Holiday_Armadillo כתב:הקישור שנתתי לך מקודם גם לי לא אידיאלי כרגע אבל זה שהבאתי לך עכשיו נחמד
הוא לא זז אצלי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הקישור שנתתי לך מקודם גם לי לא אידיאלי כרגע אבל זה שהבאתי לך עכשיו נחמד
Holiday_Armadillo כתב:באסה..רציתי שאולי' ינצחו אבל הם מתפרקים וגם השופטים לא ממש עוזרים להם
Holiday_Armadillo כתב:מישהו ראה את הפרסומת לדיקטטור בערוץ היווני? חחחחחחחחחחח
הורג אותי שהוא כאילו מדבר ערבית אבל מי שמבין עברית יודע שהוא מדבר עברית בכלל
felix_r כתב:אוברדוביץ' האריך את החוזה שלו עם פאו בשנתים נוספות
חנו'ש כתב:felix_r כתב:אוברדוביץ' האריך את החוזה שלו עם פאו בשנתים נוספות
איכשהו למרות כל השמועות, זה היה כל כך צפוי שזה יקרה.
Mta_atic כתב:לפי שמועות שרצות פאו מתכוונים לשחרר את רומיין סאטו, אלכס מאריץ', סטיבן סמית', דיוויד לוגאן וקאלאתיס האח (פט).
לא הייתי מתנגד לשניים הראשונים בהיכל...
Mta_atic כתב:לפי שמועות שרצות פאו מתכוונים לשחרר את רומיין סאטו, אלכס מאריץ', סטיבן סמית', דיוויד לוגאן וקאלאתיס האח (פט).
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:לפי שמועות שרצות פאו מתכוונים לשחרר את רומיין סאטו, אלכס מאריץ', סטיבן סמית', דיוויד לוגאן וקאלאתיס האח (פט).
לא הייתי מתנגד לשני ולאחרון
Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:לפי שמועות שרצות פאו מתכוונים לשחרר את רומיין סאטו, אלכס מאריץ', סטיבן סמית', דיוויד לוגאן וקאלאתיס האח (פט).
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:Mta_atic כתב:לפי שמועות שרצות פאו מתכוונים לשחרר את רומיין סאטו, אלכס מאריץ', סטיבן סמית', דיוויד לוגאן וקאלאתיס האח (פט).
היחיד מכל אלה שהייתי בכלל שוקל לקחת הוא מאריץ. סאטו? סמית׳ עשה ממנו קציצות בסדרת רבע הגמר. לוגאן? נתן כמה עונות טובות בקבוצות חלשות ועונות חלשות בקבוצות טובות - למה בדיוק צריך אותו?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1, גל גל ו־11 אורחים