מלפפונים נון סטופ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים נון סטופ

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 20:22

Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...

לגבי עמדה 4 , אם היא תישאר עם בלו ואליהו אני יהיה יותר ממרוצה עם כל החסרונות שלה . מכבי יכולה להרשות לעצמה לחכות עם בלו בגלל שיש לה את מילאן שחתום לעמדה הזאת כך שאם לא ימצאו שחקן בלת ברירה יחזירו אותו...

אני לא זוכרת על מי אמרתי את זה בקיץ האחרון..אולי על אידסון או פארגו שמאוד רציתי שיישארו
בסוף אמרתי ''יאללה, או שכן או שלא אבל שייגמר כבר''
אני יכולה לאהוב שחקן אבל ברגע שמתחילה סחבת עם החוזה זה מוציא לי לגמרי את החשק את מכל העניין

במיוחד כשזה על סכום מטומטם ויותר בגלל שזה גם לא הכוכב של הקבוצה . הוא צריך להבין שכבר יש למכבי אלטרנטיבות והאמת שלפי מה שהבנתי אז המחליף שלו הוחתם בעצם ומחפשים מחליף לסופו (מאריץ ? )
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 20:26

יוני , מאיפה הבטחון שפניני וסמית' יקלעו יותר טוב ? להזכירך אתה חשבת בקיץ הקודם שפניני יכול להיות הסמול הפותח של מכבי העונה וראית מה קרה בפועל...
אני לא בונה על מה שאולי יקרה , הלפרין זה אכן שידרוג מסויים אבל רחוק מלהיות באנקר מבחוץ....
אני מסכם איתך שעם סנטר כמו מאריץ' שהוא שחקן הגנה טוב אז הוא יוכל לכסות קצת על החורים שישאירו בעמדה 4 למרות שאני לא חושב שבלו שחקן הגנה כזה גרוע . הוא לפחות לא משאיר את העברות שלו לאחרי המשחק...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 מאי 2012, 20:27

yzafrir כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
yzafrir כתב:אני לא יודע מה איתכם אבל אם לפני זה רציתי שהנדריקס ישאר אז בזמן האחרון הסחבת איתו רק גורמת לי לרצות שהעסקה תיפול והוא יעזוב . אני לא אוהב שחקנים שסוחבים מומ על 50K אחרי כל מה שמכבי נתנה לו...

לגבי עמדה 4 , אם היא תישאר עם בלו ואליהו אני יהיה יותר ממרוצה עם כל החסרונות שלה . מכבי יכולה להרשות לעצמה לחכות עם בלו בגלל שיש לה את מילאן שחתום לעמדה הזאת כך שאם לא ימצאו שחקן בלת ברירה יחזירו אותו...

אני לא זוכרת על מי אמרתי את זה בקיץ האחרון..אולי על אידסון או פארגו שמאוד רציתי שיישארו
בסוף אמרתי ''יאללה, או שכן או שלא אבל שייגמר כבר''
אני יכולה לאהוב שחקן אבל ברגע שמתחילה סחבת עם החוזה זה מוציא לי לגמרי את החשק את מכל העניין

במיוחד כשזה על סכום מטומטם ויותר בגלל שזה גם לא הכוכב של הקבוצה . הוא צריך להבין שכבר יש למכבי אלטרנטיבות והאמת שלפי מה שהבנתי אז המחליף שלו הוחתם בעצם ומחפשים מחליף לסופו (מאריץ ? )

אני חושבת שזה הפוך..
יודעים שסופו לא נשאר ובמקומו מביאים את שרמאדיני
אם הנדריקס לא יישאר אז אולי יביאו את מאריץ'
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 20:34

מדברים על זה ששרמאן הוא הסנטר המחליף ומאריץ מכוון להיות הסנטר הראשון .
אם נקח בחשבון מצב נורמאלי כמו שנה שעברה אז סופו היה הסנטר הראשון שלנו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 מאי 2012, 20:37

yzafrir כתב:מדברים על זה ששרמאן הוא הסנטר המחליף ומאריץ מכוון להיות הסנטר הראשון .
אם נקח בחשבון מצב נורמאלי כמו שנה שעברה אז סופו היה הסנטר הראשון שלנו...

כן אבל אומרים גם שאם הנדריקס יישאר הוא יהיה הסנטר הראשון..אז מאריץ' מחליף להנדריקס
מה גם שאתה לא מחתים(מה שעשו פחות או יותר עם שרמאדיני)שחקן בלי לדעת אם השחקן שהחתמת במקומו עוזב
שרמאדיני פה במקום סופו כי יודעים שאחד בטוח עוזב והשני בטוח מגיע
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 20:43

yzafrir כתב:יוני , מאיפה הבטחון שפניני וסמית' יקלעו יותר טוב ? להזכירך אתה חשבת בקיץ הקודם שפניני יכול להיות הסמול הפותח של מכבי העונה וראית מה קרה בפועל...
אני לא בונה על מה שאולי יקרה , הלפרין זה אכן שידרוג מסויים אבל רחוק מלהיות באנקר מבחוץ....
אני מסכם איתך שעם סנטר כמו מאריץ' שהוא שחקן הגנה טוב אז הוא יוכל לכסות קצת על החורים שישאירו בעמדה 4 למרות שאני לא חושב שבלו שחקן הגנה כזה גרוע . הוא לפחות לא משאיר את העברות שלו לאחרי המשחק...

ראית בתגובה שלי הרבה ביטחון?? :bigsmile2
כתבתי שאני מקווה שהם ייקלעו טוב יותר.

אם משווים את פניני לסמולים מובילים ביורוליג, אז בוודאי שהוא פחות טוב, אבל לפי סיום העונה שלו, זה כן נראה שהוא לא פחות טוב מרוב הסמולים הפותחים ביורוליג, כולל זה שלנו.
הוא נפצע ואיבד את זה לחצי עונה, אבל חזר דווקא ברגעים החשובים, ונקווה גם שיסיים את העונה כמו שצריך.

הלפרין הוא שדרוג גדול בקליעה. הוא בעצם מגיע במקום פסוודו שחקן כמו שייר ובמקום פאפאס שהוא לא קלעי. לכן מדובר בשדרוג חשוב.

בלו שחקן הגנה רע. עבירות זה לא הגנה. הוא כן מתאמץ, וזה כבר יותר ממה שליאור עושה, אבל הוא ריבאונדר מחריד, ואין לו נוכחות בצבע.
מה שכן, הפלוסים שלו גדולים מהמינוסים, וגם הקהל אוהב אותו, והוא ווינר גדול. בגלל זה אני כן מקווה שהוא יישאר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 20:44

עם כל הרצון שלי שהנדריקס ישאר זה אך ורק בתור סנטר מחליף , בכל מצב אחר אני מעדיף שיעזוב .
מאריץ' וגרגמל עדיף על גרגמל והנדריקס....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 20:48

jol9 כתב:
yzafrir כתב:יוני , מאיפה הבטחון שפניני וסמית' יקלעו יותר טוב ? להזכירך אתה חשבת בקיץ הקודם שפניני יכול להיות הסמול הפותח של מכבי העונה וראית מה קרה בפועל...

אם משווים את פניני לסמולים מובילים ביורוליג, אז בוודאי שהוא פחות טוב, אבל לפי סיום העונה שלו, זה כן נראה שהוא לא פחות טוב מרוב הסמולים הפותחים ביורוליג, כולל זה שלנו.
הוא נפצע ואיבד את זה לחצי עונה, אבל חזר דווקא ברגעים החשובים, ונקווה גם שיסיים את העונה כמו שצריך.

הלפרין הוא שדרוג גדול בקליעה. הוא בעצם מגיע במקום פסוודו שחקן כמו שייר ובמקום פאפאס שהוא לא קלעי. לכן מדובר בשדרוג חשוב.

בלו שחקן הגנה רע. עבירות זה לא הגנה. הוא כן מתאמץ, וזה כבר יותר ממה שליאור עושה, אבל הוא ריבאונדר מחריד, ואין לו נוכחות בצבע.
מה שכן, הפלוסים שלו גדולים מהמינוסים, וגם הקהל אוהב אותו, והוא ווינר גדול. בגלל זה אני כן מקווה שהוא יישאר.

אני לא בונה על תקווה שאולי הם ישתפרו . בלו הוא מאניה בטוחה מהטווח הזה .
פניני נתן עונה ענקית שסנוורה את כולם וכנראה שגם אותו . הוא שחקן משלים נחמד עם המון אופי אבל זהו .
והעונה הזאת הוא היה גרוע גם הרבה לפני הפציעה והיא לא מה שגרמה לו להראות רע. הוא הגיע רע עוד מהקיץ . סביר להניח שהוא יראה קצת יותר טוב שנה הבאה אבל עדיין לא מביא אותו לרמה של סמול פותח במכבי . הוא כהבר לא ישחזר את העונה ההיא .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 17 מאי 2012, 20:52

yzafrir כתב:
jol9 כתב:

אני לא בונה על תקווה שאולי הם ישתפרו . בלו הוא מאניה בטוחה מהטווח הזה .
פניני נתן עונה ענקית שסנוורה את כולם וכנראה שגם אותו . הוא שחקן משלים נחמד עם המון אופי אבל זהו .
והעונה הזאת הוא היה גרוע גם הרבה לפני הפציעה והיא לא מה שגרמה לו להראות רע. הוא הגיע רע עוד מהקיץ . סביר להניח שהוא יראה קצת יותר טוב שנה הבאה אבל עדיין לא מביא אותו לרמה של סמול פותח במכבי . הוא כהבר לא ישחזר את העונה ההיא .

בסדר. אני חושב שאם יותם יחזור ואם נניח שסמית' יעלה את האחוזים (זה די שכיח אצל שחקנים שנה שניה) ואם נניח שפניני לא ייתן עוד עונה רעה כזאת, אז זה בהחלט
מכסה חלק מהואקום שדייויד ישאיר.
הוא מנייה בטוחה, זה נכון, אבל הוא לא שחקן שאין לו תחליף.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 מאי 2012, 20:54

למרות שאני גם הייתי מעדיפה קו קדמי של מאריץ' וגרגמל על פני הנדריקס וגרגמל, צריך לקחת בחשבון שמאריץ' לא ודאי לתפוס את מקומו של הנדריקס במידה ועוזב.
הוא אומנם המועמד הבכיר, אבל אף אחד לא מבטיח שהוא אכן יחתום.
פתאום פאו תחליט שהיא רוצה להשאיר אותו, פתאום קבוצה אחרת (אחת הטורקיות למשל) תציע לו חוזה גבוה יותר.
ואז את מי נביא במקום ריצ'י??
מאריץ' הוא די האופציה היחידה שהיא כנראה עדיפה על הנדריקס, כך שצריך לפעול מאוד בעדינות בנושא.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 מאי 2012, 20:56

חנו'ש כתב:למרות שאני גם הייתי מעדיפה קו קדמי של מאריץ' וגרגמל על פני הנדריקס וגרגמל, צריך לקחת בחשבון שמאריץ' לא ודאי לתפוס את מקומו של הנדריקס במידה ועוזב.
פתאום פאו תחליט שהיא רוצה להשאיר אותו, פתאום קבוצה אחרת (אחת הטורקיות למשל) תציע לו חוזה גבוה יותר.
מאריץ' הוא די האופציה היחידה שהיא כנראה עדיפה על הנדריקס, כך שצריך לפעול מאוד בעדינות בנושא.

WELL SAID :thumbup
אני חושבת שקיבלת אצלי נקודות זכות עכשיו אחרי שגנבת לי תגובה אתמול
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 מאי 2012, 21:03

Holiday_Armadillo כתב:
חנו'ש כתב:למרות שאני גם הייתי מעדיפה קו קדמי של מאריץ' וגרגמל על פני הנדריקס וגרגמל, צריך לקחת בחשבון שמאריץ' לא ודאי לתפוס את מקומו של הנדריקס במידה ועוזב.

WELL SAID :thumbup
אני חושבת שקיבלת אצלי נקודות זכות עכשיו אחרי שגנבת לי תגובה אתמול

ייישששש!!! :dance3 :dance2
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 17 מאי 2012, 21:04

