מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי קובי » 26 מאי 2012, 22:08

אגב, מאחייה - חתום בצסק"א לעוד כשנתיים כמדומני.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי NY boy » 26 מאי 2012, 22:22

Holiday_Armadillo כתב:כמה עדכונים מפיק ביורובאסקט

-מכבי הציעה לפול דיוויס הצעה ראשונית אבל כרגע הוא רוצה יותר כסף, יותר ממה שמכבי יכולים לשלם
-אם צסק''א תממש את האופציה על ג'ורדון אז הסיכויים של ג'קסון להגיע יותר גבוהים
-דני פדרמן נפגש עם הסוכן של ג'קסון ולמרות שזה ידוע שיש לו הצעות גבוהות מכבי הציעו לו 700K
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=272659

סלחו לי אבל הידיעה הזאת כל כך לא מקצוענית שהיא מסריחה ריח חזק של אינטרסים של סוכנים שמפמפמים את פיק לנסות לדחוף את השחקנים שלהם (בין אם למכבי או לקבוצות אחרות).

מספיק שהוא כותב בסוף ששון ג'יימס שחתום במכבי על חוזה מובטח יסיים השנה 5 שנים בארץ בשביל להבין שהוא אפילו לא מתייחס ברצינות למה שהוא כותב. איך מ3 שנים בבני השרון ועונה אחת אצלנו הוא הצליח להגיע ל5 שנים אני לא יודע.

אולי כדאי שיחזור ללמוד חשבון בכיתה א'.
NY boy

הודעהעל ידי Ofir@ » 26 מאי 2012, 23:49

NY boy כתב:סלחו לי אבל הידיעה הזאת כל כך לא מקצוענית שהיא מסריחה ריח חזק של אינטרסים של סוכנים שמפמפמים את פיק לנסות לדחוף את השחקנים שלהם (בין אם למכבי או לקבוצות אחרות).

מספיק שהוא כותב בסוף ששון ג'יימס שחתום במכבי על חוזה מובטח יסיים השנה 5 שנים בארץ בשביל להבין שהוא אפילו לא מתייחס ברצינות למה שהוא כותב. איך מ3 שנים בבני השרון ועונה אחת אצלנו הוא הצליח להגיע ל5 שנים אני לא יודע.

דיי פשוט, רק כדאי להחליף את המחשבון הרגיל במחשבון מס ולזכור שהטבות מס מקבלים באופן קלנדרי.
ז"א אם נתעלם ממספר השנים המלאות בהן שהה ג'יימס בארץ, הוא יסיים השנה 5 שנות מס (משחק בבנה"ש מ-2008). כלומר החל מינואר 2013 הטבת המס תסתיים והוא יתיישר למדרגת המס של ה-48%, בדיוק כמו ישראלי.
סמל אישי של המשתמש
Ofir@

הודעהעל ידי NY boy » 27 מאי 2012, 00:08

זהו שלא. הטבות מס לזרים בכלל מקבלים לפי מספר חודשים כללי (החוק מדבר על מספר חודשים לא על שנים) ולא לפי שנות מס או שנים בכלל.
NY boy

הודעהעל ידי Assaf M » 27 מאי 2012, 06:21

NY boy כתב:

-מכבי הציעה לפול דיוויס הצעה ראשונית אבל כרגע הוא רוצה יותר כסף, יותר ממה שמכבי יכולים לשלם
-דני פדרמן נפגש עם הסוכן של ג'קסון ולמרות שזה ידוע שיש לו הצעות גבוהות מכבי הציעו לו 700K

סלחו לי אבל הידיעה הזאת כל כך לא מקצוענית שהיא מסריחה ריח חזק של אינטרסים של סוכנים שמפמפמים את פיק לנסות לדחוף את השחקנים שלהם (בין אם למכבי או לקבוצות אחרות).

אמת ויציב.
אני לא הייתי מתייחס לידיעות משם ואומר לכם בוודאות שאף שחקן שפורסם שם לא יהיה במכבי.
Assaf M

הודעהעל ידי er79 » 27 מאי 2012, 06:37

אני לא הייתי מזלזל בדובי פיק, הוא מאוד אמין, ואגב גם לגבי ג׳יימס הוא הסתייג. הבו אדם עדיין יותר אמין מכל השחרורים, גרינוולדים, קביליואים וגלדסטונים שכותבים שטויות אחר שטויות, אז תנו לו קצת קרדיט. מה לעשות- הוא כתב וסקאוט, הוא לא יועץ מס.
er79

הודעהעל ידי Euro_Basket » 27 מאי 2012, 06:55

מאוד מקווה שמאריץ' לא יגיע לפה. לדעתי צריכים גבוה שיודע גם לקלוע מבחוץ.
יש כבר את שרמאדיני, אליהו, וג'יימס שלא ממש מהווים איום מחוץ לקשת, ואם בלו יפרוש אז בכלל נהיה בבעיה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 27 מאי 2012, 08:08

Euro_Basket כתב:מאוד מקווה שמאריץ' לא יגיע לפה. לדעתי צריכים גבוה שיודע גם לקלוע מבחוץ.
יש כבר את שרמאדיני, אליהו, וג'יימס שלא ממש מהווים איום מחוץ לקשת, ואם בלו יפרוש אז בכלל נהיה בבעיה.

א) שרמאדיני קלעי יעיל מחצי מרחק
ב) לא מסכים איתך שזה צריך לבוא מעמדת הסנטר
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 מאי 2012, 08:12

במידה ובלו פורש, ומחליטים לוותר על מילאן, מה אתם אומרים על להשאיר את ג'יימס בתור 4? לדעתי הוא יכול להיות מצויין בעמדה הזאת.
הוא גם חוסם מצויין( משהו שקל יותר לעשות מעמדה 4), גם פינישר מצויין, גם קולע לא רע מחצי מרחק וגם די נייד.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 27 מאי 2012, 08:34

MTA2311 כתב:במידה ובלו פורש, ומחליטים לוותר על מילאן, מה אתם אומרים על להשאיר את ג'יימס בתור 4? לדעתי הוא יכול להיות מצויין בעמדה הזאת.
הוא גם חוסם מצויין( משהו שקל יותר לעשות מעמדה 4), גם פינישר מצויין, גם קולע לא רע מחצי מרחק וגם די נייד.

זה כיוון לא רע בסה"כ, אבל הבעיה היא שג'יימס הוא לא ממש שחקן קליל ונייד, שיכול לרוץ אחרי מספרי 4 כאלה על קשת השלוש.
ג'יימס יהיה מצויין בשביל לנעול את הרחבה, ואני מאמין שאיתו ועם אחד הסנטרים, יהיו דקות הגנתיות נהדרות למכבי.

הבעיה היא שבשביל זה צריך הרבה אומץ, ואני לא רואה את זה קורה כ"כ מהר. הרבה יותר קל להביא זר לעמדה 4, ולהשאיר את ג'יימס כגבוה חמישי
או לוותר על הגבוה החמישי בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 27 מאי 2012, 08:41

אתה טוען שצריך להשאיר את ג'יימס כגבוה מחליף ראשון בעמדה 5? זה יהיה די דבילי. צריך לזכור שהאיש יהיה בן 29 בשנה הבאה וכל מה שמדברים עליו לגבי עלייה משמעותית במסה וכו' כנראה כבר לא יקרה איתו. הוא ושרמדיני זה לא קו קדמי מספיק טוב ואני לא חושב שמישהו במכבי בכלל חושב בכיוון הזה.
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 מאי 2012, 08:46

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:במידה ובלו פורש, ומחליטים לוותר על מילאן, מה אתם אומרים על להשאיר את ג'יימס בתור 4? לדעתי הוא יכול להיות מצויין בעמדה הזאת.

זה כיוון לא רע בסה"כ, אבל הבעיה היא שג'יימס הוא לא ממש שחקן קליל ונייד, שיכול לרוץ אחרי מספרי 4 כאלה על קשת השלוש.
ג'יימס יהיה מצויין בשביל לנעול את הרחבה, ואני מאמין שאיתו ועם אחד הסנטרים, יהיו דקות הגנתיות נהדרות למכבי.

הבעיה היא שבשביל זה צריך הרבה אומץ, ואני לא רואה את זה קורה כ"כ מהר. הרבה יותר קל להביא זר לעמדה 4, ולהשאיר את ג'יימס כגבוה חמישי

גם באסטון לא היה שיא הקלילות, והסתדרנו איתו לא רע. אני גם חושב שיש במהלך הזה לא מעט סיכונים, אבל אני לא בטוח שנוכל להביא משהו יותר טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 27 מאי 2012, 08:50

שחף כתב:אתה טוען שצריך להשאיר את ג'יימס כגבוה מחליף ראשון בעמדה 5? זה יהיה די דבילי. צריך לזכור שהאיש יהיה בן 29 בשנה הבאה וכל מה שמדברים עליו לגבי עלייה משמעותית במסה וכו' כנראה כבר לא יקרה איתו. הוא ושרמדיני זה לא קו קדמי מספיק טוב ואני לא חושב שמישהו במכבי בכלל חושב בכיוון הזה.

MTA דיבר על עמדה 4 לא 5.
בעמדה 5 אנחנו כבר די סגורים, ואין הרבה מה להמשיך לדוש בה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 מאי 2012, 08:53

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

גם באסטון לא היה שיא הקלילות, והסתדרנו איתו לא רע. אני גם חושב שיש במהלך הזה לא מעט סיכונים, אבל אני לא בטוח שנוכל להביא משהו יותר טוב.

יש בזה משהו...
האלטרנטיבות הן פשוטות - בלו/מצ'באן/זר אחר. אם נגיד בלו הוא אופציה עיקרית ועדיפה של הצוות המקצועי, מילאן נראה כלא אופציה בכלל.
ז"א אם בלו משיב בשלילה, אז מכבי תלך על 4 זר, ולדעתי אם זה יהיה המצב, אז באמת עדיף להשאיר את ג'יימס ב-4. הוא גם יכול לסגור את עמדה 5
לליגה שלנו, וגם לשחק 5 ביורוליג פה ושם במקרה הצורך.

אני חושב שצריך להסתכל על עקומת השיפור של השחקנים. יוגי, סמית' וג'יימס הראו עקומת שיפור נהדרת בחודשים האחרונים, ועל כן, הסיכון ללכת עליהם כפונקציות
עיקריות בסגל, הוא לא גבוה כ"כ, למרות שעל הנייר זה נראה פחות מרשים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 27 מאי 2012, 09:12

Assaf M כתב:
NY boy כתב:

אמת ויציב.
אני לא הייתי מתייחס לידיעות משם ואומר לכם בוודאות שאף שחקן שפורסם שם לא יהיה במכבי.

אסף יש לך משהו להגיד או לרמוז לגבי העונה הבאה?
~BenTom~

הודעהעל ידי where is the love? » 27 מאי 2012, 09:15

אני רוצה לשאול שאלה על מאצבן, בואו נשים בצד את עניין הכספי של כמה הוא אמור להרוויח, אבל השאלה היא האם במכבי רוצים אותו, בלאט רוצה אותו או שלא?
אם כן נהדר, אם לא מדוע הביאו אותו בשנה שעברה כדי להפטר ממנו, היה לו מבט של שנאה בעיניים ששיחק נגדנו במשחק בבלגרד.
אני חשבתי לעצמי שאם הנדריקס עוזב או בלו הכי הגיוני פשוט לממש את האופציה על מאצבן, אומרים שבערך הוא אמור להרוויח 900 אלף, אבל יכול להיות שאותו שחקן שיגיע לכאן במקום בלו או הנדריקס גם ירצה 900 אלף.
אני יודע שיש כאן הרבה שיש להם ידע עמוק , ורציתי לשאול האם באמת בלאט לא רוצה את מאצבן ? כי זה סיפור מאוד מוזר.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי docariel » 27 מאי 2012, 09:51

מה קשור מאצ'בן כמחליף לבלו??!!!

מחליף לבלו חייב להיות קלעי טהור, נכון שאין יותר מיד כאלו בשוק כרגע , אבל צריך למצוא את הטוב ביותר.
סמל אישי של המשתמש
docariel

הודעהעל ידי Chen » 27 מאי 2012, 09:56

docariel כתב:מה קשור מאצ'בן כמחליף לבלו??!!!

מחליף לבלו חייב להיות קלעי טהור, נכון שאין יותר מיד כאלו בשוק כרגע , אבל צריך למצוא את הטוב ביותר.

לתשומת ליבך: העונה מאצ'בן קלע באחוזים דומים לאלה של בלו:
http://www.euroleague.net/competition/p ... ?pcode=JEA
http://www.euroleague.net/competition/p ... ?pcode=BES
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי שחף » 27 מאי 2012, 10:02

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

יש בזה משהו...
האלטרנטיבות הן פשוטות - בלו/מצ'באן/זר אחר. אם נגיד בלו הוא אופציה עיקרית ועדיפה של הצוות המקצועי, מילאן נראה כלא אופציה בכלל.
ז"א אם בלו משיב בשלילה, אז מכבי תלך על 4 זר, ולדעתי אם זה יהיה המצב, אז באמת עדיף להשאיר את ג'יימס ב-4. הוא גם יכול לסגור את עמדה 5
לליגה שלנו, וגם לשחק 5 ביורוליג פה ושם במקרה הצורך.

אני חושב שצריך להסתכל על עקומת השיפור של השחקנים. יוגי, סמית' וג'יימס הראו עקומת שיפור נהדרת בחודשים האחרונים, ועל כן, הסיכון ללכת עליהם כפונקציות
עיקריות בסגל, הוא לא גבוה כ"כ, למרות שעל הנייר זה נראה פחות מרשים.

מילא יוגב וסמית' שנראו טוב מול פאו, מה לעזעזל ג'יימס הראה שם בכל מה שקשור לעקומת שיפור? זה שהוא חוסם ושחקן הגנה טוב בקופליה לא היינו צריכים לראות אותו במכבי כדי לדעת.
זה קצת מזכיר לי את וויל ביינום, שלאורך רוב העונה נראה רע מאוד אבל נתן כמה משחקים טובים בליגה לקראת סוף העונה ואנשים חשבו שהוא פתאום נהיה יותר טוב, ואז עונה לאחר מכן גילינו שזה בדיוק אותו שחקן לא יציב שאי אפשר לסמוך עליו במאני טיים.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 27 מאי 2012, 10:12

docariel כתב:מה קשור מאצ'בן כמחליף לבלו??!!!

אם תחפש קלעי טהור, לא תמצא אחד שקרוב ברמתו לבלו, ובטח לא בעמדה 4. חבל על המאמץ.
יש לנו את ג'יימס שיכול לתת שני דברים שבלו לא נתן כמו ההגנה והריבאונד בעמדה 4. את הקליעה נצטרך לקבל מהקו האחורי ומעמדה 3.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים