המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:מאריץ' לא שיחק הרבה בפאו השנה מאותה סיבה שפאפאס לא שיחק הרבה במכבי .
כנראה שהמאמן לא מאמין בו ויש לו את השחקנים האחרים שלו שהוא אוהב....
אם מאריץ' היה מעל 30 אז ברור שהסיכון הוא גדול אבל אני חושב שבגלל הגיל ובגלל שהוא לא היה פצוע העונה כן שווה לקחת את הסיכון איתו .
ואגב הסטט' של מאריץ ב-7 דקות הוא יחסית טוב מאוד . זה מראה שאפילו במעט דקות שקיבל הוא הצליח לעשות דברים טובים על המגרש . אני יותר מאמין שהוא פשוט לא מתאים לסגנון של אוברדוביץ' ...
פליקס , אתה הזהרת נגד לאמפה אבל מצד שני הזהרת נגד הנדריקס שהיה הצלחה וגם מאוד תמחת בהחתמת וויז....
felix_r כתב:yzafrir כתב:מאריץ' לא שיחק הרבה בפאו השנה מאותה סיבה שפאפאס לא שיחק הרבה במכבי .
אם מאריץ' היה מעל 30 אז ברור שהסיכון הוא גדול אבל אני חושב שבגלל הגיל ובגלל שהוא לא היה פצוע העונה כן שווה לקחת את הסיכון איתו .
ואגב הסטט' של מאריץ ב-7 דקות הוא יחסית טוב מאוד . זה מראה שאפילו במעט דקות שקיבל הוא הצליח לעשות דברים טובים על המגרש . אני יותר מאמין שהוא פשוט לא מתאים לסגנון של אוברדוביץ' ...
פליקס , אתה הזהרת נגד לאמפה אבל מצד שני הזהרת נגד הנדריקס שהיה הצלחה וגם מאוד תמחת בהחתמת וויז....
אני לא הזהרתי נגד הנדריקס. על הנדריקס אמרתי שהוא שחקן בנוני שלא יכול להיות הסנטר המוביל בקבוצת פיינל פור. והוא אכן התברר ככזה.
קודי כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:מאריץ' לא שיחק הרבה בפאו השנה מאותה סיבה שפאפאס לא שיחק הרבה במכבי .
אני לא הזהרתי נגד הנדריקס. על הנדריקס אמרתי שהוא שחקן בנוני שלא יכול להיות הסנטר המוביל בקבוצת פיינל פור. והוא אכן התברר ככזה.
הוא ממש לא התברר כשחקן בינוני. הוא שחקן טוב מאוד, שכנראה למכבי עם תקציבה הנוכחי לא שווה מיליון דולר אבל עדיין שחקן טוב מאוד. אחרי שאולימפיאקוס, בלי אף סנטר רציני, זכתה ביורוליג אז אני כבר לא יודע כלום.
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:מאריץ' לא שיחק הרבה בפאו השנה מאותה סיבה שפאפאס לא שיחק הרבה במכבי .
הוא ממש לא התברר כשחקן בינוני. הוא שחקן טוב מאוד, שכנראה למכבי עם תקציבה הנוכחי לא שווה מיליון דולר אבל עדיין שחקן טוב מאוד. אחרי שאולימפיאקוס, בלי אף סנטר רציני, זכתה ביורוליג אז אני כבר לא יודע כלום.
אני אבקש לא להתעלם מהעובדות, ולהפריד את העובדות מדיעות סובייקטיביות כאלה או אחרות.
העובדות הן:
1) כשהסנטר המוביל של מכבי היה סופו, והנדריקס היה רק שחקן מחליף, מכבי היתה בפיינל-פור.
2) כשהנדריקס הפך לסנטר המוביל של מכבי, מכבי לא עלתה לפיינל-פור.
העובדות האלה מאמתות את מה שאמרתי בזמנו: הנדריקס לא יכול להיות הסנטר המוביל של קבוצת פיינל-פור. כל השאר זה ספקולאציות.
yzafrir כתב:פליקס , נסיון יפה לעדן את מה שאמרת בזמנו על הנדריקס . אתה יותר השוות אותו לשחקן אחר שנושא את אותו שם כמוך....
וכמו שיובל אמר לך , איך בכלל אפשר להשוות את שתי הקבוצות האלו ולהגיד שההבדל בין שתי העונות הוא הנדריקס....זה לא פחות מהזוי
felix_r כתב:yzafrir כתב:פליקס , נסיון יפה לעדן את מה שאמרת בזמנו על הנדריקס . אתה יותר השוות אותו לשחקן אחר שנושא את אותו שם כמוך....
וכמו שיובל אמר לך , איך בכלל אפשר להשוות את שתי הקבוצות האלו ולהגיד שההבדל בין שתי העונות הוא הנדריקס....זה לא פחות מהזוי
פשוט לא נכון.
זה בדיוק מה שאמרתי, שלהנדריקס אין נתונים וכישרון מספיקים על מנת להיות הסנטר המוביל בקבוצה ברמה של מכבי
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:פליקס , נסיון יפה לעדן את מה שאמרת בזמנו על הנדריקס . אתה יותר השוות אותו לשחקן אחר שנושא את אותו שם כמוך....
פשוט לא נכון.
זה בדיוק מה שאמרתי, שלהנדריקס אין נתונים וכישרון מספיקים על מנת להיות הסנטר המוביל בקבוצה ברמה של מכבי
להזכירך כשהנדריקס הוחת הוא בכלל לא תוכנן להיות הסנטר המוביל במכבי והוא גם לא היה בעונה הראשונה כזה . בעונה השנייה הוא הפך לכזה מכורח המציאות .
אתה עוד אז טענת שהוא בכלל לא ברמת יורוליג ושוהא סנטר לרמת ליגת קופליג...
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:מאריץ' לא שיחק הרבה בפאו השנה מאותה סיבה שפאפאס לא שיחק הרבה במכבי .
אני אבקש לא להתעלם מהעובדות, ולהפריד את העובדות מדיעות סובייקטיביות כאלה או אחרות.
העובדות הן:
1) כשהסנטר המוביל של מכבי היה סופו, והנדריקס היה רק שחקן מחליף, מכבי היתה בפיינל-פור.
2) כשהנדריקס הפך לסנטר המוביל של מכבי, מכבי לא עלתה לפיינל-פור.
העובדות האלה מאמתות את מה שאמרתי בזמנו: הנדריקס לא יכול להיות הסנטר המוביל של קבוצת פיינל-פור. כל השאר זה ספקולאציות.
אוי, נו באמת. וזה השינוי היחיד בין שתי הקבוצות?
אגב, אם בורשטיין היה משחרר את הריבאונד במשחק החמישי בפאו לסל קל של פניני או שמאלט היה קולע עוד שלשה חופשית במשחק הרביעי אז הנדריקס כן היה סנטר של קבוצת פיינל פור?
felix_r כתב:ה"wishful thinking" שלכם ממש הורג אותי. אני באמת מתפלא עליכם. אתם שנה ראשונה רואים כדורסל?
אתם לא יודעים עד כמה השחקנים הגבוהים סובלים קשה מהפציעות בגלל הגודל שלהם והעומס הגדול על הגוף?
לא היו לכם מספיק דוגמאות מול העינים איך סנטרים הופכים לאפסים גמורים בגלל הפציעות?
אני כבר לא מדבר על יניב גרין, שמסנטר הגנתי מצוין, ששחט סנטרים כוכבים באליפות אירופה, הפך לעמוד חשמל.
אבל תקחו לדוגמא את וויצ'יץ', שמסנטר הטוב באירופה תוך שתי עונות הפך לשחקן שאף קבוצת יורוליג לא רוצה אותו.
אז למזלנו מצאנו פראירים בדמות אולימפיאקוס, שלקחה לנו את ויצ'יץ'. אתם גם כן רוצים להידפק כמוהם עם מאריץ'?
yzafrir כתב:יוני , לא הבנתי למה להחזיק שני סנטרים שיכולים להיות סנטרים מובילים זה בנייה לרוחב ?
תמיד עדיף שיהיו כמה שיותר שחקנים איכותיים ומגוונים גם אם הם דומים בתכונותיהם אחד לשני . הרבה זמן לא היה לננו סנטר מגוון שיכול לעשות הרבה יותר מרק לחפור מתחת לסל (סופו) או רק לקלוע מחצי מרחק ( פישר)...אז אם יש שניים כאלו זה עוד יותר טוב...
גם מאריץ' וגם גרגמל הם הימור אבל בסכומים שמכבי משמלמת כל שחקן שהיא מביאה הוא הימור . אפילו לאנגפורד הגיע לכאן כסוג של הימור...החוכמה זה כמו ברולטה שאתה מהמר על הזוגי אי זוגי או שחור או אדום , ולא להמר על מספר אחד בודד . כשאתה מהמר על מספר אחד בודדזה אומר שאתה שם מעט מאוד כסף נניח 1 דולר על השחקן (כמו עם פארגו ) ואתה זוכה בסופו של דבר בכוכב גדול (32 דולר). אבל לבחור זוגי אי זוגי זה להשקיע סכום לא נמוך(16 דולר) בשחקן שבסופו של דבר יכול לתת לך בסבירות די גבוהה את אותה תפוקה (32 דולר) , נכון אתה מסכן יותר כסף אבל הסיכוי להצלחה הוא גדול...
jol9 כתב:yzafrir כתב:יוני , לא הבנתי למה להחזיק שני סנטרים שיכולים להיות סנטרים מובילים זה בנייה לרוחב ?
תמיד עדיף שיהיו כמה שיותר שחקנים איכותיים ומגוונים גם אם הם דומים בתכונותיהם אחד לשני . הרבה זמן לא היה לננו סנטר מגוון שיכול לעשות הרבה יותר מרק לחפור מתחת לסל (סופו) או רק לקלוע מחצי מרחק ( פישר)...אז אם יש שניים כאלו זה עוד יותר טוב...
גם מאריץ' וגם גרגמל הם הימור אבל בסכומים שמכבי משמלמת כל שחקן שהיא מביאה הוא הימור . אפילו לאנגפורד הגיע לכאן כסוג של הימור...החוכמה זה כמו ברולטה שאתה מהמר על הזוגי אי זוגי או שחור או אדום , ולא להמר על מספר אחד בודד . כשאתה מהמר על מספר אחד בודדזה אומר שאתה שם מעט מאוד כסף נניח 1 דולר על השחקן (כמו עם פארגו ) ואתה זוכה בסופו של דבר בכוכב גדול (32 דולר). אבל לבחור זוגי אי זוגי זה להשקיע סכום לא נמוך(16 דולר) בשחקן שבסופו של דבר יכול לתת לך בסבירות די גבוהה את אותה תפוקה (32 דולר) , נכון אתה מסכן יותר כסף אבל הסיכוי להצלחה הוא גדול...
זה פשוט. אף אחד מהם הוא לא האפמן וגם לא ניקו. שניהם לא יכולים לשחק ביחד, אז מה שקורה, האיכות הממוצעת על המגרש יורדת.
אני לא אומר שלמכבי יש ברירות אחרות, אלא פשוט מציין עובדה.
סה"כ זה לא מצב רע.
jol9 כתב:יובל, כל הקטע עם האפמן וניקולה הוא שמכבי הפכה אותם לכאלה, ולא הביאה אותם ככוכבי על.
זה מאוד מאוד קשה לשחזור.
jol9 כתב:יובל, כל הקטע עם האפמן וניקולה הוא שמכבי הפכה אותם לכאלה, ולא הביאה אותם ככוכבי על.
זה מאוד מאוד קשה לשחזור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־25 אורחים