מלפפונים ברעל!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים ברעל!

הודעהעל ידי שחף » 29 מאי 2012, 19:36

אגב, צריך להזכיר שבלאט כן עשה את זה לפני 10 שנים בדיוק:
חוסיין בשוק הוחתם כמחליף של נייט האפמן ב-2002, ואחריו הגיע ניקולה וויצ'יץ'. האפמן בפניית פרסה לא מצא קבוצה ב-NBA וחתם תמורת מיליון וחצי דולר לעונה בודדת(אפילו היום זה הרבה בשביל מכבי של פדרמן...). ניקולה הושאל אחרי שני משחקים כשמכבי הבינה שאין טעם ששני גבוהים שלה לא יתלבשו בליגה. אז בעבר זה כן קרה. אגב, באותה עונה קרה אירוע חריג לא פחות: במשחק הבית מול טאו ויטוריה פתחו בחמישייה של מכבי האפמן(לפי האתר של ה-NBA הוא 2.16 מ') ובשוק(2.12 מ'). הפעם היחידה בהיסטוריה של מכבי ששני שחקנים בגובה הזה שיחקו ביחד בחמישייה של הקבוצה.
שחף

הודעהעל ידי where is the love? » 29 מאי 2012, 19:39

Chen כתב:פשע חמור מאוד. אם כבר להתעסק עם "העולם התחתון של הכדורסל ושל ההפרות חוזים" שיעשו את זה עם השחקנים הנכונים, היו עושים את זה עם ג'קסון ועכשיו היה לנו פה רכז נפלא במחיר נורמלי, כי אם כבר לפשוע, עדיף כבר לפשוע כדי להביא משהו טוב מאשר משהו שחקן שכנראה יהיה מחליף ושלא ברור מה יצא ממנו. זה כמו לשדוד בנק באמצע הלילה רק כדי לגנוב עט-מיותר.

אחת התגובות הטובות שנאמרו כאן בתקופה האחרונה, ואגב חן, מגיע מילה לטובה לשוד השחקנים הגדול שעושה הערב הקבוצה שאינננה מתחמקת , ושמה הוא חימקי!

כמו שאמר המכוער בסרט הטוב הרע והמכוער וזה מאוד מתאים לעכשיו:

תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי yarinsaky » 29 מאי 2012, 19:41

שחף כתב:אגב, צריך להזכיר שבלאט כן עשה את זה לפני 10 שנים בדיוק:
חוסיין בשוק הוחתם כמחליף של נייט האפמן ב-2002, ואחריו הגיע ניקולה וויצ'יץ'. האפמן בפניית פרסה לא מצא קבוצה ב-NBA וחתם תמורת מיליון וחצי דולר לעונה בודדת(אפילו היום זה הרבה בשביל מכבי של פדרמן...). ניקולה הושאל אחרי שני משחקים כשמכבי הבינה שאין טעם ששני גבוהים שלה לא יתלבשו בליגה. אז בעבר זה כן קרה. אגב, באותה עונה קרה אירוע חריג לא פחות: במשחק הבית מול טאו ויטוריה פתחו בחמישייה של מכבי האפמן(לפי האתר של ה-NBA הוא 2.16 מ') ובשוק(2.12 מ'). הפעם היחידה בהיסטוריה של מכבי ששני שחקנים בגובה הזה שיחקו ביחד בחמישייה של הקבוצה.

הזיכרון שלך נכון. כמובן שזה היה זמני מאוד.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 מאי 2012, 19:44

שחף כתב:אגב, צריך להזכיר שבלאט כן עשה את זה לפני 10 שנים בדיוק:

פיני ובלאט גם שיחקו עם האפמן ופופה בחמישיה אחת.

