דיוויד בלאט והתנהלות תקינה מה היא

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דיוויד בלאט והתנהלות תקינה מה היא

הודעהעל ידי felix_r » 15 מאי 2012, 19:21

gandya כתב:
felix_r כתב:אחזור ואומר פעם נוספת:
קשה מאוד להיות אובייקטיבי ולשפוט כשמקבלים את המידע ממקור שלישי, כשבנוסף לזה המקור הוא אינטרסנטי. לכן, אני מציע לכולם להירגע. זה לא ממש חכם לשפוט איזו התנהלות היא תקינה ואיזו התנהלות היא בלתי תקינה מבלי לדעת בודאות את העובדות. זה גם לא ממש חכם לשפוט מי הוא אדם טוב ומי הוא לא טוב רק על פי הדיבורים של אותו האדם בתקשורת. יש אנשים שיודעים לדבר יפה, אבל מתחת לדיבורים היפים לא פעם מסתתרת אישיות לא כל כך נהדרת, ויש גם מקרים הפוכים.

פליקס, זה לא משנה! אני יודע בדיוק לאן אתה מכוון(גם אני שונא צביעות), גם אם בלאט הוא XYZ, למה פשוט לא להגיד יפה להתראות בסוף העונה?

בואו ואספר לך משהו על בלאט. כשמכבי שיחקה מול צסקא בגמר 2008, היה איתו ראיון בתקשורת הרוסית. שאלו אותו שם אם הוא בא לעודד את מכבי, אז מה הוא ענה? הוא ענה להם שלא, שהוא בא לעודד את חניכיו מנבחרת רוסיה!... ולתקשורת שלנו הוא כמובן אמר שהוא בא לתמוך במכבי...

אתה מבין? מאז אותו המקרה אני לא ממש מכבד אותו כאדם. דרך אגב, בתקשורת הרוסית הוא תמיד מופיע כמאמן אמריקאי, ולא כמו מאמן ישראלי. ואם היית קורא איך הוא מלקק להם כל הזמן, היית נגאל ממנו לחלוטין.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Maccabikid » 15 מאי 2012, 19:40

ועל זה נאמר - אם זה לא היה בקבוצה אותה אני אוהד זה היה יכול להיות ממש מצחיק..
Maccabikid

הודעהעל ידי מתAMסרת » 15 מאי 2012, 19:52

yellowaura כתב:ברוכה הבאה,
אני מסכים איתך ב - 100%.
אני מאשים את פדרמן ולא את כל ההנהלה. היה פה ניסיון להחליש את בלאט תקשורתית. לפי דעתי הסיבה האמיתית קשורה לאי שחרור הנדריקס לאחר שהביאו את מאצ'באן אבל פדרמן רצה לצאת טוב מול התקשורת אז הוא חגג על עניין פאפלוקאס...
אגב גם בעניין פארגו יצאנו צודקים אך קטנים. התנגחות בשחקנים פוגעת בשם של מכבי בעולם. השחקנים האמריקאים מדברים בינהם.

תודה :)
אני באמת לא יודעת אם הדברים שצוטטו נאמרו בשם פדרמן האב, הבן או בשם כל ההנהלה. אני גם לא יודעת מי בחר להדליף..
כן יודעת שזה לא היה צריך לצאת החוצה. אין לי מושג מה הסיבה לדברים ולמה נבחר העיתוי הזה או האתר ההוא. זה הכל ספקולציות. אנחנו ניזונים ממה שמתפרסם ולזה אנחנו מתייחסים לרוב (לפחות מי שלא מקורב מבפנים ולא מכיר את הסיפור על צדדיו הנוספים).

לא מסכימה איתך בעיניין פרגו. חושבת שהיה נכון לתבוע אותו...
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 15 מאי 2012, 19:59

Holiday_Armadillo כתב:
yellowaura כתב:
מתAMסרת כתב:אהלן חברים, נעים להכיר אני ליאת.
קוראת אתכם כבר הרבה זמן (ונהנית כמעט מכל פוסט:), אך לאור האירועים האחרונים מרגישה שחייבת להגיב.
אוהדת את מכבי עוד מהימים בהם שיחקתי וכילדה הקפצתי כדור מיד ליד מול מיקי ומוטי בטלויזיה.
יש לי קושי גדול עם התנהלות ההנהלה כלפי בלאט (ואני לא דוברת של אף אחד).
בשנים האחרונות הוא הצליח להרים את המועדון ולהחזיר לו מעט מזוהרו ומכבודו (ואת זה הוא עשה בשיתוף עם ההנהלה). האיש מכביסט אמיתי. גם בעבר יכול היה ללכת לקב' אחרת ולהרוויח יותר.
הוא בחר במכבי ומכבי בחרו בו.
הייתי מצפה מההנהלה להראות מעט כבוד ומחויבות כלפי מי שהקריב עבורה לא מעט, והם דורשים ממנו כל כך הרבה. לא יתכן שידרשו מהצוות המקצועי ומהשחקנים מחויבות והקרבה והם יהיו פטורים מכל אלה.
מול פרקינס הראו את הצד היפה כשתמכו בו מהפציעה לאורך השיקום כשלא היו חייבים (וזה ללא קשר אם אני בעד או לא פרקינס לשנה הבאה).
איפה ההתנהלות התקינה ? איפה כבוד והערכה הדדית בין אנשים שעובדים יחד שכם אל שכם להובלת והצלחת הקבוצה (ולא רק על המגרש) ?
זה בעיניי הבסיס לפני שמביאים שחקן כזה או אחר. לא רוצים את בלאט ? - אין בעיה. שבו, דברו, תגיעו להסכם היפרדות מכבד, מכובד וראוי בדיוק באותו האופן שבו חותמים על הסכם עבודה.
אני בעד תקינות, שפיות, כבוד והערכה הדדיים כבסיס לשיתוף פעולה כמו גם להתנתקות.
אני לא דוברת של אף אחד. בסכ"ה אוהדת של מכבי. ובאופן אישי מרגישה שגם אם אלהים בכבודו ובעצמו יגיע וידפוק על הדלת, אני בעד בלאט !
זהו. שפכתי קצת ! זה המקום, נכון ? :) תודה .

ברוכה הבאה,
אני מסכים איתך ב - 100%.
אני מאשים את פדרמן ולא את כל ההנהלה. היה פה ניסיון להחליש את בלאט תקשורתית. לפי דעתי הסיבה האמיתית קשורה לאי שחרור הנדריקס לאחר שהביאו את מאצ'באן אבל פדרמן רצה לצאת טוב מול התקשורת אז הוא חגג על עניין פאפלוקאס...
אגב גם בעניין פארגו יצאנו צודקים אך קטנים. התנגחות בשחקנים פוגעת בשם של מכבי בעולם. השחקנים האמריקאים מדברים בינהם.

שטות מוחלטת
אם לא היינו תובעים את פארגו כל אחד היה מפר חוזה והולך
מכבי זה לא מועדון קטנצ'יק באירופה שאתה יכול לעשות מה שבא לך..קיבלת חוזה של 900K ואתה מפר אותו? כן, יתבעו אותך..למען יראו וייראו
להגיד שיצאנו קטנים כי הוא יגיד לשחקנים אחרים ''אל תלכו לשם, לא יתנו לכם להפר חוזה'' זה שטות מוחלטת
הגיע לפארגו שנתבע אותו ואף אחד לא יצא קטן חוץ מפארגו שגם הפר חוזה, גם נדרש לשלם קנס וגם לא משחק חצי דקה בממפיס

כרמל, מסכימה עם כל מילה ומחזקת !
מתAMסרת

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 20:20

חביב אורנג'ד כתב:שלום ליאת וברוכה הבאה. :D
פוסט מאוד יפה ואני מסכים מאוד עם דבריו.

האמת, שכבר לפני כמה זמן הערתי שאנו האוהדים צריכים להתיחס גם (ואולי בעיקר) לתוכנם של הדבריו של פדרמן באותו ראיון מפורסם, ולא רק לדרך בהם הם נאמרו - דבר שמשום מה גרר כאן כמעט את כל ההתיחסות.
תוכנם של דבריו של פדרמן העלו דבר תקדימי בתולדות המועדון - לראשונה, הנהלת הקבוצה גם בוחרת להתערב בעיניין שבין שחקן ומאמן וגם בוחרת בצעד חסר כל תקדים את צדו של השחקן, כאשר היא אמורה לגבות דוקא את המאמן (אם בהתנהלות תקינה עסקינן...).
לפני שבוע נפגשתי עם חבר, שהוא במקרה גם אוהד מכבי ותיק, והוא אמר לי משהו כזה: "אני לא מבין מה הסיפור של פדרמן. איך הוא יכול לגבות דוקא את פאפאלוקאס ולהפנות עורף לבלאט. בלאט אמור להיות הגורם המקצועי הבכיר ביותר בקבוצה והאדם שמבחינה הררכית נמצא הכי קרוב להנהלה. אם פדרמן לא מרוצה ממה שהוא עושה, אז שיחכה לסוף העונה ויפטר אותו. כרגע הוא צריך לתת לו גב גם אם הוא סולד מכל פעולה מקצועית שהוא עושה" המשכנו השיחה בינינו ושמנו לב שהטענות שיש לפדרמן כלפי בלאט, כמו גם הטענות שהיו לו כלפי פיני (אותן טענות שהוא הזכיר באותו ראיון), בכלל לא קשורות לשיקולים מקצועיים.
אילו בדיוק הנושאים שלטעמי לא הודגשו כאן מספיק ודוקא הם מסמנים את חוסר המקצועיות ואת ההתנהלות הלא תקינה מצדה של ההנהלה.

אגב, מי שכן יודע להתנהג באופן מקצועי ותקין הוא לא אחר מדיויד בלאט.
בלאט יודע לפרגן ולהעריך שחקנים, גם כאלה בהם הוא לא מעוניין או יתכן שאפילו לא אוהב. גם בכל הקשור לסיפור עם פאפאלוקאס הוא התנהל באופן מופתי ומעולם לא שמענו מבלאט מילה רעה עליו או על שחקן זה או אחר.
ספציפית לגבי פאפאלוקאס, בלאט תמיד ידע להחמיא לו ואמר עליו רק מילים טובות, גם כאשר היה ברור שבין השניים לא נרקם סיפור אהבה.
בלאט אולי לא אומר כל הזמן את האמת או לא תמיד נוטה לדייק בדבריו, אבל הוא יודע גם לא הוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה וזה בדיוק מה שהוא צריך לעשות.
יש לפדרמן לא מעט דברים שהוא יכול ללמוד מן המאמן אותו הוא בעצמו מינה.

מסכים איתך. תכלס, פדרמן אפילו לא היה צריך לפטר את בלאט, אלא פשוט לא לחדש לו את החוזה.

פדרמן אמר דברים מאוד לא פשוטים שם, שאני בטוח שהפריעו ועדיין מפריעים לבלאט. למשל כשהוא אמר שלדייויד יש בעיית התנהלות מול שחקנים, או שבמהלך
משחק הוא מאוד לחוץ, ועוד כל מיני דברים בסגנון.
זה משהו שבחיים, אבל בחיים לא תשמע משמעון. זאת כנות יתר, שפשוט לא נחוצה, כי היא פוגעת באנשים שנמצאים בתוך המערכת, וממש סתם.

וזה עוד מבלי להתייחס לדברים שנאמרו אח"כ ע"י מקורבים, שהיו הרבה יותר גרועים, ואף נאמרו בעילום שם.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 20:23

felix_r כתב:
gandya כתב:
קשה מאוד להיות אובייקטיבי ולשפוט כשמקבלים את המידע ממקור שלישי, כשבנוסף לזה המקור הוא אינטרסנטי. לכן, אני מציע לכולם להירגע. זה לא ממש חכם לשפוט איזו התנהלות היא תקינה ואיזו התנהלות היא בלתי תקינה מבלי לדעת בודאות את העובדות. זה גם לא ממש חכם לשפוט מי הוא אדם טוב ומי הוא לא טוב רק על פי הדיבורים של אותו האדם בתקשורת. יש אנשים שיודעים לדבר יפה, אבל מתחת לדיבורים היפים לא פעם מסתתרת אישיות לא כל כך נהדרת, ויש גם מקרים הפוכים.

פליקס, זה לא משנה! אני יודע בדיוק לאן אתה מכוון(גם אני שונא צביעות), גם אם בלאט הוא XYZ, למה פשוט לא להגיד יפה להתראות בסוף העונה?

בואו ואספר לך משהו על בלאט. כשמכבי שיחקה מול צסקא בגמר 2008, היה איתו ראיון בתקשורת הרוסית. שאלו אותו שם אם הוא בא לעודד את מכבי, אז מה הוא ענה? הוא ענה להם שלא, שהוא בא לעודד את חניכיו מנבחרת רוסיה!... ולתקשורת שלנו הוא כמובן אמר שהוא בא לתמוך במכבי...

אתה מבין? מאז אותו המקרה אני לא ממש מכבד אותו כאדם. דרך אגב, בתקשורת הרוסית הוא תמיד מופיע כמאמן אמריקאי, ולא כמו מאמן ישראלי. ואם היית קורא איך הוא מלקק להם כל הזמן, היית נגאל ממנו לחלוטין.

אבל זה לא מצדיק את מה שפדרמן עשה. זה שאתה לא אוהב אותו, לא אומר שאתה לא יכול להגיד על המעשה של פדרמן שהוא פסול.
אני זוכר שאמרת, שמעניין אותך לשמוע מה ההנהלה חושבת על עניין פאפאלוקאס, אבל פדרמן חשף הרבה יותר ממה שהוא היה צריך לחשוף החוצה,
וזה לא קשור, למה אתה חושב על בלאט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 15 מאי 2012, 20:25

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:שלום ליאת וברוכה הבאה. :D
פוסט מאוד יפה ואני מסכים מאוד עם דבריו.

האמת, שכבר לפני כמה זמן הערתי שאנו האוהדים צריכים להתיחס גם (ואולי בעיקר) לתוכנם של הדבריו של פדרמן באותו ראיון מפורסם, ולא רק לדרך בהם הם נאמרו - דבר שמשום מה גרר כאן כמעט את כל ההתיחסות.
תוכנם של דבריו של פדרמן העלו דבר תקדימי בתולדות המועדון - לראשונה, הנהלת הקבוצה גם בוחרת להתערב בעיניין שבין שחקן ומאמן וגם בוחרת בצעד חסר כל תקדים את צדו של השחקן, כאשר היא אמורה לגבות דוקא את המאמן (אם בהתנהלות תקינה עסקינן...).
לפני שבוע נפגשתי עם חבר, שהוא במקרה גם אוהד מכבי ותיק, והוא אמר לי משהו כזה: "אני לא מבין מה הסיפור של פדרמן. איך הוא יכול לגבות דוקא את פאפאלוקאס ולהפנות עורף לבלאט. בלאט אמור להיות הגורם המקצועי הבכיר ביותר בקבוצה והאדם שמבחינה הררכית נמצא הכי קרוב להנהלה. אם פדרמן לא מרוצה ממה שהוא עושה, אז שיחכה לסוף העונה ויפטר אותו. כרגע הוא צריך לתת לו גב גם אם הוא סולד מכל פעולה מקצועית שהוא עושה" המשכנו השיחה בינינו ושמנו לב שהטענות שיש לפדרמן כלפי בלאט, כמו גם הטענות שהיו לו כלפי פיני (אותן טענות שהוא הזכיר באותו ראיון), בכלל לא קשורות לשיקולים מקצועיים.
אילו בדיוק הנושאים שלטעמי לא הודגשו כאן מספיק ודוקא הם מסמנים את חוסר המקצועיות ואת ההתנהלות הלא תקינה מצדה של ההנהלה.

אגב, מי שכן יודע להתנהג באופן מקצועי ותקין הוא לא אחר מדיויד בלאט.
בלאט יודע לפרגן ולהעריך שחקנים, גם כאלה בהם הוא לא מעוניין או יתכן שאפילו לא אוהב. גם בכל הקשור לסיפור עם פאפאלוקאס הוא התנהל באופן מופתי ומעולם לא שמענו מבלאט מילה רעה עליו או על שחקן זה או אחר.
ספציפית לגבי פאפאלוקאס, בלאט תמיד ידע להחמיא לו ואמר עליו רק מילים טובות, גם כאשר היה ברור שבין השניים לא נרקם סיפור אהבה.
בלאט אולי לא אומר כל הזמן את האמת או לא תמיד נוטה לדייק בדבריו, אבל הוא יודע גם לא הוציא את הכביסה המלוכלכת החוצה וזה בדיוק מה שהוא צריך לעשות.
יש לפדרמן לא מעט דברים שהוא יכול ללמוד מן המאמן אותו הוא בעצמו מינה.

מסכים איתך. תכלס, פדרמן אפילו לא היה צריך לפטר את בלאט, אלא פשוט לא לחדש לו את החוזה.

פדרמן אמר דברים מאוד לא פשוטים שם, שאני בטוח שהפריעו ועדיין מפריעים לבלאט. למשל כשהוא אמר שלדייויד יש בעיית התנהלות מול שחקנים, או שבמהלך
משחק הוא מאוד לחוץ, ועוד כל מיני דברים בסגנון.
זה משהו שבחיים, אבל בחיים לא תשמע משמעון. זאת כנות יתר, שפשוט לא נחוצה, כי היא פוגעת באנשים שנמצאים בתוך המערכת, וממש סתם.

וזה עוד מבלי להתייחס לדברים שנאמרו אח"כ ע"י מקורבים, שהיו הרבה יותר גרועים, ואף נאמרו בעילום שם.

:thumbup
מתAMסרת

הודעהעל ידי gandya » 15 מאי 2012, 20:33

felix_r כתב:
gandya כתב:

זה שהוא ליקק לרוסים זה עניינו וזכותו(גם אם אתה, וגם אני לא ממש אוהבים את זה), לגבי זה שנתן שני ציטוטים הפוכים כאלה, WELL כנראה שהוא מחשיב את עצמו לפוליטקאי "מדופלם"..
האמת שזה "בא לעודד את חניכיו מנבחרת רוסיה" מתאים לסגנון שלו(זה הדברים שגם אמר ממש לפני כמה ימים כאשר נדרש לענות לאותה הסוגיה), היה עדיף לו היה שותק.
אגב זה שיש לו את הצביעות שמתי לב לפי הראיונות שלו בזמן האחרון(בזמן תקופות לחוצות יוצא לו ה"בלאט", וזה לא בדיוק האיש הרגועה, ונעים ההליכות, כמו שהוא מנסה למכור את עצמו..), מצד שני גם פרגסון הגדול הוא בדיוק מאמן מהסוג הזה, והאיש מחזיק יפה מאוד מאז עידן האבן במנצסטר.. :)
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 20:37

gandya כתב:
felix_r כתב:
gandya כתב:

זה שהוא ליקק לרוסים זה עניינו וזכותו(גם אם אתה, וגם אני לא ממש אוהבים את זה), לגבי זה שנתן שני ציטוטים הפוכים כאלה, WELL כנראה שהוא מחשיב את עצמו לפוליטקאי "מדופלם"..
האמת שזה "בא לעודד את חניכיו מנבחרת רוסיה" מתאים לסגנון שלו(זה הדברים שגם אמר ממש לפני כמה ימים כאשר נדרש לענות לאותה הסוגיה), היה עדיף לו היה שותק.
אגב זה שיש לו את הצביעות שמתי לב לפי הראיונות שלו בזמן האחרון(בזמן תקופות לחוצות יוצא לו ה"בלאט", וזה לא בדיוק האיש הרגועה, ונעים ההליכות, כמו שהוא מנסה למכור את עצמו..), מצד שני גם פרגסון הגדול הוא בדיוק מאמן מהסוג הזה, והאיש מחזיק יפה מאוד מאז עידן האבן במנצסטר.. :)

דווקא פרגי נראה כמו מישהו שאומר כל מה שבא לו, לא?

בכל מקרה, איזה סוג של בן אדם הוא בלאט, זה לא קשור לעניין לדעתי, כי מה שצריך לעניין אותנו זה איזה סוג מאמן הוא.
הביקורת עליו היתה מקצועית והתנהגותית בהקשר המקצועי (בניגוד לביקורת של פדרמן על פיני שהיתה בהקשר ההתנהגותי הכללי).

אני לא שמעתי את הראיונות האלה, אבל בראיונות שלו שכן שמעתי, לא הצלחתי לתפוס אותו באמירות סליזיות וחלקלקות, אבל כן הרבה פעמים
שמעתי אותו אומר לא את כל מה שהוא חושב ומסתיר, ולדעתי זה בסדר גמור.
גם ביבי לא אומר כל מה שהוא חושב על אחרים לתקשורת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 15 מאי 2012, 20:43

gandya כתב:
בשנים האחרונות הוא הצליח להרים את המועדון ולהחזיר לו מעט מזוהרו ומכבודו (ואת זה הוא עשה בשיתוף עם ההנהלה). האיש מכביסט אמיתי. גם בעבר יכול היה ללכת לקב' אחרת ולהרוויח יותר.
הוא בחר במכבי ומכבי בחרו בו.

האיש אכן ייצב את המועדון, ואני מאוד מעריך את עבודתו, והייתי רוצה לראות כאן את בלאט בתור הרלף קליין של מכבי בזמנו(או האברדוביץ של פנא), ואכן לא אהבתי (בלשון המעטה) את היציאה לתקשורת של פדרמן.
אבל אין שום דבר שעושה את בלאט מכביסט גדול, הוא היה יכול ללכת למקום אחר? הוא הלך למקום אחר(בצדק, הוא רצה להוכיח את עצמו, וגם הצליח, ולכן הוא מונה לקדנציה הנוכחית), יותר כסף? אולי(זה לא שבמכבי המאמן עובד בחינם), מצד שני זה רחוק מהבית, ומצד שלישי חוץ מהצלחה בנבחרת רוסיה, עונה מוצלחת בליגה האיטלקית, ומספר עונות סבירות בליגה הרוסית לא היו לבלאט הצלחות מזהירות טרם ההגעה לגמר היורוליג עם מכבי, סה"כ נוח לעבוד במכבי בארץ.(אני דיי בטוח שאם תבוא הצעה מהנב"א בלאט לא יהסס).

כן חושבת שהוא מכביסט גדול. תראה לי עוד מאמן שלאחר שהיה מאמן בכיר בקבוצה בסדר גודל של מכבי, הסכים בעונה שאחריה להוריד מכבודו ולעבוד כעוזר מאמן באותה קבוצה וכל זה כשהוא ממשיך לתרום למועדון ולהיות מחוייב לו.
נכון, הוא לא מושלם ויש לו עוד לאן לגדול ולהתפתח והוא גם עושה טעויות (מי לא ?) ועדיין בעיניי הוא בין 3 המאמנים הבכירים באירופה ואני מכלילה את מסינה בהם.
תבדוק את סדר גודל המשכורות שלהם מול בלאט... אמרתי שבמכבי הוא עובד בחינם ???
מסכימה שיש שיקולים נוספים בבחירה איפה לאמן כמו כימיה, הרצון להשאר בארץ שאתה נמצא ועוד אבל בסוף גם אחרי שנה חלומית במכבי הוא בחר ( לפחות זה מה ששידר ) להישאר כאן.
אם זה לא ביטוי של מכביסט, מה כן ?
יודע מה ? מקווה שאם תבוא הצעה מהנב"א הוא ילך, עם כל כמה שאני רוצה שהוא ישאר... כי מגיע לו.
מתAMסרת

הודעהעל ידי gandya » 15 מאי 2012, 20:55

"כן חושבת שהוא מכביסט גדול. תראה לי עוד מאמן שלאחר שהיה מאמן בכיר בקבוצה בסדר גודל של מכבי, הסכים בעונה שאחריה להוריד מכבודו ולעבוד כעוזר מאמן באותה קבוצה וכל זה כשהוא ממשיך לתרום למועדון ולהיות מחוייב לו."

וזה הופך אותו למכביסט דגול? (אגב לא בטוח שיש בכלל כאלה היום, היום כולם מכביסטים תמורת הסכום\ה"ת"ש" המתאימים). אפשר לפרש את זה לשני כיוונים. (יותר, אבל נתן שני "פרושים").
1) בלאט מכביסט גדול.
2)לבלאט עדיין לא היה מספיק בטחון לצאת לחו"ל, הוא לא האמין מספיק ביכולת האימון שלו, ורצה להאמין שתוך עונה, או שתי עונות הוא יחזור לקדמת הבמה(גם אם בדרך הסכים לבלוע את העלבון), אבל אחרי עונה הוא התעשת(ובצד רב), לקח את הרגליים והלך לאמן בחו"ל. תסריט שהוא נשמע קצת יותר אמין מהיותו של בלאט "מכביסט", מה שמחזק את דברי הוא שאחרי העונה עם ספחייה, (כך לפחות אומרים רבים וטובים), כבר אז הייתה לדווד בלאט אופציה לחזור לכאן, אבל "המכביסט" דוויד החליט שזה לא הזמן המתאים, ושאפשר לעשות קופה בטורקיה, אינני מאשים אותו כמובן חלילה, רק שזה לא הופך את מיסטר דוויד בלאט ל"מכביסט דגול".
gandya

הודעהעל ידי מתAMסרת » 15 מאי 2012, 21:19

gandya כתב:"כן חושבת שהוא מכביסט גדול. תראה לי עוד מאמן שלאחר שהיה מאמן בכיר בקבוצה בסדר גודל של מכבי, הסכים בעונה שאחריה להוריד מכבודו ולעבוד כעוזר מאמן באותה קבוצה וכל זה כשהוא ממשיך לתרום למועדון ולהיות מחוייב לו."

וזה הופך אותו למכביסט דגול? (אגב לא בטוח שיש בכלל כאלה היום, היום כולם מכביסטים תמורת הסכום\ה"ת"ש" המתאימים). אפשר לפרש את זה לשני כיוונים. (יותר, אבל נתן שני "פרושים").
1) בלאט מכביסט גדול.
2)לבלאט עדיין לא היה מספיק בטחון לצאת לחו"ל, הוא לא האמין מספיק ביכולת האימון שלו, ורצה להאמין שתוך עונה, או שתי עונות הוא יחזור לקדמת הבמה(גם אם בדרך הסכים לבלוע את העלבון), אבל אחרי עונה הוא התעשת(ובצד רב), לקח את הרגליים והלך לאמן בחו"ל. תסריט שהוא נשמע קצת יותר אמין מהיותו של בלאט "מכביסט", מה שמחזק את דברי הוא שאחרי העונה עם ספחייה, (כך לפחות אומרים רבים וטובים), כבר אז הייתה לדווד בלאט אופציה לחזור לכאן, אבל "המכביסט" דוויד החליט שזה לא הזמן המתאים, ושאפשר לעשות קופה בטורקיה, אינני מאשים אותו כמובן חלילה, רק שזה לא הופך את מיסטר דוויד בלאט ל"מכביסט דגול".

שמע אפשר לצאת מפה להרבה כיווני מחשבה..
אני חווה אותו כמכביסט. אתה שואל זה הופך אותו למכביסט דגול ? גם ולא רק. זה והעובדה שבחר לחזור אחרי פיני כשהמצב היה בקרשים - שוב, אפשר לקחת לשני כיוונים: 1. הזדמנות פז להוכיח כמה הוא שווה ולהרים את הקבוצה. 2. פחד אלוהים - מה יקרה אם לא יצליח.. ואחרי שהצליח ויכול היה לשדרג את עצמו בחר להשאר למרות תקציב נמוך יחסית לשאר אריות אירופה ולמרות 3 מסגרות (מהן נכווה בעבר) ולהערכתי אם לא הסיפור עם ההנהלה הוא גם היה ממשיך ורואה עצמו חלק ממשפחת מכבי כמו שהעיד על עצמו לא פעם ולא פעמיים גם בשנים הבאות (וכולי תקווה שלמרות הכל האהבה תנצח והוא ישאר :)
מתAMסרת

הודעהעל ידי gandya » 15 מאי 2012, 21:28

"ואחרי שהצליח ויכול היה לשדרג את עצמו בחר להשאר למרות תקציב נמוך יחסית"
א)לדוויד היה חוזה.
ב)שוב פעם לדוויד משלמים משכורות הוא לא עובד בחינם, יש עוד שקולים חוץ מכסף, משפחה שרגילה לגור כאן..
ג)בלי כשר ל א+ב, אני מאוד מעריך את העבודה של דוויד בשנתיים שלו כאן, אני חושב שהוא מאמן מצויין, ומקווה לראות אותו כאן לשנים רבות, בונה למכבי עוד שושלת, אבל זה כבר לא ממש תלוי בו, להמשכיות דרוש תקציב.
gandya

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 21:35

gandya כתב:"ואחרי שהצליח ויכול היה לשדרג את עצמו בחר להשאר למרות תקציב נמוך יחסית"
א)לדוויד היה חוזה.
ב)שוב פעם לדוויד משלמים משכורות הוא לא עובד בחינם, יש עוד שקולים חוץ מכסף, משפחה שרגילה לגור כאן..
ג)בלי כשר ל א+ב, אני מאוד מעריך את העבודה של דוויד בשנתיים שלו כאן, אני חושב שהוא מאמן מצויין, ומקווה לראות אותו כאן לשנים רבות, בונה למכבי עוד שושלת, אבל זה כבר לא ממש תלוי בו, להמשכיות דרוש תקציב.

אני לא חושב שפרט לשמעון ודרק, יש עוד "מכביסטים" אמיתיים במערכת של מכבי, ובטח ובטח לא שחקנים פעילים.

הכל מונע מכסף והרבה מאוד אינטרסים, וזה גם בסדר מבחינתי. זה סה"כ זן מאוד נדיר של אנשים שהסמל והדגל חשובים להם יותר מהדברים החומריים,
ובעולמינו הציני הכמות שלהם הולכת ופוחתת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מתAMסרת » 15 מאי 2012, 21:39

gandya כתב:"ואחרי שהצליח ויכול היה לשדרג את עצמו בחר להשאר למרות תקציב נמוך יחסית"
א)לדוויד היה חוזה.

א) נכון. טעות שלי...זאת כנראה השעה :)
אבל..בחודשים האחרונים כשדובר על הגעה להסכמות, תסכים שאפשר היה אחרת במידה והיה נחוש לעזוב ?
ב) ברור שהוא לא עובד בחינם, כמו שברור שהוא רוצה להשאר בארץ, ועדיין בחוץ היה יכול להרוויח יותר ? הרבה יותר ?
ג) ובא לגואל ציון, חמסה חמסה, על זה אנחנו מסכימים :)
ד) עוד לא אבדה תקוותינו... יש בו נגיעות של קוסם. תראה מה הצליח לעשות השנה עם מה שהיה לו, בתנאים שהיו לו :clap2
מתAMסרת

הודעהעל ידי gandya » 15 מאי 2012, 22:09

" ברור שהוא לא עובד בחינם, כמו שברור שהוא רוצה להשאר בארץ, ועדיין בחוץ היה יכול להרוויח יותר ? הרבה יותר ?"
אם תהיה לבלאט הצעה קונקרטית מצסק"א, אני ממש לא בונה על "המכביסטיות" של בלאט(בלי שום קשר לסקנדל שהיה). בנתיים צריך לדבר על עובדות, וכאשר מדברים על עובדות רואים דברים ממש ממש פשוטים.
כאשר לדוויד הייתה הדמנות לעשות כסף יפה(הרבה ממה שהיה למכבי להציעה) בלאט בחר לאמן בחו"ל, כאשר מסיבה כלשהי לא הייתה לבלאט הצעה כספית אטרקטיבית(בלאט הגיעה למכבי מאריס), בלאט חזר למכבי, כמו שאומרים בבזק "זה מה זה פשוט" :)

דייויד בלאט חתם בדינמו מוסקבה, ירוויח כ-1.5 מיליון אירו בעונה
המאמן הישראלי, שסיכם לשנתיים, העדיף את ההצעה של הקבוצה הרוסית על פני הצעתה של מכבי ת"א ; כעת הופך אפי בירנבוים למועמד העיקרי לאמן את הצהובים בעונה הבאה

לבעלי זיכרון קצר שביננו.. :)

http://www.globes.co.il/news/home.aspx? ... 2&nagish=1
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 16 מאי 2012, 00:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
gandya

הודעהעל ידי felix_r » 15 מאי 2012, 22:21

jol9 כתב:
felix_r כתב:
gandya כתב:

אבל זה לא מצדיק את מה שפדרמן עשה. זה שאתה לא אוהב אותו, לא אומר שאתה לא יכול להגיד על המעשה של פדרמן שהוא פסול.
אני זוכר שאמרת, שמעניין אותך לשמוע מה ההנהלה חושבת על עניין פאפאלוקאס, אבל פדרמן חשף הרבה יותר ממה שהוא היה צריך לחשוף החוצה,

בסדר, לא מצדיק. אז הוא עשה טעות. רק לפדרמן אסור לעשות טעויות? כל אחד עושה. גם בלאט עצמו עשה הרבה טעויות.
ושוב אני אחזור על עצמי: גם אם פדרמן עשה טעות, זו היתה זכותו לבקר את בלאט, כי פדרמן הוא הבוס של בלאט.
בסך הכל הטעות של פדרמן היתה בדרך שהוא העביר את הביקורת. קורה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 22:27

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:
gandya כתב:

בסדר, לא מצדיק. אז הוא עשה טעות. רק לפדרמן אסור לעשות טעויות? כל אחד עושה. גם בלאט עצמו עשה הרבה טעויות.
ושוב אני אחזור על עצמי: גם אם פדרמן עשה טעות, זו היתה זכותו לבקר את בלאט, כי פדרמן הוא הבוס של בלאט.
בסך הכל הטעות של פדרמן היתה בדרך שהוא העביר את הביקורת. קורה.

טוב, זה הישג לא קטן... אתה מודה בפעם הראשונה שהוא עשה טעות... :bigsmile2

ד"א דווקא בגלל שפדרמן הוא בעלים ובוס, הוא צריך להיות שקול יותר בביקורת שלו. לא זוכר הרבה מקרים של ביקורת מהסוג הזה של בעלים כלפי המאמן,
שלא נגמרה בפיטורין של המאמן יומיים אח"כ...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 15 מאי 2012, 22:33

ד"א דווקא בגלל שפדרמן הוא בעלים ובוס, הוא צריך להיות שקול יותר בביקורת שלו. לא זוכר הרבה מקרים של ביקורת מהסוג הזה של בעלים כלפי המאמן,
שלא נגמרה בפיטורין של המאמן יומיים אח"כ

לא מודה באשמה, מודה בעובדות :laugh1
זו בכלל לא השאלה עם פדרמן עשה טעות או לא.
אנחנו מכירים את בלאט. כמו שאמרו פה לפני, דיוויד תמיד עשה מה שטוב לו עצמו בלי שום פטריוטיזם מדומה.
כשלא רצה לעבוד במשכורת מינימום בנבחרת ישראל, הוא עשה את עצמו כאילו הוא נפגע מזה שדרשו ממנו לקבל תעודת מאמן, וברח לכסף הגדול. אחר כך, כשראה שהקריירה שלו לא ממש ממריעה אחרי הכשלונות באפס פילזן ובדינאמו מוסקבה, הוא השלים את הקורס כדי שיוכל לחזור ולאמן בארץ. ומה ההבדל? רק הכסף. בשביל משכורת קטנה בנבחרת הוא לא רצה להשלים את הקורס, אבל בשביל הכסף של מכבי הוא כן עשה את זה... בלאט לא יכל לסרב לנבחרת מבלי תירוץ משכנע, אחרת הוא היה יותא חרא בתקשורת, אז הוא מצא תירוץ. בדיוק אותו הדבר עכשיו. אם הוא ירצה לברוח לצסקא, יהיה לו תירוץ בדמותו של פדרמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 15 מאי 2012, 22:54

felix_r כתב:

שלא נגמרה בפיטורין של המאמן יומיים אח"כ

לא מודה באשמה, מודה בעובדות :laugh1
זו בכלל לא השאלה עם פדרמן עשה טעות או לא.
אנחנו מכירים את בלאט. כמו שאמרו פה לפני, דיוויד תמיד עשה מה שטוב לו עצמו בלי שום פטריוטיזם מדומה.
כשלא רצה לעבוד במשכורת מינימום בנבחרת ישראל, הוא עשה את עצמו כאילו הוא נפגע מזה שדרשו ממנו לקבל תעודת מאמן, וברח לכסף הגדול. אחר כך, כשראה שהקריירה שלו לא ממש ממריעה אחרי הכשלונות באפס פילזן ובדינאמו מוסקבה, הוא השלים את הקורס כדי שיוכל לחזור ולאמן בארץ. ומה ההבדל? רק הכסף. בשביל משכורת קטנה בנבחרת הוא לא רצה להשלים את הקורס, אבל בשביל הכסף של מכבי הוא כן עשה את זה... בלאט לא יכל לסרב לנבחרת מבלי תירוץ משכנע, אחרת הוא היה יותא חרא בתקשורת, אז הוא מצא תירוץ. בדיוק אותו הדבר עכשיו. אם הוא ירצה לברוח לצסקא, יהיה לו תירוץ בדמותו של פדרמן

OK. אני רואה שיש לך פנקס קטן בנושא של בלאט.
אני מאמין שפרט לצביקה, בלאט לא שונה מאף מאמן ישראלי אחר. כל אחד בוחר את דרכו לפי האינטרסים הנקודתיים שלו.
אפי חתם במכבי, למרות שכל השנים הוא השתלח בה. פיני לא ויתר על המשכורת השמנה שלו למרות שכבר לא עבד בפועל במכבי וכאיש תקשורת של וואן,
נכנס בה לא פעם (אם כי הוא היה הוגן ולא ליכלך אלא דיבר בעיקר על דברים מקצועיים). קצורין ברח מתפקיד באיגוד לאלבה ברלין. קטש נטש את
הגליל, ואז חזר, ואז שוב נטש. ובטח יש עוד המון דוגמאות.
אגב, גם צביקה הלך כביכול כנגד האמונה שלו ואימן את הפועל ביוב וכנ"ל גם רלף ז"ל...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים