felix_r כתב:ה"wishful thinking" שלכם ממש הורג אותי. אני באמת מתפלא עליכם. אתם שנה ראשונה רואים כדורסל?
אתם לא יודעים עד כמה השחקנים הגבוהים סובלים קשה מהפציעות בגלל הגודל שלהם והעומס הגדול על הגוף?
לא היו לכם מספיק דוגמאות מול העינים איך סנטרים הופכים לאפסים גמורים בגלל הפציעות?
אני כבר לא מדבר על יניב גרין, שמסנטר הגנתי מצוין, ששחט סנטרים כוכבים באליפות אירופה, הפך לעמוד חשמל.
אבל תקחו לדוגמא את וויצ'יץ', שמסנטר הטוב באירופה תוך שתי עונות הפך לשחקן שאף קבוצת יורוליג לא רוצה אותו.
אז למזלנו מצאנו פראירים בדמות אולימפיאקוס, שלקחה לנו את ויצ'יץ'. אתם גם כן רוצים להידפק כמוהם עם מאריץ'?
אבל את זה אפשר לומר על כל סנטר. כל סנטר שמכבי תביא, אפשר לומר שהוא יסבול מפציעות כי הוא גדול... מאריץ' שנה שעברה נפצע בתחילת העונה, לא זכור לי איזה פציעה, אבל אחרי זה חזר ושבר את היד. פציעה שיכולה לקרות גם לי ולך. זהו. השנה הוא בכלל ולא נפצע.
גרין הוא פצוע כרוני, מאריץ' עוד לא בקטגוריה הזאת. חוץ מזה, הוא אף פעם לא היה שחקן ברמות האלה
ניקולה זה סיפור אחר. ניקולה עבר לאולי', ואני ממש לא יודע מאיפה הבאת את זה שהוא הפך לשחקן ש"אף קבוצה לא רוצה אותו". הוא היה טוב מאוד, אפילו מצוין בשנה הראשונה. בשנה השנייה הוא שיחק פחות, ועדיין סיפק את הסחורה. אחרי זה הוא כבר נעלם, ועבר לאפס, אבל זה לא בגלל הפציעות, לפחות לא רק בגללם, אלא בגלל שהבחור כבר מבוגר. מאריץ' בן 27-28, שיא הקריירה.
אם מאריץ' היה גרוע בכל התקופה בפאו, והיה מקבל דקות ולא נראה טוב, ולא היה נראה בכושר, לא הייתי רוצה אותו, למרות השנה ההיא בפרטיזן. אבל שוב, זה לא ככה. הוא נקלע למצב בעייתי שיש 2 סנטרים לפניו ברוטציה, שאותם המאמן מעדיף (כל מאמן עם ההעדפות שלו). אבל במעט שראינו את מאריץ', בדקות שהוא שיחק, שהוא קיבל צ'אנס, ראינו שחקן טוב מאוד, אפילו מצוין. אי אפשר להתעלם מזה. נכון, זה לא מדד מספק, כי אם הוא היה מראה יכולת טובה כל העונה והיה מקבל צ'אנסים יותר, אז לא היינו בכלל מעלים את השם שלו, ובגלל זה הוא סיכון בדיוק כמו סופו, אבל זה הימור מושכל, לדעתי לפחות, ויכול להיות גניבה גדולה כמו סופו. אבל זכותך לא להסכים...