על הנדריקס אני מוותר. שילך לפנר\אפס פילזן\ מי שיהיה מוכן לתת לו חוזה מופקע חסר פרופורציה. המגבלות שלו אחרי השנתיים האלה ידועות לחלוטין. אין לו פייס אפ גיים שיכול להפוך אותו לשחקן בעמדה 4 ואין לו מספיק סייז או טכניקה כדי להיות יעיל עם הגב לסל. הוא שומר קבוצתי טוב ושומר אישי לא רע בכלל אבל בסופו של דבר אין לו את היכולת לשנות זריקות. אני מקווה שבלאט לא יעשה פה טעות כמו שעשה באפס פילזן וישאיר שחקן שלכאורה מתאים לשיטה שלו בסכום מופקע. באפס הוא בנה בזמנו קבוצה לא רעה בכלל, אבל לעמדת הסנטר בחר את לורן וודס. וודס הוא פחות או יותר ההפך של הנדריקס: גבוה מאוד(2.20 מ') אבל ממש ממש לא פיזי. לא פיזי עד כדי כך שפייזר ובאטיסטה חגגו עליו בשני המשחקים מול מכבי. עונה אחר כך הוא עוד שיחק בסראגוסה וז'לגיריס אבל מאז נעלם מהראדאר לחלוטין. בשורה התחתונה למרות שאני לא שונא את הנדריקס כמו ששנאתי את וויל ביינום בזמנו ואפילו די מחבב אותו, אני מוצא פחות היגיון בהשארה שלו כסנטר מוביל מאשר של ביינום...
נערך לאחרונה על ידי שחף בתאריך 17 מאי 2012, 21:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
שחף

הודעהעל ידי yzafrir » 17 מאי 2012, 21:04

בנות לא לריב , יש מקום לכולכן ....
העניין אם ריץ' שכסנטר ראשון אני מעדיף לוותר עליו וללכת אל הלא נודע ואולי למצוא מישהוא אחר שכן יהיה טוב ממנו .
סך הכל אנחנו מדברים על סנטר בגובהה 2.03 שלא כלכך הצליח להתמודד עם הגדולים באמת ...שחקן משלים מושלם אבל לא סנטר ראשון .
אני מעדיף כבר להמר על גרגמל כסנטר ראשון
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי where is the love? » 18 מאי 2012, 05:36

אבל אני חושב שאנחנו מפספסים פה את הנקודה, הנדריקס הרי הוא 4, אני יודע שהוא שיחק במכבי כסנטר, אבל זה לא אידיאלי, מהיכן נובע הדבר ?
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yzafrir » 18 מאי 2012, 09:55

where is the love? כתב:אבל אני חושב שאנחנו מפספסים פה את הנקודה, הנדריקס הרי הוא 4, אני יודע שהוא שיחק במכבי כסנטר, אבל זה לא אידיאלי, מהיכן נובע הדבר ?

לפני שהחתימו את הנדריקס גם אני חשבתי שהוא 4 אבל אחרי שנתיים שראיתי אותו משחק אני הבנתי שהוא ממש לא 4 . רק בגובה כן אבל בסגנון המשחק הוא ממש לא .
הוא יכול לתת דקות בעמדה הזאת ליד סנטר ספציפי אבל לא כמשהו קבוע....הנדריקס(כלומר שחקן בסגנון שלו) דווקא יכול להיות בדיוק השחקן לעמדת הגבוהה החמישי שיכול לתת דקות גם בעמדה 5 וגם בעמדה 4 אבל לא בסכומים האלו .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 18 מאי 2012, 13:12

מעניין מי צודק בעניין מאריץ' , כאן כתוב שמכבי רודפת אחריו אבל הוא עדיין לא מחזיר תשובה :
http://sports.walla.co.il/?w=//2534229

האמת שאני קצת חושש משתי האופציות האחרות כסנטר פותח. לונצ'אר הוא 4-5 כזה, אפילו עם נטייה ל 4 ממה שאני זוכר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 18 מאי 2012, 13:24

אני חושב שאבי אורנן הכי קרוב למציאות. וואלה כתבו אתמול שהנדריקס מתקרב, ועכשיו כותבים שההנהלה מעדיפים שחקנים אחרים. לדעתי מכבי ויתרה כבר על הנדריקס ומאריץ' יחתום בסוף העונה.
שחף

הודעהעל ידי rc4991 » 18 מאי 2012, 13:39

טוב לראות שמכבי ממש רוצים את מאריץ' ושמבחינתם הוא הומועמד המוביל
זה גם מסתדר עם מישהו מפורום תפוז שטען לפני חודשיים-שלושה שמכבי מנהלת משא ומתן או משהו כזה עם אחד משחקני פאנתנייקוס

נקווה שזה יסתדר ושהוא יחתום בסוף במכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 18 מאי 2012, 13:44

לא יודע אם זה שיכפול של הידיעה הקודמת של מאריץ', אבל YNET כתבו אתמול שמכבי "קרובה להסכם" איתו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4230754,00.html
עריכה: אכן שכפול של הידיעה הקודמת.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים