מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי Chen » 26 מאי 2012, 13:36

Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:אם מכבי לא מצליחה להביא לפה את ג'קסון זה פשע לכל דבר. זה בדיוק מה שצריך בקו האחורי, אם לנגפורד נשאר ואם לא...

פשע? לא אנחנו לא דרמטיים בכלל
אם מכבי מציעה לג'קסון מליון(מליון! לרכז לא מוכח)ובאה קבוצה טורקית שמציעה לו סכום מופרך ועוד ביורו..זה עדיין פשע?

כן. אנחנו מדברים על השחקן הזה כל כך הרבה זמן, אפשר היה כבר לסכם איתו לפני שהאחרות הציעו לו הצעות שמעלות את הרף.. כמו שעשו עם גרגמל.
ולדעתי הוא מספיק הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות,נתן משחקים טובים ביורוליג נגד צאסקא,ריאל מדריד ועוד.. ובואי לא נשכח גם את ההופעות שלו בליגה הספרדית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קובי » 26 מאי 2012, 13:42

itai7 כתב:גלדסטון טוען שמכבי רוצה את ג'אומנט גורדון, שחקן שמאוד מאוד מזכיר לי את אנדרסן המושמץ

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 21478.html

אתה מתכוון לאנדרסון.

וגם גרינוולד מוואלה הזכיר אותו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי itai7 » 26 מאי 2012, 13:45

כן כן אנדרסון
itai7

הודעהעל ידי itai7 » 26 מאי 2012, 13:45

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
Chen כתב:אם מכבי לא מצליחה להביא לפה את ג'קסון זה פשע לכל דבר. זה בדיוק מה שצריך בקו האחורי, אם לנגפורד נשאר ואם לא...

אם מכבי מציעה לג'קסון מליון(מליון! לרכז לא מוכח)ובאה קבוצה טורקית שמציעה לו סכום מופרך ועוד ביורו..זה עדיין פשע?

כן. אנחנו מדברים על השחקן הזה כל כך הרבה זמן, אפשר היה כבר לסכם איתו לפני שהאחרות הציעו לו הצעות שמעלות את הרף.. כמו שעשו עם גרגמל.
ולדעתי הוא מספיק הוכיח את עצמו ברמות הגבוהות,נתן משחקים טובים ביורוליג נגד צאסקא,ריאל מדריד ועוד.. ובואי לא נשכח גם את ההופעות שלו בליגה הספרדית.

איך את יודעת שמדברים איתו? זה הכל בגדר שמועות :thumbdown
itai7

הודעהעל ידי Euro_Basket » 26 מאי 2012, 13:49

לא יודע עד כמה האתר הזה האמין, אבל כתוב שם שברצלונה מעוניינת במצ'באן לעונה הבאה
http://generabasket.com/wordpress/?p=2701
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי קובי » 26 מאי 2012, 13:58

jol9 כתב:

יש לי תחושה שאנשים הופכים את ג'קסון לדגם המשופר של ג'ון סטוקטון. על סמך מה בדיוק? מה הוא עשה עד עכשיו באירופה, שזה יהיה פשע אם מכבי לא תביא אותו?
זה יהיה סוג של פשע אם הקו האחורי שלנו בעונה הבאה יהיה חלש יותר מהעונה, כי העונה היו לנו בדיוק שני שחקנים טובים בקו האחורי - אוחיון ולאנגפורד.

מסכים לגמרי.
מלבד זאת, למכבי, לאורך השנים, תמיד הייתה בעייה להתחרות על שחקנים חופשיים עם המועדונים העשירים יותר.
בעיניי ה"פשע" החמור יותר הוא שבשנים האחרונות מכבי מאוד מתקשה לשמור על שחקנים שבאמתחתה, בעוד שפעם היא הצליחה לשמר את השמות הגדולים ביותר לאורך שנים, כמו ניקולה, באסטון, פארקר, שאראס, מקדונלד, האפמן, שפר ואחרים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 מאי 2012, 13:59

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

זה לא יהיה פשע ולא נעליים.
אם השחקן דורש יותר ממה שמכבי יכולה לתת, הוא פשוט לא יגיע.
חוץ מזה, בכלל לא בטוח שמכבי מעוניינת בו ומהרגע שקבוצה כמו צסקא תכנס לתמונה (ולפי כמה שמועות, היא מעוניינת בו), הסיפור יגמר.
סה"כ, זה די צפוי שמכבי לא תצליח להביא לכאן את ג'קסון או כל שחקן אחר מסוגו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי where is the love? » 26 מאי 2012, 14:09

Chen כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אני מסכים איתך חן. ראשית כל גקסון שחקן נהדר, יש כאלו שאומרים שהוא לא הוכיח את עצמו, ובכן מי מכל המועמדים כאן כן הוכיח את עצמו?
דיאמנטידיס ומקאלב לא יגיעו לפה, ואם אפשר להביא רכז ברמה של גקסון ולדעתי אפשר אז אני מבין את המילה פשע ואני מוסיף לה גם חוסר אחריות.
קבוצה צריכה רכז אני הייתי מאוד מקווה לראות פה את גקסון אם פרקינס או פולן ובברלי.
אגב כל אחת ואחד והדיעות שלו, כך או כך בסופו של הדבר הדיעה של בלאט קובעת, או שלא... וזוהי בעצם הפשיעה.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 מאי 2012, 14:14

where is the love? כתב:אגב כל אחת ואחד והדיעות שלו, כך או כך בסופו של הדבר הדיעה של בלאט קובעת, או שלא... וזוהי בעצם הפשיעה.

לא לגמרי מבין את המשפט, אבל אני מסכים עם זה שהפשע היחיד כאן הוא שהאוהדים חושבים שהם מבינים יותר מן המאמן ומעיזים לקבוע שאי-הבאתו של שחקן ש"מדברים עליו הרבה כאן" היא פשע.
אם זאת היתה הכוונה שלך אני בהחלט מחזק, למרות שאני הייתי מגדיר זאת יותר כפינוק (מצדם של האוהדים כמובן) מאשר כפשע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי Chen » 26 מאי 2012, 14:23

הקטע שאפשר לקטוף שחקנים כמו ג'קסון ולסכם איתם לפני שכולם לפני שכל אירופה שמה עליהם עין ומציעה להם דברים שמכבי ת"א לא יכולה להתחרות איתם.. היה אפשר לפעול כמו שמכבי פעלה עם גרגמל אבל עכשיו שמדברים על הצעות כאלה ואחרות זה בעייתי..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי קובי » 26 מאי 2012, 14:31

חן, אתה מדבר בבטחון כה רב, כאילו שהדברים שאתה אומר הן האמת הבהירה הקיימת עלי אדמות.

אארון ג'קסון וסוכניו אינם פראיירים. גם הם יודעים שאם ימתינו לקיץ, תג המחיר של ג'קסון צפוי לעלות, אם ימשיך ביכולתו הטובה. לא כל שחקן נעתר לענות ולחתום על חוזה במהלך העונה מסיבה זאת (ע"ע פרקינס).

חוץ מזה, מי אמר שמכבי לא ניסתה "לקטוף" את ג'קסון במהלך העונה ? ונניח שכן, מי אמר שג'קסון בהכרח היה מסכים ?
הכל ספקולציות, הכל פרי הדמיון.

מלבד זאת, ממהרים להכתיר פה כתרים על שחקנים שלא קרעו זוג נעליים באירופה. לא צריך להיסחף. אולי ג'קסון יהיה הצלחה מסחררת באירופה ואולי לא. אפשר למצוא דוגמאות לפה ולשם. אם לאארון מוצעים היום חוזי עתק שמכבי לא יכולה להתחרות בהן, ניחא. אין מה לעשות. מכבי לא צריכה "להתאבד" עבורו. בכל זאת, לא מדובר כאן על סטיב נאש.

כפי שאמרתי, לי מפריעה הרבה יותר העובדה שמכבי לא מצליחה לשמר שחקנים בשנים האחרונות, דבר שמוריד מיכולת ההרתעה של הקבוצה ביורוליג, ביחס למועדונים אחרים.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 26 מאי 2012, 14:33

איכסה. אם כבר שחקן מצסק''א, למה לא את סמי מאחייה?
שחף

הודעהעל ידי קובי » 26 מאי 2012, 14:39

שחף כתב:איכסה. אם כבר שחקן מצסק''א, למה לא את סמי מאחייה?

מה מצב החוזה של בצסק"א ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי שחף » 26 מאי 2012, 14:41

אני מניח שהוא ייקח את הרגליים שלו ויברח משם ללא קשר למצב החוזה שלו. לרוב המשחקים השנה הוא בכלל לא התלבש.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 מאי 2012, 14:41

קובי כתב:
שחף כתב:איכסה. אם כבר שחקן מצסק''א, למה לא את סמי מאחייה?

מה מצב החוזה של בצסק"א ?

זה לא משנה. הוא לא יהיה שם עונה הבאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 26 מאי 2012, 14:44

תאכלס, אם כבר מכבי "התרגלה" ו"מתרגלת" להחתים שחקנים שירדו מנכסיהם, דוגמת סופו ואולי גם מאריץ' וגורדון, אין ספק שגם מאחייה צריך לבוא בחשבון.

אפרופו שחקנים בירידה, אני מתפלא שאף אחד בתקשורת לא הזכיר את דרו ניקולאס, שהיה מלפפון חם מאוד ב-3 העונות האחרונות ונחשב כחביב מאוד על בלאט.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 26 מאי 2012, 14:46

לא מתלהב מגורדון. אגומניאק, תקוע בין 1 ל2, יקר בטירוף. לא יגיע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי שחף » 26 מאי 2012, 14:46

מאחיה לא ירד מנכסיו. הוא נתקע מאחורי פאקינג אנדריי קירילנקו וויקטור חריאפה בעמדה 3 בצסק''א.
שחף

הודעהעל ידי קובי » 26 מאי 2012, 14:48

שחף כתב:מאחיה לא ירד מנכסיו. הוא נתקע מאחורי פאקינג אנדריי קירילנקו וויקטור חריאפה בעמדה 3 בצסק''א.

שחקן שלא התלבש כמעט עונה שלמה, הוא בהחלט שחקן שמניותיו בירידה ולא משנה איך הוא "על הנייר".
השאלה הגדולה היא האם צסק"א בונים עליו בכל זאת לעונה הבאה או לא.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי Chen » 26 מאי 2012, 14:50

קובי כתב:חן, אתה מדבר בבטחון כה רב, כאילו שהדברים שאתה אומר הן האמת הבהירה הקיימת עלי אדמות.

אארון ג'קסון וסוכניו אינם פראיירים. גם הם יודעים שאם ימתינו לקיץ, תג המחיר של ג'קסון צפוי לעלות, אם ימשיך ביכולתו הטובה. לא כל שחקן נעתר לענות ולחתום על חוזה במהלך העונה מסיבה זאת (ע"ע פרקינס).

חוץ מזה, מי אמר שמכבי לא ניסתה "לקטוף" את ג'קסון במהלך העונה ? ונניח שכן, מי אמר שג'קסון בהכרח היה מסכים ?
הכל ספקולציות, הכל פרי הדמיון.

מלבד זאת, ממהרים להכתיר פה כתרים על שחקנים שלא קרעו זוג נעליים באירופה. לא צריך להיסחף. אולי ג'קסון יהיה הצלחה מסחררת באירופה ואולי לא. אפשר למצוא דוגמאות לפה ולשם. אם לאארון מוצעים היום חוזי עתק שמכבי לא יכולה להתחרות בהן, ניחא. אין מה לעשות. מכבי לא צריכה "להתאבד" עבורו. בכל זאת, לא מדובר כאן על סטיב נאש.

כפי שאמרתי, לי מפריעה הרבה יותר העובדה שמכבי לא מצליחה לשמר שחקנים בשנים האחרונות, דבר שמוריד מיכולת ההרתעה של הקבוצה ביורוליג, ביחס למועדונים אחרים.

בנוגע לחלק הראשון, הסוכנים של גרגמל הם כן פראיירים? גם הוא היה נמצא בעליה בעונה האחרונה והמחיר שלו היה עכשיו שווה יותר(או דווקא פחות בגלל הפציעה, אבל אז לא ידעו שהוא יפצע וחתמו עם מכבי) היום מיליון דולר לא מספיקים לג'קסון, אולי אז מיליון זאת הייתה הצעה משתלמת עבורו...

בנוגע לחלק השני, אני מסכים לחלוטין, הפשע הראשוני הוא שמכבי לא מצליחה לשמור על השחקנים שלה, אבל לזה כבר התרגלנו, אבל גם היא לא תמיד מביאה תחליפים ראויים,כמו במקרה פארגו- לא ראינו תחליף טוב לפארגו אחרי שפארמר התחליף הזמני הלך..

ויש עוד פשעים שלא התייחסנו אליהם כמו הפשע של הליגה האדריאטית שלא ברור מה היא תרמה לנו חוץ מזה שיכולנו לשחק עם כל הקבוצה (שדרך אגב לא ברור לי השנה מה יקרה עם הליגה הישראלית ועם כמות הזרים אבל אם ימצאו פתרון לזה הוא יהיה פתרון שיכל לבוא גם שנה שעברה ואז לא היינו הולכים לליגה הזאת).

בקיצור יותר מידי פשעים, דורש כבר חקירה מקצועית. :laugh1
תמונה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים