שקורה, לא יודע כמה הם מפסידים, לא עשית עבור הקבוצה עשירית ממה שהם עשו, ואתה עדיין בא בטענות. ודורש שישקיעו יותר מכספם האישי
שיביאו עוד משקיע... כאילו זה כזה קל ופשוט. אם אתה מבין כזה גדול, ואתה בטוח שאם ישקיעו יותר יקבלו יותר, ותדע את מי להביא כדי ש"יתאימו אחד לשני", אז לך את ותנהל את הקבוצה כראות ענייך.
בכל מקרה, נמאס לי כבר מהדיונים המרגיזים והמיותרים האלה. אז אין טעם להמשיך
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 15 מאי 2012, 17:39

Refresh למי זה אלכס מאריץ'(שהיה, לפני שנתיים, פנטזיה רטובה של כולנו בעמדת הסנטר של מכבי):
http://www.youtube.com/watch?v=mPh0mTUFuVg
שימו לב שהאיש גם חוסם בהגנה ונע בלי כדור.
שחף

הודעהעל ידי yarinsaky » 15 מאי 2012, 17:56

שחף, אנחנו יודעים מי זה מאריץ' של לפני שנתיים ושזה לא בדיוק אותו שחקן היום, אחרת מכבי לא הייתה יכולה להביא אותו. יש פה אלמנט ברור של הימור, אבל כנראה הימור מושכל כלשהוא.
אני חושב שנקבל אינדיקציה מאוד חשובה לגביו בקיץ עם נבחרת אוסטרליה באולימפיאדה, נראה אז אם קיבלנו בננה או בוננזה. ( אם יחתום כמובן בסופו של דבר ).
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי Chen » 15 מאי 2012, 17:56

asafb96 כתב:
Chen כתב:
asafb96 כתב:
Chen כתב:

גם אותי לא מעניין מה קורה מאוחרי הקלעיים, כי אני לא יודע. וגם אתה. בגלל זה אי אפשר לבוא בטענות! זה חוצפה שאתה לא יודע שום דבר ממה שקורה, לא יודע כמה הם מפסידים, לא עשית עבור הקבוצה עשירית ממה שהם עשו, ואתה עדיין בא בטענות. ודורש שישקיעו יותר מכספם האישי
שיביאו עוד משקיע... כאילו זה כזה קל ופשוט. אם אתה מבין כזה גדול, ואתה בטוח שאם ישקיעו יותר יקבלו יותר, ותדע את מי להביא כדי ש"יתאימו אחד לשני", אז לך את ותנהל את הקבוצה כראות ענייך.
בכל מקרה, נמאס לי כבר מהדיונים המרגיזים והמיותרים האלה. אז אין טעם להמשיך

דווקא נראה לי שאתה כן יודע מה קורה מאחורי הקלעים, אתה אמרת שהם מפסידים כסף והם מביאים עוד כספים כדי להשלים את זה. בכל מקרה לא יודעים עוד מה קורה אם לנגפורד והנדריקס ולאן ילך הכסף אם הם לא ישארו, אז באמת כדאי שנשהה בנתיים את הויכוח הזה. אם נגיע למצב בעייתי כמו בעונה הזאת שנתקענו בלי רכז, כולם יבואו בטענות להנהלה, אני שנה שעברה פשוט הקדמתי את המאוחר אם "הטענות" האלה כי הייתה לי הרגשה לאן הדברים חותרים ואז גם התווכחתם איתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי where is the love? » 15 מאי 2012, 18:06

תראו אני לא יודע לאן הולך הכסף ואני לא יודע אם יש כסף, אני בטוח שפדרמן לא לוקח לכיס ולמען האמת אם היה לוקח לכיס לפחות היינו יודעים לאן הכסף.
אסף אתה אומר שהם גמרו את העונה בגירעון של מיליון דולר? איך בדיוק אני לא יודע, הרי הם הלכו לאדריאטית כדי לקבל 2 מיליון יורו!!!! 2 מיליון יורו ועוד כסף על ייקור מנויים וכמובן אותו הכסף שלא שולם על פארגו, איך הם גמרו את זה בגירעון אני לא יודע.
עכשיו, אני לא בא להאשים את הנהלת מכבי ,כספים ועניינים בהנהלה של מכבי אין לנו דרך לדעת...
דבר אחד אנחנו יודעים ואני מקווה שסופסוף יבינו את זה, אנחנו לא מסכנים כמו שההנהלה הזאת גורמת לעצמה להראות, מועדון עם 22 מיליון דולר, שלפי גרינוולד הוא המועדון שמרוויח יותר מאשר כל המועדונים בעולם להוציא את הNBA .
אני לא מאשים אף אחד, אבל די כבר עם המסכנות הזאת, אין לנו כסף, הולכים לאדריאטית לשחוק שחקנים כדי להרוויח כסף, אנחנו באמת כל כך מסכניים שאנחנו נתנהג כמו התרפסות לכסף\??????????????????????????? פאקינג אתם מכבי ת"א, קצת כבוד למה שאתם מייצגים, קצת כבוד לאוהדים שהולכים אחריכם, מחדשים כל שנה את המנוי ובטוח להם זה יותר קשה.
אני לא בא בטענה להנהלה אלא רק מדבר אחד, אם אין לכם כסף כמו שאתם אומרים , ואתם כל כך מסכנים, תגידו אנחנו בעונה פיננסית ואז הכל יהיה מובן.
כל הזמן המסכנות הזאת, היום כל גארד בכיר דורש מיליון דולר, אתם באמת חושבים שלמכבי אין מספיק כסף להביא שחקן כזה או אחר?

אנחנו מפספסים כאן את העניין, הבעיה היא לא הכסף אלא החוסר החלטיות המוזר והביזארי שיש בקבוצה, ואנשים טועים עמו כולנו וזה בסדר, אבל מספיק להתלונן, נמאס כבר מזה, אין כסף לזה, אין כסף לשארפ , אין כסף לבלאט, אז בואו נעליב אותו כדי להפטר ממנו, במקום להבין להתקדם או אפילו לעצור, הם מתעסקים בשטויות , אז אוקי בסדר אנחנו לא יודעים הכל, אבל כל הזמן, אין לנו כסף, מכבי לא יכולה לעמוד בזה, הכי מצחיק שמכבי לא יכולה לתת מיליון ומאה ללנגפורד, אבל היא כן יכולה להביא איזה ערמד ב-900000 העיקר להגיד אנחנו לא חרגנו מהתקציב, בסוף גם משחריים גם בלאגן ואז בוכים. אז אחר כך צסקא והספרדיות והיווניות שכולכם צחקתם עליהם שכל התקציב שלהם ירד, יבואו יגידו אני רוצה גקסון , בום בוא מיליון וחצי דולר, אני רוצה בברלי, יאללה מיליון דולר, אני רוצה לנגפורד או אידסון יאללה 2 מיליון ואז מכבי אומרת אנחנו לא יכולים להתמודד עם הכספים, ובכן ידידי וידידותי היקרים והיקרות מכבי בהחלט יכולה להתמודד עם הכספים שלה ולא להתערב ולערמד את בלאט ולכפות עליו עונשים מהסוג השנה, מכבי ת"א לא יכולה פשוט להתמודד עם עצמה.

מספיק כבר להתלונן, אנחנו האוהדים? תמיד תומכים באים ומעודדים למרות שהפכו את ההיכל המבצרי שלנו לקניון של עדן מרקט ושיק ושוק.... העיקר למה ? להכניס עוד כסף?
ובכן מהכסף שקבלו נכנס לגירעון, ואז בוכים ומתלוננים ומאשימים, הנהלת מכבי ת"א אני לא בא אליכם בטענות וגם לא בבקשות, אני בא אליכם בתור אוהד שהקבוצה חשובה לו מאוד, לאוו דווקא ההצלחה, אלא האחריות, קחו אחריות על הדברים שאתם עושים.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי rc4991 » 15 מאי 2012, 18:10

שחף כתב:Refresh למי זה אלכס מאריץ'(שהיה, לפני שנתיים, פנטזיה רטובה של כולנו בעמדת הסנטר של מכבי):
http://www.youtube.com/watch?v=mPh0mTUFuVg
שימו לב שהאיש גם חוסם בהגנה ונע בלי כדור.

מה שמיוחד בו זה שלמרות שהוא גבוה ומאסיבי הוא בכלל לא כבד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מאי 2012, 19:12

Chen כתב:דווקא נראה לי שאתה כן יודע מה קורה מאחורי הקלעים, אתה אמרת שהם מפסידים כסף והם מביאים עוד כספים כדי להשלים את זה. בכל מקרה לא יודעים עוד מה קורה אם לנגפורד והנדריקס ולאן ילך הכסף אם הם לא ישארו, אז באמת כדאי שנשהה בנתיים את הויכוח הזה. אם נגיע למצב בעייתי כמו בעונה הזאת שנתקענו בלי רכז, כולם יבואו בטענות להנהלה, אני שנה שעברה פשוט הקדמתי את המאוחר אם "הטענות" האלה כי הייתה לי הרגשה לאן הדברים חותרים ואז גם התווכחתם איתי.

אסף אתה אומר שהם גמרו את העונה בגירעון של מיליון דולר? איך בדיוק אני לא יודע, הרי הם הלכו לאדריאטית כדי לקבל 2 מיליון יורו!!!! 2 מיליון יורו ועוד כסף על ייקור מנויים וכמובן אותו הכסף שלא שולם על פארגו, איך הם גמרו את זה בגירעון אני לא יודע.

הם עצמם (הפדרמנים) אמרו בראיונות, וגם שמעון אני חושב הזכיר את זה פעם, שמכבי זה עסק מפסיד, ודני פדרמן אמר שהשנה הייתה שנה גרעונית. בנוסף, כל שנה כל בעל מניות מוציא מכספו 500 אלף דולר (אם אני לא טועה) לפי דבריהם. נמאס לשמוע את הקטנוניות הזאת נגד ההנהלה. מילא בדברים שבאמת מרגיזים, כמו הראיון ההוא, אבל גם על זה יש טענות? עוד פעם תתחילו בדיוני ה"איפה הכסף??"..
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 19:22

er79 כתב:Jol, אליהו לא שכיר חרב, אליהו היה יכול להרוויח יותר בקבוצה אחרת באירופה. והפואנטה שלי היא שלנגפורד רצוי ומבורך במכבי, אבל לא בכל מחיר. אני לא נכנס לו לכיס, זכותו להתפרנס, אבל אני מאמין שבמכבי הוא לא ישחק. בהיררכיה רכז טוב חשוב ממנו בעיניי. וקודי, שוב אני אומר שתפסיק לראות כל מה כתוב בתקשורת כמוצר מוגמר, והרי כל שנה אתה מקטר על פדרמן ובניו וכל שנה אתה בולע צפרדעים. מישהו הכניס לך איזה מקק בראש שדני פדרמן יטרפד עסקה בגלל 30 אלף דולר. מספיק עם השטויות האלו.

יכול להיות שרכז חשוב יותר, וגם על זה כמובן אפשר להתווכח (בברצלונה למשל הSG דומיננטי יותר מהרכז וגם בצסקא הגדולה של מסינה, הרכז לא היה השחקן הכי דומיננטי
בקו האחורי שלהם), אבל זאת לא הנקודה. זה לא שיש לך את ריקי ואת DD שמחכים להצעה, ואתה בוחר להשאיר את לנגפורד.
יש לך רכזים די בינוניים כאופציה. אף שם שאני שמעתי, לא עושה רושם של רכז שהוא השקעה טובה ובטוחה. רובם הימורים, וחלקם אף הימורים מסוכנים.

זאת הסיבה העיקרית שבגללה אני תומך בהשארתו של לאנגפורד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 19:38

Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מעניין מה היית אומרת אם היה מדובר בשחקן שאת כן אוהבת ובטוחה שהתרומה שלו לקבוצה תהיה גבוהה. האם אז לא היית מצפה שההנהלה תעשה את המאמץ
ותשאיר אותו.
לשלם 1.1 מליון לשחקן מוכח זה לא טוב, אבל לשלם מליון או 900K לחתול בשק זה יותר טוב? או שאולי לחלק את ה1.1 לשני שחקנים ולהתפלל לפגוע בינגו כמו עם פארגו?

ולגבי מביאים כסף מהבית... אז לא ממש. אין ספק שההנהלה עושה עבודה גדולה וקשה במיתוג ובכל שאר הדברים, אבל מכבי מכסה את עצמה +/-
ספורט זה לא עסק שאמור להיות רווחי. כל העניין בספורט הוא הישגיות. הנהלת מכבי בחרה בגישה שקולה וטובה וסה"כ כולם תומכים בכך, אבל מדי פעם
שווה קצת לצאת מהקופסא ואם צריך לשים עוד קצת כסף, בשביל להגדיל את הסיכוי להביא את התואר הגדול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 15 מאי 2012, 19:41

asafb96 כתב:
Chen כתב:דווקא נראה לי שאתה כן יודע מה קורה מאחורי הקלעים, אתה אמרת שהם מפסידים כסף והם מביאים עוד כספים כדי להשלים את זה. בכל מקרה לא יודעים עוד מה קורה אם לנגפורד והנדריקס ולאן ילך הכסף אם הם לא ישארו, אז באמת כדאי שנשהה בנתיים את הויכוח הזה. אם נגיע למצב בעייתי כמו בעונה הזאת שנתקענו בלי רכז, כולם יבואו בטענות להנהלה, אני שנה שעברה פשוט הקדמתי את המאוחר אם "הטענות" האלה כי הייתה לי הרגשה לאן הדברים חותרים ואז גם התווכחתם איתי.

הם עצמם (הפדרמנים) אמרו בראיונות, וגם שמעון אני חושב הזכיר את זה פעם, שמכבי זה עסק מפסיד, ודני פדרמן אמר שהשנה הייתה שנה גרעונית. בנוסף, כל שנה כל בעל מניות מוציא מכספו 500 אלף דולר (אם אני לא טועה) לפי דבריהם. נמאס לשמוע את הקטנוניות הזאת נגד ההנהלה. מילא בדברים שבאמת מרגיזים, כמו הראיון ההוא, אבל גם על זה יש טענות? עוד פעם תתחילו בדיוני ה"איפה הכסף??"..

נו, אז כן יודעים מה קורה, מה שקורה שהם מפסידים כל שנה והם אמרו את זה. צריך למצוא פתרון שגם יהיה אפשר להביא לפה שחקנים טובים/להשאיר שחקנים טובים, יש הרבה דברים שהם יכולים לעשות כדי לקבל כסף לזה לפני שהם ישלמו מכיסם. בסופו של דבר ההצלחה של הקבוצה תיהיה גם ההצלחה של כל הצוות, ואני מאמין שעם סגל טוב שיביא תארים יהיה טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי asafb96 » 15 מאי 2012, 19:43

Chen כתב:
asafb96 כתב:

נו, אז כן יודעים מה קורה, מה שקורה שהם מפסידים כל שנה והם אמרו את זה. צריך למצוא פתרון שגם יהיה אפשר להביא לפה שחקנים טובים/להשאיר שחקנים טובים, יש הרבה דברים שהם יכולים לעשות כדי לקבל כסף לזה לפני שהם ישלמו מכיסם. בסופו של דבר ההצלחה של הקבוצה תיהיה גם ההצלחה של כל הצוות, ואני מאמין שעם סגל טוב שיביא תארים יהיה טוב.

נראה לך שבאמת אפשר לעשות הרבה דברים כדי לקבל כסף, וההנהלה בוחרת לא לעשות את זה ולהוציא כסף מהכיס? תהיה בטוח שההנהלה תנסה להכניס 100% ממה שהיא יכולה, ולא תוותר על אגורה. אם זה היה כזה פשוט להכניס כסף היינו מדברים פה על לורבק ולא על שרמדיני, ושחקנים כמו ג'קסון ולאנגפורד היו מובנים מאליו. זה לא ככה, והגיע הזמן שתקבל את זה
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 מאי 2012, 19:48

jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

מעניין מה היית אומרת אם היה מדובר בשחקן שאת כן אוהבת ובטוחה שהתרומה שלו לקבוצה תהיה גבוהה. האם אז לא היית מצפה שההנהלה תעשה את המאמץ
ותשאיר אותו.
לשלם 1.1 מליון לשחקן מוכח זה לא טוב, אבל לשלם מליון או 900K לחתול בשק זה יותר טוב? או שאולי לחלק את ה1.1 לשני שחקנים ולהתפלל לפגוע בינגו כמו עם פארגו?

ולגבי מביאים כסף מהבית... אז לא ממש. אין ספק שההנהלה עושה עבודה גדולה וקשה במיתוג ובכל שאר הדברים, אבל מכבי מכסה את עצמה +/-
ספורט זה לא עסק שאמור להיות רווחי. כל העניין בספורט הוא הישגיות. הנהלת מכבי בחרה בגישה שקולה וטובה וסה"כ כולם תומכים בכך, אבל מדי פעם
שווה קצת לצאת מהקופסא ואם צריך לשים עוד קצת כסף, בשביל להגדיל את הסיכוי להביא את התואר הגדול.

אני אוהבת את הנדריקס ורוצה שהוא יישאר..מתי ראית אותי אומרת ''שיתנו לו מליון וחצי! שני מליון! העיקר שישאר!''? מעולם לא אמרתי משהו כזה ולעולם לא אגיד כי לכל שחקן יש גבול של כמה אפשר לשלם לו, על אחת כמה וכמה באירופה שיש מלא שחקנים שמקבלים הרבה יותר ממה שמגיע להם

אתה יכול להגיד ''לא ממש'' על זה שמביאים כסף מהבית אבל כל הבעלים אומרים שכל שנה הם מוציאים מהכיס 500K לפחות(כל אחד)ואנחנו עוד הקבוצה שהכי קרובה לברייק-איבן באירופה ועדיין מסיימים את רוב העונות בהפסד
אני הייתי רוצה שלא נתחשבן על כל 100K אבל אני לעולם לא אגיד לבן אדם ''תוציא מליון שקל מהכיס שלך! מה אכפת לך?! יש לך הרבה!''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 15 מאי 2012, 19:48

תראו זה ברור שעדיך לשלם ללנגפורד 1.1 מיליון מאשר לשלם לשחקן לא טוב 900000 הרי אותו מקרה קרה עם מוריס, ובסוף נשארנו עם וויט ושלל ערמדויות.

עכשיו נניח שלנגפורד עוזב, אתם הרי מסכימים שמכבי צריכים להביא שני שחקנים לעמדות 1 ו-2 ....
אם היו אומרים אוקיי הכסף שלא הלך ללנגפורד ילך נניח לפרקינס ופולן או גקסון ופולן או לא יודע מה , אז היינו אומרים חבל שלנגפורד עזב אבל נמשיך הלאה, אבל כולנו יודעים שלא כך יהיה המצב, כי אם מכבי ישחררו את קית' הם יביאו שני שחקנים בינוניים במקומם, עכשיו יכול להיות שנפגע בזה אבל עדיף להשאר עם לנגפורד.
מצד אחד אומרים לא נביא לשחקן יותר ממיליון דולר, אבל מצד שני מביאים לשחקנים לא טובים הרבה יותר ממה שמגיע להם ובסוף משחררים אותם ומביאים תחליף פחות טוב ואז גם יש בעיות...
עצם זה שמכבי חוסכת בקטעים האלו של המיליון דולר , הוא למעשה כמו סיפור הבומרנג, שבסוף זה חוזר אליהם, קשים וקשוחים במשא ומתן על עוד מאה אלף עם קית' , אבל מוזר ששחקנים אחרים שלא שווים חצי מיליון מקבלים חצי מיליון ויותר.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], yon1 ו־23 אורחים