אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 21:02

felix_r כתב:ה"wishful thinking" שלכם ממש הורג אותי. אני באמת מתפלא עליכם. אתם שנה ראשונה רואים כדורסל?
אתם לא יודעים עד כמה השחקנים הגבוהים סובלים קשה מהפציעות בגלל הגודל שלהם והעומס הגדול על הגוף?
לא היו לכם מספיק דוגמאות מול העינים איך סנטרים הופכים לאפסים גמורים בגלל הפציעות?
אני כבר לא מדבר על יניב גרין, שמסנטר הגנתי מצוין, ששחט סנטרים כוכבים באליפות אירופה, הפך לעמוד חשמל.
אבל תקחו לדוגמא את וויצ'יץ', שמסנטר הטוב באירופה תוך שתי עונות הפך לשחקן שאף קבוצת יורוליג לא רוצה אותו.
אז למזלנו מצאנו פראירים בדמות אולימפיאקוס, שלקחה לנו את ויצ'יץ'. אתם גם כן רוצים להידפק כמוהם עם מאריץ'?

אבל את זה אפשר לומר על כל סנטר. כל סנטר שמכבי תביא, אפשר לומר שהוא יסבול מפציעות כי הוא גדול... מאריץ' שנה שעברה נפצע בתחילת העונה, לא זכור לי איזה פציעה, אבל אחרי זה חזר ושבר את היד. פציעה שיכולה לקרות גם לי ולך. זהו. השנה הוא בכלל ולא נפצע.
גרין הוא פצוע כרוני, מאריץ' עוד לא בקטגוריה הזאת. חוץ מזה, הוא אף פעם לא היה שחקן ברמות האלה
ניקולה זה סיפור אחר. ניקולה עבר לאולי', ואני ממש לא יודע מאיפה הבאת את זה שהוא הפך לשחקן ש"אף קבוצה לא רוצה אותו". הוא היה טוב מאוד, אפילו מצוין בשנה הראשונה. בשנה השנייה הוא שיחק פחות, ועדיין סיפק את הסחורה. אחרי זה הוא כבר נעלם, ועבר לאפס, אבל זה לא בגלל הפציעות, לפחות לא רק בגללם, אלא בגלל שהבחור כבר מבוגר. מאריץ' בן 27-28, שיא הקריירה.
אם מאריץ' היה גרוע בכל התקופה בפאו, והיה מקבל דקות ולא נראה טוב, ולא היה נראה בכושר, לא הייתי רוצה אותו, למרות השנה ההיא בפרטיזן. אבל שוב, זה לא ככה. הוא נקלע למצב בעייתי שיש 2 סנטרים לפניו ברוטציה, שאותם המאמן מעדיף (כל מאמן עם ההעדפות שלו). אבל במעט שראינו את מאריץ', בדקות שהוא שיחק, שהוא קיבל צ'אנס, ראינו שחקן טוב מאוד, אפילו מצוין. אי אפשר להתעלם מזה. נכון, זה לא מדד מספק, כי אם הוא היה מראה יכולת טובה כל העונה והיה מקבל צ'אנסים יותר, אז לא היינו בכלל מעלים את השם שלו, ובגלל זה הוא סיכון בדיוק כמו סופו, אבל זה הימור מושכל, לדעתי לפחות, ויכול להיות גניבה גדולה כמו סופו. אבל זכותך לא להסכים...
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2012, 21:07

asafb96 כתב:
felix_r כתב:ה"wishful thinking" שלכם ממש הורג אותי. אני באמת מתפלא עליכם. אתם שנה ראשונה רואים כדורסל?
אתם לא יודעים עד כמה השחקנים הגבוהים סובלים קשה מהפציעות בגלל הגודל שלהם והעומס הגדול על הגוף?
לא היו לכם מספיק דוגמאות מול העינים איך סנטרים הופכים לאפסים גמורים בגלל הפציעות?
אני כבר לא מדבר על יניב גרין, שמסנטר הגנתי מצוין, ששחט סנטרים כוכבים באליפות אירופה, הפך לעמוד חשמל.
אבל תקחו לדוגמא את וויצ'יץ', שמסנטר הטוב באירופה תוך שתי עונות הפך לשחקן שאף קבוצת יורוליג לא רוצה אותו.
אז למזלנו מצאנו פראירים בדמות אולימפיאקוס, שלקחה לנו את ויצ'יץ'. אתם גם כן רוצים להידפק כמוהם עם מאריץ'?

אבל את זה אפשר לומר על כל סנטר. כל סנטר שמכבי תביא, אפשר לומר שהוא יסבול מפציעות כי הוא גדול...

מה זאת אומרת? האם כל סנטר בעולם נפצע בכל עונה ונעדר לתקופות ארוכות? ממש לא! אבל מאריץ' כן!

אז נכון, אני לא יכול להוכיח את מה שאני אומר ב 100%, אבל הסבירות שהמצב הוא כפי שאני מתאר אותו, היא גבוהה.
אז אתם רוצים ללקחת סיכון כזה גבוה? אתם רוצים שמכבי תסתכן ותחתים שחקן שיש סבירות גבוהה שהוא גמור, ושנשאר עונה שלמה עם סנטר שלא יכול לתרום יותר מ 10 דקות?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 21:11

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

אבל את זה אפשר לומר על כל סנטר. כל סנטר שמכבי תביא, אפשר לומר שהוא יסבול מפציעות כי הוא גדול...

מה זאת אומרת? האם כל סנטר בעולם נפצע בכל עונה ונעדר לתקופות ארוכות? ממש לא! אבל מאריץ' כן!

אז נכון, אני לא יכול להוכיח את מה שאני אומר ב 100%, אבל הסבירות שהמצב הוא כפי שאני מתאר אותו, היא גבוהה.
אז אתם רוצים ללקחת סיכון כזה גבוה? אתם רוצים שמכבי תסתכן ותחתים שחקן שיש סבירות גבוהה שהוא גמור, ושנשאר עונה שלמה עם סנטר שלא יכול לתרום יותר מ 10 דקות?

זה הנקודה, שמאריץ' לא! שנה שעברה הוא נפצע פציעה לא רצינית שתגרום לו בעיות כמו פרקינס, וחזר ממה עוד באותה שנה, ושחזר שבר את היד, פציעה שיכולה לקרות לכל בן אדם. השנה הוא לא נפצע בכלל, וגם בפרטיזן הייתה לו פציעה קטנה וזהו. ככה שהסבירות שמה שאתה מתאר, ונישאר עם סנטר שלא יכול לתרום יותר מ10 דקות, היא לא גבוה יותר, בטח שלא משמעותית, מכל סנטר אחר שתביא. סופו היה "הימור" גדול יותר, וצלח. מבחינת כדורסל מאריץ' הראה השנה שהוא יודע לשחק. לא חושב שצריך לפסול אותו בגלל ההסתברות שיפצע, כי כל שחקן שתביא יכול להיפצע. הוא לא פצוע כרוני או משהו
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2012, 21:17

asafb96 כתב:
felix_r כתב:
asafb96 כתב:

זה הנקודה, שמאריץ' לא! שנה שעברה הוא נפצע פציעה לא רצינית שתגרום לו בעיות כמו פרקינס, וחזר ממה עוד באותה שנה, ושחזר שבר את היד, פציעה שיכולה לקרות לכל בן אדם. השנה הוא לא נפצע בכלל, וגם בפרטיזן הייתה לו פציעה קטנה וזהו. ככה שהסבירות שמה שאתה מתאר, ונישאר עם סנטר שלא יכול לתרום יותר מ10 דקות, היא לא גבוה יותר, בטח שלא משמעותית, מכל סנטר אחר שתביא. סופו היה "הימור" גדול יותר, וצלח. מבחינת כדורסל מאריץ' הראה השנה שהוא יודע לשחק. לא חושב שצריך לפסול אותו בגלל ההסתברות שיפצע, כי כל שחקן שתביא יכול להיפצע. הוא לא פצוע כרוני או משהו

די, די! מאריץ' לא הראה כלום השנה. כלום.

הוא קלע 13 סה"כ בכל משחקי ההצלבה גם יחד.
הוא קלע 13 נקודות סה"כ בכל משחקי הטופ-16 גם יחד.

בעצם, המשחק היחיד בו מאריץ' נתן מספרים מרשימים העונה היה המשחק על המקום השלישי מול בארסה, שזה היה משחק שבאמת לא עניין אף אחד, ושיחקו בו בעיקר המחליפים. זהו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2012, 21:29

לדעתי, המספרים שבתמונה ממחישים בצורה נהדרת מה בדיוק מאריץ' תרם העונה:

תמונה

כדאי מאוד להשוות למספרים של יניב גרין בעונתו האחרונה במכבי:

תמונה
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 21 מאי 2012, 21:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 21:35

felix_r כתב:
asafb96 כתב:
felix_r כתב:
asafb96 כתב:

די, די! מאריץ' לא הראה כלום השנה. כלום.

הוא קלע 13 סה"כ בכל משחקי ההצלבה גם יחד.
הוא קלע 13 נקודות סה"כ בכל משחקי הטופ-16 גם יחד.

בעצם, המשחק היחיד בו מאריץ' נתן מספרים מרשימים העונה היה המשחק על המקום השלישי מול בארסה, שזה היה משחק שבאמת לא עניין אף אחד, ושיחקו בו בעיקר המחליפים. זהו.

קודם כל, המספרים למטה ממש לא מעניינים, כי מספר הדקות מספר הכל. ההשוואה לגרין היא מגוחכת, גם כי הוא בחיים לא נתן עונה אחת טובה, וגם כי הוא עשה את זה ב8 משחקים בלבד. מספיק משחק אחד טוב (כמו שהוא עשה מול קאחה), כדי להרים לו את הממוצעים, אבל זה לא משנה. אם תסתכל לדוגמא, על המספרים שלו פר דקה, נראה משהו אחר. הוא הרביאונדר הכי טוב ביורוליג השנה פר דקה, וזה דבר מאוד קשה כשאתה משחק קצת, ואחד הקלעים המובילים פר דקה (הקלעי המוביל בפאו). אבל זה לא משנה ולא מעניין אותי. מעניין אותי מה שראיתי. אם אתה לא ראית כלום זאת בעייה שלך. ואותי לא מעניין כמה הוא קלע בהצלבה ובטופ 16, כשאני רואה כמה הוא שיחק. שראיתי אותו משחק, גם אם זה ל5-10 דקות, וגם אם הוא לא קלע 15 נקודות, וגם לא 10, ראיתי עדיין שחקן טוב, לפחות לדעתי. עדיין סיומת מעולה באיזור הסל, עדיין יודע לשחק פוסט אפ, עדיין שולט בצבע, עדיין חזק ושומר אישי מצוין ואגרסיבי, ועדיין ריבאונדר אדיר. אז אני לא יודע אם הוא יעשה את זה ברמה יציבה לאורך דקות, לדעתי כן, לדעתך לא. אבל ראיתי אותו השנה עושה דברים יפים מאוד ב2 צידי המגרש, ואני מאמין שהוא גם יוכל להביא אותם לידי ביטוי על הנייר אם יקבל דקות.
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 21 מאי 2012, 21:37, נערך 2 פעמים בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מאי 2012, 21:36

felix_r כתב:לדעתי, המספרים שבתמונה ממחישים בצורה נהדרת מה בדיוק מאריץ' תרם העונה:

תמונה

כדאי מאוד להשוות למספרים של יניב גרין בעומתו החארונה במכבי:

תמונה

מדובר פה בשבע דקות
אפשר גם להגיד שאם תכפיל את זה בארבע תקבל 14 נק',10 ריב' ועשרים נקודות מדד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 מאי 2012, 21:43

בסופו של דבר, בויכוח הזה אין צודק. אני מסכים עם אסף, שזה די דומה למצבו של סופו.
גם סופו נתן עונה של 4.5 נק' ו-2 רב', ועדיין מכבי הימרה עליו, וקיבלה סנטר יורוליג מהטופ בעונה שעברה.
גם מאריץ' יכול לשחזר את זה כנראה.