בכל אופן, לדעתי השאלה היא לא הגבוה, אלא עד כמה אנדריץ' מתאים בכלל לעמדה מס' 4.
אני חושב ששחקן כמו ניק קנר-מדלי הוא טוב יותר ומתאים יותר מאשר אנדריץ' ומקווה שמכבי תחפש שחקנים מסוגו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 29 מאי 2012, 20:08

אישית אני מקווה שלא נצתרך להביא שחקן לעמדה 4 ושבלו ישאר אבל אם בכל זאת זה יקרה אז ישנו שחקן שהשם שלו כבר עלה ולא הבנו אז מה הוא קשור כי לא ידענו על המחשבות של בלו לגבי פרישה .
ג'אסטין דולמן שנתן עונה גדולה בספרד יכול להיות רלוונטי מתמיד לעמדה 4 . לא שוטר מ-3 כמו בלו אבל הרבה היותר ריבאונדר ועם משחק פנים מצויין וכן קולע לא רע מחצי מרחק ואפילו משלוש . יודע גם למסור ונע מצויין על המגרש וגם אתלט טוב...שחקן מאוד מגוון ומעניין
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 29 מאי 2012, 20:13

אולי בלאט בכלל מתכנן פרונט קרואטי של מאצ'בן ב- 4 ואנדריץ' ב-5 ? :rolleyes

(כדי שלא יהיה להם משעמם על הספסל, כמו סופו ופאפאס :laugh1 )
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 29 מאי 2012, 20:15, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מאי 2012, 20:14

הגמד התשיעי מפציץ:
"מכבי בודקת אפשרות לצרף אותו.הבעיה,מבוקש מאוד בספרד.אחרי עונה מצויינת במדי שולה.
בסה"כ יש לו חוזה די צנוע של 170 אלף יורו בעונה.אם מכבי תציע בסביבות ה800 אלף דולר אז אולי יהיה מה לדבר,לדעתי"
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... code=u2011
מישהו מכיר אותו?,הוא יותר רכז או 2?יתרונות?חסרונות?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 29 מאי 2012, 20:29

felix_r כתב:אולי בלאט בכלל מתכנן פרונט קרואטי של מאצ'בן ב- 4 ואנדריץ' ב-5 ? :rolleyes

מאצ'בן סרבי לא קרואטי
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 29 מאי 2012, 20:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2012, 20:30

asafb96 כתב:
felix_r כתב:אולי בלאט בכלל מתכנן פרונט קרואטי של מאצ'בן ב- 4 ואנדריץ' ב-5 ? :rolleyes

מאצ'בן סרבי לא קרואטי

חצי חצי
אני די בטוחה שקראתי שהורה אחד סרבי והורה אחד קרואטי
או שהוא נולד בקרואטיה ועבר לסרביה..קשר כלשהו לקרואטיה יש לו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 29 מאי 2012, 20:31

אנדריץ' שחקן נחמד מאוד, אבל אני לא חושב שהוא 4. עם ליאור-שרמאן-מאריץ', פשוט חייבים 4 שיכול לקלוע ל3. קוו קדמי של 4 שחקנים שחיים בצבע זה מאוד מאוד בעייתי. לטעמי חייבים 4 עם קליעה. למאצ'בן יש את זה, וגם לג'יימס (למרות שהשנה הוא לא הראה את זה במכבי, בבני השרון הוא היה יודע לקלוע מכל טווח באחוזים די גבוהים)
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 29 מאי 2012, 20:33

כשחושבים על זה, יהיה מאוד מאכזב אם מכבי, שיש לה היום ביד את אחד הסקנד גארדים הטובים ביבשת ואת אחד הפאוור פורוורדים הטובים ביבשת (או לפחות אחד המוכשרים שבהם), תוותר על שניהם ותסתפק בתחליפים בינוניים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 29 מאי 2012, 20:34

קודי כתב:כשחושבים על זה, יהיה מאוד מאכזב אם מכבי, שיש לה היום ביד את אחד הסקנד גארדים הטובים ביבשת ואת אחד הפאוור פורוורדים הטובים ביבשת (או לפחות אחד המוכשרים שבהם), תוותר על שניהם ותסתפק בתחליפים בינוניים.

נכון מאוד
asafb96

הודעהעל ידי felix_r » 29 מאי 2012, 20:36

asafb96 כתב:אנדריץ' שחקן נחמד מאוד, אבל אני לא חושב שהוא 4. עם ליאור-שרמאן-מאריץ', פשוט חייבים 4 שיכול לקלוע ל3. קוו קדמי של 4 שחקנים שחיים בצבע זה מאוד מאוד בעייתי. לטעמי חייבים 4 עם קליעה. למאצ'בן יש את זה, וגם לג'יימס (למרות שהשנה הוא לא הראה את זה במכבי, בבני השרון הוא היה יודע לקלוע מכל טווח באחוזים די גבוהים)

