המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:קבוצות רוסיות כמו קאזאן וצאסק"א רוצות את מיירה צ'אטמן
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=272282
יכול להיות שהם וויתרו על ג'קסון?(אני מקווה מאוד שכן)
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:קבוצות רוסיות כמו קאזאן וצאסק"א רוצות את מיירה צ'אטמן
http://www.eurobasket.com/Russia/basket ... sID=272282
יכול להיות שהם וויתרו על ג'קסון?(אני מקווה מאוד שכן)
עד כדי כך המצב בשוק גרוע שצסק"א התדרדרה עדהמלפפון הנצחי של מכבי - צ'אטמן??
בן כמה הוא כבר?
felix_r כתב:על פי ספורטאנדו, סיינה בעיקבות סאניקידזה.
rc4991 כתב:אני מקווה מאוד שהשמועות על לאנגפורד לא נכונות ושהוא יחתום בסוף המכבי
אני חושב שהוא לא מסכים בגלל החוזה המדורג והמפגר הזה(למה לא להציע לו פשוט מיליון בכל עונה?)וגם אם לא מדובר בעוד 200 אלף ששוה מאוד למכבי להביא לו
קובי כתב:יאללה נו, לכו תציפו לו את הטוויטר ונסגור חוזה. מה אתם מתרגשים ....
yzafrir כתב:קובי כתב:יאללה נו, לכו תציפו לו את הטוויטר ונסגור חוזה. מה אתם מתרגשים ....
לג'אקסון אין טוויטר ??
~BenTom~ כתב:yzafrir כתב:קובי כתב:יאללה נו, לכו תציפו לו את הטוויטר ונסגור חוזה. מה אתם מתרגשים ....
לג'אקסון אין טוויטר ??
יש לו, גם ללאנגפורד...להנדריקס יש פייסבוק
אנטוניו כתב:במידה ומצ'בן לא יחזור, מה דעתכם על מרקו באניץ שסיים חוזה בבילבאו כPF במכבי?
אנטוניו כתב:במידה ומצ'בן לא יחזור, מה דעתכם על מרקו באניץ שסיים חוזה בבילבאו כPF במכבי?
מה עם איבי ג'אבר הוא נראה כמו אופציה לא רעה בכלל
p&p כתב:מה עם איבי ג'אבר הוא נראה כמו אופציה לא רעה בכלל
Holiday_Armadillo כתב:בלאט על הנדריקס, לאנגפורד ובלו:''מאוד הייתי רוצה לראות אותם פה בעונה הבאה. כרגע זה לא נראה שזה יקרה, אבל זה גם לא נראה שזה לא יקרה''
בלאט על טיוס:''אני לא אדבר על זה עכשיו, זה לא מכובד לקבוצה כמו אשדוד שעשו דרך מדהימה השנה''
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בלאט על הנדריקס, לאנגפורד ובלו:''מאוד הייתי רוצה לראות אותם פה בעונה הבאה. כרגע זה לא נראה שזה יקרה, אבל זה גם לא נראה שזה לא יקרה''
בלאט על טיוס:''אני לא אדבר על זה עכשיו, זה לא מכובד לקבוצה כמו אשדוד שעשו דרך מדהימה השנה''
זה מזכיר לי את אמירותו של הרצל לאחר הפגישה עם הסולטן התורכי על מנת לקבל צ'ארטר: "הוא לא אמר כן, אבל הוא גם לא אמר לא"
(אני יודע, עצוב, אבל כנראה שככה זה בשנה ראשונה לבגרויות)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־44 אורחים