שמואל1 כתב:זהו, דיוויד בלאט יורד בפעם האחרונה מהפרקט. עצוב. אחד השחקנים הגדולים בתולדות מכבי תל אביב. ווינר מדהים.
לאאאאאאאאאאאא !!!!!!!!!

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:זהו, דיוויד בלאט יורד בפעם האחרונה מהפרקט. עצוב. אחד השחקנים הגדולים בתולדות מכבי תל אביב. ווינר מדהים.
yarinsaky כתב:האמת שאני לא זוכר רכז ישראלי שהגיע בעונה הראשונה והיה כל כך משמעותי ועשה התקדמות כל כך גדולה כמו אוחיון , ממש שחקן שצמח לנו מתחת לשפם.
זה נטו בלאט ואוחיון ומגיע לשניהם כל הכבוד. בהתחלת העונה לא ממש הבנתי מדוע הוא במכבי, היום אני מתנגד בכל תוקף לעזיבה שלו.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:האמת שאני לא זוכר רכז ישראלי שהגיע בעונה הראשונה והיה כל כך משמעותי ועשה התקדמות כל כך גדולה כמו אוחיון , ממש שחקן שצמח לנו מתחת לשפם.
זה נטו בלאט ואוחיון ומגיע לשניהם כל הכבוד. בהתחלת העונה לא ממש הבנתי מדוע הוא במכבי, היום אני מתנגד בכל תוקף לעזיבה שלו.
אתה יודע מה, אני לא בטוח שאני לא רוצה אותו רכז ראשון בעונה הבאה. פשוט נהדר. ילד נפלא.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:האמת שאני לא זוכר רכז ישראלי שהגיע בעונה הראשונה והיה כל כך משמעותי ועשה התקדמות כל כך גדולה כמו אוחיון , ממש שחקן שצמח לנו מתחת לשפם.
אתה יודע מה, אני לא בטוח שאני לא רוצה אותו רכז ראשון בעונה הבאה. פשוט נהדר. ילד נפלא.
טוב, בכל מקרה יהיו שני רכזים ומי שיהיה טוב ינצח ויוביל. במילא כל קבוצת יורוליג צריכה שני רכזים לפחות.
yarinsaky כתב:האמת שאני לא זוכר רכז ישראלי שהגיע בעונה הראשונה והיה כל כך משמעותי ועשה התקדמות כל כך גדולה כמו אוחיון , ממש שחקן שצמח לנו מתחת לשפם.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:האמת שאני לא זוכר רכז ישראלי שהגיע בעונה הראשונה והיה כל כך משמעותי ועשה התקדמות כל כך גדולה כמו אוחיון , ממש שחקן שצמח לנו מתחת לשפם.
עודד קטש??
rc4991 כתב:הדבר הכי משמח בערב הזה-הפרישה של משה ביטון
חנו'ש כתב:למה טל לא לקח איתו את בלו להניף את הצלחת??
משה כתב:אם כל השמחה על האליפות, קצת עצוב לי לראות את סופו מסיים מדוכדך את דרכו במכבי.
חביב אורנג'ד כתב:כמה מילים על טיוס - קנה לעצמו היום כמה נקודות זכות במכבי. בניגוד למצ'באן שהגיע כאן לפיינל-פור האדריאטית וחירב את קבוצתו, טיוס נתן היום משחק שיא ועוד מול מכבי חזקה. מגיע לו קרדיט.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים