המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yarinsaky כתב:עופר, עכשיו לקחת את התסריט הרע לגבי כל שחקן, זה דווקא לא הכי סביר שיקרה.
אבל אם כן, יש את יובל נעימי, יוני ישמח לקרות אותו במכבי.
yarinsaky כתב:קודי, לפי אופציה א' שלך, אם בלו עוזב וזר מגיע במקומו, יש לך רק 4 ישראלים בסגל. לא נראה לי שמכבי תסתפק ב 4 ישראלים בכירים בלבד, זה כל העניין.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:קודי, לפי אופציה א' שלך, אם בלו עוזב וזר מגיע במקומו, יש לך רק 4 ישראלים בסגל. לא נראה לי שמכבי תסתפק ב 4 ישראלים בכירים בלבד, זה כל העניין.
בשיא הרצינות - זלמנסון והררי. או לצורך העניין ילדים אחרים, אולי קצת יותר מוכנים לבוגרים.
מכבי לא צריכה להחזיק עציצים במאות אלפי דולרים.
אם לא, אז באמת שעדיף את בורשטיין. הוא לפחות מקבל את התפקיד המצומצם שנותנים לו, בלי הרבה תלונות.
yarinsaky כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:קודי, לפי אופציה א' שלך, אם בלו עוזב וזר מגיע במקומו, יש לך רק 4 ישראלים בסגל. לא נראה לי שמכבי תסתפק ב 4 ישראלים בכירים בלבד, זה כל העניין.
בשיא הרצינות - זלמנסון והררי. או לצורך העניין ילדים אחרים, אולי קצת יותר מוכנים לבוגרים.
מכבי לא צריכה להחזיק עציצים במאות אלפי דולרים.
אם לא, אז באמת שעדיף את בורשטיין. הוא לפחות מקבל את התפקיד המצומצם שנותנים לו, בלי הרבה תלונות.
אוקיי.
בוא ניקח תסריט סביר של חוק רוסי בשנה הבאה ( לא יודע אם זה יקרה ), צריך 2 ישראלים בכל רגע, ישראלי אחד פצוע, אין לך כמעט אף אחד להחליף. מכבי לא יכולה לקחת סיכון כזה גדול, 5 ישראלים בכירים זה כמעט מאסט.
בתיאוריה מה שאתה אומר דווקא מתאים לי, לחסוך כסף והכול, אבל אני כמעט משוכנע שיהיו יותר מ 4 ישראלים בכירים.
drorshra כתב:אז בשביל מחליף שני למקרה שישראלי יפצע במשחק ליגה צריך להוציא קרוב למליון דולר ברוטו על שני שחקנים ישראלים שיהיו שחקנים 11 ו 12 ?
במקרה הכי גרוע נפסיד משחק ליגה. (למרות שגם הררי וזלמנסון יכולים לתת 5 דקות מנוחה בליגה בלי שמכבי תתמוטט מזה)
yarinsaky כתב:אבל זה קרה אחרי שאיבדנו 2 ישראלים בדרך - בורשטיין ושאייר. נראה איך העונה הזאת תתחיל.
yarinsaky כתב:אבל זה קרה אחרי שאיבדנו 2 ישראלים בדרך - בורשטיין ושאייר. נראה איך העונה הזאת תתחיל.
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:אבל זה קרה אחרי שאיבדנו 2 ישראלים בדרך - בורשטיין ושאייר. נראה איך העונה הזאת תתחיל.
אבל אתה צריך את הישראלים לליגה רק לסוף העונה (ולמשחקי הגביע), כי מה שקורה במהלך הליגה לא רלוונטי לכלום.
אז בשביל סדרת פלייאוף אחת + 2 משחקים צריך יותר מ-4 שחקנים??
yarinsaky כתב:חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:אבל זה קרה אחרי שאיבדנו 2 ישראלים בדרך - בורשטיין ושאייר. נראה איך העונה הזאת תתחיל.
אבל אתה צריך את הישראלים לליגה רק לסוף העונה (ולמשחקי הגביע), כי מה שקורה במהלך הליגה לא רלוונטי לכלום.
אז בשביל סדרת פלייאוף אחת + 2 משחקים צריך יותר מ-4 שחקנים??
לא יודע אם לא רלוונטי, לא בטוח שזה מה שחושבים במכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים