קובי כתב:חן, אתה מדבר בבטחון כה רב, כאילו שהדברים שאתה אומר הן האמת הבהירה הקיימת עלי אדמות.
אארון ג'קסון וסוכניו אינם פראיירים. גם הם יודעים שאם ימתינו לקיץ, תג המחיר של ג'קסון צפוי לעלות, אם ימשיך ביכולתו הטובה. לא כל שחקן נעתר לענות ולחתום על חוזה במהלך העונה מסיבה זאת (ע"ע פרקינס).
חוץ מזה, מי אמר שמכבי לא ניסתה "לקטוף" את ג'קסון במהלך העונה ? ונניח שכן, מי אמר שג'קסון בהכרח היה מסכים ?
הכל ספקולציות, הכל פרי הדמיון.
מלבד זאת, ממהרים להכתיר פה כתרים על שחקנים שלא קרעו זוג נעליים באירופה. לא צריך להיסחף. אולי ג'קסון יהיה הצלחה מסחררת באירופה ואולי לא. אפשר למצוא דוגמאות לפה ולשם. אם לאארון מוצעים היום חוזי עתק שמכבי לא יכולה להתחרות בהן, ניחא. אין מה לעשות. מכבי לא צריכה "להתאבד" עבורו. בכל זאת, לא מדובר כאן על סטיב נאש.
כפי שאמרתי, לי מפריעה הרבה יותר העובדה שמכבי לא מצליחה לשמר שחקנים בשנים האחרונות, דבר שמוריד מיכולת ההרתעה של הקבוצה ביורוליג, ביחס למועדונים אחרים.
בנוגע לחלק הראשון, הסוכנים של גרגמל הם כן פראיירים? גם הוא היה נמצא בעליה בעונה האחרונה והמחיר שלו היה עכשיו שווה יותר(או דווקא פחות בגלל הפציעה, אבל אז לא ידעו שהוא יפצע וחתמו עם מכבי) היום מיליון דולר לא מספיקים לג'קסון, אולי אז מיליון זאת הייתה הצעה משתלמת עבורו...
בנוגע לחלק השני, אני מסכים לחלוטין, הפשע הראשוני הוא שמכבי לא מצליחה לשמור על השחקנים שלה, אבל לזה כבר התרגלנו, אבל גם היא לא תמיד מביאה תחליפים ראויים,כמו במקרה פארגו- לא ראינו תחליף טוב לפארגו אחרי שפארמר התחליף הזמני הלך..
ויש עוד פשעים שלא התייחסנו אליהם כמו הפשע של הליגה האדריאטית שלא ברור מה היא תרמה לנו חוץ מזה שיכולנו לשחק עם כל הקבוצה (שדרך אגב לא ברור לי השנה מה יקרה עם הליגה הישראלית ועם כמות הזרים אבל אם ימצאו פתרון לזה הוא יהיה פתרון שיכל לבוא גם שנה שעברה ואז לא היינו הולכים לליגה הזאת).
בקיצור יותר מידי פשעים, דורש כבר חקירה מקצועית.