פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים ברעל!

30 מאי 2012, 08:27

סיינה הגישה הצעה לריקי היקמן אחרי שהבינה שקופונן לא יגיע אליה. זה מעניין כי:
1. האם זה אומר שמקצצים שם בתקציב ויכול להיות שישחררו את מקאלב?
2. האם זה אומר שיש למכבי תחרות על היקמן במידה והוא באמת מעניין את דייויד בלאט?

30 מאי 2012, 08:35

מה פתאום? הוא בטח יבוא כמחליף למקאלב, או שישימו אותו לצידו בעמדה 2. מקאלב לא ישוחרר

30 מאי 2012, 08:48

אם סופו הולך לפאו הוא יוכיח את עצמו כעצלן..
במקום להוביל קבוצה יותר קטנה הוא מעדיף ללכת לקבוצה שתיתן לו 8 דקות לערב..

30 מאי 2012, 09:02

LIAV10 כתב:אם סופו הולך לפאו הוא יוכיח את עצמו כעצלן..

סופו גם כך אף פעם לא היה דוגמא ומופת לחריצות,. בסופו של דבר ( איזה משחק מילים נפלא ) קשה לשנות טבע של אדם, דווקא הסיטאציה הזאת טובה בשבילו.
אחרי ניתוח, עם משפחה שרוצה אותו קרוב לבית, עם כסף טוב ודקות מצומצמות זו חבילה מושלמת בשבילו. ( הדקות היפות שקיבל מאריץ' ? :) ).

30 מאי 2012, 09:08

yarinsaky כתב:
LIAV10 כתב:אם סופו הולך לפאו הוא יוכיח את עצמו כעצלן..

סופו גם כך אף פעם לא היה דוגמא ומופת לחריצות,. בסופו של דבר ( איזה משחק מילים נפלא ) קשה לשנות טבע של אדם, דווקא הסיטאציה הזאת טובה בשבילו.
אחרי ניתוח, עם משפחה שרוצה אותו קרוב לבית, עם כסף טוב ודקות מצומצמות זו חבילה מושלמת בשבילו. ( הדקות היפות שקיבל מאריץ' ? :) ).

יהיה מעניין לראות אותו תחת אוברדוביץ' (אם ישאר )... אני די בטוח שזה לא יגמר טוב מבחינתו של סופו...

30 מאי 2012, 09:08

felix_r כתב:
asafb96 כתב:אנדריץ' שחקן נחמד מאוד, אבל אני לא חושב שהוא 4. עם ליאור-שרמאן-מאריץ', פשוט חייבים 4 שיכול לקלוע ל3. קוו קדמי של 4 שחקנים שחיים בצבע זה מאוד מאוד בעייתי. לטעמי חייבים 4 עם קליעה. למאצ'בן יש את זה, וגם לג'יימס (למרות שהשנה הוא לא הראה את זה במכבי, בבני השרון הוא היה יודע לקלוע מכל טווח באחוזים די גבוהים)

לא יודע, בלי קשר לאנדריץ', לטעמי לא חייבים שום 4 עם קליעה משלוש. אני רוצה סופסוף 4 שמרביץ דאנקים, לוקח ריבאונד ומחלק חסימות, בסגנון באסטון. ובכלל אני לא סובל את הגבוהים החננות שזורקים מבחוץ במקום להלחם מתחת לסל.

כן, בעולם מושלם מוריס היה פה. אבל אני חושב שכשיש 3 גבוהים כמו ליאור, שרמאן ומאריץ' (בהנחה שהם אכן יהיו פה), שכולם משחקים אך ורק בצבע (חוץ משרמאן שקולע פה ושם מחצי מרחק), חייבים לפחות גבוה אחד שידע לצאת החוצה ולקלוע. לרווח את המשחק. אין היום אף קבוצה ברמות הגבוהות של אירופה, ואני לא חושב שהייתה אי פעם כזאת, ששיחקה בלי אף גבוה שיודע לקלוע. זה ייצור המון בעיות, צפיפות ופקק בצבע.
מבחינתי מאצ'בן הוא בעדיפות ראשונה, ושון ג'יימס, שגם יודע לקלוע לא רע בכלל אבל לא עשה את זה השנה, בעדיפות שנייה

30 מאי 2012, 09:09

cannon כתב:סיינה הגישה הצעה לריקי היקמן אחרי שהבינה שקופונן לא יגיע אליה. זה מעניין כי:
1. האם זה אומר שמקצצים שם בתקציב ויכול להיות שישחררו את מקאלב?
2. האם זה אומר שיש למכבי תחרות על היקמן במידה והוא באמת מעניין את דייויד בלאט?

היקמן בא במקום זיסיס לא במקום מקאלב. אין להם שוב סיבה לשחרר את מקאלב

30 מאי 2012, 09:48

אפשר גם להוריד את קיצ'ן מהרשימה, ימשיך בראשון לפי הודעת הקבוצה מהיום.

30 מאי 2012, 10:05

yarinsaky כתב:אפשר גם להוריד את קיצ'ן מהרשימה, ימשיך בראשון לפי הודעת הקבוצה מהיום.

ראשון זה לא קבוצה שאם מכבי תציע לה ביי אווט היא לא תסכים , ובטח שזה גם לא יהיה בסכום גבוהה....

30 מאי 2012, 10:44

yzafrir כתב:
yarinsaky כתב:אפשר גם להוריד את קיצ'ן מהרשימה, ימשיך בראשון לפי הודעת הקבוצה מהיום.

ראשון זה לא קבוצה שאם מכבי תציע לה ביי אווט היא לא תסכים , ובטח שזה גם לא יהיה בסכום גבוהה....

אני מזכיר לך את לנסברג וחיפה ואת שון ג"ימס ובני השרון.
אני לא זוכר כמה בני השרון רצו אבל למיטב זכרוני על לנסברג רוזן דרש חצי מיליון ש"ח.

30 מאי 2012, 11:24

לפי יעל שחרור מאריץ ירד מהפרק.

30 מאי 2012, 11:31

עפר כתב:
yzafrir כתב:

אני מזכיר לך את לנסברג וחיפה ואת שון ג"ימס ובני השרון.
אני לא זוכר כמה בני השרון רצו אבל למיטב זכרוני על לנסברג רוזן דרש חצי מיליון ש"ח.

חיפה קבוצה עם תקציב גדול בהרבה משל ראשון והיא לא הייתה זקוקה לכסף הזה . ראשון במצב כזה שהיא תשמח לקבל בייאווט על שחקן....שמעון פעם אמר שכל שחקן שמשחק בליגה המקומית אם מכבי רוצה אותו הוא יגיע...

30 מאי 2012, 11:39

הרציו אומר שמה שיעל שחרור אומרת קורה ההפך, עכשיו אני בטוח שמאריץ יהיה במכבי

30 מאי 2012, 11:42

מה זה הטייטל המעורר בחילה הזה מלפפונים ברעל?
פלא שעד עכשיו העניינים מתנהלים בעצלתיים?

שימו איזו כותרת מעוררת תאבון

30 מאי 2012, 11:48

Allan Turing כתב:לפי יעל שחרור מאריץ ירד מהפרק.

בואו נראה איך פדרמן ג'וניור מתפקד כשמשתבש משהו במשחק ה"ג'נרל מנג'ר" שלו. מה שצריך לעניין אותו ואותנו עכשיו זה אך ורק לנגפורד. כל היתר הרבה פחות חשוב. יש לי תחושה שהפדרמנים לא ממש התכוננו לקיץ בו הרוסים, הספרדים, הטורקים, האיטלקים ואפילו היוונים קופצים על כל שחקן סביר שזז.

30 מאי 2012, 11:52

קודי כתב:

בואו נראה איך פדרמן ג'וניור מתפקד כשמשתבש משהו במשחק ה"ג'נרל מנג'ר" שלו. מה שצריך לעניין אותו ואותנו עכשיו זה אך ורק לנגפורד. כל היתר הרבה פחות חשוב. יש לי תחושה שהפדרמנים לא ממש התכוננו לקיץ בו הרוסים, הספרדים, הטורקים, האיטלקים ואפילו היוונים קופצים על כל שחקן סביר שזז.

נכון.צריך לפחות 2 שחקנים שעליהם הקבוצה תיבנה....אחד מהם צריך\חייב להיות לאנגפורד, והשני צריך להיות איזה גבוה( אולי מאריץ'\הנדריקס)

30 מאי 2012, 12:08

נו, חשבתם שזה הולך להיות קיץ קל, לדעתי הוא יהיה מורט עצבים ממש. כל עוד בלו מעכב את ההודעה שלו כלום לא יזוז כנראה. צריך להזדיין המון בסבלנות.

30 מאי 2012, 12:12

yarinsaky כתב:נו, חשבתם שזה הולך להיות קיץ קל, לדעתי הוא יהיה מורט עצבים ממש. כל עוד בלו מעכב את ההודעה שלו כלום לא יזוז כנראה. צריך להזדיין המון בסבלנות.

זה לא רק בלו. תראו כמה חימקי משלמת לשחקנים בינוניים ותבינו שעל כל שחקן סביר תהיה כאן מלחמה עם הצעות מטורפות ולא הגיוניות. אנשי מכבי יצטרכו להפנים שהמחירים עליהם דיברו עם שחקנים במהלך העונה כבר לא רלוונטיים לקיץ.

30 מאי 2012, 12:45

כתוב שם שזה בגלל שפאו' אמרה לו להפסיק את המגעים עד סיום הפלייאוף כך שאני לא חושב שזה רציני אם בכלל
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 30 מאי 2012, 13:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

30 מאי 2012, 13:25

כמו כולם מתרחק ואז חותם מאריץ :D
נושא נעול