מה שכן, אני גם לא מצליח להבין, כמו פליקס, למה הבחור לא שיחק כל העונה, הרי הוא לא היה פצוע...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2012, 21:43

כן, רק 7 דקות. כנראה שזה מה שהוא מסוגל לתת אם ככה הוא שיחק, לא?
או שאתה חושב, שאוברדוביץ' בכוונה רצה להפסיד היום לאולימפיאקוס ולכן לא ניצל את מאריץ' האיום מול הרכב הגמדים של אולימפיאקוס?
גם גרין שיחק בממוצע 7 דקות, ואם הית מכפיל את הדקות שלו פי שלוש היו יוצאים לך מספרים לא רעים בכלל, אבל משום מה הוא לא שיחק יותר...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 21:48

felix_r כתב:כן, רק 7 דקות. כנראה שזה מה שהוא מסוגל לתת אם ככה הוא שיחק, לא?
או שאתה חושב, שאוברדוביץ' בכוונה רצה להפסיד היום לאולימפיאקוס ולכן לא ניצל את מאריץ' האיום מול הרכב הגמדים של אולימפיאקוס?
גם גרין שיחק בממוצע 7 דקות, ואם הית מכפיל את הדקות שלו פי שלוש היו יוצאים לך מספרים לא רעים בכלל, אבל משום מה הוא לא שיחק יותר...

לא. זה לא מה שהוא מסוגל לתת, זה מה שהמאמן החליט לתת לו. גם פניני השנה כמעט ולא שיחק, אז זה אומר שזה מה שהוא מסוגל לתת? זה לא קשור בכלל. שאוברדוביץ' רצה שהוא ישחק הוא שיחק, ולא ממש הייתה בעיה. תעבור על משחקים בליגה היוונית ותראה שהיו לא מעט משחקים שבהם הוא שיחק לא מעט, וגם היה די טוב.
אוברדוביץ' לא רצה בכוונה להפסיד, אוברדוביץ' העדיף יותר את וויקאס ובאטיסט, לאורך כל העונה, ומאריץ' היה סותם חורים שעלה ונתן לו יותר ריבאונד, הגנה, ופיזיות. כמו שדיוויד העדיף את בלו ואוחיון על ליאור ופאפאס, ואת סמית' על פניני, ואת הנדריקס על סופו (לקראת השלבים המכריעים). החלטה של מאמן.
גרין שיחק 8 משחקים ככה שאי אפשר להשוות בכלל. גם פרקינס נתן מספרים "מדהימים" השנה ביורוליג, שכל קבוצה הייתה רוצה. רק שהוא שיחק 2 משחקים...
בשורה התחתונה, כמו שיוני אמר, אין פה צודק או לא צודק, כי זה לא מדע מדויק, זה דיעה. נצטרך לחכות לשנה הבאה כדי לראות מי צדק
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 21 מאי 2012, 21:51, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי rc4991 » 21 מאי 2012, 21:50

מאריץ' לא שיחק יותר כי אובראדוביץ' מאוהב בבאטיסט(ובצדק)שממשיך ביכולת משחק טובה,בנוסף יש את וויוקאס שגם הוא סנטר מצויין ועוד מקומי כך שגם הוא ראוי לדקות משחק
יכול להיות שמאריץ' בסופו של דבר לא התאים לשיטה של אוב' ואם אתה לא מתאים לא תקבל בכלל דקות(לעומת אלו שכן שמשתלבים מהר ונהפכים לחלק אינטגרלי מהקבוצה)

אפשר גם להגיד אותו דבר על עוד שחקנים כמו מאחיה שנתן עונה נהדרת בשנה שעברה והשנה בקושי(אבל באמת בקושי)ראה פרקט בכל המסגרות אז זה אומר שזה באשמתו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2012, 21:53

די עם הדמגוגיה, אסף. אם ואם ואם.
המספרים הם העובדות היחידות כאן שנותנות את התמונה המלאה!
תעשה לעצמך טובה, ותפסיק לחשוב שאתה מבין כדורסל יותר טוב מאוברדוביץ'.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 22:00

felix_r כתב:די עם הדמגוגיה, אסף. אם ואם ואם.

תפסיק אתה עם הדמגוגיה. עזוב את זה שלא רשמתי "אם" אחד כל הפוסט, כל פעם שלא נראה לך משהו אתה ישר ממציא דברים ובוחר לעצום עניים. אני גם יכול להגיד שמבחינת מספרים, הוא אחד הטובים באירופה פר דקה, אבל זה לא ככה. אני בוחר להסתכל על התמונה המלאה, ולא רק לעצום עניים ולהסתכל על המספרים נטו. אני ראיתי אותו עושה דברים יפים השנה, וזה שהוא לא שיחק מספיק זה עניין אחר. אני חושב שהוא יכול לתרום, כי זה שהוא לא משחק מספיק לא אומר שהוא שכח לשחק, כמו שהיה עם סופו. זכותך לא להסכים. אבל זה לא אומר שאני חושב שאני מבין יותר מאוברדוביץ'. אוברדוביץ' העדיף את וויקאס ובאטסיט. אז מה? זכותו. זה לא אומר שאני חושב שאני חכם יותר ומבין יותר ממנו. אתה רוצה לדבר דבר תכלס, ותפסיק כל פעם להגיע לדברים האלה
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2012, 22:13

asafb96 כתב:

תפסיק אתה עם הדמגוגיה. עזוב את זה שלא רשמתי "אם" אחד כל הפוסט, כל פעם שלא נראה לך משהו אתה ישר ממציא דברים ובוחר לעצום עניים. אני גם יכול להגיד שמבחינת מספרים, הוא אחד הטובים באירופה פר דקה, אבל זה לא ככה. אני בוחר להסתכל על התמונה המלאה, ולא רק לעצום עניים ולהסתכל על המספרים נטו. אני ראיתי אותו עושה דברים יפים השנה, וזה שהוא לא שיחק מספיק זה עניין אחר. אני חושב שהוא יכול לתרום, כי זה שהוא לא משחק מספיק לא אומר שהוא שכח לשחק, כמו שהיה עם סופו. זכותך לא להסכים. אבל זה לא אומר שאני חושב שאני מבין יותר מאוברדוביץ'. אוברדוביץ' העדיף את וויקאס ובאטסיט. אז מה? זכותו. זה לא אומר שאני חושב שאני חכם יותר ומבין יותר ממנו. אתה רוצה לדבר דבר תכלס, ותפסיק כל פעם להגיע לדברים האלה

אני לא ממציא כלום. המספרים הם של אתר היורוליג, לא שלי. מי שממציא תירוצים על מנת להצדיק את דעתו, זה אתה.
מאריץ' הוא פצוע כרוני, שכבר שנתים משחק מספר דקות מועט. אלה עובדות.
זה שמאריץ' לא מחמיץ משחקים, זה עדיין לא אומר שהוא בריא ויכול לשחק 20-25 דקות. גם סופו לא החמיץ משחקים ביורוליג, אבל כולנו יודעים שהוא היה פצוע בחלק גדול של העונה ועומד לעבור ניתוח בקייץ.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 22:23

felix_r כתב:
asafb96 כתב:

אני לא ממציא כלום. המספרים הם של אתר היורוליג, לא שלי. מי שממציא תירוצים על מנת להצדיק את דעתו, זה אתה.
מאריץ' הוא פצוע כרוני, שכבר שנתים משחק מספר דקות מועט. אלה עובדות.
זה שמאריץ' לא מחמיץ משחקים, זה עדיין לא אומר שהוא בריא ויכול לשחק 20-25 דקות. גם סופו לא החמיץ משחקים ביורוליג, אבל כולנו יודעים שהוא היה פצוע בחלק גדול של העונה ועומד לעבור ניתוח בקייץ.

יופי, אני יודע שהמספרים הם של היורוליג. ואם קובי בראיינט יקבל 7 דקות ולא יעשה כלום, עדיין לא תרצה אותו? אז לא, ברור שמאריץ' הוא לא קובי. אבל אתה בוחר להסתכל על המספרים נטו. אני בוחר להסתכל על הדקות שהוא מקבל בנוסף, וגם על איך שהוא משחק ומה שהוא הראה בעבר, כמו סופו. תירוצים? זה לא תירוצים. זאת דיעה. אתה יכול לא להסכים איתה, שוב, אבל זאת דעתי. שהוא יכול לחזור להיות סנטר מצוין.
מאריץ' הוא לא פצוע כרוני, זאת ממש לא עובדה, אלא משהו שאתה המצאת. הוא לא נפצע השנה ולו פציעה קטנה.
מי אמר שמאריץ' לא יכול לשחק 20-25 דקות? איזה שטויות. הוא בכיף משחק מספר כזה. הוא גם עושה את זה לפעמים ביוון. זה מגוחך, באמת. זה כמו לטעון פניני, ג'יימס או מאלט לא יכולים לשחק כמות דקות כזאת. מה הקשר? זה לא סופו, סופו זה שחקן לא קומבציונלי. מאריץ' שחקן שיכול לשחק מספר גבוה של דקות. הוא הראה את זה בעבר, וגם היום. זה שהוא לא משחק הרבה זה החלטה של אוברדוביץ', וזה משהו אחר לגמרי
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 מאי 2012, 22:45

בואו נסכם את זה ככה(ואני יודעת שלא נסכם כי אתם תמשיכו להתווכח)

מאריץ' לא קיבל הרבה דקות השנה ורוב הסיכויים שיש לזה סיבה מסויימת
מצד שני בדקות שהוא כן קיבל הוא היה מעולה פר דקה וגם את זה צריך לדעת לעשות

מדד 7 ב-7 דקות נגד מילאנו
מדד 7 ב-8 דקות נגד קאזאן
מדד 12 ב-13 דקות נגדנו
מדד 7 ב-5 דקות נגדנו
ומדד 10 ב-7 דקות נגד מלאגה

זה מזכיר לי את הנדריקס שלפני שנה לא קיבל הרבה דקות אבל היה מצוין פר דקה במה שהוא כן קיבל
מאריץ' שחקן גמור? לא נדע עד שנה הבאה שהוא ישחק בקבוצה שתתן לו דקות, או שזה יהיה פה או שזה יהיה בקבוצה אחרת
אני בכל אופן סומכת על מכבי שיידעו מה הם מחתימים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 מאי 2012, 22:50

הקשר לסופו הוא מיקרי לחלוטין , הן ברמת הפוטנציאל והן ברמת המצב רגע לפני מכבי .

סופו בעונה לפני מכבי :

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009

מאריץ' בעונה הנוכחית :

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2011

סופו קיבל 13-15 בפלייאוף ובהצלבה , 20 בפיינל פור.

מאריץ' קיבל 5-6 דקות בפלייאוף ובהצלבה ו-12 במשחק הרלוונטי בפיינל פור.

ויש לי רעיון מהפכני , אם כבר מהמרים למה לא להמר על החלמה סטנדרטית מהניתוח של סופו שאמורה לארוך שבועות בודדים בלבד , זה נראה לי הימור קטן בהרבה ממאריץ'.
יוסי22

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 מאי 2012, 22:51

יוסי22 כתב:הקשר לסופו הוא מיקרי לחלוטין , הן ברמת הפוטנציאל והן ברמת המצב רגע לפני מכבי .

סופו בעונה לפני מכבי :

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2009

מאריץ' בעונה הנוכחית :

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2011

סופו קיבל 13-15 בפלייאוף ובהצלבה , 20 בפיינל פור.

מאריץ' קיבל 5-6 דקות בפייאוף ובהצלבה ו-12 במשחק הרלוונטי בפיינל פור.

ויש לי רעיון מהפכני , אם כבר מהמרים למה לא להמר על החלמה סטנדרטית מהניתוח של סופו שאמורה לארוך שבועות בודדים בלבד , זה נראה לי הימור קטן בהרבה ממאריץ'.

כי צוות המקצועי לא רוצה להתעסק עם סופו, חד וחלק.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 מאי 2012, 22:56

אסף, חבל מאוד שאתה לא מבין שהדוגמאות שלך הן ממש, אבל ממש לא קשורות למקרה. בניגוד לפניני, מאלט או ג'יימס, מארי'ץ הוא שחקן שהוחתם בפאו בהרבה מאוד כסף ואמור להיות אחד השחקנים המרכזיים בקבוצה. לכן חייבת להיות סיבה טובה מאוד למה כל השנה הוא לא משחק הרבה. "אוברדוביץ' לא אוהב אותו" לא תופס פה. אם אוברדוביץ' לא היה בונה עליו, הוא היה מקצץ אותו עוד בקייץ, כמו שקוצצו לא מעט שחקנים אחרים של פאו. בזמנים של קיצוצי תקציב לא משאירים שחקנים יקרים כאלה אם המאמן לא ממש צריך אותם.

נ.ב. הבאתי לכם קודם מספרים, אבל לא ידעת להסתכל בהם בצורה הנכונה. תשוב על זה: מאריץ' העונה קיבל פחות זמן בממוצע למשחק מאשר היה מקבל יניב גרין בעונתו האחרונה במכבי! פחות מגרין! אתה קולט עד כמה לא ספרו אותו?????
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי asafb96 » 21 מאי 2012, 23:27

felix_r כתב:אסף, חבל מאוד שאתה לא מבין שהדוגמאות שלך הן ממש, אבל ממש לא קשורות למקרה. בניגוד לפניני, מאלט או ג'יימס, מארי'ץ הוא שחקן שהוחתם בפאו בהרבה מאוד כסף ואמור להיות אחד השחקנים המרכזיים בקבוצה. לכן חייבת להיות סיבה טובה מאוד למה כל השנה הוא לא משחק הרבה. "אוברדוביץ' לא אוהב אותו" לא תופס פה. אם אוברדוביץ' לא היה בונה עליו, הוא היה מקצץ אותו עוד בקייץ, כמו שקוצצו לא מעט שחקנים אחרים של פאו. בזמנים של קיצוצי תקציב לא משאירים שחקנים יקרים כאלה אם המאמן לא ממש צריך אותם.

נ.ב. הבאתי לכם קודם מספרים, אבל לא ידעת להסתכל בהם בצורה הנכונה. תשוב על זה: מאריץ' העונה קיבל פחות זמן בממוצע למשחק מאשר היה מקבל יניב גרין בעונתו האחרונה במכבי! פחות מגרין! אתה קולט עד כמה לא ספרו אותו?????

אבל זה לא קשור בכמה כסף הוא חתם. מאחיה קיבל יותר ממנו בצסק"א, ושיחק אפילו פחות. את אוברדוביץ' לא מעניין איך קוראים לו, כמה הוא עולה, וב"איזה מטרה" הביאו אותו. יש לו סגל מובנה, ובו 3 סנטרים. את וויקאס ובאטיסט הוא העדיף על מאריץ', נקודה. זה לא הופך אותו לשחק גמור. אני אישית ראיתי אותו השנה עושה דברים יפים, ומראה שיש לו כדורסל, עם מדד יעילות גבוה מאוד פר דקה.
אוברדוביץ' החליט לא לקצץ אותו, וזה לא שהיו קיצוצים משמעותיים כמו שאתה חוזר פה. סך הכל עזבו אותם פוציס וניקולאס, שהיו שחקנים חשובים אבל לא הכוכבים, ובמקומם באו סמית', שאראס ולוגאן. מאריץ' נשאר, ואוברדוביץ' בחר ללכת עם וויקאס ובאטסיט. לא זאת הנקודה. הנקודה היא איך הוא, לא עם מי אוברדוביץ' החליט ללכת. לטעמי הוא יכול להיות שחקן טוב מאוד ברמות יורוליג עדיין. אני לפחות התרשמתי ממה שהוא הראה, גם שהוא לא שיחק הרבה, ואמור היה להיות שחקן בלי ביטחון.
מאריץ' קודם כל לא שיחק פחות מגרין. גרין שיחק 8 משחקים. חוץ מזה, לצד מאריץ' היו את וויקאס ובאטיסט, לצד גרין היו לאזמה ופישר. יחי ההבדל הקטן. ושגרין יעשה חצי ממה שעשה מאריץ', אז נוכל להשוות בינהם.
אבל הוויכוח הזה טחון ויכול להימשך לעד, כי אף אחד לא ישכנע את השני כנראה, ואין פה דברים מוצקים ומוכחים אלא דיעות, שנצטרך לחכות איתם עד לעונה הבאה כדי לראות מי מהם נכונה
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים