17 מאי 2012, 20:05
Ido_Maccabi כתב:refael כתב:Ido_Maccabi כתב:אני מהמר כמו כולם על אוקלהומה-מיאמי בגמר, ומיאמי ייקחו. יש להם מאצ'-אפ מעולה מול אוקלהומה.
לא בטוח שיש להם מצא-אפ מעולה נגד אוקלהומה כשגריס בוש בחוץ.
בכל מקרה אוקלהומה מאוד מפתיעה אותי לטובה לא חשבתי שהם היו עד כדי כך חזקים בפלייאוף, אני דווקא חושב שהם יקחו במידה ויהיה גמר בין שתי הקבוצות.
לברון יכול לקחת מצויין את דוראנט, ו-וויד את ווסטברוק. באמת יש טיפה בעיה עם הגבוהים (בעיקר איבקה), אבל לדעתי מיאמי פשוט יותר טובים.
לברון הוא מוטציה. הוא חזק בצורה על אנושית והוא גם קופץ לשמיים, מוסר, מהיר וזריז. אם הוא יגיע למאני טיים, אני לא רואה מצב שאוקלהומה לוקחים.
18 מאי 2012, 01:37
How many points are the Heat downto the Pacers? Not 5, not 6, not 7.....
18 מאי 2012, 08:13
18 מאי 2012, 08:13
jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:refael כתב:Ido_Maccabi כתב:אני מהמר כמו כולם על אוקלהומה-מיאמי בגמר, ומיאמי ייקחו. יש להם מאצ'-אפ מעולה מול אוקלהומה.
בכל מקרה אוקלהומה מאוד מפתיעה אותי לטובה לא חשבתי שהם היו עד כדי כך חזקים בפלייאוף, אני דווקא חושב שהם יקחו במידה ויהיה גמר בין שתי הקבוצות.
לברון יכול לקחת מצויין את דוראנט, ו-וויד את ווסטברוק. באמת יש טיפה בעיה עם הגבוהים (בעיקר איבקה), אבל לדעתי מיאמי פשוט יותר טובים.
לברון הוא מוטציה. הוא חזק בצורה על אנושית והוא גם קופץ לשמיים, מוסר, מהיר וזריז. אם הוא יגיע למאני טיים, אני לא רואה מצב שאוקלהומה לוקחים.
חתיכת "אם" הבאת כאן.
הוא לא שנה ראשונה בליגה, ואם יגיע לגמר, זה לא יהיה הגמר הראשון שלו. בינתיים הוא לא הגיע למאני טיים.
המצ'אפ הוא מאוזן. לברון שלוקח את דוראנט, לא מחסל אותו מצד אחד ונותן בראש בצד השני. דוראנט הוא סקורר אדיר, ולברון יעבוד קשה מאוד בהגנה, ולמרות זאת
דוראנט ישים את הנקודות שלו.
לOKC יש גם את הארדן המצויין.
בכל אופן, הספרס נראים דורסניים מתמיד, ככה שOKC עדיין לא בגמר. גם לא בגמר האיזורי.
18 מאי 2012, 10:27
jol9 כתב:jol9 כתב:Ido_Maccabi כתב:refael כתב:Ido_Maccabi כתב:אני מהמר כמו כולם על אוקלהומה-מיאמי בגמר, ומיאמי ייקחו. יש להם מאצ'-אפ מעולה מול אוקלהומה.
חתיכת "אם" הבאת כאן.
הוא לא שנה ראשונה בליגה, ואם יגיע לגמר, זה לא יהיה הגמר הראשון שלו. בינתיים הוא לא הגיע למאני טיים.
המצ'אפ הוא מאוזן. לברון שלוקח את דוראנט, לא מחסל אותו מצד אחד ונותן בראש בצד השני. דוראנט הוא סקורר אדיר, ולברון יעבוד קשה מאוד בהגנה, ולמרות זאת
דוראנט ישים את הנקודות שלו.
לOKC יש גם את הארדן המצויין.
בכל אופן, הספרס נראים דורסניים מתמיד, ככה שOKC עדיין לא בגמר. גם לא בגמר האיזורי.
כמו שאמרתי. אוהדי לברון, תמתינו עם החגיגות ועם הדיבורים על הגמר. בינתיים לברון עוד לא שם ויש לו דרך ארוכה לעבור עד שיגיע.
אינדיאנה היתה צמוד בשני משחקי החוץ שלהם, וניצחה אחד, ונתנה בראש במשחק הבית שלה.
מי שבינתיים לא נראית כקבוצה פגיעה באיזשהו אופן היא סאן אנטוניו, שלא היה לה עד עכשיו משחק אחד צמוד בכל הפלייאוף.
בגמר המערב זה מן הסתם ישתנה, ואני מקווה שהקליפס בכל זאת יצליחו להוציא איזה משחק בית, בשביל הכבוד והביטחון לקראת העונה הבאה.
18 מאי 2012, 12:39
18 מאי 2012, 17:43
18 מאי 2012, 18:00
Holiday_Armadillo כתב::laugh3
18 מאי 2012, 19:29
19 מאי 2012, 02:46
19 מאי 2012, 03:56
19 מאי 2012, 05:03
19 מאי 2012, 05:36
19 מאי 2012, 06:49
19 מאי 2012, 07:20
19 מאי 2012, 12:43
19 מאי 2012, 12:46
Yellow Gute כתב:אם אני לא טועה הלילה יש רק משחק אחד וזה שוב המשחק הרביעי בין הלייקרס לאוקלהומה. לא מובן לי הסדר למה הם משחקים יום אחרי יום ושאר הסדרות זוכות למנוחה של יומיים.
המשחקים הבאים בין מיאמי ואינדיאנה ובין הקליפרס לספרס רק מחר בלילה (כלומר ערב ראשון של החוף המערבי)
19 מאי 2012, 12:51
Yellow Gute כתב:אם אני לא טועה הלילה יש רק משחק אחד וזה שוב המשחק הרביעי בין הלייקרס לאוקלהומה. לא מובן לי הסדר למה הם משחקים יום אחרי יום ושאר הסדרות זוכות למנוחה של יומיים.
המשחקים הבאים בין מיאמי ואינדיאנה ובין הקליפרס לספרס רק מחר בלילה (כלומר ערב ראשון של החוף המערבי)
19 מאי 2012, 12:54
19 מאי 2012, 15:09