לא יודע, בלי קשר לאנדריץ', לטעמי לא חייבים שום 4 עם קליעה משלוש. אני רוצה סופסוף 4 שמרביץ דאנקים, לוקח ריבאונד ומחלק חסימות, בסגנון באסטון. ובכלל אני לא סובל את הגבוהים החננות שזורקים מבחוץ במקום להלחם מתחת לסל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2012, 21:05

מעניין
צביקה אומר שלהלפרין יש כמה הצעות והוא צריך לשאוף לליגה הספרדית

לפי ישראל היום סופו רוצה לשחק בפאו וכבר דיבר איתם
אם המהלך אכן יושלם, שתי הקבוצות ישחקו כיסאות מוסיקליים: סופו יחליף את אלכס מאריץ', מחליפו המיועד בת"א.
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 מאי 2012, 05:10

סופו לפאו דווקא הגיוני, הוא רוצה לשחק קרוב לבית ושם הוא לא יצטרך להיות סנטר ראשון שם.

לגבי הלפרין אני חושב שהוא מחזיק את הקלפים שלו צמוד לחזה ואנשים פה יותר מדי בטוחים שהוא חוזר למכבי.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 30 מאי 2012, 05:17

yarinsaky כתב:סופו לפאו דווקא הגיוני, הוא רוצה לשחק קרוב לבית ושם הוא לא יצטרך להיות סנטר ראשון שם.

לגבי הלפרין אני חושב שהוא מחזיק את הקלפים שלו צמוד לחזה ואנשים פה יותר מדי בטוחים שהוא חוזר למכבי.

בכלל, במכבי יותר מדי בטוחים בעצמם לקראת בניית הקבוצה לעונה הבאה. פדרמן בעצמו אמר ש"מצבנו מעולם לא היה טוב יותר" ו"יש לנו כמה מועמדים על כל עמדה", כשהוא בטוח שכולם מחכים להחלטה של מכבי. נראה לי שהוא יופתע לגלות שאף אחד לא מחכה למכבי ושהמחירים של אותם שחקנים מטפסים בצורה דראסטית בתחילת הקיץ, כשפתאום הם מקבלים הצעות אסטרונומיות מכל מיני קבוצות מרוסיה, מטורקיה ומספרד.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yarinsaky » 30 מאי 2012, 05:21

כן, בהחלט.
אני בכלל לא בטוח שהקו האחורי שמציירים כאן לא בנוי על כרעי תרנגולת, בעיקר לאגפורד, הלפרין. כל עוד דברים לא חתומים והמו"מים נמתחים כמו גומי יש יותר אפשרות שזה לא יקרה.
פדרמן האבא אומר בתקשורת דבר אחד, אבל הבן מתמקח בחדרים על עשרות אלפי דולרים. :)
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 30 מאי 2012, 05:55

עצם העובדה שאנחנו נמצאים באמצע משחק "ג'נרל מנג'ר" של פדרמן ג'וניור גורמת לי לחששות לא קטנים. די בקלות אנחנו יכולים למצוא את עצמנו עם קו אחורי בו הרכזים הם אוחיון והיקמן והקלעים הם לוגאן ולנדסברג.
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 30 מאי 2012, 06:52

קודי כתב:עצם העובדה שאנחנו נמצאים באמצע משחק "ג'נרל מנג'ר" של פדרמן ג'וניור גורמת לי לחששות לא קטנים. די בקלות אנחנו יכולים למצוא את עצמנו עם קו אחורי בו הרכזים הם אוחיון והיקמן והקלעים הם לוגאן ולנדסברג.

זה אחד הסיוטים הגדולים....
נקווה שזה לא יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 30 מאי 2012, 08:11

זה מחזיר אותי לקיץ הקודם שחלקינו טענו שצריך להתחיל לבנות את הסגל כמה שיותר מוקדם כי שחקנים לא מחכים בתור למכבי .... ככל שמכבי ממתינה יותר "כמות המעומדים על כל עמדה" תלך ותקטן עד שנישאר עם כל מיני ברירות מחדל . בטווח הקצר זה אומר להוציא קצת יותר ממה שתכננו בהתחלה אבל מאוחר יותר אם עדיין יצטרכו להחתים שחקן אז או שישארו רק שאריות או כאלו שהרבה יותר יקרים ממה שמכבי יכולה להרשות לעצמה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר, עידן ו־27 אורחים